BuitenlandCorona

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen overleden nadat ze een coronavaccin hadden gekregen. Dat blijkt uit gegevens die door de krant The Epoch Times zijn opgediept. De gegevens komen uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). In deze database worden onder andere bijwerkingen van coronavaccins bijgehouden.

In sommige gevallen stierven patiënten enkele dagen nadat ze een coronavaccin van Pfizer of Moderna hadden genomen. Een 66-jarige man uit Colorado voelde zich slaperig en bleef in bed nadat hij het Moderna-vaccin had gehaald. De volgende ochtend, op eerste kerstdag, ‘lag hij stil in bed, was hij bleek, waren zijn ogen half open en kwam er schuim uit zijn mond’. Hij ademde niet en had geen hartslag, aldus de melding.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een 93-jarige man uit South Dakota kreeg op 4 januari rond 11.00 uur lokale tijd het vaccin van Pfizer en BioNTech. Ongeveer twee uur later zei hij dat hij moe was. Hij werd teruggebracht naar zijn kamer, waar hij zei dat zijn benen zwaar aanvoelden. Kort daarna stopte hij met ademen.

1388 bezoeken aan de spoedeisende hulp

Moderna en Pfizer waren niet bereikbaar voor commentaar. Een woordvoerster van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA liet weten dat gezondheidsdienst CDC samen met de FDA kijkt naar alle meldingen van bijwerkingen. Ze voegde toe dat het over het algemeen niet mogelijk is om op basis van gegevens van het VAERS te bepalen of een vaccin een bijwerking heeft veroorzaakt.

Naast de sterfgevallen zijn er 96 levensbedreigende situaties, 24 permanente beperkingen, 225 ziekenhuisopnames en 1388 bezoeken aan de spoedeisende hulp gemeld na coronavaccinaties.

Bloedaandoening

Inmiddels hebben zo’n 10,5 miljoen Amerikanen een coronavaccin gekregen. Gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat de bijwerkingen worden onderzocht, maar dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn.

Eén sterfgeval haalde afgelopen week het nieuws. Gregory Michael, een 56-jarige arts van het Mount Sinai Medical Center in Florida, werd op 18 december ingeënt tegen corona. Zestien dagen later stierf hij. Zijn vrouw Heidi Neckelmann schreef op Facebook dat haar man ‘kerngezond’ was voordat hij gevaccineerd werd. Hij werd op de intensive care opgenomen nadat bij hem een bloedaandoening was vastgesteld, die volgens een deskundige is veroorzaakt door het vaccin. Hij overleed uiteindelijk.

[The Epoch Times]

4.6 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Je stopt er dan toch mee als er mensen dood gaan of ernstig ziek worden door het vaccin, dit is euthanasie prik mensen!

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

55 doden op 10 miljoen mensen…
Ofwel 55 doden mochten in de krant of 10 miljioen mensen hebben het vaccin gehaald op het nieuws.Niet dus..Allemaal overhaal truukjes door de media..
Het stinkt niet aan alle kanten..het is finaal rot
.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Het blijft een grap..De regering verplicht ons een niet virus tegenhoudend mondkapje op te zetten tegen een virus..En mensen doen het…hmm beetje hetzelfde als” Just out of bed wax”..Dat is wax die je in je haar smeert als je net uit bed komt , zodat het haar gaat staan alsof je net uit bed komt…pfffff
Maar goed.Mensen kopen het..
WORD WAKKER!!!!

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Ondanks een wereldwijd aantal sterf gevallen en ernstige bijwerkingen gaat men stug door .Dit mag niet stoppen ,het uitgestippelde plan moet afgemaakt worden .Enhet maakt niet uit hoeveel slachtovers er vallen ,het liefst zo veel mogelijk dor hout mag weg .Indien de elite die dit willens en weten laten uitvoeren enig menselijkheid hadden stopte dit .Maar aangezien dat ontbreekt zijn wij het slachtoffer ,het enige wat ons te doen staat is dat wij hier tegen in opstand komen .

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x