Homepagina » Buitenland » Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins
coronavaccin
Foto: CC0

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen overleden nadat ze een coronavaccin hadden gekregen. Dat blijkt uit gegevens die door de krant The Epoch Times zijn opgediept. De gegevens komen uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). In deze database worden onder andere bijwerkingen van coronavaccins bijgehouden.

In sommige gevallen stierven patiënten enkele dagen nadat ze een coronavaccin van Pfizer of Moderna hadden genomen. Een 66-jarige man uit Colorado voelde zich slaperig en bleef in bed nadat hij het Moderna-vaccin had gehaald. De volgende ochtend, op eerste kerstdag, ‘lag hij stil in bed, was hij bleek, waren zijn ogen half open en kwam er schuim uit zijn mond’. Hij ademde niet en had geen hartslag, aldus de melding.

Een 93-jarige man uit South Dakota kreeg op 4 januari rond 11.00 uur lokale tijd het vaccin van Pfizer en BioNTech. Ongeveer twee uur later zei hij dat hij moe was. Hij werd teruggebracht naar zijn kamer, waar hij zei dat zijn benen zwaar aanvoelden. Kort daarna stopte hij met ademen.

1388 bezoeken aan de spoedeisende hulp

Moderna en Pfizer waren niet bereikbaar voor commentaar. Een woordvoerster van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA liet weten dat gezondheidsdienst CDC samen met de FDA kijkt naar alle meldingen van bijwerkingen. Ze voegde toe dat het over het algemeen niet mogelijk is om op basis van gegevens van het VAERS te bepalen of een vaccin een bijwerking heeft veroorzaakt.

Naast de sterfgevallen zijn er 96 levensbedreigende situaties, 24 permanente beperkingen, 225 ziekenhuisopnames en 1388 bezoeken aan de spoedeisende hulp gemeld na coronavaccinaties.

Bloedaandoening

Inmiddels hebben zo’n 10,5 miljoen Amerikanen een coronavaccin gekregen. Gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat de bijwerkingen worden onderzocht, maar dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn.

Eén sterfgeval haalde afgelopen week het nieuws. Gregory Michael, een 56-jarige arts van het Mount Sinai Medical Center in Florida, werd op 18 december ingeënt tegen corona. Zestien dagen later stierf hij. Zijn vrouw Heidi Neckelmann schreef op Facebook dat haar man ‘kerngezond’ was voordat hij gevaccineerd werd. Hij werd op de intensive care opgenomen nadat bij hem een bloedaandoening was vastgesteld, die volgens een deskundige is veroorzaakt door het vaccin. Hij overleed uiteindelijk.

[The Epoch Times]
4.6 45 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
1 maand geleden

Je stopt er dan toch mee als er mensen dood gaan of ernstig ziek worden door het vaccin, dit is euthanasie prik mensen!

King of light
King of light
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Ouderen en zieken zijn in de ogen van de Elite niets anders dan nutteloze wezens. Dat heet dan straks Collateral Damage. Daar kan je op wachten.

viezefreddie
viezefreddie
Reactie op  King of light
1 maand geleden

Het wordt “Dood hout snoeien” genoemd in bankierskringen

rop
rop
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Nee het stopt niet zomaar, het is te groots opgezet, veel ze veel aandacht wordt eraan besteed, dagelijks word men via de media ermee gebombardeerd, daarmee word er grote angst gecreëerd, de angst word er door groter en groter en uiteindelijk daardoor neemt men het vaccin, eigenlijk is de angst het motief, en deze motivatie zal zeker nog zeer lang duren om deze vaccin te blijven gebruiken, Men kan ook spreken gedood door de angst.

Xje
Xje
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Terwijl euthanasie verboden is….. Snapt iemand dit nog?

Bart
Bart
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Dit stop alleen als wij het toelaten…….

PREDATOR
PREDATOR
1 maand geleden

55 doden op 10 miljoen mensen…
Ofwel 55 doden mochten in de krant of 10 miljioen mensen hebben het vaccin gehaald op het nieuws.Niet dus..Allemaal overhaal truukjes door de media..
Het stinkt niet aan alle kanten..het is finaal rot
.

si naturelle
si naturelle
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

het percentage sterfgevallen, laat staan de mensen die op de intensive care moeten worden opgenomen vanwege ernstige bijwerkingen n.a.v. het ‘vaccin’, is nu al veel hoger dan dat van het zogenaamde coronavirus

Perm
Perm
Reactie op  si naturelle
1 maand geleden

We moeten de woorden die Rutte allemaal heeft uitgesproken nogmaals beluisteren. Hij sprak over honderdduizenden doden. Maar hij zei nooit dat dit door “covid19” of het vaccin zou komen. De gluiperd.
“Ik kan het me niet herinneren”, zo spreekt hij.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  si naturelle
1 maand geleden

Ook dat is juist..mvg

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  si naturelle
1 maand geleden

Ja ze worden niet ziek van corona maar van deze dodelijke injectie

rop
rop
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

55 doden op 10 miljoen mensen, kan nog wel, ze zeggen gewoon straks, we hebben tien miljoen mensen er mee gered.

ella
ella
Reactie op  rop
1 maand geleden

Noorwegen ook 35 doden en veel zieken

John
John
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

Dat het finaal rot is, is ook mijn gedachte.

PREDATOR
PREDATOR
1 maand geleden

Het blijft een grap..De regering verplicht ons een niet virus tegenhoudend mondkapje op te zetten tegen een virus..En mensen doen het…hmm beetje hetzelfde als” Just out of bed wax”..Dat is wax die je in je haar smeert als je net uit bed komt , zodat het haar gaat staan alsof je net uit bed komt…pfffff
Maar goed.Mensen kopen het..
WORD WAKKER!!!!

densie
densie
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

WOW!

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Ondanks een wereldwijd aantal sterf gevallen en ernstige bijwerkingen gaat men stug door .Dit mag niet stoppen ,het uitgestippelde plan moet afgemaakt worden .Enhet maakt niet uit hoeveel slachtovers er vallen ,het liefst zo veel mogelijk dor hout mag weg .Indien de elite die dit willens en weten laten uitvoeren enig menselijkheid hadden stopte dit .Maar aangezien dat ontbreekt zijn wij het slachtoffer ,het enige wat ons te doen staat is dat wij hier tegen in opstand komen .

mee 2
mee 2
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

vergeet niet mocht er volk in opstand komen en tegen elite gaan voor hun is alles al geregeld in USA en EUROPA bergen zijn uitgehold met onze centen zodat Elite kan vluchten. Koning is niet voor niets 2 mnd op vakantie geweest in Griekenland

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Moordenaars…….

rop
rop
1 maand geleden

De angst om geen vaccinatie te nemen tegen corona en de angst om corona te krijgen is groter dan om het niet te nemen, er zal eerst tientallen duizenden mensen door deze vaccinatie moeten omkomen voor men het echt gaat beseffen dat men er ook door gedood kan worden, of je sterft door corona of je sterft door vaccinatie.in ieder geval als men door vaccinatie sterft valt het wel onder de noemer gedood door vaccinatie en moeten de schuldige daarvoor zeker veroordeeld worden, en als men sterft door corona is het de virus zelf, dus die kan je niet aansprakelijk stellen.

Edward
Edward
1 maand geleden

Ongelooflijk dat ze blijven volhouden dat het vaccine “veilig en effectief” is. Wat een misdadigers. Het is een killer-vaccine.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

1 grote leugenachtige kliek bij elkaar, al de zogenaamde gezondheidsdiensten van alle landen!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Dr. Dood Bill Gates from hell ligt op schema zo te lezen.

Dr. Bakhdi: Dont take the vaccine or you will meet your doom.

https://www.bitchute.com/video/NvqGvI6P4u60/

Lange Fries
Lange Fries
1 maand geleden

Voordat Gezinsuk de boel komt bagetaliseren en downplayen, sinds wanneer worden er vaccins in omloop gebracht waaraan überhaupt mensen sterven binnen enkele dagen?

Simon
Simon
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Dat is het nieuwe normaal.

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

corona

Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

In Noorwegen zijn 102 mensen overleden na ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x