Homepagina » Buitenaards » Rapper Lupe Fiasco denkt terug aan buitenaardse ervaring (video)
Rapper Lupe Fiasco denkt terug aan buitenaardse ervaring

Rapper Lupe Fiasco denkt terug aan buitenaardse ervaring (video)

De Afro-Amerikaanse rapper Lupe Fiasco heeft naar eigen zeggen bezoek gehad van buitenaardsen toen hij 11 jaar oud was.

Fiasco sprak tijdens een interview met radiozender Power 106 in Los Angeles openlijk over zijn ervaring.

De rapper legde uit dat zijn ‘buitenaardse ervaring’ in 1993 plaatshad in de stad Chicago in Illinois. Hij werd op een ochtend wakker en was tot zijn verbazing omgeven door ‘blauwe elektriciteit’.

Zwarte schotel

Hij kon niet bewegen en riep naar zijn neef, die nog sliep en niet reageerde. Fiasco herinnert zich nog dat hij vervolgens uit het raam keek en een zwarte schotel in de lucht zag hangen. Uiteindelijk verdween het object uit het zicht.

Fiasco meent dat een mysterieus litteken op zijn enkel het resultaat is van de ontmoeting. Nadat de rapper, eigenlijk Wasalu Muhammed Jaco geheten, zijn ervaring heeft verteld aan Power 106, deelt presentatrice Rikki Martinez een soortgelijk verhaal.

Kunst

Lupe groeide in het westen van Chicago op als de jongste van negen broers. Hij ontwikkelde al snel een smaak voor kunst die hij erfde van zijn ouders. Zijn vader was een Afrikaanse drummer, en zijn moeder een kok die de wereld heeft rondgereisd.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Ik heb het al eens eerder op deze site vermeld.Vroeger sliep ik met mijn jongste broer op dezelfde slaapkamer’stapelbed’ en als mijn broer wilde slapen, en ik het nog niet kon,en naar het open raam waar een gordijn voor hing staarde,Was het soms ploef en ik speelde plots met wezens die mij van alles vertelden maar ook plots konden zeggen tot ziens ik zie je weer.Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een hanger maken, voor aan een ketting, met een zwarte druppel, met daarin een ronde bol.Het heeft iets van een indianen uitredings symbool.-gemaakt- van emaille.Bij langdurig ernaar kijken, zweef je als het ware door een buis, naar een andere realiteit!Echter bij donker geeft deze bol, licht door fosfor.Bovendien komt er een wolk fosfor richting de bol.In 2012 moest ik deze van hen dragen.Fosfor staat garant voor bloei bij bloemen.Het symbool verteld dat er versterking onderweg is, zodat de hele bol’aarde’bloeiende bloemen licht uitstraald.voor mij is dit artikel niet vreemd dus.

  0 likes
 2. Ik denk dat dit door de “illuminatie” is gedaan, mensen hersens spoelen over buitenaardsen die de mens ontvoeren en onderzoeken op doen. Zo zijn er vele misleidingen.

  Maar ik zie dit niet als niet waar, het zou ook waar kunnen zijn wat die man verteld.

  0 likes
 3. [quote name=”Milan”]Ik denk dat dit door de “illuminatie” is gedaan, mensen hersens spoelen over buitenaardsen die de mens ontvoeren en onderzoeken op doen. Zo zijn er vele misleidingen.

  Maar ik zie dit niet als niet waar, het zou ook waar kunnen zijn wat die man verteld.[/quote]
  Ik lees angst en twijfel,in uw reaktie.Terwijl er al zoveel mensen op aarde rondlopen, die iets vreemd hebben gezien of beleefd, dat ik het geen toeval noem.Maar doofpot.Google hier maar eens op.Het neemt zeker je twijfel weg, en waarschijnlijk bovendien je angst.

  0 likes
 4. [quote name=”Hunting Wolf”]Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een hanger maken, voor aan een ketting, met een zwarte druppel, met daarin een ronde bol.Het heeft iets van een indianen uitredings symbool.-gemaakt- van emaille.[/quote]

  broodje aap lijkt me zo, heb je die hanger nog steeds in je bezit en zo ja, kan je bewijzen dat hij “fosfor aantrekt” en lichtgeeft in het donker??
  als je echt in het bezit bent van een hanger om naar een andere realiteit te reizen lijkt het me vreemd dat je dat hier zomaar te kennis geeft en hoe kon jij dat maken en met welke middellen want emaille lijkt me nogal moeilijk te bewerken als kind…

  0 likes
 5. Fiasco aparte naam voor een wrapper 😉

  0 likes
 6. Lupe Fiasco, was een aantal jaar geleden 1 van de meest getalenteerde nieuwkomers( lees mainstream). Maar omdat hij zichzelf openlijk uit tegenover de vrijmetselaars, is hij op de achtergrond geraakt.
  Tik em in op youtube, hij heeft veel teksten waarin hij precies uitlegt hoe het er aan toe gaat. Hij heeft zelfs als slotzin tijdens een optreden bij David Letterman gezegd: “No new world order”

  Voor de dames en heren die rap veroordelen als zijnde slechte muziek en nutteloze teksten. Er zijn 2 groepen rappers. 1, rappers die muziek maken om de jeugd te hersenspoelen en rap in een slecht daglicht te brengen( in ruil voor heel veel geld, of onder dwang) En de echte rappers, die echt wat willen bereiken voor de jeugd en niet alleen de jeugd. Google bijvoorbeeld even: Tupac illuminati songs, of Public enemy, of Lupe, of Mos def, of NAS, of DMX etc etc. Alleen raken de echte rappers op de achtergrond door die andere groep “mainstreamers” en laat dat nou juist de muziek zijn

  0 likes
 7. te horen krijgen.

  Klotezooi, ik helemaal een mooie opmaak gemaakt voor mijn betoog, moest ik alles aan elkaar plakken anders past het niet. Terwijl ik nog 11 tekens over had?

  0 likes
 8. vreemd! ik was net naar hem aan het luisteren voor het eerst in jaren en nu kom ik hier en lees dit (dit is een rapper die ook echt wat te vertellen heeft)

  0 likes
 9. Mijn ervaring in 1994 ; ik was 4 jaar en speelde buiten met m’n nichtje. opeens verdween ik. vanaf het moment herinner ik me niks meer het enige wat ik nog weet is dat we uit de lucht vielen van echt heel hoog. plots lagen we op de grond en op dezelfde plek. ik weet niet wat er was gebeurd, maar tot op vandaag de dag heb ik een rare knobbel(wat aanvoelt als een chip) onder m’n huid en niemand zegt me wat het is..

  0 likes
 10. [quote name=”redice”][quote name=”Hunting Wolf”]Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een hanger maken, voor aan een ketting, met een zwarte druppel, met daarin een ronde bol.Het heeft iets van een indianen uitredings symbool.-gemaakt- van emaille.[/quote]

  broodje aap lijkt me zo, heb je die hanger nog steeds in je bezit en zo ja, kan je bewijzen dat hij “fosfor aantrekt” en lichtgeeft in het donker??
  als je echt in het bezit bent van een hanger om naar een andere realiteit te reizen lijkt het me vreemd dat je dat hier zomaar te kennis geeft en hoe kon jij dat maken en met welke middellen want emaille lijkt me nogal moeilijk te bewerken als kind…[/quote]
  Emailleren is niet moeilijk. Koper schonen, emaille lijm, en emaille poeder. En als je maar een oventje hebt.En het is nog steeds in mijn bezit, en ik draag het nu.Hoe smaakt een broodje aap?? Want ik kan bewijzen.Geef je mail adres, stuur ik er een foto van.Meerder zelfs!!In licht en donker.No problem.

  0 likes
 11. [quote name=”Killuminati”]te horen krijgen.

  Klotezooi, ik helemaal een mooie opmaak gemaakt voor mijn betoog, moest ik alles aan elkaar plakken anders past het niet. Terwijl ik nog 11 tekens over had?[/quote]
  Foei dan tel je toch eerst ff tot tien en pak je ff wat kouds vast:)

  0 likes
 12. #redice:Uw woorden:kan je bewijzen dat hij “fosfor aantrekt” en lichtgeeft in het donker??ANTWOORD:Het trekt geen fosfor aan, dat heeft u mij niet zien schrijven.Er is fosfor in verwerkt moet het verhaal zijn.En bewijzen??Nogmaals geef uw mailadres, stuur ik je een aantal foto,s in het licht gemaakt, en in het donker gemaakt.Het zal je verbazen.En inderdaad 12 jaar is erg jong om zoiets te maken, maar wat als je wordt vertelt hoe te handelen, door de wezens???Trouwens is was altijd al iemand die graag knutselde.Maar ik begrijp u vragen maar al te goed, ik zou zo naar je toe wandelen en zeggen kijk en zie.Iets niet geloven is de mens eigen, en ik had misschien zelf de vraagsteller kunnen zijn, maar in dit geval bent u deze!!

  0 likes
 13. [quote name=”LL”]Mijn ervaring in 1994 ; ik was 4 jaar en speelde buiten met m’n nichtje. opeens verdween ik. vanaf het moment herinner ik me niks meer het enige wat ik nog weet is dat we uit de lucht vielen van echt heel hoog. plots lagen we op de grond en op dezelfde plek. ik weet niet wat er was gebeurd, maar tot op vandaag de dag heb ik een rare knobbel(wat aanvoelt als een chip) onder m’n huid en niemand zegt me wat het is..[/quote]
  Weet je wel waarom niemand zegt wat dit is??ik weet het wel namelijk.Die knobbel is een bult, die je overgehouden hebt, van je val terug op aarde.:)

  0 likes
 14. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”LL”]Mijn ervaring in 1994 ; ik was 4 jaar en speelde buiten met m’n nichtje. opeens verdween ik. vanaf het moment herinner ik me niks meer het enige wat ik nog weet is dat we uit de lucht vielen van echt heel hoog. plots lagen we op de grond en op dezelfde plek. ik weet niet wat er was gebeurd, maar tot op vandaag de dag heb ik een rare knobbel(wat aanvoelt als een chip) onder m’n huid en niemand zegt me wat het is..[/quote]
  Weet je wel waarom niemand zegt wat dit is??ik weet het wel namelijk.Die knobbel is een bult, die je overgehouden hebt, van je val terug op aarde.:)[/quote]

  Nou ben erg benieuwd! wat weet je hiervan?

  0 likes
 15. [quote name=”LL”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”LL”]Mijn ervaring in 1994 ; ik was 4 jaar en speelde buiten met m’n nichtje. opeens verdween ik. vanaf het moment herinner ik me niks meer het enige wat ik nog weet is dat we uit de lucht vielen van echt heel hoog. plots lagen we op de grond en op dezelfde plek. ik weet niet wat er was gebeurd, maar tot op vandaag de dag heb ik een rare knobbel(wat aanvoelt als een chip) onder m’n huid en niemand zegt me wat het is..[/quote]
  Weet je wel waarom niemand zegt wat dit is??ik weet het wel namelijk.Die knobbel is een bult, die je overgehouden hebt, van je val terug op aarde.:)[/quote]

  Nou ben erg benieuwd! wat weet je hiervan?[/quote]
  heb ik al geschreven.:)

  0 likes
 16. @hunting wolf.

  hier men email adress voor de foto´s van die hanger
  [email protected]

  kan je er ook bij beschrijven hoe je die gemaakt hebt, kan ik het ook eens proberen want zou ook wel eens in een andere realiteit willen rondhangen 🙂

  0 likes
 17. [quote name=”redice”]@hunting wolf.

  hier men email adress voor de foto´s van die hanger
  [email protected]

  kan je er ook bij beschrijven hoe je die gemaakt hebt, kan ik het ook eens proberen want zou ook wel eens in een andere realiteit willen rondhangen :-)[/quote]
  Als het goed is, ligt je mail in je postvak.Je hebt nu dus ook mijn mail adres dus als je nog vragen hebt?Kan dit via mail en zullen deze worden beantwoord, bij leven en welzijn. Met groet Hunting wolf.

  0 likes
 18. ik heb dit meerdere maken meegemaakt.google: paralized dream. Ikzelf denk dat demonen of slechte geesten dan wat proberen want, zodra je tot god bid ben je weer ”bevrijd” en kun je weer praten/bewegen.Dat kan geen toeval zijn. ik blijf het zegge houd je verre van het spirituele/horoscoop/wicca/alien gedoe zijn allemaal stromen van satan.

  0 likes
 19. De wetenschap is er ook niet helemaal uit. EN ik laat het toch hierbij: http://nl.wikipedia.org/wiki/Succubus

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatbeleid

Nederlandse klimaatbeleid heeft het landschap in de VS volledig verwoest. ‘Totale waanzin en misdadig’

Biomassa is veruit de belangrijkste bron van ...

baudet

Baudet stapt naar de rechter vanwege ‘bizarre beschuldiging’ van de NPO. ‘Schandelijke leugens bij Buitenhof’

Buitenhof-presentatrice Natalie Righton beweerde dat Thierry Baudet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.