Buitenaards

Rapper Lupe Fiasco denkt terug aan buitenaardse ervaring (video)

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Afro-Amerikaanse rapper Lupe Fiasco heeft naar eigen zeggen bezoek gehad van buitenaardsen toen hij 11 jaar oud was.

Fiasco sprak tijdens een interview met radiozender Power 106 in Los Angeles openlijk over zijn ervaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De rapper legde uit dat zijn ‘buitenaardse ervaring’ in 1993 plaatshad in de stad Chicago in Illinois. Hij werd op een ochtend wakker en was tot zijn verbazing omgeven door ‘blauwe elektriciteit’.

Zwarte schotel

Hij kon niet bewegen en riep naar zijn neef, die nog sliep en niet reageerde. Fiasco herinnert zich nog dat hij vervolgens uit het raam keek en een zwarte schotel in de lucht zag hangen. Uiteindelijk verdween het object uit het zicht.

Fiasco meent dat een mysterieus litteken op zijn enkel het resultaat is van de ontmoeting. Nadat de rapper, eigenlijk Wasalu Muhammed Jaco geheten, zijn ervaring heeft verteld aan Power 106, deelt presentatrice Rikki Martinez een soortgelijk verhaal.

Kunst

Lupe groeide in het westen van Chicago op als de jongste van negen broers. Hij ontwikkelde al snel een smaak voor kunst die hij erfde van zijn ouders. Zijn vader was een Afrikaanse drummer, en zijn moeder een kok die de wereld heeft rondgereisd.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik heb het al eens eerder op deze site vermeld.Vroeger sliep ik met mijn jongste broer op dezelfde slaapkamer’stapelbed’ en als mijn broer wilde slapen, en ik het nog niet kon,en naar het open raam waar een gordijn voor hing staarde,Was het soms ploef en ik speelde plots met wezens die mij van alles vertelden maar ook plots konden zeggen tot ziens ik zie je weer.Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een hanger maken, voor aan een ketting, met een zwarte druppel, met daarin een ronde bol.Het heeft iets van een indianen uitredings symbool.-gemaakt- van emaille.Bij langdurig ernaar kijken, zweef je als het ware door een buis, naar een andere realiteit!Echter bij donker geeft deze bol, licht door fosfor.Bovendien komt er een wolk fosfor richting de bol.In 2012 moest ik deze van hen dragen.Fosfor staat garant voor bloei bij bloemen.Het symbool verteld dat er versterking onderweg is, zodat de hele bol’aarde’bloeiende bloemen licht uitstraald.voor mij is dit artikel niet vreemd dus.

Milan
Milan
11 jaren geleden

Ik denk dat dit door de “illuminatie” is gedaan, mensen hersens spoelen over buitenaardsen die de mens ontvoeren en onderzoeken op doen. Zo zijn er vele misleidingen.

Maar ik zie dit niet als niet waar, het zou ook waar kunnen zijn wat die man verteld.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Milan”]Ik denk dat dit door de “illuminatie” is gedaan, mensen hersens spoelen over buitenaardsen die de mens ontvoeren en onderzoeken op doen. Zo zijn er vele misleidingen.

Maar ik zie dit niet als niet waar, het zou ook waar kunnen zijn wat die man verteld.[/quote]
Ik lees angst en twijfel,in uw reaktie.Terwijl er al zoveel mensen op aarde rondlopen, die iets vreemd hebben gezien of beleefd, dat ik het geen toeval noem.Maar doofpot.Google hier maar eens op.Het neemt zeker je twijfel weg, en waarschijnlijk bovendien je angst.

redice
redice
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een hanger maken, voor aan een ketting, met een zwarte druppel, met daarin een ronde bol.Het heeft iets van een indianen uitredings symbool.-gemaakt- van emaille.[/quote]

broodje aap lijkt me zo, heb je die hanger nog steeds in je bezit en zo ja, kan je bewijzen dat hij “fosfor aantrekt” en lichtgeeft in het donker??
als je echt in het bezit bent van een hanger om naar een andere realiteit te reizen lijkt het me vreemd dat je dat hier zomaar te kennis geeft en hoe kon jij dat maken en met welke middellen want emaille lijkt me nogal moeilijk te bewerken als kind…

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x