CoronaBuitenland

In Oostenrijk is er een lockdown van de niet-gevaccineerden, dit is het resultaat

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Maandag maakt Oostenrijk na meer dan twee maanden een einde aan de lockdown voor ongevaccineerden. Volgens de regering is dat mogelijk nu ‘de druk op de ziekenhuizen is afgenomen’. Het aantal coronapatiënten op de ic’s ligt op het laagste niveau sinds september.

Sinds halverwege november mogen ongevaccineerden alleen naar buiten om bijvoorbeeld boodschappen te doen, te sporten of te werken. De lockdown werd ingesteld na een flinke toename van het aantal ‘besmettingen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verder versoepelen

Tijdens de lockdown voor de ongevaccineerden rijzen de ‘besmettingen’ de pan uit, wat inhoudt dat het de gevaccineerden zijn die elkaar ‘besmetten’.

Zaterdag maakte de Oostenrijkse bondskanselier Karl Nehammer bekend dat Oostenrijk de coronamaatregelen voor ongevaccineerden verder gaat versoepelen. Vanaf 12 januari mogen ze weer naar niet-essentiële winkels. Ook mogen ze vanaf 19 februari weer naar binnen bij horecagelegenheden en toeristische attracties.

Dit is het resultaat

Op veel binnenlocaties geldt in Oostenrijk het 2G-beleid, maar die regel wordt over enkele weken afgeschaft. Daarnaast wordt de avondklok met twee uur verlaat.

“Oostenrijk ging op 12 november in lockdown vanwege een toenemend aantal positieve testen. Op 3 januari trad het 2G-beleid in werking in delen van het maatschappelijke leven. Het aantal ‘besmettingen’ gaat nu echter door het plafond,” stelt data-analist Daniël van der Tuin vast.

Advocaat Michael Verstraeten schrijft: “In Oostenrijk is er een lockdown van de niet-gevaccineerden. Dit is het resultaat.”

4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

WAT een grandioos succes hebben die sukkels in Oostenrijk er van gemaakt!

Dus de verstandige Oostenrijkers, die nog steeds vaccinvrij zijn, hebben ze dus praktisch opgesloten voor een periode van méér dan twee maanden, met DIT resultaat.

De Oostenrijkse regering had beter de adviezen van professor Christian Perronne kunnen opvolgen. Hij riep vorig jaar (ik dacht ergens in de zomer), dat de regeringsleiders er beter aan zouden doen om “gevaccineerde” mensen de HELE winter in quarantaine te plaatsen. En dat om te voorkomen dat ze elkaar EN ook de vaccinvrije mensen zouden besmetten.

Wat HAD deze man gelijk. Al zijn voorspellingen komen stuk voor stuk uit.

En dan te bedenken, dat de Oostenrijkse regering zéér binnenkort een vaccinatieplicht wil invoeren. Wat een horror voor de Oostenrijkers.

EN als Oostenrijk over de brug is, volgt natuurlijk Duitsland. En jullie weten het gezegde: Alles wat er in Duitsland gebeurt, wordt vervolgens in Nederland gevolgd.

Maar…. gelukkig is het nog niet zo ver en wereldwijd (met veel succes begonnen in het Canada van misdadiger Justin Trudeau) wordt de verzetsbeweging over de hele wereld groter en groter.

Het is net een sneeuwbal, die razendsnel vergroot en als een razende lawine over de wereld gaat.

Het zou zo maar kunnen zijn, dat de elite (de Rothschilds, Vanguards en de kliek van het World Economic Forum) hun hand zwaar overspeeld hebben.

Zij dachten (zeker gezien de braafheid van de meeste burgers in de beginperiode met het dragen van de slavenmaskers), dat ze het merendeel van de wereldbevolking konden knechten.

Maar inmiddels, na bijna twee jaar, blijkt de waarheid er anders uit te zien.

Er zijn gelukkig héél véél mensen, die niet in de angstporno getrapt zijn.

En die staan op!

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

men weet nu ook waarom https://youtu.be/9jMONZMuS2U

Avax
Avax
2 jaren geleden

Mooi, nu moet Herr ‘von Ruttentrop’ nog met Führer ClauSSwaab’ overleggen wat hij precies mag en moet doen.

Marie
Marie
2 jaren geleden

De verantwoordelijken voor dit Naziregime moeten opgepakt en zwaar gestraft worden!!

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x