Buitenaards

4 buitenaardse rassen bezoeken onze planeet al duizenden jaren

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de jaren zestig was hij de Canadese minister van Defensie. Tijdens de Koude Oorlog had hij de leiding over het Canadese leger.

Zijn naam is Paul Hellyer. Hij heeft openlijk gezegd dat we niet alleen zijn in het universum en dat bezoekers uit de ruimte op planeet aarde leven.

Hellyer ging in gesprek met Sophie Shevardnadze van Russia Today. Zij vroeg hem waarom hij zegt dat UFO’s net zo echt zijn als de vliegtuigen die over ons hoofd vliegen.

“Ze bezoeken onze planeet al duizenden jaren,” aldus Hellyer. “In 1961 vlogen ten zuiden van Rusland zo’n 50 UFO’s in formatie over Europa. Het Supreme Allied Command maakte zich zorgen en stond op het punt op de paniekknop te drukken. De UFO’s keerden uiteindelijk om en verdwenen boven de Noordpool.”

“Men heeft drie jaar onderzoek gedaan naar dit incident en kwam tot de conclusie dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken,” ging hij verder. “De laatste decennia is er meer activiteit gemeld omdat we de atoombom hebben uitgevonden. Ze zijn bezorgd dat we er opnieuw gebruik van maken. Omdat de kosmos een eenheid vormt zou dat ook invloed hebben op andere beschavingen.”

Bekijk de rest van het interview:

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?

Professor P
Professor P
8 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?[/quote]
Omdat de buitenaardsen in vrede komen, maar wij mensen te zeer gehersenspoeld zijn door de hollywoodfilms met het idee dat de buitenaardsen slecht zouden zijn en ons zouden willen overheersen.
Daarom houden zij zich waarschijnlijk under cover tot de tijd dat ons bewustzijn voldoende gestegen is dat wij met hun samen zullen kunnen leven zonder dat we hun de hersens inslaan en ontleden.

little rascal
little rascal
8 jaren geleden

Logisch toch, een boer wil ook zien hoe het met zijn veestapel gaat.

Jer
Jer
8 jaren geleden

[quote name=”Professor P”][quote name=”Kalki”]Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?[/quote]
Omdat de buitenaardsen in vrede komen, maar wij mensen te zeer gehersenspoeld zijn door de hollywoodfilms met het idee dat de buitenaardsen slecht zouden zijn en ons zouden willen overheersen.
Daarom houden zij zich waarschijnlijk under cover tot de tijd dat ons bewustzijn voldoende gestegen is dat wij met hun samen zullen kunnen leven zonder dat we hun de hersens inslaan en ontleden.[/quote]

Precies. Anders zouden we ook agressief tegen te reageren als ze ineens voor onze neus stonden. Uit hun veiligheid doen ze dat niet natuurlijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x