Buitenaards

4 buitenaardse rassen bezoeken onze planeet al duizenden jaren

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de jaren zestig was hij de Canadese minister van Defensie. Tijdens de Koude Oorlog had hij de leiding over het Canadese leger.

Zijn naam is Paul Hellyer. Hij heeft openlijk gezegd dat we niet alleen zijn in het universum en dat bezoekers uit de ruimte op planeet aarde leven.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hellyer ging in gesprek met Sophie Shevardnadze van Russia Today. Zij vroeg hem waarom hij zegt dat UFO’s net zo echt zijn als de vliegtuigen die over ons hoofd vliegen.

“Ze bezoeken onze planeet al duizenden jaren,” aldus Hellyer. “In 1961 vlogen ten zuiden van Rusland zo’n 50 UFO’s in formatie over Europa. Het Supreme Allied Command maakte zich zorgen en stond op het punt op de paniekknop te drukken. De UFO’s keerden uiteindelijk om en verdwenen boven de Noordpool.”

“Men heeft drie jaar onderzoek gedaan naar dit incident en kwam tot de conclusie dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken,” ging hij verder. “De laatste decennia is er meer activiteit gemeld omdat we de atoombom hebben uitgevonden. Ze zijn bezorgd dat we er opnieuw gebruik van maken. Omdat de kosmos een eenheid vormt zou dat ook invloed hebben op andere beschavingen.”

Bekijk de rest van het interview:

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?

Professor P
Professor P
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?[/quote]
Omdat de buitenaardsen in vrede komen, maar wij mensen te zeer gehersenspoeld zijn door de hollywoodfilms met het idee dat de buitenaardsen slecht zouden zijn en ons zouden willen overheersen.
Daarom houden zij zich waarschijnlijk under cover tot de tijd dat ons bewustzijn voldoende gestegen is dat wij met hun samen zullen kunnen leven zonder dat we hun de hersens inslaan en ontleden.

little rascal
little rascal
10 jaren geleden

Logisch toch, een boer wil ook zien hoe het met zijn veestapel gaat.

Jer
Jer
10 jaren geleden

[quote name=”Professor P”][quote name=”Kalki”]Als ‘Aliens’ nu op Aarde leven, waarom bezoeken zij mij dan niet thuis?[/quote]
Omdat de buitenaardsen in vrede komen, maar wij mensen te zeer gehersenspoeld zijn door de hollywoodfilms met het idee dat de buitenaardsen slecht zouden zijn en ons zouden willen overheersen.
Daarom houden zij zich waarschijnlijk under cover tot de tijd dat ons bewustzijn voldoende gestegen is dat wij met hun samen zullen kunnen leven zonder dat we hun de hersens inslaan en ontleden.[/quote]

Precies. Anders zouden we ook agressief tegen te reageren als ze ineens voor onze neus stonden. Uit hun veiligheid doen ze dat niet natuurlijk

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x