BinnenlandCorona

Duitse journalist filmt in Amsterdams ziekenhuis: ‘Vrijwel geen coronapatiënten gezien sinds 10 juni’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse journalist Billy Six heeft onlangs een bezoek gebracht aan het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam-Oost, waar in maart dit jaar de meest coronapatiënten zouden zijn behandeld. Op 25 maart lagen daar 71 patiënten, waarvan 11 op de ic.

Het ziekenhuis gaf geen antwoord op vragen die Six stelde over Covid-19 en dus besloot hij zelf een kijkje te nemen. Na enige tijd kwam de journalist in contact met een vrouw wier vader een hartaanval had gehad. Toen hij haar vragen begon te stellen over corona werd ze plotseling ongemakkelijk en riep ze de beveiliging. Die wilde weten waarom hij vragen stelde over het virus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Sinds 10 juni vrijwel geen coronapatiënten meer

Ook de medewerkers die hij bij de ingang van het ziekenhuis trof, werden nerveus toen Six informeerde naar de coronasituatie. Ze verwezen hem door naar de persafdeling, omdat ze zelf niet over corona mogen praten.

Bij één van de medewerkers wist Six wel iets los te peuteren. Die vertelde hem tijdens zijn rookpauze dat er sinds 10 juni vrijwel geen coronapatiënten meer in het ziekenhuis zijn geweest. Hij zei verder dat het aantal patiënten drastisch is afgenomen. Toch blijven de coronamaatregelen van kracht.

De Duitse journalist zette de reportage die hij maakte in het OLVG-ziekenhuis op YouTube, maar de video werd al snel verwijderd. De beelden zijn hier nog wel te bekijken.

Wat is hier toch zo gevaarlijk aan?

Eerder dit jaar filmde Billy Six in een ziekenhuis in Berlijn waar op dat moment vele coronapatiënten behandeld zouden worden. Hij trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets. Er is hier niets te zien.”

Six sprak met enkele medewerkers van het ziekenhuis, die met verbazing reageerden op de berichten in de media. De medewerkers waren erg kritisch op de media en zeiden dat ze alles overdrijven. Ze zeiden tegen hem dat ze niet over de situatie mogen praten. Alleen de woordvoerders mogen de pers te woord staan. YouTube censureerde ook deze reportage.

Journalist Joost Niemoller reageert:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peters
peters
3 jaren geleden

Moet je nagaan ,er wordt ons een leugen verteld ( of iets schromelijk overdreven ) steeds openlijker wordt die leugen doorgeprikt wereldwijd, ,maar de maatregelen gaan gewoon door, volgens de officiële cijfers o.a. van R.I.V.M. vielen er in 2018 meer griep doden dan in 2020. ( in Nederland ) de medisch ongeschoolde crimineel Bill Gates is druk met een wereldwijde vaccinatieplicht ( investeer 1 miljard en verdien er 10,zegt hij ) en wij doen vrolijk mee, gecontroleerd door onze psychopathische politici, 700 artsen en specialisten die hun mond opendoen en vertellen : 98% van de slachtoffers heeft andere zeer ernstige aandoeningen ,komen niet in het nieuws krijgen een waarschuwing zich niet te bemoeien met het regerings-beleid etc etc . wat is hier aan de hand ?

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Wat zo gevaarlijk is? Welnu. WOII gaat de laatste fase in. U leest het goed. Genoemde oorlog is nimmer geëindigd. We leven in een bizarre tijd. Normaal is abnormaal en omgekeerd. Lieden die zich journalist noemen zijn net zulke psychiatrische patiënten als leden uit met name onze regering. Moet ik namen noemen van kranten? Nee toch? Kijk maar eens welke sikkels met welke teksten hebben gereageerd op onze eigen Doutzen. Een enorme groep Nederlanders stelt exact dezelfde vragen. Echter, de angst is enorm. Vandaar dat het lijkt alsof iedereen vol overtuiging meegaat in de volslagen idiotie. Twee cruciale vragen: wat is een virus en is zoiets besmettelijk? Virussen en exosomen zijn 1 en dezelfde. Besmettelijk? Je zuster!

wim11
wim11
3 jaren geleden

Nieuwe normaal kenmerkt zich vooral door censuur gemanipuleer door de pers en politie brutaliteit

Volgens mij wel eens eerder gebeurt, nu kunnen we nog wat doen, straks is dit inderdaad normaal

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

ik kan begrijpen dat in de ontvangst ruimten van het zieken(waar is gezondheid)huis geen mens te vinden is deze afdelingen zijn gesloten he ja ja corona 19 of ook wel uitgestelde dood voor alle anderen die medische hulp nodig hebben /hadden..
wellicht dat billy op de 6de verdieping de IC kan filmen dit ook al op commentaar gezet van dat berlin zieken huis.. het filmen van de doden kamers is van wezenlijk belang voor komende generaties net als de concentratiekampen.. hoe wel de meeste mensen nu niet getransporteerd werden van hun verzorgings-tehuis naar de ic doden kamer in het zieken huis..
en ja de oude duistse papegaai van opa uit het verzorgingstehuis, en ik ben geen dieren beul hebben we uiteindelijk toch een pootje afgehakt en sinds die tijd roept hij niet meer heil hotler..
dan de gezag dienders zij dienen respect te verdienen gezien de laatste paar maanden zij zij met het omgekeerde bezig, zeg maar zij pesten zich zelf.. ik ben benieuwt hoelang ze dat blijven volhouden niet voor hun persoonlijk maar in het gezin en de eigen familie naast hun.. of is de hele bloed lijn van een diender het zelfde..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x