Homepagina » Mens en Dier » Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’
trauma-arts
Foto: YouTube/Victory Health Inc.

Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

Nu het coronavirus in veel landen weer opleeft, klinkt opnieuw de roep om een vaccin. Men doet het voorkomen alsof we te maken hebben met een virus waar ons lichaam totaal niet tegen opgewassen is en een vaccin de enige uitweg is. Dat is niet het geval, zegt trauma-arts Kelly Victory in een video op YouTube.

Covid-19 is een nieuw virus, maar dat betekent niet dat ons lichaam geen idee heeft hoe het uitgeschakeld moet worden. Ons lichaam heeft misschien nog niet dit specifieke virus gezien, maar wel veel soortgelijke virussen. En je immuunsysteem is heel goed in staat om zich aan te passen, aldus dr. Victory.

“Je kunt het zo zien: hoewel ik jou misschien nog niet eerder heb ontmoet, weet ik toch hoe ik met je om moet gaan als ik je op straat zou tegenkomen. Ik weet dat je een persoon bent en geen boom, een man of vrouw, lang of kort, enzovoorts.”

Wachten op een coronavaccin is niet realistisch

“We weten dat Covid-19 in staat is om te muteren of van uiterlijk te veranderen. Alle virussen kunnen muteren, maar coronavirussen zijn er vooral goed in. Het goede nieuws is dat de meeste mutaties het virus juist zwakker en minder dodelijk maken.”

De trauma-arts is van mening dat de reactie op Covid-19 vreselijk ondoordacht was. “Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijn bedoeld voor zieke mensen. Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.”

Victory wijst erop dat ons lichaam juist blootgesteld moet worden aan bacteriën en virussen zodat ons immuunsysteem alert blijft. “Als je de blootstelling beperkt door continu mondkapjes te dragen en handgels te gebruiken, zegt je immuunsysteem op den duur: ‘Kennelijk ben ik niet meer nodig, ik ga op vakantie’. Het gevolg is dat het niet op volle capaciteit draait als je het echt nodig hebt.”

Het is volgens de trauma-arts niet logisch om te wachten tot er een coronavaccin is ontwikkeld. “Hoewel meerdere bedrijven op dit moment werken aan een coronavaccin, is er geen garantie dat ze succesvol zullen zijn. Er zijn heel veel virussen die al veel langer bestaan dan Covid-19 waar nog nooit een effectief vaccin voor is ontwikkeld. Denk aan hiv, ebola, norovirus en herpes. Wachten op een coronavaccin is simpelweg niet realistisch.”

Eén van de grootste tragedies

“Eén van de grootste tragedies van de coronapandemie is dat mensen door de angst en paniek die wordt gezaaid door de media, politici en social media hun eigen immuunsysteem en gezonde verstand niet meer vertrouwen. We hebben het nieuwe normaal niet nodig. Het oude normaal was volkomen veilig.”

Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum zegt over onderstaande video: “Wie een zinnige lezing kan waarderen, luistert dit betoog. Geen angst aanjagen, back to the facts, geen complotdenken. Het is gewoon angstaanjagend rationeel! Bedankt, doctor Victory.”

[Victory Health Inc.]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
3 maanden geleden

Zeg dit maar tegen de reguliere media en de overheden.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Vooral de reguliere media.
Als de reguliere media haar werk zou doen dan zouden wij nu geen lockdown meer hebben.
Wat mij betreft klaagt Viruswaanzin ze aan.

Willem
Willem
3 maanden geleden

Het corona virus leeft niet op er worden veel testen gedaan en besmettingen zijn geen zieken integendeel. Er zijn geen zieken en vrijwel geen ziekenhuisopnames, dat zegt toch genoeg.
Maar de machtswellustelingen spelen hun spelletje gewoon uit,

Nieuw corona-offensief in regio Rotterdam-Rijnmond in de maak
Gemeentes, Veiligheidsregio en GGD in de regio Rotterdam-Rijnmond praten over nieuwe maatregelen om de corona-epidemie de kop in te drukken. (Er is helemaal geen epidemie)

Burgemeesters zijn laksheid zat, sluiting kroegen dreigt, omroep Gelderland (Alles moet naar de donder)

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Goedemorgen Willem. Nou, het probleem is wat mensen wordt wijsgemaakt. Een virus is niet wat wordt gezegd dat het is. Virussen en exosomen zijn 1 en dezelfde. We hebben het over een, laten we zeggen, interne aangelegenheid. Het relaas van de arts in dit artikel is helemaal top. Helaas zal mevrouw binnenkort ook wel dood gevonden worden. ‘Zelfmoord’. Hoe dan ook, ook voor deze crisis geldt dat de oplossingen het probleem zijn.

jan doornbos
jan doornbos
3 maanden geleden

Waarvan akte!

salvar
salvar
3 maanden geleden

natuurlijk heeft ze gelijk , ook al wordt ze door de gestapo terug gefloten of door het rivm voor gek verklaart het gevaar is de schapen in nederland die zorgen ervoor dat de sekte gewoon door kunnen gaan.
wij die wakker zijn moeten ook nog oppassen voor die schapen want ze tremmen je gewoon in elkaar als het hun uitkomt.
het is de omgekeerde wereld geworden , niets is meer normaal en zolang de bevolking blijf slapen wordt het alleen maar erger.

Mr.111
Mr.111
3 maanden geleden

> “De trauma-arts is van mening dat de reactie op Covid-19 vreselijk ondoordacht was.”<

Begin toch eens te begrijpen dat het juist héél doordacht was en dit zo ook de bedoeling is geweest en blijft. Zet daar maar de toon op waarom dat de bedoeling is.

Mr.111
Mr.111
3 maanden geleden

>” Het oude normaal was volkomen veilig.”> NEE het oude normaal heeft onszelf exact naar deze shit toegeleid omdat het grote gros van de wereldbevolking lekker bleef doorslapen ondanks jarenlange pogingen om de mensen wakker te schoppen. We willen geen oude normaal , maar ander ” het echte menselijk “normaal zonder technocratische satanische psychopaten.

mikkie
mikkie
3 maanden geleden

Dit sluit wel aan bij mijn idee dat (griep)vaccins de mensheid steeds zwakker maken. En wie sterven er?..ouderen, mensen met een chronische aandoening..allemaal mensen die preventief gevaccineerd worden met `de griepspuit`.
Trouwens, wat te zeggen over de vaccinaties bij kinderen..is er 1 gevaccineerd kind wat voor zijn 10e levensjaar nog nooit in een ziekenhuis is geweest?…adhd, autistische aandoeningen…ooronstekingen, amandelontstekingen, allergieen…buikpijn… Bijna alle meisjes die ik ken hebben áltijd buikpijn…..en dan heb ik het nog niet eens over de elektrosmog reakties. Hoeveel van deze kinderen zouden daar niet last van hebben zonder dat ze het weten.
Kent iemand 1 kind wat ´gewoon´ niks mankeert?

GeenNL
GeenNL
3 maanden geleden

Dr. Kelly Victory gelooft in virussen en moet dit geloof er in blijven wrijven? Corona en virussen is als geloven in een god. Kunnen het niet aantonen, maar blijven er hardnekkig in geloven. Overigens, ik zou eerder willen geloven dat er een god of goden is/zijn dan virussen. Virussen bestaan niet en is een eeuw-oude zwendel waarmee gestuurd, gemoord en ziek gemaakt kan worden en tig duizenden miljarden omgezet wordt.

Ron
Ron
3 maanden geleden

Wetenschap? We staren ernaar, maken grafiekjes lezen ze voor in het nieuws en deden niks hetzij hopen, we denken, als, volgens de statistieken en in het buitenland. Voor de rest mag de patient het zelf opknappen.Corona valt te genezen met homeopathie Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. Dat is de kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten. Natuurlijk staan dokters , virologen en politici niet te springen het zijn zij die het verboden.
Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Dus stop de komedie.Wil men echt dat je geneest zonder tussenkomst van de gepatenteeerde big farma. Het lijkt er sterk op van niet.
Het nieuws dat prins Charles is hersteld van Covid19 met de behandeling van homeopathie door Dr. Issac Mathai uit Soukya, Bangalore, zoals geciteerd door parlementslid Shri Manish Tewari in zijn brief aan premier Narendra Modi, waarin hij verzocht om nadruk te leggen op homeopathie en inheemse behandelingen. Bij ons wordt deze therapie genegeerd. Voor mensen met een hoge positie mag het natuurlijk. Vanuit de hele wereld blijven berichten binnenkomen over het succes bij de behandeling van COVID-19 met homeopathie. Het American Institute of Homeopathy (AIH) stelt met succes behandelde gevallen samen uit de VS, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Canada, Turkije en India. Zoals bij de meeste ziekten, zijn de beste kansen op succes altijd in het begin, wanneer de symptomen voor het eerst optreden. In allopathische ziekenhuizen werden ze tesamen met de standaard behandeld.

Bart van den Bos
Bart van den Bos
3 maanden geleden

Hallo Madam Dokter .
Question:
What a bout Vinniger i do tink that that Kan help as well

x

Check Also

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x