Mens en DierCorona

Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu het coronavirus in veel landen weer opleeft, klinkt opnieuw de roep om een vaccin. Men doet het voorkomen alsof we te maken hebben met een virus waar ons lichaam totaal niet tegen opgewassen is en een vaccin de enige uitweg is. Dat is niet het geval, zegt trauma-arts Kelly Victory in een video op YouTube.

Covid-19 is een nieuw virus, maar dat betekent niet dat ons lichaam geen idee heeft hoe het uitgeschakeld moet worden. Ons lichaam heeft misschien nog niet dit specifieke virus gezien, maar wel veel soortgelijke virussen. En je immuunsysteem is heel goed in staat om zich aan te passen, aldus dr. Victory.

“Je kunt het zo zien: hoewel ik jou misschien nog niet eerder heb ontmoet, weet ik toch hoe ik met je om moet gaan als ik je op straat zou tegenkomen. Ik weet dat je een persoon bent en geen boom, een man of vrouw, lang of kort, enzovoorts.”

Wachten op een coronavaccin is niet realistisch

“We weten dat Covid-19 in staat is om te muteren of van uiterlijk te veranderen. Alle virussen kunnen muteren, maar coronavirussen zijn er vooral goed in. Het goede nieuws is dat de meeste mutaties het virus juist zwakker en minder dodelijk maken.”

De trauma-arts is van mening dat de reactie op Covid-19 vreselijk ondoordacht was. “Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijn bedoeld voor zieke mensen. Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.”

Victory wijst erop dat ons lichaam juist blootgesteld moet worden aan bacteriën en virussen zodat ons immuunsysteem alert blijft. “Als je de blootstelling beperkt door continu mondkapjes te dragen en handgels te gebruiken, zegt je immuunsysteem op den duur: ‘Kennelijk ben ik niet meer nodig, ik ga op vakantie’. Het gevolg is dat het niet op volle capaciteit draait als je het echt nodig hebt.”

Het is volgens de trauma-arts niet logisch om te wachten tot er een coronavaccin is ontwikkeld. “Hoewel meerdere bedrijven op dit moment werken aan een coronavaccin, is er geen garantie dat ze succesvol zullen zijn. Er zijn heel veel virussen die al veel langer bestaan dan Covid-19 waar nog nooit een effectief vaccin voor is ontwikkeld. Denk aan hiv, ebola, norovirus en herpes. Wachten op een coronavaccin is simpelweg niet realistisch.”

Eén van de grootste tragedies

“Eén van de grootste tragedies van de coronapandemie is dat mensen door de angst en paniek die wordt gezaaid door de media, politici en social media hun eigen immuunsysteem en gezonde verstand niet meer vertrouwen. We hebben het nieuwe normaal niet nodig. Het oude normaal was volkomen veilig.”

Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum zegt over onderstaande video: “Wie een zinnige lezing kan waarderen, luistert dit betoog. Geen angst aanjagen, back to the facts, geen complotdenken. Het is gewoon angstaanjagend rationeel! Bedankt, doctor Victory.”

[Victory Health Inc.]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Zeg dit maar tegen de reguliere media en de overheden.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Het corona virus leeft niet op er worden veel testen gedaan en besmettingen zijn geen zieken integendeel. Er zijn geen zieken en vrijwel geen ziekenhuisopnames, dat zegt toch genoeg.
Maar de machtswellustelingen spelen hun spelletje gewoon uit,

Nieuw corona-offensief in regio Rotterdam-Rijnmond in de maak
Gemeentes, Veiligheidsregio en GGD in de regio Rotterdam-Rijnmond praten over nieuwe maatregelen om de corona-epidemie de kop in te drukken. (Er is helemaal geen epidemie)

Burgemeesters zijn laksheid zat, sluiting kroegen dreigt, omroep Gelderland (Alles moet naar de donder)

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Waarvan akte!

salvar
salvar
1 jaar geleden

natuurlijk heeft ze gelijk , ook al wordt ze door de gestapo terug gefloten of door het rivm voor gek verklaart het gevaar is de schapen in nederland die zorgen ervoor dat de sekte gewoon door kunnen gaan.
wij die wakker zijn moeten ook nog oppassen voor die schapen want ze tremmen je gewoon in elkaar als het hun uitkomt.
het is de omgekeerde wereld geworden , niets is meer normaal en zolang de bevolking blijf slapen wordt het alleen maar erger.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x