Binnenland

‘Het probleem is zeker niet stikstof, het grootste probleem van Nederland op dit moment is de VVD’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Afgelopen weekend hebben de VVD-leden zich uitgesproken tegen de stikstofplannen van het kabinet en hun eigen minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof. Het vrijdag gepresenteerde stikstofplan gaat hen veel te ver. De leden stellen dat het kabinet de boeren opoffert en achterhaalde meetmethodes gebruikt.

Een motie waarin de Tweede Kamerfractie van de VVD wordt opgeroepen tegen het kabinetsplan te stemmen, werd met 51 procent van de stemmen gesteund tijdens het VVD-congres. De motie was ontraden door Kamerlid Thom van Campen en premier Rutte vond dat terecht. “Ik steun dat,” zei hij.

Lapt alle verkiezingsbeloften aan de laars

Van der Wal zei dat ze haar stikstofplan niet gaat aanpassen. Ze zei na afloop van de stemming dat het aan de Tweede Kamer is om via het debat over de plannen eventuele aanpassingen af te dwingen.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt op Twitter hard uit naar Rutte en zijn VVD. “Het probleem is zeker niet stikstof, het grootste probleem van Nederland op dit moment is de VVD. De partij van Rutte lapt constant alle verkiezingsbeloften aan de laars. Zelfs de eigen leden hebben geen inspraak meer bij de VVD. Rutte neemt alleen zichzelf serieus,” schrijft Van Haga.

Een incompetente premier

We hebben in Nederland geen stikstofprobleem, maar een Rutte-probleem, zei PVV-leider Geert Wilders al op 14 november 2019. “Een incompetente premier die krankzinnige milieuregels uit Brussel accepteert of zelf invoert, niet ziet aankomen als het fout dreigt te gaan, vervolgens wegduikt en zich verstopt als het fout gaat en boeren en bouwers om een oplossing schreeuwen, om daarna met een pakket aan paniekmaatregelen te komen waar de honden geen brood van lusten en waardoor hij nu miljardenclaims aan zijn broek krijgt,” zei Wilders.

En daar zit hij dan, in vak K, het probleem van Nederland. Premier Rutte, de man voor wie alles onderhandelbaar is en alles weggegeven kan worden. De man die maar één principe heeft en dat is dat hij geen principes heeft, aldus Wilders.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemarie
Annemarie
5 maanden geleden

En wat te denken van D’66!😬

Juan
Juan
5 maanden geleden

Wilders heeft al jaren gelijk, ook met de migratie ellende, die nu steeds duidelijker wordt. Hoe meer van dit soort migratie, hoe minder het eigen volk te zeggen heeft, en niet het stikstof stapelt op maar dit soort problemen door immigratie stapelen zich op, al jaren.

Jaco
Jaco
5 maanden geleden

En gaat er nu wat veranderen? Ik geloof er niks van! Klaus heeft de riem van mark vast! Sorry ik hoop me ’t schompes maar ik weet vrijwel zeker dat we keihard de sjaak zijn.

theo
theo
5 maanden geleden

jaja wij zitten met het beste jongetje uit de nazi opleiding!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x