Binnenland

‘Het probleem is zeker niet stikstof, het grootste probleem van Nederland op dit moment is de VVD’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Afgelopen weekend hebben de VVD-leden zich uitgesproken tegen de stikstofplannen van het kabinet en hun eigen minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof. Het vrijdag gepresenteerde stikstofplan gaat hen veel te ver. De leden stellen dat het kabinet de boeren opoffert en achterhaalde meetmethodes gebruikt.

Een motie waarin de Tweede Kamerfractie van de VVD wordt opgeroepen tegen het kabinetsplan te stemmen, werd met 51 procent van de stemmen gesteund tijdens het VVD-congres. De motie was ontraden door Kamerlid Thom van Campen en premier Rutte vond dat terecht. “Ik steun dat,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Lapt alle verkiezingsbeloften aan de laars

Van der Wal zei dat ze haar stikstofplan niet gaat aanpassen. Ze zei na afloop van de stemming dat het aan de Tweede Kamer is om via het debat over de plannen eventuele aanpassingen af te dwingen.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt op Twitter hard uit naar Rutte en zijn VVD. “Het probleem is zeker niet stikstof, het grootste probleem van Nederland op dit moment is de VVD. De partij van Rutte lapt constant alle verkiezingsbeloften aan de laars. Zelfs de eigen leden hebben geen inspraak meer bij de VVD. Rutte neemt alleen zichzelf serieus,” schrijft Van Haga.

Een incompetente premier

We hebben in Nederland geen stikstofprobleem, maar een Rutte-probleem, zei PVV-leider Geert Wilders al op 14 november 2019. “Een incompetente premier die krankzinnige milieuregels uit Brussel accepteert of zelf invoert, niet ziet aankomen als het fout dreigt te gaan, vervolgens wegduikt en zich verstopt als het fout gaat en boeren en bouwers om een oplossing schreeuwen, om daarna met een pakket aan paniekmaatregelen te komen waar de honden geen brood van lusten en waardoor hij nu miljardenclaims aan zijn broek krijgt,” zei Wilders.

En daar zit hij dan, in vak K, het probleem van Nederland. Premier Rutte, de man voor wie alles onderhandelbaar is en alles weggegeven kan worden. De man die maar één principe heeft en dat is dat hij geen principes heeft, aldus Wilders.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemarie
Annemarie
1 jaar geleden

En wat te denken van D’66!😬

Juan
Juan
1 jaar geleden

Wilders heeft al jaren gelijk, ook met de migratie ellende, die nu steeds duidelijker wordt. Hoe meer van dit soort migratie, hoe minder het eigen volk te zeggen heeft, en niet het stikstof stapelt op maar dit soort problemen door immigratie stapelen zich op, al jaren.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

En gaat er nu wat veranderen? Ik geloof er niks van! Klaus heeft de riem van mark vast! Sorry ik hoop me ’t schompes maar ik weet vrijwel zeker dat we keihard de sjaak zijn.

theo
theo
1 jaar geleden

jaja wij zitten met het beste jongetje uit de nazi opleiding!

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x