Homepagina » UFO » Het verhaal van de sigaarvormige UFO’s (video)
Het verhaal van de sigaarvormige UFO's

Het verhaal van de sigaarvormige UFO’s (video)

Petrogliefen die zijn gevonden in Oklahoma noemen ze ‘borstvormig’. Oude Romeinse geschriften spreken van ‘vliegende schilden’.

Velen zijn bekend met de schotelvormige en de driehoekige UFO’s, maar er worden ook geregeld cilinder- of sigaarvormige objecten gesignaleerd. Wat kunnen het zijn?

In de afgelopen decennia zijn dergelijke objecten vaak beschreven door piloten. De sigaarvormige objecten hebben meestal geen vleugels, geen ramen en zijn zwart of zilver van kleur. Ze worden enkel op grote hoogte gezien. Slechts zelden begeven ze zich dicht bij het aardoppervlak. Ze kunnen uren blijven hangen en vervolgens plotseling verdwijnen. Ze zijn naar schatting enkele honderden meters lang en bevatten in sommige gevallen kleinere toestellen en orbs.

In onderstaande video’s doen twee piloten verslag van een sigaarvormig object:

Zijn het interplanetaire moederschepen die enigszins kunnen worden vergeleken met onze vliegdekschepen? Komen ze van een andere planeet of hebben ze een aardse oorsprong?

Al in de Tweede Wereldoorlog werden geheime stukken van de nazi’s gevonden over sigaarvormige toestellen. Onder Operatie Paperclip zijn wetenschappers die aan dergelijke programma’s werkten naar de Verenigde Staten gehaald.

Anderen geloven dat ze in een ondergrondse wereld met de hulp van interdimensionale wezens in het geheim verder hebben gewerkt aan de toestellen. Admiraal Byrd zou de schepen hebben gezien toen hij in 1947 een expeditie leidde naar Antarctica. In hun eigen wereld konden de naziwetenschappers technologieën op basis van antizwaartekracht verder uitwerken, zo is de gedachte. Heel af en toe kunnen we een glimp opvangen van hun vaartuigen.

Op 19 februari 1951 werd boven de Kilimanjaro een gigantisch sigaarvormig object gezien. De UFO werd vastgelegd door een passagier die zich op dat moment in een toestel van East African Airways bevond. Nadat het object enige tijd stil had gehangen, zette het plotseling een opwaartse beweging in om vervolgens in het niets te verdwijnen.

De Nairobi Sunday Post deed op 25 februari 1951 verslag van de waarneming. Piloot Jack Bicknell zei dat het object minstens 60 meter lang moest zijn geweest.

Afgelopen maand nog zijn sigaarvormige objecten gezien boven Virgie in de Amerikaanse staat Kentucky en bij de Popocatépetl in Mexico. Tot besluit werd eind vorige maand opnieuw een langwerpig object gezien, ditmaal boven Scarborough in Ontario.

Bron: Viewzone.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Steek nog even een sigaar aan, via een vulkaan…

  0 likes
 2. Zeer waarschijnlijk zijn deze voertuigen afkomstig van de planeet Mars. (De planeet van de techniek)

  0 likes
 3. niemand hoeft me te geloven maar ik heb ook een sigaar achtig object gezien………wie stil hing waarna het los klikte (met doffe knal)en 4 lichtgevende ronde objecten uitkwamen
  2 aan elke zijde die 4 bollen schoten daarna tegelijk weg het object klikte in elkaar en vloog weg met een fel blauwe straal (straal ging 3 richting uit) dit is mijn reden dat ik op deze site kom ik zoek bevestiging gelukkig zijn er meer…ik ben niet alleen

  0 likes
 4. @Loek
  Ja dat lijkt mij ook wel ja, ik geloof dat we als aarde in de gaten worden gehouden door intelligente wezens van mars, ooit zullen ze met enorme machines op aarde landen en zullen ze in die driepotige machines dood en verderf zaaie…wait a minute, dit is het plot van War of the Worlds. Sorry mensen, nothing to see here.

  0 likes
 5. tijdens de romeinen ? zijn ze ook niet veel opgeschoten in 2000 jaar.

  0 likes
 6. Ze zijn wel sexueel visueel ingesteld de ontwerpers van deze vliegmachines .. De ene is borstvormig de andere lijkt op een schlong goeie grutjes ; )

  0 likes
 7. Jammer dat de mensen die de sigaar in de vulkaan heeft gefilmd altijd van die slechte apparatuur gebruiken. En dat in een tijd van HD-apparatuur. Ook zie je bij de sigaar een schaduwwerking. Lijkt me weer zo’n fake filmje.

  0 likes
 8. [quote name=”wwtlfe”]Jammer dat de mensen die de sigaar in de vulkaan heeft gefilmd altijd van die slechte apparatuur gebruiken. En dat in een tijd van HD-apparatuur. Ook zie je bij de sigaar een schaduwwerking. Lijkt me weer zo’n fake filmje.[/quote]

  ooit gehoord van inzoomen?

  0 likes
 9. [quote name=”mister diamond”]niemand hoeft me te geloven maar ik heb ook een sigaar achtig object gezien………wie stil hing waarna het los klikte (met doffe knal)en 4 lichtgevende ronde objecten uitkwamen
  2 aan elke zijde die 4 bollen schoten daarna tegelijk weg het object klikte in elkaar en vloog weg met een fel blauwe straal (straal ging 3 richting uit) dit is mijn reden dat ik op deze site kom ik zoek bevestiging gelukkig zijn er meer…ik ben niet alleen[/quote]
  @mister diamond
  je bent niet de enige die dit gezien heeft.
  ik heb inderdaad ook een sigaarvormig iets gezien en het hing gedeeltelijk achter een wolk en hing stil en opeens was het verdwenen.
  ik hoef geen bevestiging van andere die er de draak mee steken,ik heb gezien en was heel werkelijk.
  eens komt de waarheid naar boven.

  0 likes
 10. [quote name=”TB040″][quote name=”wwtlfe”]Jammer dat de mensen die de sigaar in de vulkaan heeft gefilmd altijd van die slechte apparatuur gebruiken. En dat in een tijd van HD-apparatuur. Ook zie je bij de sigaar een schaduwwerking. Lijkt me weer zo’n fake filmje.[/quote]

  ooit gehoord van inzoomen?[/quote]

  Klopt, in een van de filmpjes erover kun je het origineel op een scherm zien. De vulkaan wordt in zijn geheel afgebeeld, dus is de “mond” vergroot en daarom onscherper. In ieder geval een beter shot dan de gemiddelde mobiele telefoon die schokkerig iets filmt, wat ook een lantaarnpaal kan zijn.

  0 likes
 11. Zag vanochtend nog een dikke sigaar 🙂

  0 likes
 12. ”eens komt de waarheid naar boven.”

  Mag ik vragen waarom je denkt dat de waarheid voor iedereen hetzelfde is? Kortom: Jouw beleving, hetgeen je gezien hebt, ook de waarheid zou moeten zijn bij andere.

  0 likes
 13. De benaming ‘vliegende sigaar’ dateert duidelijk uit een periode dat iedereen nog rookte.
  Overigens lijkt me dat zo’n geval een stuk minder snel kan vliegen dan de doorsnee-ufo’s, laat staan scherpe bochten kan maken!

  0 likes
 14. Feit blijft dat er maar een zeer select groepje mensen van de 7 miljard inwoners, UFO`s en/of buitenaards leven waarneemt. Ik zeg niet dat het niet bestaat….maar iemand met een gemiddelde intelligentie en bewustzijn kan al snel wat met dit rekensommetje.

  0 likes
 15. weet iemand . die kan vertelen hoe een ster bij de maan blijf staan vanavond verplaats niet

  0 likes
 16. [quote name=”rakker”]Steek nog even een sigaar aan, via een vulkaan…[/quote]
  hoe kan het dat een ster de maan volgt nu op dit moment? kijk al een paar uur maar de maan wordt aan de noordelijke zijde dus al minimaal een aantal uren vergezeld door een ster (of lookalike!) ???

  0 likes
 17. ik kan het me nog goed voor de geest halen als de dag van gisteren, 19 aug 2010 ik heb toen ook een sigaar ufo gezien dit gemeld bij niburu zoek het maar op in het archief. het wordt hoog tijd dat de overheid wat gaat ondernemen en dit in de media moet brengen.

  0 likes
 18. Ook de gewone gemiddelde mens is niet achterlijk en weet heus wel of iets een vliegtuig of ander bekend voorwerp is. Weerballon..hahahaha.
  Als je iets ziet vraag je jezelf al af of snelheid, beweging, vorm e.d. overeenkomen met wat ons bekend is.
  Mijn conclusie is dat als iemand claimt “iets onbekends” gezien te hebben dat dat ook daadwerkelijk zo is.

  0 likes
 19. ster naast de maan, tijdens het fietsen viel het mij gister avond even op, niet bij stilgestaan…. nu staat er hier ook een commentaar van ene Henk? (en ik ken Henk echt niet!!)

  0 likes
 20. Ik heb het al eens eerder vertelt maar eind jaren 70 toen ik nog verkering had met de vrouw waarmee ik nu getrouwd ben,zagen wij ter hoogte van de Grote brug op de Groningerstraatweg(deze weg loopt rechtstreeks van Leeuwarden naar Groningen) een sigaarvorm boven de brug die stil daar hing, en toen er een dame met een auto onderdoor reed kon de mevrouw in de auto gas geven wat ze wilde maar ze versnelde niet.Voorts vermelde de leeuwarder courant, dat als ze wel gang had gekregen, bovenop twee stilstaande auto,s was geklapt omdat deze een ongeval hadden gehad schreef de Leeuwarder courant.Mijn vrouw en ik reden in een witte auto, die oranje gekleurd werd door de sigaarvormige UFO,welke wij zagen nabij Lekkum( dorpje vlak tegen leeuwarden aan).Aleen het zien was al een spectakel, en helemaal na het krantenbericht van de redding van de mevrouw.Want ik kan het niet anders zien,dat dit(ongeval) niet gebeuren mocht.En nog altijd praten we erover.

  0 likes
 21. doe eens even niet zo belachlijk Sander.
  er zijn er ook van eigen makelij. en er zijn die van buiten komen. want beste mensen ze(aard mensen) zijn veel verder dan wij denken hoor, ze schijnen zelfs schepen te hebben die 300 mensen kunnen bergen. denk aan het geheim ruimtevaart programma. ander verdiep je er maar eens in.

  0 likes
 22. [quote name=”rakker”]ster naast de maan, tijdens het fietsen viel het mij gister avond even op, niet bij stilgestaan…. nu staat er hier ook een commentaar van ene Henk? (en ik ken Henk echt niet!!)[/quote]
  Ik zag begin van de avond inderdaad ook een ster links boven de maan die heel fel scheen. Ik dacht in eerste instantie dat het een planeet was en omdat ik nieuwsgierig was pakte ik mijn telefoon en heb ik de camera erop gericht terwijl ik de google skymap open had staan. Het bleek geen planeet maar een ster waarvan ik nu de naam niet meer weet maar dat kan ik nog wel opzoeken.

  Begin van de nacht stonden ze niet meer naast elkaar en was de maan weer solo.

  Volgens mij niks bijzonders dus.

  0 likes
 23. [quote name=”Wesley”][quote name=”rakker”]ster naast de maan, tijdens het fietsen viel het mij gister avond even op, niet bij stilgestaan…. nu staat er hier ook een commentaar van ene Henk? (en ik ken Henk echt niet!!)[/quote]
  Het bleek geen planeet maar een ster waarvan ik nu de naam niet meer weet maar dat kan ik nog wel opzoeken.

  [/quote]

  Ik heb het even nagezocht. In mijn vorige reactie bedoelde ik wel planeet.

  Gisteren begin van de avond bevond de planeet Jupiter zich aan de linkerzijde van de maan.

  Nog steeds niets ongewoons dus.

  0 likes
 24. [quote name=”Padja”]
  Mijn conclusie is dat als iemand claimt “iets onbekends” gezien te hebben dat dat ook daadwerkelijk zo is.[/quote]

  Ze zullen best iets gezien hebben dat voor hen onbekend is, maar dat is niet waar het om gaat. Het gaat om de vraag of iets buitenaards is.

  Is iedere melding van van mensen die iets (in hun ogen) onbekends hebben gezien een buitenaards voertuig? Nee, dat denk ik niet.

  Vooral niet omdat sommige mensen menen iedere nacht ufo’s te zien.

  Ik geloof best dat ufo’s bestaan. Maar ik denk dat als je zoiets ziet, dat het hooguit 1 of 2 keer in je leven zal zijn. Er zijn mensen, ook op deze site, die claimen iedere nacht ufo’s te zien.

  Naar mijn mening is hoe vaker iemand beweert een ufo te zien, hoe meer je zo iemand met een korreltje zout moet nemen.

  Het kan niet zo zijn dat de ene persoon zijn hele leven niets ziet, en de andere 5 per nacht.

  0 likes
 25. 60 meter is alles behalve gigantisch!!!!

  0 likes
 26. hoi,allemaal,en met name Wesley,er heeft niemand op de reacties geschreven dat er 5 keer per avond een ufo heeft gezien.Wel heb ik geschreven dat ik al 5 keer een sigaar schip heb gezien met getuigen,en s,avonds heel vaak zie ik ze,en Wesley waarom zou ik fantaseren hier over,en neem je mij met een korreltje zout.kretiek kan ik best verdragen maar jij doet alles af zoals jou dat uit komt.Wat zal jij schrikken als ze zich bekend maken,ik zal dan aan je denken,en aan alle negatifelingen,en je sterkte toewensen comentaar geven is niet erg,maar zoveel negatifiteit,niets van een ander aan willen nemen,soms is het ook beter om dan je mond te houden ,dit is bij het opdringerich af.soms is luisteren en lezen beter als comentaar te gevenen laat je anderen in zijn of haar waarde,het is moeilijk voor jou probeer het maar eens.Gr,Legaal

  0 likes
 27. Zie met helder weer s,avonds ook vaak sterren door de ruimte zweven, maar dat zijn toch satelieten.

  0 likes
 28. [quote name=”legaal”]hoi,allemaal,en met name Wesley,er heeft niemand op de reacties geschreven dat er 5 keer per avond een ufo heeft gezien.[/quote]
  Jij houdt een archief bij van alles wat iedereen op deze site zegt?

  Ik heb het niet specifiek op de reacties bij dit artikel.

  En om je vraag te beantwoorden: ja, jouw beweringen neem ik met een korreltje zout.

  Ik vind je daardoor niet een minder mens of zo hoor.

  0 likes
 29. [quote name=”legaal”]soms is luisteren en lezen beter als comentaar te gevenen laat je anderen in zijn of haar waarde,het is moeilijk voor jou probeer het maar eens.Gr,Legaal[/quote]
  Ik laat iedereen in zijn/haar waarde, dat betekent echter niet dat ik alles van die mensen serieus moet nemen. En dat doe ik dus ook niet.

  0 likes
 30. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]soms is luisteren en lezen beter als comentaar te gevenen laat je anderen in zijn of haar waarde,het is moeilijk voor jou probeer het maar eens.Gr,Legaal[/quote]
  Ik laat iedereen in zijn/haar waarde, dat betekent echter niet dat ik alles van die mensen serieus moet nemen. En dat doe ik dus ook niet.[/quote]
  hoi Wesley,wat neem je wel voor serieus aan in je leven?tegen jou heb ik niets,maar je jaacht mensen in het harnas dat kan toch niet je bedoeling zijn?En Wesley,ik weet wat ik zie en sta met bijde benen op de grond,en wat je verder denkt maakt mij niet uit.wat ik schreef was alleen een goed bedoelde raad van mij,en dat sommige dingen onverklaarbaar zijn,en je er over na wil denken.Gr,Legaal.

  0 likes
 31. volgens de galactic federation,zijn ‘sigaar’vormige ufo’s afkomstig van de ster natie Centaurus. zie deze link: http://www.paoweb.com/gfmcenta.htm
  hier wordt het gehele ras en ufo kenmerken beschreven.

  grappig dat ze deze ufo’s beschrijven als commander ships’s endat ze 200 feet/60 meter lang zijn.

  ook staan alle andere rassen en ster naties aangesloten bij gf onderaan de pagina.
  kortom leuk leesvoer voor de gene die er voor openstaan.

  0 likes
 32. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]soms is Gr,Legaal[/quote]
  Ik En dat doe ik dus ook niet.[/quote]
  hoi Wesley,wat neem je wel voor serieus aan in je dat sommige dingen onverklaarbaar zijn,en je er over na wil denken.Gr,Legaal.[/quote]
  Alles is verklaarbaar, alleen zijn we niet in staat alles te bevatten en dus te verklaren.

  Ik neem genoeg voor serieus aan in mijn leven. Je moet niet doen alsof je me kent terwijl dat niet zo is.

  Ik jaag niemand in het harnas, sommige mensen kunnen er alleen slecht tegen als ik niet alles geloof zonder enige vorm van bewijs of onderbouwing.

  Wanneer jij iets tamelijk bizars beweert, dan neem ik dat niet klakkeloos aan. Jij misschien wel, ik niet. Accepteer het.

  En nee, als jij gelooft (en dat doe je) in ondergrondse basissen op Mars sta je niet met beide benen op de grond.

  0 likes
 33. arnoud iemands mening belachelijk noemen is heel volwassen, je hebt gelijk! Jouw manier van denken is uiteraard de beste…..

  0 likes
 34. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]soms is Gr,Legaal[/quote]
  Ik En dat doe ik dus ook niet.[/quote]
  hoi Wesley,wat neem je wel voor serieus aan in je dat sommige dingen onverklaarbaar zijn,en je er over na wil denken.Gr,Legaal.[/quote]
  Alles is verklaarbaar, alleen zijn we niet in staat alles te bevatten en dus te verklaren.

  Ik neem genoeg voor serieus aan in mijn leven. Je moet niet doen alsof je me kent terwijl dat niet zo is.

  Ik jaag niemand in het harnas, sommige mensen kunnen er alleen slecht tegen als ik niet alles geloof zonder enige vorm van bewijs of onderbouwing.

  Wanneer jij iets tamelijk bizars beweert, dan neem ik dat niet klakkeloos aan. Jij misschien wel, ik niet. Accepteer het.

  En nee, als jij gelooft (en dat doe je) in ondergrondse basissen op Mars sta je niet met beide benen op de grond.[/quote]
  hoi,de toekomst zal het leren,Gr,Legaal.

  0 likes
 35. [quote name=”Sander”]arnoud iemands mening belachelijk noemen is heel volwassen, je hebt gelijk! Jouw manier van denken is uiteraard de beste…..[/quote]
  En waar heb ik precies iets belachelijk genoemd?

  0 likes
 36. [quote name=”Wesley”][quote name=”Sander”]arnoud iemands mening belachelijk noemen is heel volwassen, je hebt gelijk! Jouw manier van denken is uiteraard de beste…..[/quote]
  En waar heb ik precies iets belachelijk genoemd?[/quote]

  jij heet arnoud?

  0 likes
 37. [quote name=”legaalhoi,de toekomst zal het leren,Gr,Legaal.[/quote]

  Nee, dat zal het niet, en dat is juist het probleem. er zijn 2 opties:
  1: er zijn basissen op Mars
  In dat geval zal dat inderdaad vermoedelijk ooit een keer uitlekken of worden geopenbaard.
  2: er zijn geen basissen op Mars
  In dat geval zullen mensen zoals jij tot het einde der tijden vol blijven houden dat ze er wel zijn, maar dat de “elite” het geheim houdt.

  Met andere woorden: jij zal nooit je standpunt hoeven bijstellen omdat er nooit ook in de toekomst niet kan worden bewezen dat de basissen er niet zijn. Het feit dat er GEEN ENKEL bewijs is voor een basis op Mars doe jij eenvoudig af met: “dat heeft de elite verborgen gehouden voor ons”

  Van al die mensen die beweren gevraagd te zijn of er geweest zijn, is er niet 1, ik herhaal niet 1 die een foto/film of ander overtuigend bewijs heeft kunnen leveren.

  0 likes
 38. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaalhoi,de toekomst zal het leren,Gr,Legaal.[/quote]

  Nee, dat zal het niet, en dat is juist het probleem. er zijn 2 opties:
  1: er zijn basissen op Mars
  In dat geval zal dat inderdaad vermoedelijk ooit een keer uitlekken of worden geopenbaard.
  2: er zijn geen basissen op Mars
  In dat geval zullen mensen zoals jij tot het einde der tijden vol blijven houden dat ze er wel zijn, maar dat de “elite” het geheim houdt.

  Met andere woorden: jij zal nooit je standpunt hoeven bijstellen omdat er nooit ook in de toekomst niet kan worden bewezen dat de basissen er niet zijn. Het feit dat er GEEN ENKEL bewijs is voor een basis op Mars doe jij eenvoudig af met: “dat heeft de elite verborgen gehouden voor ons”

  Van al die mensen die beweren gevraagd te zijn of er geweest zijn, is er niet 1, ik herhaal niet 1 die een foto/film of ander overtuigend bewijs heeft kunnen leveren.[/quote]
  weet je niet.bewijs.

  0 likes
 39. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaalhoi,de toekomst zal het leren,Gr,Legaal.[/quote]

  Nee, dat zal het niet, en dat is juist het probleem. er zijn 2 opties:
  1: er zijn basissen op Mars
  In dat geval zal dat inderdaad vermoedelijk ooit een keer uitlekken of worden geopenbaard.
  2: er zijn geen basissen op Mars
  In dat geval zullen mensen zoals jij tot het einde der tijden vol blijven houden dat ze er wel zijn, maar dat de “elite” het geheim houdt.

  Met andere woorden: jij zal nooit je standpunt hoeven bijstellen omdat er nooit ook in de toekomst niet kan worden bewezen dat de basissen er niet zijn. Het feit dat er GEEN ENKEL bewijs is voor een basis op Mars doe jij eenvoudig af met: “dat heeft de elite verborgen gehouden voor ons”

  quote]

  altijd dezelfe, de elite en illuminatie die alles moeten verpesten 😉 zij zijn verantwoordelijk voor alle chaos op aarde haha.

  0 likes
 40. [quote name=”Wesley”][quote name=”Padja”]
  Mijn conclusie is dat als iemand claimt “iets onbekends” gezien te hebben dat dat ook daadwerkelijk zo is.[/quote]

  Ze zullen best iets gezien hebben dat voor hen onbekend is, maar dat is niet waar het om gaat. Het gaat om de vraag of iets buitenaards is.

  Is iedere melding van van mensen die iets (in hun ogen) onbekends hebben gezien een buitenaards voertuig? Nee, dat denk ik niet.
  Het kan niet zo zijn dat de ene persoon zijn hele leven niets ziet, en de andere 5 per nacht.[/quote]

  Ik zeg bewust iets onbekends zien…een UFO dus.
  Of dat ET is…who knows! Weten we niet met zekerheid tenzij men zich even voorstelt. Helaas zijn ZE nogal verlegen.
  Soms ziet men iets waarvan je wel weet dat dat geen enkel raakvlak heeft met ons bekende aardse objecten.

  Wat betreft de ene nooit en de ander regelmatig..ook dat sluit ik niet uit. Ik neem waar wat binnen mijn waarnemingsvermogen ligt.

  0 likes
 41. [quote name=”henk”]weet iemand . die kan vertelen hoe een ster bij de maan blijf staan vanavond verplaats niet[/quote]
  klopt dat is al enkele dagen zo..hij beweegt niet links of rechts. Sinds gister zie links de maan (met die ster) en links nog een scherpe ster dat dan weer later weg is. Niburu misschien?

  0 likes
 42. [/quote]
  Van al die mensen die beweren gevraagd te zijn of er geweest zijn, is er niet 1, ik herhaal niet 1 die een foto/film of ander overtuigend bewijs heeft kunnen leveren.[/quote]

  En ondertussen wordt de landing op de maan in twijvel getrokken. Tja, waar is dat ook goed voor geweest…. nou, sommige menen zelfs een komplot te zien. Waren het nou de buitenaardsen die ons daar niet wilde laten pottenkijken of is het de elite die ons op een dwaalspoor brengt terwijl wij toch overal de hele tijd vreemde verschijnselen zien. Erg verwarrend allemaal. Is daar ook een pilletje voor?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn ...

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...