UFO

Het verhaal van de sigaarvormige UFO’s (video)

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Petrogliefen die zijn gevonden in Oklahoma noemen ze ‘borstvormig’. Oude Romeinse geschriften spreken van ‘vliegende schilden’.

Velen zijn bekend met de schotelvormige en de driehoekige UFO’s, maar er worden ook geregeld cilinder- of sigaarvormige objecten gesignaleerd. Wat kunnen het zijn?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de afgelopen decennia zijn dergelijke objecten vaak beschreven door piloten. De sigaarvormige objecten hebben meestal geen vleugels, geen ramen en zijn zwart of zilver van kleur. Ze worden enkel op grote hoogte gezien. Slechts zelden begeven ze zich dicht bij het aardoppervlak. Ze kunnen uren blijven hangen en vervolgens plotseling verdwijnen. Ze zijn naar schatting enkele honderden meters lang en bevatten in sommige gevallen kleinere toestellen en orbs.

In onderstaande video’s doen twee piloten verslag van een sigaarvormig object:

Zijn het interplanetaire moederschepen die enigszins kunnen worden vergeleken met onze vliegdekschepen? Komen ze van een andere planeet of hebben ze een aardse oorsprong?

Al in de Tweede Wereldoorlog werden geheime stukken van de nazi’s gevonden over sigaarvormige toestellen. Onder Operatie Paperclip zijn wetenschappers die aan dergelijke programma’s werkten naar de Verenigde Staten gehaald.

Anderen geloven dat ze in een ondergrondse wereld met de hulp van interdimensionale wezens in het geheim verder hebben gewerkt aan de toestellen. Admiraal Byrd zou de schepen hebben gezien toen hij in 1947 een expeditie leidde naar Antarctica. In hun eigen wereld konden de naziwetenschappers technologieën op basis van antizwaartekracht verder uitwerken, zo is de gedachte. Heel af en toe kunnen we een glimp opvangen van hun vaartuigen.

Op 19 februari 1951 werd boven de Kilimanjaro een gigantisch sigaarvormig object gezien. De UFO werd vastgelegd door een passagier die zich op dat moment in een toestel van East African Airways bevond. Nadat het object enige tijd stil had gehangen, zette het plotseling een opwaartse beweging in om vervolgens in het niets te verdwijnen.

De Nairobi Sunday Post deed op 25 februari 1951 verslag van de waarneming. Piloot Jack Bicknell zei dat het object minstens 60 meter lang moest zijn geweest.

Afgelopen maand nog zijn sigaarvormige objecten gezien boven Virgie in de Amerikaanse staat Kentucky en bij de Popocatépetl in Mexico. Tot besluit werd eind vorige maand opnieuw een langwerpig object gezien, ditmaal boven Scarborough in Ontario.

Bron: Viewzone.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rakker
rakker
11 jaren geleden

Steek nog even een sigaar aan, via een vulkaan…

Loek
Loek
11 jaren geleden

Zeer waarschijnlijk zijn deze voertuigen afkomstig van de planeet Mars. (De planeet van de techniek)

mister diamond
mister diamond
11 jaren geleden

niemand hoeft me te geloven maar ik heb ook een sigaar achtig object gezien………wie stil hing waarna het los klikte (met doffe knal)en 4 lichtgevende ronde objecten uitkwamen
2 aan elke zijde die 4 bollen schoten daarna tegelijk weg het object klikte in elkaar en vloog weg met een fel blauwe straal (straal ging 3 richting uit) dit is mijn reden dat ik op deze site kom ik zoek bevestiging gelukkig zijn er meer…ik ben niet alleen

Sander
Sander
11 jaren geleden

@Loek
Ja dat lijkt mij ook wel ja, ik geloof dat we als aarde in de gaten worden gehouden door intelligente wezens van mars, ooit zullen ze met enorme machines op aarde landen en zullen ze in die driepotige machines dood en verderf zaaie…wait a minute, dit is het plot van War of the Worlds. Sorry mensen, nothing to see here.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x