Buitenland

Epidemie: Duitse en Oostenrijkse burgemeesters vallen ‘plots en onverwachts’ dood neer

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

In Duitsland en Oostenrijk vallen burgemeesters sinds december 2020 plotseling dood neer. Bij bosjes mag je wel zeggen. Neem bijvoorbeeld de 41-jarige burgemeester Dirk Rosenbauer, die op 12 december 2020 in elkaar zakte tijdens een raadsvergadering en even later overleed in een ziekenhuis in Coburg in de Duitse deelstaat Beieren. “We zijn allemaal compleet in shock en het is onbegrijpelijk. Hij was fit en gezond en liep altijd buiten met zijn hond.”

Het Telegramkanaal Freie Bremer heeft een lijst samengesteld van dergelijke incidenten. In de afgelopen twee jaar zijn al minstens 15 Duitse of Oostenrijkse burgemeesters plots en onverwachts overleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In september 2020 overleed burgemeester Heinrich Suess onverwachts op 56-jarige leeftijd. In juni 2020 stierf de 50-jarige burgemeester van Lenggries, Markus Landthaler, onverwachts.

Op 15 september 2021 overleed Jesko Vogel, de 47-jarige burgemeester van Limbach-Oberfrohna. Op 18 oktober 2021 stierf de 57-jarige locoburgemeester van Kindberg, Peter Sattler, tijdens een wandeltocht.

Op 21 oktober 2021 overleed de 60-jarige Christian Ruh, burgemeester van Bodolz in Beieren, onverwachts. Op zaterdag 24 oktober 2021 stierf burgemeester Stefan Caplan van Burscheid onverwachts. Hij was slechts 56 jaar oud.

Hersenbloeding

Op 28 oktober 2021 overleed de 59-jarige burgemeester Wolfgang Eckl ‘onverwachts’. Op 27 november 2021 stierf burgemeester Joachim Ruppert onverwachts op 59-jarige leeftijd.

Op 23 december 2021 overleed de 54-jarige burgemeester Fabian Streit van Schiltberg. Op 5 maart stierf burgemeester van Mauerkirchen Horst Gerner onverwachts op 57-jarige leeftijd.

Op 23 maart overleed burgemeester Kristian W. Tangermann onverwachts. De burgemeester van Lilienthal was slechts 45 jaar oud. Op 26 maart stierf Christian Mauer, een 38-jarige burgemeester in Opper-Oostenrijk. Hij zakte op 21 maart in elkaar tijdens een raadsvergadering en overleed enkele dagen later in het ziekenhuis aan de gevolgen van een hersenbloeding. Mauer was enkele weken daarvoor vader geworden.

Hoger

Op 29 maart stierf de burgemeester van Waldshut-Tiengen, Joachim Baumert, onverwachts op 57-jarige leeftijd. Op 31 maart overleed de derde burgemeester van Coburg, Thomas Nowak, plotseling op 53-jarige leeftijd.

Op 1 april overleed de eerste burgemeester van Pfaffenhausen Franz Renftle op 54-jarige leeftijd. Het betreft hier alleen de overlijdens die gemeld zijn in Duitsland en Oostenrijk. Het werkelijke aantal ligt mogelijk hoger.

[RAIR Foundation USA]

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans van Alphen
Hans van Alphen
2 jaren geleden

Het gaat de goede kant op. De prikken laten nu zien waarvoor ze gemaakt zijn.

roadrunner
roadrunner
2 jaren geleden

zij gaven het voorbeeld ….

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Goh, hoe kan dat nou?

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Het zal toch niet aan die vaccinazi liggen?!

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x