CoronaBuitenland

Schokkende grafiek: gevaccineerden hebben 37 keer meer kans om in ziekenhuis te belanden

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Data-analist Joel Smalley heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan: hoe meer vaccindoses je neemt, hoe groter de kans dat je in het ziekenhuis belandt.

De lichtblauwe staaf in de grafiek, dat zijn de ongevaccineerden. En de groene staaf, dat zijn de mensen die vier of meer doses hebben genomen. De viervoudig gevaccineerden hebben een aanzienlijk grotere kans om in het ziekenhuis terecht te komen dan de rest. De data hebben betrekking op de Australische deelstaat New South Wales.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Schokkende grafiek

De data-analist deed nog een verbazingwekkende ontdekking: uit gegevens van de autoriteiten in New South Wales blijkt dat gevaccineerde mensen de afgelopen zeven weken 37 keer meer kans hadden om in het ziekenhuis te worden opgenomen met corona.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen besprak de bevindingen in The HighWire met Del Bigtree. “Dit zijn de gegevens, dames en heren. En dat is een schokkende grafiek, waar meer over gesproken zou moeten worden. Ik snap niet waarom mensen het hier niet over hebben,” zei hij.

Duidelijk signaal

Cardioloog en internist Peter McCullough deelde het fragment op social media. “Een duidelijk signaal dat ze niet beschermen tegen ziekenhuisopname en sterfte. Alle andere claims – preventie, transmissie – zijn al weerlegd,” schrijft hij.


5 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

” “(…) . En dat is een schokkende grafiek, waar meer over gesproken zou moeten worden. Ik snap niet waarom mensen het hier niet over hebben,” zei hij”

Omdat dit soort misdadige berichten doelbewust niet in de propagandamachines verschijnt. Zo simpel is het.

En kennelijk vallen er niet genoeg naasten neer om het er wel over te hebben, of het wordt gewoonweg keihard genegeerd door de naasten en betrokkenen.

Danny
Danny
1 jaar geleden

Ga je spuitje halen ik Ben er klaar mee wtf shithole Europe, Baby verloren, vriendin weg ja goed gelukt bende kl**tzakken

T,A
T,A
1 jaar geleden

hier word vergeten hoeveel geprikte het ziekenhuis niet halen omdat ze thuis dood in bed gevonden worden of op de grond.

Johan
Johan
1 jaar geleden

Wanneer een leugen door heel veel lagen in de bevolking wordt beschermd… dan vergt het veel moed om nu toe te geven dat het een leugen is door diezelfde groep. M.a.w. er zijn er teveel die in de leugen geloven/hebben gelooft en en laf zijn om dit toe te geven. We zijn er nog lang niet>

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x