Buitenaards

‘Het was een UFO… en er zaten buitenaardsen in’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen luitenant-kolonel Richard French in de jaren vijftig deel uitmaakte van Project Blue Book deed hij onderzoek naar valse UFO-meldingen.

French had er nooit van durven dromen dat hij op een dag in Newfoundland twee buitenaardse wezens zou zien die onder water reparaties uitvoerden aan een cirkelvormig toestel.

De 83-jarige gepensioneerde officier getuigde twee weken geleden in Washington D.C. tijdens de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) voor een commissie van zes oud-congresleden.

Twee wezens

In de jaren vijftig waren veel mensen getuige van twee UFO’s voor de kust van provinciehoofdstad St. John’s. French kreeg opdracht om het voorval te onderzoeken. Zijn meerderen vertelden hem dat twee UFO’s waren gezien die met circa 160 kilometer per uur het water in schoten.

Op de kade keken ruim 100 mensen met verbazing naar het wateroppervlak. Onder hen waren ook enkele politieagenten, herinnert French zich. Het water was erg helder en hij kon twee cirkelvormige toestellen onderscheiden. De objecten dreven op enkele meters voor de kust onder het wateroppervlak. In de buurt van de schepen zag hij twee wezens.

French vertelde aan de Huffington Post dat de twee wezens die hij zag ongeveer een meter groot waren, een grijze kleur en dunne lange armen met twee of drie vingers hadden. Terwijl de luitenant-kolonel toekeek steeg één van de schepen op uit het water.

Roswell

“Toen het schip het wateroppervlak raakte bewoog het zich voort met een snelheid van ongeveer 160 kilometer per uur,” zei French. “Vervolgens accelereerde het naar zo’n 4000 kilometer per uur om vervolgens te verdwijnen. Het kwam 20 minuten later terug en verdween weer onder water. De twee wezens werkten samen.”

“Na nog eens 20 minuten stegen de twee schepen tegelijk op,” ging hij verder. “Ik denk dat ze het schip hadden gerepareerd en eerst wilden testen of alles in orde was.”

Afgelopen jaar zorgde French nog voor ophef door te zeggen dat in 1947 twee vliegende schotels zijn neergestort nabij Roswell in New Mexico. Het eerste toestel werd volgens hem neergehaald door een experimenteel Amerikaans vliegtuig dat werd in gezet vanaf White Sands. Enkele dagen later stortte op enkele kilometers van de oorspronkelijke crash nog een UFO neer, aldus French.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Octane
Octane
10 jaren geleden

Militairen doen niets zonder een opdracht. Het N.W.O. wil dit dus aan het publiek kenbaar maken. We krijgen nu wel vaak berichten van deze strekking. Als ik b.v. gele auto’s zie zonder kenteken dan interesseert mij die auto niet, maar wel de inzittenden en nog meer wat ze komen doen en hebben gedaan.
Logisch en verstandig. Sommigen zullen dit niet begrijpen.

H. Liter
H. Liter
10 jaren geleden

[quote name=”Octane”]Militairen doen niets zonder een opdracht. Het N.W.O. wil dit dus aan het publiek kenbaar maken. We krijgen nu wel vaak berichten van deze strekking. Als ik b.v. gele auto’s zie zonder kenteken dan interesseert mij die auto niet, maar wel de inzittenden en nog meer wat ze komen doen en hebben gedaan.
Logisch en verstandig. Sommigen zullen dit niet begrijpen.[/quote]
Betekent dit dat je het bericht niet gelooft?

adriaan
adriaan
10 jaren geleden

Ik zou een flesje jenever voor ze neer zetten.

Peter
Peter
10 jaren geleden

Dan zijn die reparaties voor de kust van Zweden kennelijk niet gelukt…

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x