Homepagina » Mens en Dier » Tucker Carlson gaat los op Gates en ‘corrupte’ WHO: ‘Dit is pure oplichting’
tucker carlson
Foto: CC0

Tucker Carlson gaat los op Gates en ‘corrupte’ WHO: ‘Dit is pure oplichting’

Eerst kregen we te horen dat alles weer normaal zou worden als de curve was afgevlakt. Nu de curve is afgevlakt, krijgen we steeds te horen dat alles weer normaal zal worden als er een vaccin is. Op sommige plekken, waaronder in de Amerikaanse staat Virginia, zal het coronavaccin zelfs verplicht zijn.

We weten nu dat we ook niet terug zullen gaan naar normaal als het vaccin er is. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft namelijk gezegd dat het vinden van een vaccin niet het doel is. De herinrichting van de samenleving is het doel. “We kunnen niet terug naar hoe het was,” zei WHO-baas Tedros, die overigens geen arts is.

Volgens Tedros gaat Covid-19 in werkelijkheid over – en dit komt misschien als een verrassing – global warming. “De coronapandemie heeft de strijd tegen klimaatverandering een nieuwe impuls gegeven.”

Bill Gates is het hier roerend mee eens. Hij schreef onlangs een essay op zijn website over de coronapandemie waarin hij zegt dat we nog meer zullen moeten opofferen om de planeet te redden.

Pure oplichting

“Wat heeft het coronavirus te maken met klimaatverandering? Voor dr. Tedros en Bill Gates zijn de pandemie en klimaatverandering op de volgende manier met elkaar verbonden: het zijn handige dekmantels voor grootschalige sociale controle. Het zijn in feite onoplosbare crises die zij kunnen gebruiken om de democratie te omzeilen en machteloze bevolkingen te dwingen aan hun eisen te voldoen,” zei Tucker Carlson op Fox News.

Waarom is het coronavirus wel een gezondheidscrisis, en zelfmoorden en overdoses niet? Als een 26-jarige moeder overlijdt door een overdosis, worden Bill Gates en dr. Tedros niet machtiger. Zij hebben daar geen baat bij. Het boeit ze niet, aldus Tucker Carlson.

“Een virus verspreidde zich van China naar Europa en vrijwel iedere grote stad in het Westen. Het enige wat de WHO deed was desinformatie verspreiden. Dat zijn de feiten. Onze belangrijkste internationale gezondheidsorganisatie faalde bewust. De WHO is corrupt. Dat is een enorm probleem. Maar dat zul je Bill Gates of dr. Tedros nooit horen zeggen.”

“Het is oplichting. Het is pure oplichting.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Fox News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spooky
Spooky
2 maanden geleden

WW3 is begin dit jaar al gestart en china heeft de eerste bom al gegooid de “corona bom”!! en de Chinese spionnen zijn vertegenwoordigd op de hoogste posities wereld
wijd! zonder dat de bevolking van de wereld het door heeft zijn ze al gevangen door de vijand en werken de mensen mee om zich gevangen te zetten in hun eigen huis en leven!!

Robert
Robert
2 maanden geleden

Jammer dat de meeste mensen deze video niet zullen zien omdat ze het simpel weg niet willen zien.

Mensen kunnen gewoon niet overweg met de waarheid en willen kosten wat kost in het gevoel blijven hangen dat hun overheid het beste met hun voor heeft.

Tot het punt dat ze er niet langer omheen kunnen, dat punt is aanstaande.

Johnie
Johnie
2 maanden geleden

Het meest opmerkelijke aan de corona ¨crisis¨ is dat er in 2019 wereldwijd 5 MILJOEN kinderen onder de 12 jaar stierven, door ondervoeding, ziekte en oorlog (cijfers van de WHO) en geen enkele regering die het nodig vond om in te grijpen… Nu gaan er een paar honderd duizend mensen dood (als die getallen niet zijn overdreven) en de hele wereld moet op slot… Alleen dit is reden genoeg om het covid verhaal te wantrouwen…

Nico
Nico
Reactie op  Johnie
2 maanden geleden

En doe daar maar de 800.000 kinderen bij die ontvoerd en vermoord zijn door de satanische pedofielen.

D1rty7
D1rty7
2 maanden geleden

Ik ken meer mensen die kanker hebben dan corona, iedereen heeft wel een familielid of andere bekende die gestorven is aan kanker of kanker heeft overwonnen of deze strijd nu voert. Alle sigaretten en drank verbieden? Mensen met een ongezonde levensstijl in quarantaine? Al het bewerkte voedsel en suikertroep uit de supermarkt halen? Nee dat doen ze niet, de agenda is wel erg duidelijk toch.

salvar
salvar
2 maanden geleden

mijn hoop is gericht op de duitse burger.
die demonstreren in verschillende steden.
hier het malieveld en voor de rest bijna nergens.
er is hier ook blijkbaar geen animo voor ,ze hangen liever aan de lippen van rutte en co.

Tony
Tony
2 maanden geleden

De mensheid, de hele wereldbevolking dus, wordt bewust voor de gek gehouden en wel door Bill Gates en Tedros met zijn WHO. Zij hebben zo veel macht vergaard en regeringen gemanipuleerd, dat regeringen bewust aan het criminele spel meedoen. Zij worden gebruikt en het slaat natuurlijk allemaal nergens op en heeft geen bestaansrecht.

Tedros en het WHO hebben dus vele maanden de gehele mensheid voor de gek gehouden. Wanneer het vinden van een vaccin niet het doel is, waarom wordt daar dan nog steeds op ingezet!!!!!!!!

Met de herinrichting van de samenleving bedoelt hij dus de bestaande economien ten gronde te richten en mensen en hun handelingen aan banden te leggen.

Het verhaal van Bill en Tedros over de opwarming van de aarde is een afleidingsmanoeuvre.

Wanneer Gates zegt dat mensen nog meer moeten OPOFFEREN om de planeet te redden, dan bedoelt hij dat het UITROEIEN van de mensen alleen, niet voldoende is om zijn doel te halen. Dit zijn heel gevaarlijke uitspraken, daar zit veel meer achter dan op het 1e gezicht blijkt.

Het is inderdaad oplichting van een niveau, dat de mensheid nog niet eerder heeft meegemaakt.

Ron
Ron
2 maanden geleden

Dr FAUCI de spin in het net en de grootste smeerlap onder de virologen.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Wie of wat is Bill Gates ? Hij is geen dokter, geen professor, geen epidemioloog, geen viroloog doch een simpele zakenman, een zeer sluwe handelsman die geen middel schuwt zich over de ruggen en ten koste de gezondheid van anderen zich buitensporig te verrijken en zijn macht al kwijlend te vergroten. Waarom laten mensen wereldwijd zich vol spuiten door producten van deze sluwe gifmenger, waarom dulden wij nog dat de door ons gekozen regeringsleiders de adviezen volgen van de organisatie van deze oplichter, deze meedogenloze crimineel ? Wie gelooft dit soort schuim der aarde nog ?Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

Rob
Rob
2 maanden geleden

Aangezien de klimaatverandering, veroorzaakt door de mens, net zo’n leugen is als de pandemie, gebruiken ze de ene leugen om de andere leugen in stand te houden en te versterken. Als die leugens verwijzen steeds weer naar de NWO agenda. Als Bill the Gates of Hell of welk duivelskind dan ook zegt ‘we moeten meer opofferen’ dan betekent dat dat ook hetzelfde: miljarden mensen de dood in jagen. ZIJ offeren, niet wij. Zij offeren de mens onder (wederom) de leugen dat het om het redden van de planeet gaat. Ze zeggen niet dat het om het redden van de mens en het verbeteren van het leven gaat.

Dat we nooit meer naar het oude kunnen, zoals ze zeggen, betekent dat het oude macht systeem op instorten staat. Dat houdt o.a. het financiële en economische systeem in. De zogenaamde welvaart is een verslavingssysteem en dat stort dan ook in. Als dat instort is het logische dat daar nooit naar terug gekeerd ka worden en dat zouden we ook niet moeten willen want dan zou je sowieso altijd slaaf blijven en nooit het ware leven mee kunnen maken. Die klimaat leugen is ook allang een concept van de banken gebleken, bedoeld om mensen veel geld uit te laten geven. Met de huidige stand van zaken verdienen de bankiers bijna niets meer. Dus moeten ze mensen aanzetten tot investeren. Dan heb je geld nodig. En als je dat niet hebt moet je het lenen en verdienen de bankiers weer zakken vol geld aan de schulden. Trap er niet in. Maar als je hoort wat er gezegd wordt dan willen ze toch gewoon vaccineren, ondanks dat er geen panedmie is. Dus gaan ze vaccineren om de planeet te redden. Dat betekent dat ze jou gaan offeren, alleen niet in een satanisch ritueel maar m.b.v.van vaccinaties. En zo willen ze het overgrote deel van de wereldbevolking weg vagen zodat ze de planeet voor zichzelf kunnen hebben. Dat is hun plan. Gaat hen dat lukken? Laat het volk zich gebruiken als offerlam? Er schijnt intussen ook veel andere dingen gaan de te zijn die de uitslag van hun plan kan laten mislukken.

Ahmed
Ahmed
2 maanden geleden

MSM: van de ene leugen naar de andere (Islamic terrorism, global warming, Corona, etc) en laat de mensen het maar uitvechten terwijl zij ons uitlachen. Wees goed, doe goed, doe je eigen ding en stop met je druk te maken door naar het nieuws te kijken en doe je beeldscherm even opzij want wij leven eenmaal in een tijdperk waarin we als simpele burger niks maar ook niks te zeggen hebben. Wake up!

x

Check Also

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x