Mens en Dier

Tucker Carlson gaat los op Gates en ‘corrupte’ WHO: ‘Dit is pure oplichting’

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerst kregen we te horen dat alles weer normaal zou worden als de curve was afgevlakt. Nu de curve is afgevlakt, krijgen we steeds te horen dat alles weer normaal zal worden als er een vaccin is. Op sommige plekken, waaronder in de Amerikaanse staat Virginia, zal het coronavaccin zelfs verplicht zijn.

We weten nu dat we ook niet terug zullen gaan naar normaal als het vaccin er is. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft namelijk gezegd dat het vinden van een vaccin niet het doel is. De herinrichting van de samenleving is het doel. “We kunnen niet terug naar hoe het was,” zei WHO-baas Tedros, die overigens geen arts is.

Volgens Tedros gaat Covid-19 in werkelijkheid over – en dit komt misschien als een verrassing – global warming. “De coronapandemie heeft de strijd tegen klimaatverandering een nieuwe impuls gegeven.”

Bill Gates is het hier roerend mee eens. Hij schreef onlangs een essay op zijn website over de coronapandemie waarin hij zegt dat we nog meer zullen moeten opofferen om de planeet te redden.

Pure oplichting

“Wat heeft het coronavirus te maken met klimaatverandering? Voor dr. Tedros en Bill Gates zijn de pandemie en klimaatverandering op de volgende manier met elkaar verbonden: het zijn handige dekmantels voor grootschalige sociale controle. Het zijn in feite onoplosbare crises die zij kunnen gebruiken om de democratie te omzeilen en machteloze bevolkingen te dwingen aan hun eisen te voldoen,” zei Tucker Carlson op Fox News.

Waarom is het coronavirus wel een gezondheidscrisis, en zelfmoorden en overdoses niet? Als een 26-jarige moeder overlijdt door een overdosis, worden Bill Gates en dr. Tedros niet machtiger. Zij hebben daar geen baat bij. Het boeit ze niet, aldus Tucker Carlson.

“Een virus verspreidde zich van China naar Europa en vrijwel iedere grote stad in het Westen. Het enige wat de WHO deed was desinformatie verspreiden. Dat zijn de feiten. Onze belangrijkste internationale gezondheidsorganisatie faalde bewust. De WHO is corrupt. Dat is een enorm probleem. Maar dat zul je Bill Gates of dr. Tedros nooit horen zeggen.”

“Het is oplichting. Het is pure oplichting.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Fox News]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spooky
Spooky
1 jaar geleden

WW3 is begin dit jaar al gestart en china heeft de eerste bom al gegooid de “corona bom”!! en de Chinese spionnen zijn vertegenwoordigd op de hoogste posities wereld
wijd! zonder dat de bevolking van de wereld het door heeft zijn ze al gevangen door de vijand en werken de mensen mee om zich gevangen te zetten in hun eigen huis en leven!!

Robert
Robert
1 jaar geleden

Jammer dat de meeste mensen deze video niet zullen zien omdat ze het simpel weg niet willen zien.

Mensen kunnen gewoon niet overweg met de waarheid en willen kosten wat kost in het gevoel blijven hangen dat hun overheid het beste met hun voor heeft.

Tot het punt dat ze er niet langer omheen kunnen, dat punt is aanstaande.

Johnie
Johnie
1 jaar geleden

Het meest opmerkelijke aan de corona ¨crisis¨ is dat er in 2019 wereldwijd 5 MILJOEN kinderen onder de 12 jaar stierven, door ondervoeding, ziekte en oorlog (cijfers van de WHO) en geen enkele regering die het nodig vond om in te grijpen… Nu gaan er een paar honderd duizend mensen dood (als die getallen niet zijn overdreven) en de hele wereld moet op slot… Alleen dit is reden genoeg om het covid verhaal te wantrouwen…

D1rty7
D1rty7
1 jaar geleden

Ik ken meer mensen die kanker hebben dan corona, iedereen heeft wel een familielid of andere bekende die gestorven is aan kanker of kanker heeft overwonnen of deze strijd nu voert. Alle sigaretten en drank verbieden? Mensen met een ongezonde levensstijl in quarantaine? Al het bewerkte voedsel en suikertroep uit de supermarkt halen? Nee dat doen ze niet, de agenda is wel erg duidelijk toch.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x