Mens en Dier

Rutte: aan de mondhoeken van Poetin is zichtbaar dat hij niet zal stoppen bij Oekraïne

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Premier Rutte zei dinsdag in de Tweede Kamer dat met de inval in Oekraïne ook de Nederlandse veiligheid gevaar loopt.

“Kan de premier dat misschien nog iets specificeren? Is hij bijvoorbeeld van mening dat Rusland ook wil doorstoten naar Nederland? Waar zit dat risico?” vroeg FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Rutte antwoordde dat Poetin niet zal stoppen bij Oekraïne. “Het uiteindelijke doel van Poetin – dat is ook meerdere malen bevestigd – is het zoveel mogelijk creëren, het weer oproepen van de oude Sovjet-Unie. We hebben in München in 1938 ook gezien dat het uiteindelijk, als we dit type agressie niet een halt toeroepen, maar proberen te accommoderen, zal leiden tot een veiligheidsrisico voor deze hele regio, dus ook voor Nederland.”

Rutte mag het wel doen

“De premier maakt de vergelijking met München in 1938, dus met de Tweede Wereldoorlog,” constateerde Van Houwelingen.

Als FVD een vergelijking maakt met de Tweede Wereldoorlog staat de hele Tweede Kamer op de achterste poten. “Rutte mag het wel doen!” schrijft Van Houwelingen op Twitter.

Mondhoeken

De premier zei dat hij verder geen vergelijkingen maakt tussen de leiders van nazi-Duitsland toen en het huidige Rusland. “Als je een agressor zijn gang laat gaan en de wereldgemeenschap hem geen halt toeroept, stopt het daar niet. Dan is aan de mondhoeken van zo iemand zichtbaar dat hij door wil gaan,” beweerde Rutte.

Dus de mondhoeken van Poetin verraden volgens de premier dat hij niet zal stoppen bij Oekraïne. Dat u het even weet.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

272 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Projectie. Heeft R. het over zichzelf?!

Henk
Henk
1 jaar geleden

Ze gaan het nu via Discovery proberen.

https://external-content.duckduckgo.com/ip3/www.discoverybenelux.nl.icohttps://www.discoverybenelux.nl › nieuws › war-zone-bear-grylls-meets-president-zelenskyy
War Zone: Bear Grylls Meets President Zelenskyy – Discovery BeneluxWe geloven echt in onze overwinning. En daarom leven wij.” War Zone: Bear Grylls Meets President Zelenskyy is op zaterdag 25 maart om 20:30 uur te zien bij Discovery en op discovery+. Autorit van 1000 kilometer De reis van Bear naar Oekraïne is vanzelfsprekend geen eenvoudige en ongevaarlijke tocht.

Blijkbaar al 3 maanden geleden opgenomenen nu komende zaterdag op tv!.

Een charme offensief voor Zylenski!

Volgens mij is het een ongeschreven regel dat als 2 problemen met elkaar hebben er zich niemand er mee moet bemoeien, maar nu doet vrijwel het hele “westen” zich er mee bemoeien.

We hebben dus een hoop zieke mensen in de maatschappij!

Dhr Putin is wellicht geen heilige, maar toch hoop ik dat het doorzet.
De dictatuur van het westen moet weg!

King of light
King of light
1 jaar geleden

Typisch een gevalletje van de zaken omdraaien door Markie.
Ik hoop dat hij het leest want hij denkt schijnbaar nog steeds dat de bevolking achterlijk is, “WIE is hier nu de AGRESSOR, Putin of het hele fascistische westen”.
Nou vertel het maar?????????

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT ben IK blij, dat ik absoluut niet meer kijk naar de NPO leugenfabriek. Als ik dat namelijk wel zou doen, dan zou dat ten koste gaan van mijn bloeddruk. En dat zou alleen maar jammer zijn, want ik heb zoveel betere dingen te doen, dan te kijken en te luisteren naar één van de grootste leugenachtige lamlullen die er in dit land rondlopen.

WEL denk ik, dat er zo langzamerhand steeds meer mensen in dit land zijn, die OOK niet meer in de mega rij van leugens geloven en DAT is dan tenminste een goede ontwikkeling. Steeds meer mensen gaan ook zeggen: GENOEG IS GENOEG! Deze kreet heb ik trouwens op een t-shirtje staan.

OOK in dit verhaal is het weer duidelijk, dat je alles wat er gewauweld wordt, 180 graden moet omdraaien.

ALS Vladimir Poetin de intentie zou hebben gehad om het hele Westen te “veroveren”, dan zou een veel beter moment geweest zijn om dat in 2014 te doen. Ik mag dan wel geen militair strateeg zijn, maar dat kan ik zelfs nog wel bedenken.

In mijn beleving heeft Poetin juist een terughoudende tactiek gevolgd, uiteraard ook om zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken, zowel in de Oekraïne zelf, maar ook zeker in West Europa.

Poetin weet natuurlijk als geen ander, dat West Europa jammer genoeg onder controle staat van een stelletje machtsgeile idioten, die uit zijn op ons aller vernietiging. Wij zijn namelijk zogenaamde useless eaters.

Toch zie ik de zeer nabije toekomst met argusogen tegemoet. Er is een strijd gaande tussen GOED en KWAAD.

Gelukkig ga ik ervan uit, dat het goede altijd zal overwinnen van het kwade. Het is een kwestie van volhouden en vooral standvastig zijn. Wij zitten met z’n allen in een storm, of kan ik beter schrijven orkaan?, en het enige wat wij kunnen doen is onze veiligheidsriemen stevig vastmaken.

Back to top button
272
0
We lezen graag je reactie!x