Buitenland

“Hillary Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem”

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag brengen Amerikanen na een hevige campagnestrijd hun stem uit voor een nieuwe president. Wordt het Hillary Clinton of Donald Trump? De eerste uitslagen worden vanaf 02.00 uur verwacht.

Donald Trump beschuldigt zijn Democratische rivaal Hillary Clinton ervan te worden beschermd door een ‘gemanipuleerd’ systeem, meldt persbureau EFE.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Florida, de staat die wordt gezien als de absolute hoofdprijs van de zogeheten swing states. “Wij weten het tenminste en dankzij ons weten de mensen in dit land het ook.”

Heel lang

In Minneapolis herhaalde hij zijn uitspraak nog eens. Hij zei dat Clinton wordt beschermd door een gemanipuleerd systeem en dat ze nog een hele lange tijd onderzocht zal worden.

Zondag werd bekend dat de FBI Hillary niet zal vervolgen voor het versturen van e-mails via een privéserver in haar tijd als minister van Buitenlandse Zaken.

Eind oktober werd de zaak heropend, maar dat heeft niet geleid tot nieuwe bevindingen door de FBI. Trump reageerde sceptisch op de mededeling.

Schuldig

“Het is onmogelijk om in acht dagen tijd 650.000 nieuwe e-mails te beoordelen,” zei hij tijdens een toespraak. “Hillary Clinton is schuldig. Zij weet het, de FBI weet het en het volk weet het.”

Hij riep zijn aanhangers op om Clinton in het stemhokje te straffen. De nieuwe e-mails kwamen aan het licht toen Anthony Weiner seksueel getinte foto’s had verstuurd aan een minderjarig meisje.

Zijn ex-vrouw, Huma Abedin, is een belangrijke medewerkster van Clinton. De FBI stuitte tijdens het onderzoek op nieuwe e-mails van Clinton die op in beslag genomen apparatuur stond van Abedin en haar ex-man.

[EFE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
7 jaren geleden

Hoop echt dat Killary het niet gaat worden.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Hillary gaat winnen maar zal op de duur niet de winnaar zijn. Ze zal met slijk worden besmeurt en ze zal een dikke slijkspoor achter zich laten. Dat zal haar zoveel energie kosten dat van regeren weinig terechtkomt. Ze zal alle zeilen bij moeten zetten om er niet onderdoor te gaan en haar presidentschap vol te houden.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Clinton is in en in verdorven en maakt deel uit van het in en in verdorven systeem. Ze is slecht en liegt alles aan elkaar,het ligt middels de Wiki-leaks zelfs midden op straat, iets wat precies in het straatje past van de gang van zaken zoals het al sinds jaar en dag gaat. Dat is waarom Clinton kost wat kost beschermd wordt. Trump is lomp maar eerlijk. Eerlijkheid past niet in de politiek, past niet in het verdorven systeem. Trump is voor het volk en tegen het systeem. Trump is de verpersoonlijking van een zeer grote kans voor het volk om een ommekeer in het systeem te bewerkstelligen. Clinton daarentegen staat garant voor nog meer oorlog, ellende en narigheid voor het volk, zoals het systeem sinds mensenheugenis betaamd. Het is nu aan het volk om door de misleidingen heen te kijken en met een overweldigende overheid te stemmen op verandering, Trump dus.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Wilders: “Amerikanen pakken land terug”. Even dacht ik dat er stond , Amerikanen geven land terug… aan de indianen.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x