Homepagina » Buitenland » “Hillary Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem”
"Hillary Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem"

“Hillary Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem”

Vandaag brengen Amerikanen na een hevige campagnestrijd hun stem uit voor een nieuwe president. Wordt het Hillary Clinton of Donald Trump? De eerste uitslagen worden vanaf 02.00 uur verwacht.

Donald Trump beschuldigt zijn Democratische rivaal Hillary Clinton ervan te worden beschermd door een ‘gemanipuleerd’ systeem, meldt persbureau EFE.

“Clinton wordt beschermd door een compleet gemanipuleerd systeem,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Florida, de staat die wordt gezien als de absolute hoofdprijs van de zogeheten swing states. “Wij weten het tenminste en dankzij ons weten de mensen in dit land het ook.”

Heel lang

In Minneapolis herhaalde hij zijn uitspraak nog eens. Hij zei dat Clinton wordt beschermd door een gemanipuleerd systeem en dat ze nog een hele lange tijd onderzocht zal worden.

Zondag werd bekend dat de FBI Hillary niet zal vervolgen voor het versturen van e-mails via een privéserver in haar tijd als minister van Buitenlandse Zaken.

Eind oktober werd de zaak heropend, maar dat heeft niet geleid tot nieuwe bevindingen door de FBI. Trump reageerde sceptisch op de mededeling.

Schuldig

“Het is onmogelijk om in acht dagen tijd 650.000 nieuwe e-mails te beoordelen,” zei hij tijdens een toespraak. “Hillary Clinton is schuldig. Zij weet het, de FBI weet het en het volk weet het.”

Hij riep zijn aanhangers op om Clinton in het stemhokje te straffen. De nieuwe e-mails kwamen aan het licht toen Anthony Weiner seksueel getinte foto’s had verstuurd aan een minderjarig meisje.

Zijn ex-vrouw, Huma Abedin, is een belangrijke medewerkster van Clinton. De FBI stuitte tijdens het onderzoek op nieuwe e-mails van Clinton die op in beslag genomen apparatuur stond van Abedin en haar ex-man.

[EFE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Clinton is in en in verdorven en maakt deel uit van het in en in verdorven systeem. Ze is slecht en liegt alles aan elkaar,het ligt middels de Wiki-leaks zelfs midden op straat, iets wat precies in het straatje past van de gang van zaken zoals het al sinds jaar en dag gaat. Dat is waarom Clinton kost wat kost beschermd wordt. Trump is lomp maar eerlijk. Eerlijkheid past niet in de politiek, past niet in het verdorven systeem. Trump is voor het volk en tegen het systeem. Trump is de verpersoonlijking van een zeer grote kans voor het volk om een ommekeer in het systeem te bewerkstelligen. Clinton daarentegen staat garant voor nog meer oorlog, ellende en narigheid voor het volk, zoals het systeem sinds mensenheugenis betaamd. Het is nu aan het volk om door de misleidingen heen te kijken en met een overweldigende overheid te stemmen op verandering, Trump dus.

  15 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Als het systeem volgens Trump gemanipuleerd is (http://www.cnbc.com/2016/11/08/on-election-day-trump-still-says-its-largely-a-rigged-system.html), hoe kan het dan dat hij toch gewonnen heeft. Is het systeem dan dus toch gewoon democratisch en eerlijk, of heeft trump ingespeeld op de gevoelens, en zelf gemanipuleerd…

   4 likes
   • Rick schreef:

    Het is gemanipuleerd .. dat betekend dus niet almachtig maar afhankelijk van mensen die zich eventueel zouden laten manipuleren. Zo gebeurd het nou eenmaal in elk corrupt systeem in de hele wereld, de een heeft echter meer macht en gebeurd op grotere schaal. Natuurlijk zijn er verschillende agendas en belangengroepen bij betrokken.. we zien niet veel verschil in weze omdat ze vaak grotendeels egoistische negativite agendas erop nahouden maar dat betekend ook niet dat er geen verandering kan plaatsvinden.

    Het systeem zoals het nu werkt als een geniale manipulatie die kan worden gebruikt om mensen te misleiden.

    1 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Wilders: “Amerikanen pakken land terug”. Even dacht ik dat er stond , Amerikanen geven land terug… aan de indianen.

  8 likes
 • John schreef:

  Hoop echt dat Killary het niet gaat worden.

  8 likes
 • Denk.na schreef:

  Trump heeft ds gewonnen. Wat zei hij ook weer in februari 2016? “I love the poorly educated”. En zij hebben hem inderdaad naar de overwinning gestemd. Of is de verkiezing een “gemanipuleerd systeem”, zoals ook Trump zelf beweerde? 🙂

  In ieder geval, de “poorly educated” hebben zijn programma nooit gelezen. Wat hij van plan is om te doen:
  – belastingvermindering, enkel voor de rijken.
  – afschaffen van de ziekteverzekering (Obamacare), zodat vele met laag inkomen weer zonder verzekering zullen komen te zitten
  – geen verhoging van het minimum-salaris (wat Clinton wel van plan was)

  De “poorly educated” hebben zich gewoon gebaseerd op de xenofobie, propaganda, leugens en algemene vitriool van de Trump-verkiezingscampagne, zonder ooit echt te hebben begrepen wat hun echt te wachten staat! Ze zijn erin geluisd en de hele wereld zal de gevolgen dragen.[sarcasme on] Leve de democratie!!! [sarcasme off]

  5 likes
  • Faith schreef:

   Wat heb je nou aan verhoging minimum salaris als niemand een baan heeft?
   Trump zal trouwens niet alleen regeren maar een team van wijze mensen om hem heen hebben.
   Trump is een gewone man die dicht bij het volk staat. Dat is het belangrijkste.
   Hillary is een duivel aanbidster, onderdeel van een roedel hoog in de bol hebbende psychopaten die ieder voor zich denken Jezus te zijn en inmiddels genoeg ravage aangericht hebben.
   Feit is dat de duivelse bende opgerold is en naar ik hoop inmiddels gearresteerd.
   Weg ermee. Verder geen woorden meer aan besteden.
   De Gouden Eeuw gaat nu in.

   3 likes
  • Hannes schreef:

   Ik zeg nu, young have been Trumpd…

   1 likes
  • Franss schreef:

   Voor dit soort politici maakt het niet uit wat ze doen, alleen wat ze zeggen is belangrijk.

   Wilders doet ook helemaal niet wat hij zegt, zijn stemgedrag in de 2e kamer staat zowat haaks op zijn verkiezingsprogramma. Maakt niet uit voor zijn kiezers, al neemt hij alleen maar brievenbuspissers als kamerleden, maakt niet uit.
   Zo zal het ook gaan met Trump, al die beloften die onmogelijk uit te voeren zijn, het zal hem niet nagedragen worden. Mislukkingen zullen gemakshalve op zijn opponenten afgeschoven worden.

   0 likes
 • Mous schreef:

  Trump is toch een beetje de Amerikaanse Wilders, dus wel heel interessant om te zien wat hij kan waarmaken van zijn beloftes.
  Met veel beleid hobbelt Nederland achter VS aan, en zoals het daar nu is stemt het niet vrolijk voor onze toekomst.
  Hoewel ik geen fan ben van beide heren, vind ik wel dat ze het democratische recht hebben dingen te veranderen als een meerderheid van de bevolking hier voor heeft gestemd.

  Probleem is dan wel weer dat eigenlijk nooit een echte meerderheid van de stemmers (51+%) hier voor gestemd heeft.

  2 likes
  • Faith schreef:

   Trump de Amerikaanse Wilders?
   Wilders is een puppet van de NWO fanaten, de NWO/Agenda21/30, degenen die Trump heeft bestreden.
   Wie verwacht van Wilders, de langstzittende pluche klever ooit nog enige verandering?
   Waarom heeft hij die in zijn lange carriere nog steeds niet waargemaakt?
   Maar nu lijkt Trump dus op Wilders?
   Ik gun iedereen zijn eigen visie maar erg logisch vind ik het niet.

   0 likes
   • Mous schreef:

    @ Faith, ik geloof niet in een (grote) groep kwaadaardige duivelaanbidders die zich verenigd hebben om een NWO te starten. Het is een verrot systeem die de mensen die in dat systeem net zo verrot maakt.

    En qua uitspraken zie ik toch echt veel overeenkomsten tussen beide heren.
    Vooral heel veel wat (gelukkig) wettelijk helemaal niet kan.

    1 likes
   • Franss schreef:

    Ze zijn allebei dol op Israël…

    0 likes
 • Benhur schreef:

  Hillary gaat winnen maar zal op de duur niet de winnaar zijn. Ze zal met slijk worden besmeurt en ze zal een dikke slijkspoor achter zich laten. Dat zal haar zoveel energie kosten dat van regeren weinig terechtkomt. Ze zal alle zeilen bij moeten zetten om er niet onderdoor te gaan en haar presidentschap vol te houden.

  2 likes
 • Hans schreef:

  Blijkbaar niet…..

  0 likes
 • Benhur schreef:

  Hillary maakt de diepste val van haar leven mee. Ondanks de hulp van de valse zittende president. Ik ben blij dat hier wel de onderste steen boven komt. Nu komt misschien aan het licht wie werkelijk de schuldige is van het neerhalen van de MH17. (een drone van de Amerikanen zelf misschien).

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  >