Homepagina » Buitenaards » Erich von Däniken in Londen: “De buitenaardsen komen eraan”
Erich von Däniken in Londen: "De buitenaardsen komen eraan"

Erich von Däniken in Londen: “De buitenaardsen komen eraan”

Schrijver Erich von Däniken gaf afgelopen maand in het Princess Anne Theatre in Londen een twee uur durende presentatie waarin hij claimde dat er duizenden jaren geleden oorlog woedde in de hemel.

“De buitenaardsen zijn op de hoogte van ons bestaan omdat we onderdeel zijn van hun DNA,” zei hij. “In de Bijbel staat dat deze bezoekers zicht voortplantten met mensen en vele mythes en legendes vertellen hetzelfde verhaal. Ze gaan altijd over de terugkeer van de aliens.”

Von Däniken denkt dat deze terugkeer al in de komende 20 jaar kan plaatsvinden.

Piramides

De ‘Erich Von Daniken Legacy Night’ was georganiseerd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van zijn baanbrekende boek, waarin hij claimt dat mensachtige buitenaardsen ons in een ver verleden hebben bezocht.

Volgens de schrijver zijn de aliens ook verantwoordelijk voor de piramides, Stonehenge, de Nazcalijnen, rotstekeningen en in recente tijden UFO-waarnemingen en graancirkels.

Bewijs hiervoor is terug te vinden in oude Indiase religieuze geschriften en in de Bijbel, aldus Von Däniken.

NASA

Wat oude volkeren beschouwden als de hemel, is in feite de ruimte, benadrukt hij. Engelen waren bijvoorbeeld buitenaardse bezoekers in plaats van spirituele wezens.

De visioenen van Ezechiël en Henoch gaan volgens hem over buitenaardse schepen.

Na een geheime ontmoeting met NASA-wetenschappers heeft het ruimteagentschap zelfs een ontwerp gemaakt op basis van het visioen van Ezechiël, beweert hij. Het ontwerp zou vervolgens zijn gepatenteerd.

Pretparken

Na zijn presentatie werd hij op het podium geïnterviewd. Hij zei dat hij zich al van kinds af aan bezighoudt met buitenaardse bezoekers.

Hij ging aan de slag in de hotelindustrie en werkte zich op tot hotelmanager. Hij schreef vervolgens het boek ‘Waren de kosmonauten?’ waar inmiddels 70 miljoen exemplaren van zijn verkocht.

Het boek is de inspiratie geweest voor Hollywoodfilms, televisieseries en talloze documentaires.

In Duitsland, Saoedi-Arabië en Groot-Brittannië wil men zelfs pretparken gaan bouwen die gebaseerd zijn op het boek.

[Yahoo]


Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. We wachten rustig af

  11 likes
  • Zou met disclosure te maken kunnen hebben.
   Wij krijgen steeds meer te maken met Ufos meldingen en graancirkels.
   Misschien krijg hij gelijk, overigens zijn zijn boeken interessant en humoristisch.

   5 likes
 2. Zij hebben ons dna. niet wij het hunne!
  Niet binnen 20 jaar maar binnen 2 jaar.

  5 likes
  • ten eerste zijn we multi dimensionaal. kwa DNA hebben wij ze allebei in ons DNA wat zei graag willen hebben is ons hart en ze doen daar letterlijk alles voor ja alles! er zijn al plannen voor op de langere termijn langzaam maar zeker worden mensen net zoals hun. ze geven als het ware hun eigen hart op. waarom de aanval op de hart omdat het hart het lastigste is om het te controleren, beheersen, de werkelijke macht zit daar dus.

   ze hebben 2 bewustzijns DNA aan elkaar gekoppeld en in de mens geplaatst.
   Ze hebben lange tijd geleden zoogdier DNA wat warmbloedig is en reptiel DNA wat koudbloedig is. Dit is ook gelijk de reden waarom mensen tegenstrijdige gevoelens in zichzelf ervaren. Die 2 bewustzijns kunnen namelijk niet samen gaan. Ze zijn totaal verschillend van elkaar

   5 likes
   • Ik zit het nu voor de vierde keer door te lezen.. en kan er slechts ten dele chocola van maken..

    De tegenstrijdigheid in je bewustzijn is die van je biologische dierlijke standaarden en die van je aangeleerde standaarden (met in Nederland veelal katholieke concepten als mannetje/vrouwtje, monogamie, geldwaarde e.d.) Dat natuur en maatschappij niet altijd even goed samen gaan is echt van aardse oorsprong. Het bewustzijn heeft overigens geen eigen DNA.. (dat zou overigens wel de ontdekking van de century zijn).

    2 likes
   • Wat een ongelovelijk dom gel*l

    0 likes
 3. “Volgens de schrijver zijn de aliens ook verantwoordelijk voor de piramides, Stonehenge, de Nazcalijnen, rotstekeningen en in recente tijden UFO-waarnemingen en graancirkels.”

  Dus volgens onze Erik zijn ze verantwoordelijk voor alle ‘onverklaarbare’ zaken.. Waar is zoiets ook gaande? ohja..ieder geloof.. Mooi zo’n termijn van 20 jaar..je gaat ter boek als de man met de vooruitziende blik of.. het maakt toch niet meer uit.. Achja we moeten allemaal onze rekeningen betalen :-S

  2 likes
  • Von Däniken is vaak verguisd, maar hij is in ieder geval iemand die mij de ogen heeft geopend om de bijbel met nuchtere ogen te bekijken, en niet als een sprookjesboek. Waarom zouden de schrijvers uit die oude tijden onzin opschrijven? Ze hadden alleen niet overal een goede verklaring voor.

   Hij legt zich er niet bij neer om alles wat niet direct verklaarbaar is als (bij)geloof af te doen. Daarvoor vindt hij sommige archeologische vondsten te complex en te technisch van oorsprong.

   Zijn lezing van Ezechiel is een mooi begin om zijn zienswijze te begrijpen. De wetenschap doet het af als een verzinsel, gelovigen als een verschijning van god, en Von Däniken als de landing van een vliegtuig-achtig iets. Wat is het meest geloofwaardig?

   Durf je erin te verdiepen, VRobbesom, en je ziet dat Von Däniken absoluut geen religieus gemotiveerd iemand is.

   Uit Ezechiel (± 2400 oud):
   ‘Toen zag ik, en ziet, een stormwind kwam van het noorden af, een grote wolk, en een vuur daarin vervangen, en een glans was rondom die wolk; en uit het midden daarvan was als de verf van Hasmal, uit het midden des vuurs.’

   Hier staat de complete tekst:
   http://www.statenvertaling.net/bijbel/ezec/1.html

   10 likes
   • Mymy

    And More:

    /prophecy/2014/11/just-released-undeniable-evidence-of-gods-existence-stunning-and-absolutely-breathtaking-this-is-an-absolute-must-see-stunning-videophotos-2465248.html
    Mymy

    The Sixth Seal (Revelation 6:12-17)

    12 Then I saw Him open the sixth seal. A violent earthquake occurred; the sun turned black like sackcloth made of goat hair; the entire moon became like blood; 13 the stars of heaven fell to the earth as a fig tree drops its unripe figs when shaken by a high wind; 14 the sky separated like a scroll being rolled up; and every mountain and island was moved from its place.””

    I Think We See here the start and Flight of a FTL Spaceship Described.

    Quake..the start.. start to move makes mountains and island seem to move when looking outside ..the air and clouds that scrolls up stars that fall Moon becomes red Sun becomes black… The symptoms of speed the scrolling and gaining speed of the Moon getting the red of redshift distorsions and of surpassing the speed of light that made the Sun black.
    Nov 7, 2014, 1:11 am

    /prophecy/2014/11/ark-of-the-covenant-secret-power-divulged-shocking-unbelievable-astonishing-incredible-and-real-2465202.html?utm_source=dlvr.it
    sarah The Ark is in Heaven Revelation 11:19 And the temple of God was opened in heaven, and there was seen in his temple the ark of his testament; and there were lightenings, and voices, and thunderings, and an earthquake, and great hail. Nov 5, 2014, 1:49 am

    Here seems to be ment Liturarly the ark was in Heaven aka Space or Air!

    Mymy

    Except defiling All scripture the jews made all worse by writing everything “> BACK WARDS

    So something like this:

    “The Sixth Seal (Revelation 6:12-17)

    12 Then I saw Him open the sixth seal. A violent earthquake occurred; the sun turned black like sackcloth made of goat hair; the entire moon became like blood; 13 the stars of heaven fell to the earth as a fig tree drops its unripe figs when shaken by a high wind; 14 the sky separated like a scroll being rolled up; and every mountain and island was moved from its place.”” “”

    WOULD BECOME Some like this:

    12 Then I saw Him open the sixth seal.(handling a controlpanel of course) A violent earthquake occurred; 14 the sky separated like a scroll being rolled up; and every mountain and island was moved from its place. 13 the stars of heaven fell to the earth as a fig tree drops its unripe figs when shaken by a high wind; 12 the entire moon became like blood; the sun turned black like sackcloth made of goat hair;

    This Makes More Sense in order of Consequense of the start of a FTL Ship until lightspeed as fenomena of a launch and extreme accelerating speed and reaching Lightspeed. Even Motor Cyclists already have the experience of hypnotic scrolling Sky when they are speeding
    Nov 8, 2014, 5:37 am

    http://beforeitsnews.com/alternative/2014/10/the-500-year-old-map-that-shatters-the-official-history-of-the-human-race-3049588.html

    1 likes
 4. Ik hoop dat ze snel komen en de aardse bevolking wijsheid en vrede brengen. En iets om te voorkomen dat er nog meer mensen bijkomen.

  13 likes
 5. wordt het hier een stortplaats voor gewichtloze space-lunatics? Hebben ze echt toegestaan dat die gek 2 uur tegen ze aan bleef fantaseren?

  6 likes
  • Je kunt het oneens zijn met Van Däniken, maar hem afdoen als gewichtloos gaat echt te ver.
   Hij heeft de halve wereld afgereisd en daar een stapel boeken over geschreven, wat hem per definitie meer gewicht geeft dan iedereen die vanaf de zijlijn de geschiedenisboekjes staat na te blaten.

   6 likes
 6. Kunnen ze even een datum noemen… Want dit heb ik meer gehoord dat ze komen…. Maar iedere keer gebeurt er niets!

  8 likes
 7. Zucht….
  Weer een spannende titel en niks daar..en zeker geen invasie ( opgezet door de amerikenen om de verkiezingen te verstoren??)..

  5 likes
 8. De kosmonauten=ouderlingen=hoogpriesters. In de basis zijn ze dus de personen/entiteiten die ons als slaaf gebruiken. Zij die alle kennis bezitten. Zij die alles sturen. Die gaan ons niet redden, maar de aarde zelf. Zij, die dit weten zoeken/maken nu al schuilplaatsen. Al vele malen gebeurt in de geschiedenis.

  5 likes
 9. Ze komen om de wereld te redden.

  4 likes
 10. Waren de Goden kosmonauten? Nee, want ze hebben geen enkele aardrover achtergelaten zoals wij marsrovers en maanrovers hebben achtergelaten.

  1 likes
  • NB Het is een behoorlijk egocentrische fout om te denken dat mogelijke andere beschavingen dezelfde krakkemikkige technieken als wij zouden gebruiken. #philae

   Als je het kunt opbrengen om te filosoferen over de mogelijkheid dat er nog een intelligente soort bestaat, ergens in het universum – waarom zou die dan niet slimmer dan wij kunnen zijn, en wellicht ook een paar duizend jaar eerder is begonnen met ruimtevaart?

   2 likes
  • Klopt. Maar er zijn wel een aantal pre-historische objecten en architectonische ‘wonderen’ waarvan de oorsprong niet afdoende verklaard is. De grote piramide bijvoorbeeld. Daarover zijn ook de gangbare theorieën tamelijk fantasievol, zowel over de bouw als over de functie. Of strak geslepen kisten van basalt die met prehistorische technieken zoals wij die denken te kennen niet te maken zijn.
   Heb je het boek gelezen, bultrug?

   1 likes
 11. Misschien wa’s de wolk van ezechiel wel een pyroclastic cloud van een vulkaan? Enne die aliens, die langskomen om te paren? Dat is gewoon de negroide buurman die je wijf komt verwennen. Leuke smoesjes, leuk geprobeerd. *nope*

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.