Buitenaards

Erich von Däniken in Londen: “De buitenaardsen komen eraan”

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver Erich von Däniken gaf afgelopen maand in het Princess Anne Theatre in Londen een twee uur durende presentatie waarin hij claimde dat er duizenden jaren geleden oorlog woedde in de hemel.

“De buitenaardsen zijn op de hoogte van ons bestaan omdat we onderdeel zijn van hun DNA,” zei hij. “In de Bijbel staat dat deze bezoekers zicht voortplantten met mensen en vele mythes en legendes vertellen hetzelfde verhaal. Ze gaan altijd over de terugkeer van de aliens.”

Von Däniken denkt dat deze terugkeer al in de komende 20 jaar kan plaatsvinden.

Piramides

De ‘Erich Von Daniken Legacy Night’ was georganiseerd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van zijn baanbrekende boek, waarin hij claimt dat mensachtige buitenaardsen ons in een ver verleden hebben bezocht.

Volgens de schrijver zijn de aliens ook verantwoordelijk voor de piramides, Stonehenge, de Nazcalijnen, rotstekeningen en in recente tijden UFO-waarnemingen en graancirkels.

Bewijs hiervoor is terug te vinden in oude Indiase religieuze geschriften en in de Bijbel, aldus Von Däniken.

NASA

Wat oude volkeren beschouwden als de hemel, is in feite de ruimte, benadrukt hij. Engelen waren bijvoorbeeld buitenaardse bezoekers in plaats van spirituele wezens.

De visioenen van Ezechiël en Henoch gaan volgens hem over buitenaardse schepen.

Na een geheime ontmoeting met NASA-wetenschappers heeft het ruimteagentschap zelfs een ontwerp gemaakt op basis van het visioen van Ezechiël, beweert hij. Het ontwerp zou vervolgens zijn gepatenteerd.

Pretparken

Na zijn presentatie werd hij op het podium geïnterviewd. Hij zei dat hij zich al van kinds af aan bezighoudt met buitenaardse bezoekers.

Hij ging aan de slag in de hotelindustrie en werkte zich op tot hotelmanager. Hij schreef vervolgens het boek ‘Waren de kosmonauten?’ waar inmiddels 70 miljoen exemplaren van zijn verkocht.

Het boek is de inspiratie geweest voor Hollywoodfilms, televisieseries en talloze documentaires.

In Duitsland, Saoedi-Arabië en Groot-Brittannië wil men zelfs pretparken gaan bouwen die gebaseerd zijn op het boek.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZetaReticulan
ZetaReticulan
5 jaren geleden

We wachten rustig af

Predator
Predator
5 jaren geleden

Zucht….
Weer een spannende titel en niks daar..en zeker geen invasie ( opgezet door de amerikenen om de verkiezingen te verstoren??)..

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Ze komen om de wereld te redden.

War on Error
War on Error
5 jaren geleden

wordt het hier een stortplaats voor gewichtloze space-lunatics? Hebben ze echt toegestaan dat die gek 2 uur tegen ze aan bleef fantaseren?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x