CoronaBuitenland

Opmerkelijk onderzoek: myocarditis treedt ALLEEN op na Covid-vaccinatie

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Myocarditis en pericarditis treden alleen op na vaccinatie en niet na corona-infectie. Dat blijkt uit een onderzoek onder leiding van wetenschappers van de Oxford-universiteit. Ze vergeleken de gezondheid van gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen.

Alle gevallen van myocarditis en pericarditis deden zich tijdens de onderzoeksperiode voor bij gevaccineerde individuen, aldus de auteurs. Ze moeten nog even benadrukken dat het hier gaat om ‘zeldzame’ bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Gevaccineerde kinderen van 5 tot 11 jaar en 12 tot 15 jaar werden vergeleken met ongevaccineerde leeftijdsgenoten. Daarnaast werden kinderen die één dosis hadden gekregen vergeleken met kinderen die twee doses hadden genomen. De kinderen werden 20 weken lang gevolgd.

Meer dan de helft

Gevaccineerde jongeren hadden een hogere kans op hartontsteking. Ook interessant: in de onderzoeksgroep (één miljoen) stierf geen enkel kind aan corona (gevaccineerd of niet).

Uit deze data afkomstig uit Engeland blijkt dat myocarditis en pericarditis alleen voorkomen bij de gevaccineerden. Jongeren liepen meer risico op deze aandoeningen dan kinderen.

Meer dan de helft van de jongeren met pericarditis en myocarditis belandde in het ziekenhuis of op de spoedeisende hulp.

Dit onderzoek concludeert dat niet

“Voor de ‘maar door corona krijg je nog meer myocarditis’ roepers. Dit wetenschappelijk onderzoek concludeert dat niet. Alleen na coronavaccinatie kregen kinderen en jongeren myocarditis en pericarditis,” merkt journalist Eva Munnik op.

Ze is benieuwd wat ‘je hebt veel meer kans myocarditis te krijgen door corona dan door vaccinatie’ Maarten Keulemans hiervan vindt.

[The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
18 dagen geleden

Dit schreeuwt toch om tribunalen.

Jojo
Jojo
18 dagen geleden

En nu? Wat gebeurd er verder mee?

totaljoy
totaljoy
18 dagen geleden

Het wordt tijd voor tribunalen!

Remon
Remon
18 dagen geleden

We zijn gewoon keihard genaaid het was dikke genocide en de klap is zo hard dat de realiteit nog nog steeds zwart beeld is voor de meeste mensen. Het is echt schandalig het is echt tijd voor gerechtigheid en het zou bij iedereen een gigantisch litteken in zijn zelfrespect zijn als je hier niets mee doet. Mensen de elites hebben je geprobeerd bewust te doden voor een eigenbelang wereld beeld. Laat dit niet zomaar over je heen lopen want dit verdiend gerechtvaardigde.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x