Buitenland

Hitler overleefde in Argentinië. Worden we al meer dan 70 jaar door de regeringen voorgelogen?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Wat een onzin,” zul je misschien van de titel denken. “Hitler is in zijn bunker in Berlijn gestorven. De verkoolde lijken van hem en Eva Braun zijn gevonden en het daar aangetroffen gebit werd als dat van Adolf Hitler geïdentificeerd.”

Ja, deze weergave van het overlijden van Adolf Hitler is weliswaar officieel erkend en werd onlangs ook verfilmd, waarbij kosten noch moeite werden gespaard, maar is zelfs onder historici omstreden, niet in de laatste plaats omdat het vermeende schedelfragment van Hitler in 2010 werd onderzocht en na een DNA-test van een vrouw bleek te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ook het herhaaldelijke onderzoek van de brug in Hitlers gebit door twee experts leverde geen zekerheid op, want deze was – net als de röntgenopnames van de tandarts – waarschijnlijk van zijn dubbelganger.

Stalin

Hitler overleefde in Argentinië. Worden we al meer dan 70 jaar door de regeringen voorgelogen?Verder vraagt men zich af waarom Jozef Stalin tot aan zijn dood heeft beweerd dat Hitler naar Zuid-Amerika gevlucht is.

En waarom berichtten de grootste dagbladen van Paraguay in 2010 dat Hitler lang in Zuid-Amerika heeft geleefd en daar ook gestorven is?

Nu stel je je zeker de vraag: “Ja, en wat zou het? Hij is nu wel zeker dood! Waarom zou ik me daar nog mee bezig houden?”

Gedegen onderzoek

Juist, dat zou je kunnen denken. In het boek Hitler overleefde in Argentinië worden er echter personen gepresenteerd – die met naam genoemd worden – die niet enkel beweren dat ze Adolf Hitler persoonlijk in Zuid-Amerika hebben ontmoet, en dat gedurende een langere periode, – tot in 1964 – maar ook dat hij de laatste 20 jaar van zijn leven niet stil heeft gezeten; integendeel zelfs!

Het boek, geschreven door Abel Basti, Jan van Helsing en Stefan Erdmann, is gebaseerd op gedegen onderzoek waarin ze gebruik hebben gemaakt van talrijke getuige­nverklaringen, briefcorrespondentie tussen generaals en documentatie van geheime diensten.

Plan B

Hieruit is zoal naar voren gekomen dat:

de Amerikaanse geheime diensten vanaf het begin hebben geweten dat Hitler en Eva Braun geen zelfmoord hebben gepleegd, maar in plaats daarvan naar Argentinië ontsnapten;

heel veel bedrijven in Europa en de VS willens en wetens Hitler en zijn nazi-kornuiten financieel ondersteund hebben, met het oog op een mogelijke Derde Wereldoorlog tegen de Sovjet-Unie;

Hitler in tegenstelling tot beweringen van historici geenszins impotent was, maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zelfs kinderen heeft verwekt, niet alleen bij Eva Braun;

Martin Bormann, Hitlers tweede man, in 1945 niet om het leven gekomen is, maar zoals uit zijn officiële Paraguayaanse paspoort blijkt, jarenlang staatsburger is geweest van dat land;

de nazi’s na hun verloren oorlog in Zuid-Amerika structuren hebben opgezet voor een ‘Plan B’.

Liegen alle getuigen die in het boek de revue passeren? Of worden we al meer dan 70 jaar door de regeringen voorgelogen?

Boekentip: Hitler overleefde in Argentinië

[MJ Vertaalservice]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Niet 70 jaar………….DUIZENDEN JAREN!

Peter
Peter
6 jaren geleden

Stel dat ie is ontsnapt , op gegeven moment komt ie toch echt aan zijn einde zoals ieder mens . Wat gebeurt er dan , hij verschijnt voor de hemelpoort en God weet dat ie honderd duizenden mensen heeft laten vermoorden dan zit de hemel of paradijs er voor hem niet in . Forever Burning in to hell zal z’n lot zijn .

Je moeder
Je moeder
6 jaren geleden

Niemand “Hunting Hitler” gezien?

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Als dit waar is, dan was ie dus toch zo dom niet. Ben wel benieuwd dan wat er in de archiefkasten van de Mossad zit betreffende dit onderwerp. Of hadden ze simpelweg die kennis niet? en het gelaten voor wat het was.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x