Mens en Dier

Hoe ‘geluksvogel’ Bill Gates profiteert van alle recente crises

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

In 2017 stak miljardair Bill Gates miljoenen in een vleesloze hamburger die gemaakt wordt door Impossible Foods. Daarnaast is hij de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten. Er wordt nu gewaarschuwd voor voedseltekorten.

Het is vast ook toeval dat hij flink heeft geïnvesteerd in moedermelk uit het laboratorium. In de VS is nu paniek door een tekort aan babymelk. Ruim 40 procent van de schappen is leeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Prijsschieten

Verder investeert de Microsoft-oprichter veel geld in vaccins. Wat een geluk: opeens dient zich een pandemie aan. Bill Gates, de vriend van pedofiel Jeffrey Epstein, die kleine kinderen ronselde voor machtige en rijke techfiguren.

Wat een geluk heeft deze rijke techmiljardair dat het voor hem bij alle grotere humanitaire crises prijsschieten is en hij de producten kan leveren die het grotere probleem oplossen.

Vreselijke mensen

Er is een reden waarom Gates één van de rijkste mensen op aarde is, zegt journalist Luke Rudkowski. “Ik denk dat er mensen boven hem staan die vuil over hem hebben. Waarschijnlijk wat foto’s en video’s van Gates die seks heeft met kinderen en die ze gebruiken om hun grotere agenda door te drukken,” aldus Rudkowski.

De journalist voegt toe dat Gates ‘deel uitmaakt van een groter netwerk vreselijke mensen die letterlijk proberen de wereldbevolking uit te dunnen omdat ze geloven dat er te veel mensen op aarde zijn’.

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Ga je boodschappen rechtstreeks bij de boer halen en geef je kindjes geitenmelk !

semper amici
semper amici
2 jaren geleden

Laatst vroeg ik aan een kennissen – tijdens een discussie- of zij vonden dat er teveel mensen op aarde zijn. Het antwoord was JA! Waarop ik vroeg, hoeveel mensen denken hetzelfde volgens jullie? OH misschien we een miljard, was het antwoord. IK; Zouden die mensen allemaal zelfmoord willen plegen, om het probleem deels op te lossen, of moeten er volgens hen, andere mensen dood worden gemaakt. Hierna volgde een schaapachtige uitdrukking en het werd stil! Hypocrisie ten top!

T,A
T,A
2 jaren geleden
Peter
Peter
2 jaren geleden

ZIE HET PATROON : eerst covid tot mensen het moe begonnen te worden, daarna de geplande oorlog tot mensen het moe begonnen te worden en omdat Rusland aan de winnende hand is van Oekraïne, NATO, EU,ENGLAND EN AMERIKA.

Dus is het nu tijd voor een nieuwe angst campagne. Je zal zien dat die diezelfde club dag en nacht gaan ouwehoeren en leugens gaan verkondigen over de APENPOKKEN.

Hoelang blijven die domme schapen hier nog in trappen.

Apenpokken ….. krijg maar de pestpokken.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x