Great ResetBinnenland

Regelt het World Economic Forum alleen hotels en zaaltjes? Dit zeggen de Wob-documenten

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Ze zorgen alleen in Davos voor de hotels en de zaaltjes, zei premier Rutte voor de camera van Ongehoord Nederland over de invloed van het World Economic Forum.

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt dook in de vrijgegeven Wob-documenten en trof daar het één en ander aan over het World Economic Forum. Op 10 juni 2020 nam het WEF contact op met het ministerie van VWS over de Inclusieve Vaccin Alliantie. Het wilde daar ‘een gesprek over’.

Gezamenlijk optrekken

Het WEF had zelf ook een vaccininitiatief en onderhield daarover contact met de mensen rond de Duitse oud-minister van Volksgezondheid Jens Spahn, die ‘fan’ van het World Economic Forum is. “Goed om vanavond dit punt nog even aan te stippen en een lijn af te spreken met betrekking tot dit WEF-initiatief,” schrijft een ambtenaar. “Ik zou mij kunnen voorstellen dat er vanuit de Inclusieve Vaccin Alliantie gezamenlijk richting dit initiatief wordt opgetrokken.”

Een andere ambtenaar van het ministerie van VWS schrijft: “Ik zie dat ze samen met betrokken governments 15 juni lancering bekend willen maken en vervolgstappen op korte termijn noemen.”

Overleg

In weer een andere mail valt te lezen: “Dit vereist wel enige aandacht. WEF wil graag overleg met degene die de alliantie vanuit Nederland regelt en dat ben jij.”

Op de bewuste 15 juni 2020 schrijft de projectsecretaris vaccinontwikkeling corona van het ministerie van VWS: “Hierbij in de bijlage twee A4’tjes over wat het voorstel van het WEF inhoudt, hoe zich dat verhoudt tot de vaccinalliantie en hoe WEF zich heeft gepositioneerd op het wereldtoneel. Wil jij deze week nog spreken met het WEF?”

Van der Vegt: “Aan u om te bepalen of het WEF hotels en zaaltjes regelt. Of dat het WEF in Nederland ook invloed heeft.”


4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Interfuik
Interfuik
1 maand geleden

Ja hoor! Ze zorgen dat er zaaltjes zijn, dat uw schoenen gepoetst worden, en dat uw jasje goed zit.

Joop K
Joop K
1 maand geleden

De zoveelste leugen. Kan die ruttler dan werkelijk nooit eens een eerlijk andwoord geven? Ik kots van mensen die alleen maar leugens vertellen 🤮

Cathja
Cathja
1 maand geleden

Het regent weer leugens…..! En Mark Rutte maar volhouden dat hij NIET liegt…
Niet liegen? De waarheid iets verdraaien is ook liegen Rutte!
“Al is de leugen nog zo snel…, de waarheid achterhaalt hem wel”.
Ik ben bang dat Rutte niets anders meer kan dan de waarheid verdraaien.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 maand geleden

Het wemelt op dit moment van wereldleiders die de kwaliteiten ontberen tot regeren.
Daarom nemen ze in hun onmacht, de toevlucht tot het WEF die zich opwerpt als de macht aanvuller.
Zodoende krijgt het WEF de wereldmacht in hun schoot geworpen.
Het zal me niet verbazen als er al vele handtekeningen gezet zijn inzake regeringshulp vanuit het WEF, tegen betaling door de onwetende burger.
Het tij is niet meer te keren.
Alleen nog door een oorlog, want dan komen de ongeschikte blaaskaken vanzelf bovendrijven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x