Great ResetMens en Dier

GEDAGVAARD: Bill Gates stelt dat de Nederlandse rechter niet bevoegd zou zijn om over hem te oordelen

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Miljardair Bill Gates heeft een belangrijke incidentele procedure aanhangig gemaakt voor de rechtbank in Leeuwarden. Daar loopt al enige tijd een rechtszaak tegen hem, Mark Rutte, Albert Bourla en een aantal andere prominenten, die is aangespannen door slachtoffers van vaccinatieschade.

De incidentele procedure is op 21 februari door Gates gestart. Het gevolg daarvan is dat de zaak wordt opgeschort tot in de procedure is beslist. Gates heeft de rechtbank verzocht zich jegens hem niet bevoegd te verklaren. Oftewel: Bill Gates stelt dat de Nederlandse rechter niet bevoegd zou zijn om over hem te oordelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De advocaten van de eisers en gedaagden in het incident (de slachtoffers) hebben op 15 maart onderbouwd verweer gevoerd. Dat was voor Gates de aanleiding om de rechtbank een e-mail te sturen, waarin hij verzoekt een mondelinge behandeling, dan wel een pleidooi te houden.

Slechts 1,5 uur

De advocaten van de slachtoffers zijn akkoord met een mondelinge behandeling waarbij zij namens de slachtoffers uitgebreid zullen kunnen pleiten. De advocaten hebben de rechtbank namens de slachtoffers dan ook om een uitgebreid pleidooi verzocht.

De rechtbank heeft uiteindelijk een mondelinge behandeling bepaald met een zittingsduur van slechts 1,5 uur.

De advocaten van de slachtoffers maken uit dit tussenvonnis op dat de rechtbank uit het oog is verloren dat in de incidentele procedure de primaire stellingname van de slachtoffers – COVID-19 is geen ziekte, maar een project onder de naam ‘COVID-19: The Great Reset’ – centraal dient te staan.

Bewust misleid

Deze feitelijke grondslag van de vordering van de slachtoffers vormt immers ook de juridische reden waarom de rechtbank in Leeuwarden bevoegd is om over Gates te oordelen. De slachtoffers zijn door Gates en alle andere gedaagden op onrechtmatige wijze (bewust) misleid om zodoende COVID-19-injecties te nemen, betogen de advocaten.

Het door de rechtbank gewezen tussenvonnis geeft zich daarvan geen rekenschap, wat blijkt uit het feit dat zij slechts 1,5 uur voor de gehele mondelinge behandeling wenst vrij te maken, zeggen ze.

In persoon te verschijnen

“Deze procedure is van groot maatschappelijk (wereld)belang, waarbij aan de slachtoffers door de rechtelijke macht in het kader van de volledige waarheidsvinding alle mogelijkheid en tijd moet worden gegeven om aan te tonen dat COVID-19 een project is, dat mede wordt geleid door Gates.”

Gates is door de rechtbank aangezegd in persoon te verschijnen voor de mondelinge behandeling in de door hem aanhangig gemaakte procedure, die plaatsvindt op 18 september om 13.15 uur.

Meer informatie vind je hier op de website van de stichting Recht Oprecht.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!h
!!!strijder!!!h
1 maand geleden

Gelijk vastzetten deze SCHOFT…levenslang!!!!!!!!!!!

salvar
salvar
1 maand geleden

wordt niets tot in lengte der dagen of hij moet van ouderdom sterven net als de rest.
er is wel lol de hel wacht op hen en die heeft alle tijd.

Jojo
Jojo
1 maand geleden

Pfff pak ‘m! Denk het niet.

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

zei de [profeet] toen die een t bone steak aan t wegwerken was in 1 van zijn prive jets?? fck him!!!!!!!

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x