Gezondheid

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde (glucose) te hoog is. Glucose krijg je binnen via voedsel en je lichaam reageert daarop door het hormoon insuline aan te gaan maken.

Insuline helpt vervolgens de glucose te transporteren naar je cellen om ze te voorzien van energie. Een glucose-overschot wordt omgezet in lichaamsvet.

Diabetes is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Het is een chronische ziekte die voor veel andere problemen zorgt. Het heeft een domino-effect. Veel mensen met diabetes krijgen ook te maken met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, uitval van nieren, aangetaste zenuwen, dementie en hersenschade, depressie en/of slechtziendheid.

Er zijn verschillende soorten diabetes. Zo heb je diabetes type 1, type 2 en pre-diabetes.

Hardnekkig

Jarenlang werd hardnekkig verteld door artsen en specialisten dat diabetes ongeneeslijk en progressief is. Als je het hebt, kwam je er nooit meer vanaf. En nog steeds is dit wat de meeste artsen je zeggen. Ook op Wikipedia staat een artikel waarin uitgelegd wordt dat diabetes een ongeneeslijke stofwisselingsziekte is. Er zijn talloze onderzoeken die aantonen en bevestigen dat diabetes inderdaad niet te genezen is.

Maar is dat ook zo?

Je kunt je echter wel afvragen wie deze onderzoeken gefinancierd heeft? Is het de farmaceutische industrie? Zij verdienen namelijk miljarden met de verkoop van diabetes-medicijnen. En zij zouden er niet bij gebaat zijn als diabetes genezen kan worden. Voor hen is diabetes een verdienmodel.

Goed nieuws!

Maar er zijn ook andere onderzoeken die het tegenovergestelde aangetoond hebben. Daaruit is naar voren gekomen dat diabetes wel degelijk genezen kan worden.

Dit genezen kan met behulp van je eigen innerlijke herstelmechanisme. Dat is een slim en sterk systeem, maar het is niet perfect. Gebleken is dat wanneer dit systeem een beetje hulp krijgt, het in staat is om diabetes aan te pakken, om te keren en te bestrijden. Op die manier kun je van diabetes genezen.

Belangrijk is te weten dat dit herstelmechanisme aangestuurd wordt vanuit je onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn heeft de regie over dit mechanisme en stuurt het dus aan. Wanneer je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft, stuurt het jouw herstelmechanisme aan om diabetes te bestrijden.

Hoe doe je dit?

Je kunt dit snel realiseren door enkele keren te luisteren naar een speciaal voor dit doel ontwikkelde hypnotherapie-sessie. Dit is een downloadbaar mp3-audiobestand dat je op een smartphone, tablet of elk ander apparaat dat mp3-bestanden ondersteunt, kunt afspelen.

Je luistert dus thuis en de behandeling duurt 58 minuten, terwijl je op een comfortabele bank of stoel zit of op bed ligt. Je dient deze behandeling verschillende keren te herhalen.

GRATIS!

Michel Lejeune ontwikkelde deze sessie in samenwerking met psychologen en biedt deze sessie nu GRATIS aan.

Sinds 2006 is deze sessie duizenden keren gedownload en veel mensen zijn er bij gebaat! Velen kwamen inderdaad van hun diabetes af en konden daarna weer een normaal gezond leven leiden, vrij van alle ellende en ongemakken.

En omdat hij graag iedereen wil helpen met zoiets belangrijks als dit, heeft hij besloten deze sessie nu gratis aan te bieden. Hierdoor krijgt iedereen met diabetes nu de kans om daar snel en gemakkelijk van te genezen.

Heb je zelf diabetes en wil je er vanaf? Of ken je iemand die het heeft?

Download dan nu deze sessie, of geef de link naar deze site door:

https://www.diabetesvrij.eu

Het kost je dus niets en er zijn geen kleine lettertjes.

https://www.diabetesvrij.eu

Download deze geweldige sessie nu!

Oh… En deel deze blog alsjeblieft zo veel mogelijk op je social media!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mark
Mark
2 jaren geleden

Reversal of Diabetes Type 2 I Interview with Dr Neal Barnard MD.
https://www.youtube.com/watch?v=fKusb7XXkM8

A New Nutritional Approach to Type 2 Diabetes – Dr. Neal Barnard
https://www.youtube.com/watch?v=lLqINF26LSA&t=1623s

Mijn eigen broer had diabetes 2.
Heb hem het advies gegeven om zijn dieet aan te passen en kort nadien was diabetes 2 genezen.

Heb zelf universitaire opleiding E Cornel nutrition gedaan en heb alle studie zelf moeten bekijken
De melk en vlees industrie die geven het advies om vlees en melkproducten te gebruiken en ze als gezond te beschouwen die leveren de artikelen die de mensen als advies aannemen.
Doctoren krijgen 7 uur in hun totale opleiding in nutrition.
Ze leren niet anders dan medicijnen voor te schrijven wat ze aan advies aan u meegeven welke u moet gebruiken tegen diabetes 2.
Daarom zeggen ze ook diabetes 2 is niet te genezen, ze weten niet beter.

Al de Herbivoren ofwel planteneters hebben seminal Vesicles wat een gedeelte is van het voortplantingsorgaan.
Mannen hebben die, dus het is als een open deur intrappen in welke categorie we als mens behoren.
Je doet ook geen diesel in een benzinemotor, mensen die dat in hoge mate doen krijgen problemen met hun gezondheid.
Hart en vaatziektes worden veroorzaakt door het dicht slibben van de aderen door dierlijke vetten, vrij logisch.
Ga je over naar een plantaardig dieet dan is bewezen dat de aderen zich snel weer herstellen.

Ontdek ideeën over Eiwit Dieëten
*”Meat in the Human Diet” – by Dr. John McDougall – “Human males have seminal vesicles – no other meat-eating animal has these important collecting-pouches as part of their reproductive anatomy.” Carnivores do not have these, only herbivores.

Let the food be the medicine en the medicine be food.

Oplossingen voor problemen zijn meestal simpel en vele ziektes genezen als je de veroorzaker aanpakt = Dierlijke vetten, Eieren en Melkproducten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.