Homepagina » Binnenland » Baudet heeft winst te danken aan zure columns in de kranten en bashen op de NPO. Gaf deze onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD de doorslag?
Baudet heeft winst te danken aan zure columns in de kranten en bashen op de NPO. Gaf deze onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD de doorslag?
Foto: Facebook/Thierry Baudet

Baudet heeft winst te danken aan zure columns in de kranten en bashen op de NPO. Gaf deze onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD de doorslag?

Rob Goossens, tv-journalist van De Telegraaf, denkt dat Thierry Baudet zijn winst met Forum voor Democratie te danken heeft aan de dinsdagaflevering van DWDD.

Daarin spuwden Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden een half uur lang hun gal op de partij en dat hebben 1,5 miljoen mensen gezien.

Goossens denkt dat Van Nieuwkerk Baudet aan veel stemmen heeft geholpen: “Met die volstrekt onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD heeft die de laatste FvD-twijfelaars naar de stembus geduwd.”

Idioten

Vooral Prem Radhakishun trok fel van leer tegen de partij van Baudet, en ook die van Geert Wilders.

Hij zette de toon door Wilders en Baudet aan het begin van de uitzending ‘idioten’ te noemen.

De DWDD-tafel blijkt nu massaal te hebben gekotst op de grootste partij van Nederland. Van Nieuwkerk en zijn vrienden waren dinsdag hét uithangbord van de mediakloof in Nederland.

Zichzelf

RTL Z-presentator Roderick Veelo voegde toe dat de gevestigde partijen de overwinning van FvD geheel aan zichzelf te danken hebben:

Criminaliteit, ongecontroleerde immigratie, de groei van de radicale islam en een overheid die het oordeel van burgers almaar lastiger vindt en derhalve het raadgevend referendum afschaft. Hoe onuitstaanbaar en aanmatigend wil je zijn? De gevestigde partijen hebben de overwinning van Forum voor Democratie geheel aan zichzelf te danken.

[Mediacourant, RTLZ]


Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Stuitend is het salaris van Martijn van de Nieuwkerk, die met zijn “linkse religie” elke dag maar de mensen op tv wil indoctrineren, terwijl hij dus zelf rechts vult

  Stuitend

  Had ik al gezegd, dat hij zelf stuitend is?

  en dan een ander wat verwijten

  Hij durft niet eens het tunetje, het decor of zijn kapsel te veranderen.

  Hier past maar 1 woord bij

  Stuitend

  ( even voor de zekerheid, mocht u over het woordje heen gelezen hebben 😉 )

  57 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Daar wil Baudet nou wat aan gaan doen die NPO minimaliseren.

   12 likes
   • Je bedoeld dat we dan alleen nog de CIA gestuurde commercieélen hebben?
    Die zijn er enkel om de kijker dom te houden, af te leiden, te misleiden en geld uit de zakken te kloppen.
    De publieke omroep gaat objectief en eerlijk worden in het nieuwe tijdperk, de commercieelen kunnen we missen als kiespijn, die hebben ons harder nodig dan wij hun, al doen ze het voorkomen dat ze stuk voor stuk bijzonder en ge-wel-dig zijn.
    Het is CIA (operatie Mockingbird) en die is inmiddels uitgeschakeld, de geldkraan gaat of is inmiddels al dicht. Volg de U.S. alt.media, dan weet je wat er werkelijk speelt in de wereld. Dat gaan die leeghoofden van de commercieelen ons absoluut niet vertellen.

    9 likes
    • U bedoelde Cabal i.p.v. CIA ?

     2 likes
     • CIA en deep state zijn verweven. Ook met Baudet. 🤣🤣 wisten jullie dat niet??? Dit gaat om militaire belangen kids. War machine. Matthijs van Nieuwkerk’s salaris stelt niets voor vergeleken met die militaire budgetten van triljoenen.
      Wat is erger dan een slapende burger? Een slapende burger die denkt dat hij wakker is 🤣🤣
      En dat is hoe al die kiezers bespeeld worden. Ach ja, succes met het “andere” geluid van Baudet. Spreek jullie wel bij het uitblijven van referenda/ uitblijven van het uitvoeren van de uitkomst van referenda.
      Er is nu eenmaal een grote groep blanke nederlanders boos. Wat denk je? Is het moeilijk of makkelijk om hun stem te winnen? Hun neuzen staan reeds 1 kant op. Ze lopen zo achter de leider aan die hen naar de mond praat. Dat is politiek. Wil je de massa makkelijk sturen. Dan creeer je een reden om al hun neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vervolgens vang je ze in één klap met de bijpassende beloften. Zo begint al die oorlogsretoriek.

      Baudet heeft nooit 1 dag gewerkt. Een column schrijven daargelaten. Hij is een beroepstheoreticus. Met een dun laagje dure en onbegrijpelijke latijnse teksten. Waarom? Om de suggestie te wekken dat hij een politieke “reincarnatie” van Fortuin zou zijn. Fortuin had echter veel meer politieke en wereldse ervaring.

      Gelooft u niet dat u bespeelt wordt door operatie Baudet, dan kunt u beginnen met dit:

      “Gisteren kwam het partijprogramma van Forum voor Democratie over het klimaat tevoorschijn van 2 jaar geleden. Het is door D66 uit de krochten van het internet gehaald, dus het is slecht leesbaar. Maar als je je best doet zie je: dat zou zo uit het programma van Jesse kunnen komen, of van de Partij voor de Dieren. Grote nadruk op duurzaamheid en vooral op de energietransitie.

      Toen Baudet er gisteren mee werd geconfronteerd ging hij eerst een beetje blozen, en zei toen dat het niet meer bij het programma hoorde. Voortschrijdend inzicht. Met steun aan maatregelen om de opwarming te stoppen win je geen verkiezingen en dus is FvD nu tegen. Net als de Nexit….”

      https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/900506/onthult-thierry-was-voor-klimaatplannen-tot-hij-er-tegen-was.html

      Succes met deze leider die voor “change” gaat zorgen.

      5 likes
     • @Earthaxis

      Op de ingeslagen weg konden we niet doorgaan. It’s the same old song. Van gedachten veranderen hoort bij het leerproces en er is niets mis mee. Hoe vaak bent u niet van gedachten veranderd?

      Van mij krijgt FvD het voordeel van de twijfel.

      5 likes
     • spijker kop.

      fff

      3 likes
     • @Nicovilly: de cabal IS CIA, net als ISIS, Mossad, Likud, Planned Parenthood, alle 3 letter agency’s, (FBI, DOJ, CFR, en zo zijn er nog wat) Fedex, de Postcodeloterij, zoals heel veel goede doelen, ik sluit de vereniging van zusters te Maastricht die een rozenkrans naar mensen opsturen die doneren aan hun goede doel, (zielige kindjes in o.a Malawi) niet uit.

      0 likes
    • Deze man legt het helder en duidelijk uit:

     https://www.youtube.com/watch?v=KFoAd4YXfEk

     4 likes
    • Er is niks mis met commerciële omroep; ga maar bij sbs6 een persbericht of verhaal doen bij publieke omroep kom je als gewone burger niet door tenzij je een bepaalde schrijfstijl heb die misschien doorspekt is van globalistische visie en dan bedoel ik geen filosofie

     1 likes
  • Earthaxis
   23 maart 2019 08:35 at 08:35

   Helaas zal het gelijk aan jouw zijde zijn. Er is namelijk geen reddende politieke engel, er is geen vrije en onafhankelijke politieke partij, nergens, niet in NL, niet in de gehele wereld te vinden. Alles, van media tot centrale banken is onder controle van de zionisten en dan zou een FvD (wederom een zoveelste zum kotsen pro-israel partij) onafhankelijk zijn en een politieke aardverschuiving gaan brengen? Natuurlijk niet. Het enige wat nu is gebeurd is het opvangen van de onvrede en het grote niet gehoorde deel van de bevolking zonder stem weer iets van (valse) hoop geven.

   Dat zal wederom uitdraaien op een grote teleurstelling. De PVV is/was uitgemolken en daarom is nu de FvD de volgende om als verse partij door te borduren op de PVV. Het volk geeft men zo zeeën van tijd wat betreft geduld en aan het lijntje worden gehouden en FvD is daarbij nodig om te zorgen dat de bom toevallig ergens niet barst en er bijv. opstanden komen. De linkse ophef over Baudet is daarbij tevens gecontroleerd spel, alleen weten veel linkse acteurs niet eens dat ze gecontroleerd acteren als ze door hun baasjes worden aangespoord vooral hard te blaffen richting zogenaamd het ‘rechtse geluid’.

   De politici die ooit zuiver en oprecht waren zijn (stilletjes) verwijderd door ze te laten kiezen tussen een geplaveide carrière of een kogel. Politici en zelfs (wereld)beroemde artiesten die het volk wakker kunnen schudden en bedankten voor de ‘service’ liggen allen d.m.v. een kogel, ongeluk of gifbeker in het graf.

   In jouw reactie gebruik je lachende emoji’s, beter zou zijn huilende emoji’s, want we zijn nog ver, heel ver verwijderd van waarheid en vrijheid.

   Voor iedereen veel sterkte en wijsheid gewenst en dat vooral de zio fascistische, linkse (milieu)religieuzen en aanverwante gecontroleerde slaven/honden wakker mogen worden uit hun benevelde toestand en de rozige en roze natte droom van de/een perfecte (zionistische) geleide en gecontroleerde staat waarin alle poppetjes gelijke lief zijn en zich laven aan het gif van de macht wat zoeter smaakt dan honing, maar uiteindelijk zal liggen als een steen op de maag.

   4 likes
 2. Laat ik eerlijk zijn en zeggen dat ik helemaal niet gestemd heb… Dat neemt niet weg dat ik nieuwsgierig ben/ was wat de kritische burger nu eigenlijk wilde, ja Rutte en concorten weg…..maar hoe? Nu dat weten we nu inmiddels massaal op Baudet gestemd als hoop op iets beters en tegelijk laten weten dat mensen het kabinet zat waren……Ok FVD moet zich nog profileren dus is het afwachten of deze partij in de toekomst kan waarmaken wat mensen willen of verwachten……. Vervolgens. gebeurt er wat we al eens eerder hebben meegemaakt , Een man met z’n kop boven het maaiveld uit en de inquisitie staat gelijk alweer klaar, hij zegt dingen die mensen niet begrijpen ( dat is je eigen schuld)Er wordt een doodskist getekend , een idioot roept om Volkert v der G……..gezellig negatief demoniseren zoals het een Hollander betaamd, stel je voor dat we onze zakken niet meer kunnen vullen met ranzige programma’s waar zogenaamd niemand naar kijkt. Een liegende MP zegt tegen Baudet , je moet wel je verantwoording nemen? Wonderlijk kleinerend van iemand die nog nooit z’n verantwoording heeft genomen, etc…..etc……. dacht ik 2002 wat hebben we toch een afgunstige jaloerse kwaadaardige karakters soms, volslagen infantiel, jengelend en verwend, jammeren vast veel tv programma ‘s vandaag, hoe is het nu zo gekomen………Nou men wil helemaal niks anders, bah dan moet men leren nadenken……In 2002 heeft niemand wat geleerd en nu leert ook weer niemand wat……
  Het is wat het is de realiteit , geef die club gewoon een kans, afbranden kan altijd nog,,,, En bedenk ook eens dat alle negatieve karma net als een boemerang gewoon naar je terug komt…….Oh Nederland wat de boer niet kent dat eet hij niet…….Het is niet te hopen dat er straks weer een politicus beveiligd moet worden……. Maar stemmen doe ik nooit meer , het maakt niks uit , mensen zijn nooit tevreden ……

  14 likes
  • @Louise. Een land waar het volk al volledig kapot belast, bezuinigd en hervormd is kan niet gered worden door een nieuwe puppet die alleen maar als afleiding fungeert. Het is een duister hol, dat Binnenhof. Tenzij ze daar hun ziel verkopen, komen ze er niet binnen. De FvD gaat ook niets veranderen, hoe mooi ze ook kunnen praten. Praatjes vullen nog steeds geen financiële gaten voor de bevolking. Het hele systeem is corrupt. Dat is een globalistisch systeem. Een nieuw partijtje gaat daar nationaal niets aan veranderen. Dat laten de globalisten echt niet gebeuren. Iedereen die een gevaar voor de agenda is wordt uit de weg geruimd. De FvD zit er alleen maar omdat het toegestaan wordt. Ook dit is een partij die gewoon door de globalisten in het leven is geroepen en door hen geselecteerd, anders zaten ze niet in het Binnenhof. Veel mensen trappen er na decennia aan ervaring nog steeds in.

   16 likes
   • @Rob

    Een heldere en right to the point reactie en je hebt gelijk.

    Vergelijk Baudet eens met Pim Fortuyn, dan begrijp je onmiddellijk dat Baudet, puppet of niet, nooit degene kan zijn die Nederland uit de klauwen gaat redden van de Nazi EU, het vierde rijk van de club Bilderberg en oprichter Prins Bernhard die totaal Affengeil en bezeten was om het project “1 wereldrijk” goed te beëindigen voor de oogjes werden gesloten. Het mag dan duidelijk dat men zich kan afvragen wie de opdrachtgevers zijn geweest voor het ombrengen van -HET- obstakel “Pim Fortuyn”.

    7 likes
    • Déjà Vu moment had ik gister en op zo’n moment kom ik ( toevallig ) Pim Fortuyn op you tube tegen , klein filmpje over migratie , heel rustig en beschaafd met veel kennis, en aan de reactie’s te zien missen heel veel mensen nog de man..
     Kijk zolang de mensheid er is zijn er te rijke elitaire machthebbers geweest…
     Maar waar ik letterlijk niet goed van word en waar ik het veel moeilijker mee heb is het volk zelf……….Iedereen heeft de moord op Fortuyn nog op z’n netvliezen staan, en dan gewoon weer dezelfde spelletje’s spelen over hypocriete onnozelare gefrustreerde minderwaardige figuren,gesproken allemaal kleine Melkertjes e.a……..Dat is een groot deel van de bevolking ….en dat vind ik veel enger….

     7 likes
     • @Louise

      In Nederland lopen miljoenen koenavels rond die menen dat ze het linkse rijk der verlichte slaven met open armen MOETEN ontvangen. Het is alsof deze mensen zeggen: “ik laat mij en mijn geliefden graag voor het klimaat en alles wat komt aanwaaien uit het MO afmaken en betaal tot ik scheel zie en pak uiteindelijk wel een stuk touw en boom als eindoplossing”. Het zijn de pleziermakers, de dagjesmensen, massa’s angsthazen, de volslagen paviljoen 11 of goed betaalde trollen die blijven geloven in het gif van de mensheid.

      Dat het deel van de mensen probeert middels een FvD wat te bereiken is meer dan begrijpelijk, maar als éne Baudet c.s. het laat afweten en toch gaat rentekruipen bij de gevestigde politiek en zich niet conform de wens van het gezonde verstand gedraagt en z’n kiezers verraadt, dan hoop ik oprecht dat Baudet en Hiddemeister snel dat krijgen wat ze uiteindelijk in de politiek allen moeten krijgen, namelijk dat wat je normaal gesproken niemand toewenst.

      6 likes
     • @ Earthaxis. Ik heb jaren geleden deze kans gehad, echt ik heb aardig wat banen aangeboden gekregen en bewust allemaal geweigerd ….. Goed het was een andere tijd, en ik wil niet teveel uitwijden privé ..
      Maar toen was ik al een luis in de pels, te leuk, verbaal te sterk, ik moest maar een man gaan zoeken, ja echt, het werdt me kwalijk genomen dat ik op een stoel van een man ging zitten, boekdelen kan ik schrijven, kortom het is zeker 30 j geleden, maar oh oh wat moest de wereld met een lastige vrouw…..en als je soms denkt vrouwen solidair zijn, nope , gewoon gestopt met alles, liever minder geld dan m’n ziel verkopen en de dood van Pim heeft m’n gelijk doen inzien, het is het niet waard, als er iemand anders komt hobbelen ze daar weer achteraan ….

      4 likes
     • Louise, je bent neem ik aan een vrouw. Wat de wereld nu nodig heeft is sterke vrouwen. Start aub een sterke vrouwen partij. Terug naar de basis. Mannen zonder respect voor vrouwen/ kinderen hebben alles verkloot. Dit is geen grap. Mannenclubjes. Allemaal van wie heeft de langste. Allemaal alfa gedrag. Primitief. Ik bedoel niet een verwijfde samenleving overigens. Maar de vrouw vanuit haar oerrol. Niet als hulpje van de man.

      Toen de aarde nog dunbevolkt was, waren er geen oorlogen. Er was genoeg voor alle jager verzamelaars. Pas toen we te succesvol werden moesten die jagende mannen er ook op uit om de stam en de jachtgebieden te beschermen. Alles was veroorloofd. Het begin van moord en oorlog. Het einde van de centrale rol van de vrouw.

      Overbevolking is de sleutel in deze. Als er nog maar 100 miljoen mensen waren, was er geen reden voor oorlog meer. De vrouw zou haar centrale rol in de stam, cultuur, samenleving terugkrijgen.

      De balans zou herstellen. Mensen de huidige samenleving is niet geavanceerd en succesvol. Maar vergeetachtig, en zonder zelfkennis.

      Ken uzelf.

      3 likes
     • Louise, ja dat snap ik, om de balans tussen man en vrouw te herstellen hebben we geen mannelijke vrouwen nodig, ook geen door mannen tot object gereduceerde vrouwen. We hebben zelfbewuste vrouwen nodig. Bewust van hun eigen vrouwelijke kracht. Jullie hebben een Gandhi achtig rolmodel nodig. De kracht van de massa.
      Men kan ironisch genoeg immers niet iedere vrouw “omleggen” à la Fortuin, in een poging de wereld in mannelijke handen te houden.

      Btw ik ben een man en feminisme is niet waar ik het over heb.
      Wederzijds respect tussen man en vrouw, dat is het.
      Dit zijn oerwaarden.

      Misschien een idee om alle misdaadcijfers eens onder het licht te houden. Met name de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke daders. Als je het over een doofpot hebt..

      1 likes
     • Earthaxis, daar is het nu nog niet de juiste tijd voor , hopelijk komt zo’n periode nog….. neem maar van mij aan dat de weg naar wat men noemt ,, de macht,, een groot bordeel is van mannen en vrouwen…..ik heb al in een positie verkeerd om daar niet in mee te gaan, maar op eigen kracht….en laat dat nu juist de grootste bedreiging zijn, in je eigen kracht blijven…ik ben wie ik ben.
      Dan worden mensen zich bewust van hun eigen tekortkomingen en dan ben je pas bedreigend…….heeft me jaren gekost om dat te accepteren , al wat ik wilde was het goede op de juiste manier……. Maar ik incarneer soms nogal snel, dus kom ik op de juiste tijd weer terug als de mens weer wat verder geëvolueerd is……

      0 likes
    • De moordenaar van Pim Fortuyn is inmiddels vrij en gaat in de luwte rentenieren van z’n verdienste voor gedane zaken. De geschiedenis herhaalt zich. Wederom politieke paniek. Dat misbaksel in Utrecht heeft z’n opdracht uitgevoerd. Chaos en angst had de huidige politiek nodig. Helaas mislukt en men heeft niet massaal op de ‘veilige’ zittende partijen gestemd. Die eerste moordenaar was ‘tegen bont’!!! Gel*l!!! Afwachten om welke reden deze tweede z’n ‘opdracht’ heeft uitgevoerd.

     2 likes
   • Inderdaad Rob, helemaal mee eens. Beter had ik het niet kunnen verwoorden.
    Er zijn blijkbaar veel demente kiezers onder de Nederlanders.

    2 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Nu maar hopen dat mijn winnaar FvD het plannetje van rob jetten D’66 milieu/klimaat toch door gaat laten gaan, maar dan ook de rekeningen die daarbij horen, toe gaat laten komen aan D’66 en zijn stemmers. Eens kijken hoeveel stemmen D’66 dan nog gaat overhouden. Wel dingen willen, en het rekeningetje doorgeven aan een ander??? Dat kan natuurlijk niet, toch? Toch jammer Louise, dat ook jij je stem niet hebt uitgebracht.

   5 likes
   • @Strijdervoorvrijheid,

    Dat maakt geen ene moer uit. Het overgrote deel van Nederland stemt, hoe onbegrijpelijk ook, nog steeds massaal VVD.

    – 1999 Wiegel (VVD) houdt persoonlijk het bindende refererendum tegen
    – 2002 Zalm (VVD) voert Euro in
    – 2003 Zalm (VVD) hervorming belastingstelsel
    – 2004 Dijkstal (VVD) vond dat de Euro de politici toch echt veel knaken scheelde en deed een voorstel tot een loonsverhoging van meer dan 30%, welke UNANIEM werd aangenomen.
    – 2005 (Referendum, dus NIET bindend, dankzij Wiegel) Een zeer DUIDELIJKE NEE van de Nederlandse bevolking tegen de Europese grondwet. Irrelevante passages (zoals het volkslied) werden eruit gehaald, het werd omgedoopt tot het “Verdrag van Lissabon” en via de raad van state en de 1e kamer alsnog “geratificeerd”
    – 2006 Hoogervorst (VVD) afschaffing ziektenfonds en volledige hervorming ziektekostenstelsel. IEDEREEN ging er op vooruit….(grote hoestbui, sorry)
    – 2013 Bailin voor de banken. (Cyprus was dé test) DEPOSITO Rekeningen mogen boven de 100.000 Euro LEGAAL worden afgeroomd door banken!!!!
    (Dus lonen kunnen dan niet meer worden uitbetaald!!) – O, en de staat, dus NIET DE BANKEN, maar wij als belastingbetaler staan garant voor bankrekeningen tot 100.000 euro!)
    – 2014 MH17, de onderste steen moet nog steeds, 5 jaar na dato, nog boven komen
    – 2018, ALLE AANVULLENDE PENSIOENEN zijn aan Europa gegeven.
    – 2019 komende economische crash. (Kan zijn dat die volgend jaar, 12 jaar na de laatste plaas vindt) Had eigenlijk al in 2015 moeten plaatsvinden. (2008, 2001, 1996, 1987, 1980, 1973, 1966 etc) Deze wordt groter dan welke ook in de geschiedenis van de mensheid.

    Mensen kunnen echt niet meer nadenken. Pffft. wat een pokkeland.

    1 likes
 3. En het heeft weer vele kiezers naar de stembus gelokt en WEER zullen ze bedrogen uitkomen.
  In 2021 bij de 2e kamer verkiezingen zullen ze FvD nog een keer het voordeel van de twijfel geven maar dan wordt er gewoon verder gepolderd en zijn de kiezers na LPF en PVV weer een illusie armer.

  Als Nederland dan niet helemaaal dement is, zullen mensen misschien inzien dat stemmen geen zin heeft.
  De trein dendert gewoon voort.

  30 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Jij hebt niet gestemd toch?

   6 likes
   • 45% van de kiezers heeft niet gestemd. Daarvan is zeker 25% helemaal klaar met het huidige systeem en in jullie flauwe systeem termen daarmee direct “de grootste partij”.

    8 likes
    • Nou Rikkie, start een partij “Ik ben er helemaal klaar mee” en je zit zo in de kamer denk ik toch? Oh wacht stemmen mag niet van je, dus ondanks dat je de grootste groep vertegenwoordigd (volgens jezelf) heb je er niets aan want niemand kan voor jullie kiezen. Oh ja en zoals ik al vaker gezegd heb, er is geen minimum opkomstplicht, maar dat wil je niet horen.

     5 likes
     • Jozef snapt het nog niet. Deze groep doet niet meer mee met het geleuter binnen het systeem van deze maatschappij. En we hoeven ook geen “macht” uit te oefenen om het systeem te laten imploderen, dat zal het als vanzelf gaan doen in ongeveer de komende tien jaren. De tijdsduur is nog een beetje afhankelijk van hoe lang mensen in angst willen vasthouden aan wat ze denken te hebben.

      Een nieuw systeem is niet gebaseerd op macht en kan daarom ook niet op die manier tot stand worden gebracht.

      Aanschouw en je zult het zien gebeuren, zonder de 10 geboden van Jozef. Heb geduld.

      6 likes
     • In andere landen, is stemmen verplicht. En dan heb je 2 keuzes: JA, voor de dictator, NEE: niet niet de dictator.

      0 likes
     • @Annonimbus…

      Degenen die de linkse media als Dictator brandmerkt zijn in het algemeen GEKOZEN door de bevolkingen van dat land.
      Zij zien de zaken toch echt anders dan de meesten van ons vanuit onze luie stoel die denken dat het JOURNUL geen enkele leugen vertelt.

      Poetin heeft in 2017 de Rothschilds het land uitgetrapt
      Assad heeft nooit meegedaan aan het monetaire systeem
      Kim yung un ook niet
      IJsland heeft in 2007 (a.g.v. de icesafe affaire) de Rothschilds het land uitgedonderd en een aantal bankiers achter de tralies gegooid.
      Tsaristisch Rusland deed niet mee aan het monetaire systeem – De moord op hen was een bloedwraak van de Rothschild a.g.v. de conventie van Wenen uit 1815 – Ja dezelfde toen Koning Willem I door de Rothschilds als koning der Nederlanden is geïnstalleerd
      Hitler gooide dezelfde dag dat hij was GEKOZEN!! de Rothschilds het land uit.

      Dan begint het aloude spelletje van zwartmakerij en demonisering om de publieke opinie en mensen zoals jij niet verder na te laten denken. De rest is geschiedenis, of wordt het uiteindelijk sowieso.

      0 likes
  • Ja ja nu weten we het wel, Rikk stemt niet want het heft totaaaal geen zin.

   Je hebt je best gedaan kerel, gelukkig zijn er mensen die niet hun hoofd in het zand steken die WEL stemmen i.p.v klagen en zeuren dat er nooit iets verandert.

   Een fijne dag nog.

   7 likes
   • “hoofd niet in het zand steken”.
    Waarom dan niet massaal lid worden van de politieke partijen, en van binnenuit de boel veranderen. Dat moet toch kunnen, maar niemand die het doet.

    Zoals ooit eens iemand in de politiek zei dat de FNV zijn beste tijd heeft gehad, door het almaar dalende ledental besloot ik eens te kijken naar het ledental van de politieke partijen.

    Het ledental van de FNV bleek véél groter te zijn dan die van de politieke partijen.

    1 likes
  • De vraag is of dat de doelstelling is? Soms kan een stam ook een signaal voor de andere partijen zijn om aan te geven dat ze niet naar het volk luisteren.

   1 likes
 4. Johan den Haag,

  Hear hear.

  Matthijs van Nieuwkerk is net zo stuitend als Jinek. Zelfde makers, het zelfde beleid, de zelfde richting etc… Waar eenzijdig nieuws de boventoon voert met altijd de zelfde koppen aan tafel die toevallig nooit een afwijkende mening hebben die ergens op slaat.

  Telegraaf meldt; ”Jinek wil graag de kiezers van FvD laten praten in haar talkshow maar die hebben er geen vertrouwen in dat er ook echt geluisterd gaat worden.”

  Kan me verder wel vinden in een twitter bericht op Jineks uitnodiging. Zo schrijft Henk Compier;
  ”En liefst mensen die mentaal niet sterk zijn, een afwijkend uiterlijk hebben of overdreven plat praten zodat u heerlijk door kan gaan met het framen van het Forum voor Democratie als ‘ultrarechtse fascisten’ die uitsluitend de onderkant van Nederland vertegenwoordigen!”

  Spijker op zijn kop!
  Welterusten Jinek, welterusten DWDD.

  35 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Daar wil Baudet nou wat aan gaan doen die NPO minimaliseren.

   5 likes
   • Strijdervoorvrijheid,

    Terecht! De NPO heeft een grote bek over landen waar staatstelevisie de bevolking een eenzijdig beeld voorgeschoteld maar uiteindelijk doet de Nederlandse Publieke Omroep met een aantal belangrijke programma’s, en op zijn tijd, precies het zelfde Programma’s als DWDD, Jinek, Nieuwsuur, Eenvandaag en het NOS Journaal.

    Mensen die een andere mening worden niet uitgenodigd, nog wel eens genegeerd, weggezet, [geframed], of zelfs gedemoniseerd. Terwijl die zelfde mensen tegelijkertijd verplicht worden gesteld om aan de Publieke Omroep mee te betalen. Ze zijn hierin doorgeschoten. Zover had het ook nooit mogen of hoeven te komen, maar het gebeurd.

    8 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Dat is nou 40 jaar socialisme, er is in niet tijd veel verknoeid.

     5 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      [niet = die]

      Maakt niet uit. Zo schreef ik voorgeschoteld maar moest voorschotelt zijn. Daarnaast vergat ik een punt te plaatsen tussen de woorden het zelfde en Programma’s. Daarnaast vergat ik het woord ”hebben” te plaatsen tussen mening en worden. Wat een foutenfestival maar het staat er. Moeten ze me maar een keer uitnodigen bij DWDD of Jinek. Mondeling ben ik namelijk stukken beter dan ik schrijven kan.

      4 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      niet = die

      1 likes
  • U bent “Pauw” vergeten te noemen :-))

   0 likes
 5. Socialisten dulden geen andere meningen. Mensen met een andere mening moeten dood. Socialisme is nazisme.

  27 likes
  • Rikk,

   “Drie keer is scheepsrecht!” hoop ik dan maar. Ik hou wél m’n hart vast, ook voor de veiligheid van Baudet.

   5 likes
   • Als drie keer scheepsrecht is dan hoop ik maar dat mensen na weer een debacle gaan inzien dat stemmen geen enkele zin heeft.

    7 likes
   • Baudet is van dezelfde kliek; net als snoepjes ander kleurtje, schijnbaar ander smaakje maar allemaal hetzelfde en even ongezond. Heel anders dus dan bij Fortuin. Er zal wel, net als bij Wilders, een heel circus van beveiliging omheen zitten

    3 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Dat moet ook wel! Je heb toch wel gehoord van die leraar op die universiteit?
     Heb je die kerel zijn foto wel gezien? Een soort benzineslangen snijder als Wijnand Duyvendak, zulke linkse figuren geven onze kinderen les!! Zelfs de krant tekent een karikatuur van Baudet op een doodskist?? Nee hoor, Baudet heeft gewoon gelijk, minimaliseren dat linkse onderwijs, dat heeft allen maar mensen als van Nieuwkerk, Jinek, en Sylvana Simons enz. gebracht!!!

     2 likes
 6. Wat mij aanspreekt in de Fvd is dat ze net als in Zwitserland het volk willen laten kiezen bij belangrijke vraagstukken, dat is pas een echte democratie!

  12 likes
 7. Strijdervoorvrijheid

  Het is nu een prachtig moment voor Baudet om die overige partijen helemaal af te breken, door volledig mee te werken om de plannen van de klimaatdrammers doorgang te gaan geven. En dan de rekeningen daarvan ook volledig aan deze klimaatdrammers en hun leden en hun stemmers toe te laten komen. Je moet ze bestrijden met hun eigen streken, eens kijken hoeveel stemmers deze levens gevaarlijke partijen dan gaan overhouden.

  7 likes
 8. Bas van Stapelberg

  Wat een smerige rat pedo partij is die Van Nieuwkerk. Zijn zakken vullen tot ze barsten en afgeven op Forum.
  Heel de publieke omroep en het media-kartel is zo verschrikkelijk door de mand gevallen. Ben geen voorstander van commerciële omroepen want dat is ook gif maar bij publieke moet de bezem erdoor. Gelukkig pikt het Nederlandse volk het niet meer.

  6 likes
 9. Men is de elite beu… en wie kiezen ze? De grootste elitaire narcist die er rondloopt 😀

  6 likes
 10. PvdA, CDA, VVD, D66, GroenLinks, en ja zelfs de PVV als gecontroleerde oppositie; jullie rol heeft een houdbaarheidsdatum en die is enkele jaren overschreden. In een democratie, waar de volksvertegenwoordiging niet het volk vertegenwoordigt, daar is al 2000 jaar een oplossing voor; de Magister Populi (Dictator (Latijn: degene die dicteert), een term die afkomstig is uit de Romeinse Republiek, was oorspronkelijk een magistraat met vergaande bevoegdheden die in tijden van nood door de Senaat werd aangesteld voor een tijdelijke periode van 6 maanden, om orde op zaken te stellen).
  Nou Thierry, mijn zegen heb je, zeker ook omdat Meester Theo een echte Nederlander is die zijn hele leven zich met de wet en recht heeft bezig gehouden. Samen komen jullie er wel uit, en komen wij, de mensen die gewoon werken en braaf zijn maar het ondertussen spuugzat zijn om uitgeknepen te worden en vernaggeld te worden, er weer bovenop. Ik zeg, maak van NL een Monaco, gebruik de techniek om in alles te voorzien, creeer flexibele industrie, zorg voor alle aanvoerlijnen, drie-daagse werkweek en steun de zwakkeren maar straf de uitvreters. Een hele taak, maar FcD trek je niets aan van de oude garde, je weet het, blijf erbuiten en vergeet niet de hoge ambtenaren op de ministeries naar huis te sturen en te vervangen. Kom op, vox populi vraagt om magister populi, dus even doorzetten aub.

  6 likes
 11. Misschien had Pjoter toch gelijk!
  Lees dan a.u.b. in Gods naam; ENOCH 92.
  Waarin alles letterlijk wordt benoemd, ufo’s, sfinxen, de Farmaceutische leugens, CANNABIS verbod in deze tijd!, Buitenaardsen Politieke Criminelen en de rest van deze wereldse ellendes ten nadeel van het welzijn van u en ik.
  Dit boek was er al vóór de bijbel! Maar is weg gemoffeld door… u weet het wel!
  Maar ja, als je het niet durft of wil lezen, zul je het nooit begrijpen en nooit weten, aan u de keuze.
  suc7

  btw. ik heb ook niet gestemd

  5 likes
 12. Lang leve het FvD!

  Na een volledige herschikking van de NPO kan DMDD rustig afgeserveerd worden.
  Kijken alleen domme mensen naar.
  Voor dhr. van Nieuwkerk ligt een prachtige toekomst te wachten bij Radio Urk.

  4 likes
 13. We weten inmiddels dat wereldwijd de stemmen gemanipuleerd worden om tot de NWO te komen, die nooit gaat komen.
  Laat ze doen waar ze het beste in zijn, de boel besodemieteren en alles anders doen voorkomen dan het in werkelijkheid is.
  Maar deze keer gaat het uitkomen, mark my words.

  3 likes
 14. Zielig om hiet te lezen dat er niet gestemd wordt om welke reden dan ook, maar iedere persoon die niet stemt helpt juist het systeem om zeep en moet er samenwerking gezocht worden bij andere partijen om te kunnen regeren.
  Wat Nederland nodig heeft is ééngezindsheid in welke keuze dan ook voor een politieke partij.
  Geef de Baudet de kans om te laten zien of hij het echt kan en maak deze partij bij de volgende verkiezingen de grootste en dat gaat niet als je niet stemt.
  Misschien krijgen gaat het inderdaad goed en is in elk geval de VVD buitenspel gezet.
  Ik denk dat Baudet echt wil wat hij zegt en met zijn persoonlijkheid heel erg ver komt.

  3 likes
 15. DWDD. Is dat het programma Boer zoekt vrouw??????

  2 likes
 16. Lieve mensen,..stop toch eens met het wachten op de Messias, spiritueel dan wel in politieke zin. ZELF DOEN,..zoals geen peil enkele jaren geleden een systeem heeft opgezet waar wij zelf de dienst uit maken,..maar neee hoor ik zie volwassen mannen en vrouwen die zich als kleine kinderen gedragen door een politiek leider op te hemelen en van hen verwacht dat ze gered worden. Word wakker mensen GEEN PEIL is het antwoordt. Verdiep je daar nogmaals in. Wij zijn de MACHT!!!!

  1 likes
 17. Thierry wil ook een regering naar Zwitsers model, dus met referendum het volk!
  Dat is ware democratie!!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...