Binnenland

Baudet heeft winst te danken aan zure columns in de kranten en bashen op de NPO. Gaf deze onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD de doorslag?

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rob Goossens, tv-journalist van De Telegraaf, denkt dat Thierry Baudet zijn winst met Forum voor Democratie te danken heeft aan de dinsdagaflevering van DWDD.

Daarin spuwden Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden een half uur lang hun gal op de partij en dat hebben 1,5 miljoen mensen gezien.

Goossens denkt dat Van Nieuwkerk Baudet aan veel stemmen heeft geholpen: “Met die volstrekt onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD heeft die de laatste FvD-twijfelaars naar de stembus geduwd.”

Idioten

Vooral Prem Radhakishun trok fel van leer tegen de partij van Baudet, en ook die van Geert Wilders.

Hij zette de toon door Wilders en Baudet aan het begin van de uitzending ‘idioten’ te noemen.

De DWDD-tafel blijkt nu massaal te hebben gekotst op de grootste partij van Nederland. Van Nieuwkerk en zijn vrienden waren dinsdag hét uithangbord van de mediakloof in Nederland.

Zichzelf

RTL Z-presentator Roderick Veelo voegde toe dat de gevestigde partijen de overwinning van FvD geheel aan zichzelf te danken hebben:

Criminaliteit, ongecontroleerde immigratie, de groei van de radicale islam en een overheid die het oordeel van burgers almaar lastiger vindt en derhalve het raadgevend referendum afschaft. Hoe onuitstaanbaar en aanmatigend wil je zijn? De gevestigde partijen hebben de overwinning van Forum voor Democratie geheel aan zichzelf te danken.

[Mediacourant, RTLZ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Stuitend is het salaris van Martijn van de Nieuwkerk, die met zijn “linkse religie” elke dag maar de mensen op tv wil indoctrineren, terwijl hij dus zelf rechts vult

Stuitend

Had ik al gezegd, dat hij zelf stuitend is?

en dan een ander wat verwijten

Hij durft niet eens het tunetje, het decor of zijn kapsel te veranderen.

Hier past maar 1 woord bij

Stuitend

( even voor de zekerheid, mocht u over het woordje heen gelezen hebben 😉 )

Godwint
Godwint
3 jaren geleden

Socialisten dulden geen andere meningen. Mensen met een andere mening moeten dood. Socialisme is nazisme.

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Johan den Haag,

Hear hear.

Matthijs van Nieuwkerk is net zo stuitend als Jinek. Zelfde makers, het zelfde beleid, de zelfde richting etc… Waar eenzijdig nieuws de boventoon voert met altijd de zelfde koppen aan tafel die toevallig nooit een afwijkende mening hebben die ergens op slaat.

Telegraaf meldt; ”Jinek wil graag de kiezers van FvD laten praten in haar talkshow maar die hebben er geen vertrouwen in dat er ook echt geluisterd gaat worden.”

Kan me verder wel vinden in een twitter bericht op Jineks uitnodiging. Zo schrijft Henk Compier;
”En liefst mensen die mentaal niet sterk zijn, een afwijkend uiterlijk hebben of overdreven plat praten zodat u heerlijk door kan gaan met het framen van het Forum voor Democratie als ‘ultrarechtse fascisten’ die uitsluitend de onderkant van Nederland vertegenwoordigen!”

Spijker op zijn kop!
Welterusten Jinek, welterusten DWDD.

Rikk
Rikk
3 jaren geleden

En het heeft weer vele kiezers naar de stembus gelokt en WEER zullen ze bedrogen uitkomen.
In 2021 bij de 2e kamer verkiezingen zullen ze FvD nog een keer het voordeel van de twijfel geven maar dan wordt er gewoon verder gepolderd en zijn de kiezers na LPF en PVV weer een illusie armer.

Als Nederland dan niet helemaaal dement is, zullen mensen misschien inzien dat stemmen geen zin heeft.
De trein dendert gewoon voort.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x