Bewustzijn

Hoe werken dimensies? (video)

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag leren we de verschillende dimensionale niveaus begrijpen en ontdekken we waar wij ons als mensen op die schaal bevinden.

We kijken naar de deeltjesfysica en de relatie tussen Leonardo da Vinci en de vrijmetselaars. Alles in het universum bestaat uit frequentie en vibratie, dat is een wetenschappelijk feit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze vibratie is oneindig en vloeit harmonisch door octaven. Het werkt met kleur, muziek en zelfs de chakra’s. Ook de Keylontische Wetenschap onthult veel over dimensies. Zo zijn er in dit heelal vier dichtheden in 12 verschillende dimensies.

Onze dichtheid is bijvoorbeeld dichtheid 1, maar deze dichtheid bevat 3 dimensies. De ‘wezens’ uit de eerste dimensie in deze dichtheid zoals mineralen en kristallen leven op onbewust niveau. De tweedimensionale wezens zoals kleine dieren, insecten en bacteriën leven op instinctief niveau. De wezens uit de derde dimensie in de eerste dichtheid leven op intellectueel niveau. Hier vinden we de mensen en de grotere dieren.

Bron: Thespiritscience.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x