UFO

Toename UFO-activiteit in hoofdstad Peru

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste tijd is er sprake van verhoogde UFO-activiteit in de Peruaanse hoofdstad Lima. Het is ook 40 jaar geleden dat een aantal inwoners van de stad naar eigen zeggen contact kreeg met buitenaardse wezens.

Slechts enkele journalisten waren dapper genoeg om erover te schrijven. Eén van hen, J.J. Benítez, raakte zijn baan kwijt en schreef zijn ervaringen op in een boek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onlangs heropende de Peruaanse overheid de dienst voor UFO-waarnemingen omdat het aantal onverklaarde waarnemingen de laatste jaren enorm is gestegen. Door nieuwe technologie zoals sociale media en smartphones maken steeds meer mensen opnames van dingen die ze niet kunnen verklaren.

Trend

De overheidsdienst, die in 2001 voor het eerst werd geopend, werd een vijftal jaren geleden gesloten, maar omdat het aantal onverklaarde waarnemingen in de Peruaanse media de laatste jaren erg is gestegen besloot de luchtmacht het departement te heropenen.

Radiozender RPP verspreidde afgelopen maand deze beelden en op 14 december werden in het noorden van Lima UFO’s gezien in de vorm van een rugbybal. Het verkeer raakte enige tijd ontregeld omdat mensen uit hun auto stapten om het fenomeen te aanschouwen.

Wellicht zullen contactees als gevolg van deze trend laten zien dat sommige UFO’s een buitenaardse herkomst hebben. Er gaan veel verhalen rond over wezens van de sterren die onder de grond leven of deel uitmaken van hoogontwikkelde beschavingen.

Het kosmische plan

Zo zijn er verhalen over de ‘Paco Pacuris’, verlichte wezens die in speciale ondergrondse ruimtes leven, en de ‘Ñaupas’, de voorouders die zich in het wit hulden en uit de zee kwamen. In het verleden werden buitenaardsen nog niet zozeer als een bedreiging gezien. Onze nadruk op negativiteit en agressie is zwaar overdreven en niet meer van deze tijd, oppert Giorgio Piacenza van de burgeradviesraad die nauw samenwerkt met de Peruaanse overheidsdienst voor UFO’s.

Sixto Paz, één van de Peruanen die 40 jaar geleden contact kreeg met buitenaardsen, schat dat er zo’n 60 buitenaardse beschavingen zijn die interacteren met de mensheid en de aarde en dat vijf daarvan niet willen dat het oorspronkelijke kosmische plan voor de mensheid zal slagen.

Eerst moeten we ontdekken wie we zijn. Het is tijd om ons meer op onze vrienden te focussen in plaats van op mogelijke vijanden. Laten we zonder angst met ze in contact treden, aldus Piacenza.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laurens
Laurens
10 jaren geleden

Die lichtpuntjes op de foto’s (zie link in artikel)zijn stuk voor stuk perfecte voorbeelden van flares. Jammer, had op meer gehoopt.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Laten we onze vrienden en ruimtebroeders
welkom gaan heten. Laten we een Buitenaardse Ambassade voor ze gaan bouwen; dan helpen zij ons met onze vele rampen, om die te controleren en te beheersen.

madelief
madelief
10 jaren geleden

erg logisch!de kundalini van de aarde is verhuist van nepal naar chili !op acient aliens zag je laatst een docu over dat 80% ufo,s heeft gezien ..dus worden de mensen daar super snel bewust !voor meer info drunvalo melzichedek!!!!!

little rascal
little rascal
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Laten we onze vrienden en ruimtebroeders
welkom gaan heten. Laten we een Buitenaardse Ambassade voor ze gaan bouwen; dan helpen zij ons met onze vele rampen, om die te controleren en te beheersen.[/quote]
Droom maar lekker door, gaat niet gebeuren.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x