Gezondheid

Holocaust, gruwelijke experimenten op mensen en Agent Orange. Dit zijn de bedrijven die de controle over de wereldvoedselproductie krijgen

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bedrijfsnaam van de omstreden chemiereus Monsanto verdwijnt na de fusie met Bayer.

Monsanto heeft een slechte naam bij het publiek. Het concern is de grootste producent van genetisch gemodificeerde zaden ter wereld en maakt de veelgebruikte onkruidverdelger Roundup, die kankerverwekkend zou zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Monsanto heeft een duistere link met de Vietnamoorlog, terwijl Bayer is voortgekomen uit IG Farben, een Duits bedrijf dat nauw samenwerkte met de nazi’s.

In opdracht van Bayer

IG Farben financierde rechtse partijen, waaronder de nazipartij. Het bedrijf gebruikte gevangenen uit concentratiekamp Auschwitz als slavenarbeiders.

Eén van de producten van IG Farben was Zyklon B, het gifgas dat in de gaskamers werd ingezet.

Na de oorlog werd het conglomeraat opgedeeld. Uit een rechtszaak die door een Auschwitz-overlevende werd aangespannen, blijkt dat SS-artsen in opdracht van Bayer ziekmakende bacteriën toedienden aan gezonde individuen en vervolgens de medicijnen van het bedrijf uittestten.

Chemicus van de duivel

Als je naar rechtszaken kijkt die in de afgelopen jaren zijn aangespannen, kun je niet anders dan constateren dat het eigenlijk nog steeds zo gaat.

IG Farben, dat ook wel de chemicus van de duivel werd genoemd, bouwde zelfs zijn eigen concentratiekamp. Nazi-arts Josef Mengele, bijgenaamd de engel des doods, werkte nauw samen met Bayer.

Monsanto kan er ook wat van. Het bedrijf werd door de Amerikaanse overheid ingehuurd om Agent Orange te produceren.

Grootste

Tientallen miljoenen liters van dit chemische ontbladeringsmiddel werden over Vietnam uitgesproeid. De gevolgen hiervan zijn tot op de dag van vandaag zichtbaar.

Geschat wordt dat drie miljoen van de 84 miljoen Vietnamezen geboorteafwijkingen of kanker hebben als gevolg van Agent Orange.

Door de samenvoeging van Monsanto en Bayer ontstaat het grootste zaden- en chemieconcern ter wereld. Het zijn deze bedrijven die de controle krijgen over de mondiale voedselproductie.

[Dawn]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Ik moet helaas eventjes wat recht zetten en zou me gunnen dat diegenen welke NIET achter commentaar over het door mij geciteerde staan allereerst een beetje geschiedenis zouden willen rechtzetten alvorens commentaar te geven.

Deze geschiedeniscorrectie kan men 100% onderbouwd halen uit de docu serie:

Europa_The last Battle. in 10 delen!!! EEN MUST SEE!!!

En dan citeer ik:”Eén van de producten van IG Farben was Zyklon B, het gifgas dat in de gaskamers werd ingezet”

Dit is een pertinente leugen.
Zyclon B was en is een ontsmettingsmiddel hoofdzakelijk voor luizen etc en dit werd gedaan omdat deze lieve beestjes er verantwoordelijk voor waren dat mensen besmet raakten en Tyfus kregen.

Meer zeg ik hier niet over maar ik weiger het om nog langer mee te LIEGEN over dit thema.

Gegroet,

Gladiator

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ja ! Gladiator heeft gelijk het was een pesticide , maar dat hoef je niet perse die films voor te bekijken, is bekend……Trouwens ik heb deel 10 afgekeken , maar ben totaal niet onder de indruk, veel oude interviews…… voor de rest kleine stukjes, maar veel geweld.. Ik ben de naam alweer kwijt van die auteur , maar verdient lekker…..films , dvd, boeken…… Maar ik blijf het toch zijn geschreven waarheid vinden Gladiator , al zijn sommige dingen zo bekend in de historie…..ik hoop dat je begrijpt dat dit nu niet echt mijn ding is…….al die ellende oprakelen…….Het heden is al moeilijk genoeg, hartelijke groet Louise…

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

Zyklon B, Agent Orange, al die mensen die dat tientallen jaren geleden produceerden bij hun bedrijven zijn allang niet meer in functie en meestal overleden.
Dat is hetzelfde als anno 2018 praten over het fout zijn van de Telegraaf in WO2, 70 jaar geleden.

Esther
Esther
5 jaren geleden

Schande vind ik dat er mensen zijn die de holocaust ontkennen.
Zichzelf hierbij zelfs op hun borst meppen, kijk mij eens intelligent zijn en de rest achterlijk, want, ik heb alles gezien, ik weet het beter verhaal. Goh wonder why?
En dan tegen mij zeggen dat ik bepaalde dingen niet zou weten, niet wakker zou zijn, pardon wat een belediging, en scusi, familie verhalen…zeggen genoeg.
Daarnaast verdiep ik mij wel degelijk in allerlei onderwerpen, dingen waar Gladiator maar beter geen weet van kan hebben, voor hij nog gaat geloven in karma bv en parallelle universums.
Voor je het weet Gladje, mag je de holocaust zelf meemaken, dus pas op je woorden aub. Ik vind het weerzinwekkend dat mensen dit kunnen ontkennen, ben niet vies van conspiracy verhalen maar dit gaat mij echt te ver. Triest voor al die mensen die zo de dood moesten vinden. Maar ach als men de holocaust ontkend waarom je dan nog druk maken over privacy? En eventueel tzt een chip. Kijk staat er dan weer een gekkie als hitler op, ach dan is dat toch niet waar en dan zullen ze ook niemand kunnen traceren natuurlijk.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x