CoronaBuitenland

Duizenden meldingen van overlijdens en ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie plotseling verdwenen

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Data-analist Albert Benavides doet al sinds de uitrol van de coronavaccins onderzoek naar de data van de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. Hij kwam voor een onaangename verrassing te staan. In gesprek met Stew Peters zei Benavides dat tenminste 10.000 meldingen van overlijdens of ernstige bijwerkingen na ‘coronavaccinatie’ zijn verdwenen. Ze zijn foetsie.

De data-analist verwijst naar het geval van een kind uit Alaska dat na de prik is overleden. De melding van het sterfgeval is in het niets verdwenen. Daarnaast overleed een 13-jarig meisje uit de staat Maryland 16 dagen na haar eerste prik. Op 25 oktober 2021 werd dit sterfgeval opgenomen in de bijwerkingendatabase, en op 15 april jongstleden weer verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

VAERS claimt dat het ging om een dubbele melding, maar in de database zijn geen 13-jarige meisjes uit Maryland terug te vinden.

Waarom zouden ze dit anders doen?

Benavides merkt op dat VAERS vooral meldingen van ernstige bijwerkingen en overlijdens verwijdert. Ongeveer vijf procent van alle sterfgevallen is verdwenen. Het heeft er dus alle schijn van dat ze de schade die deze prikken aanrichten, proberen te verhullen. Waarom zouden ze dit anders doen? De data-analist vermoedt dat de top van de FDA of CDC daar opdracht toe geeft.

Verder merkt hij op dat het publiek toegang heeft tot meldingen die binnenkomen bij het VAERS, maar eventuele updates niet kan zien. Dit betekent dat we niet kunnen achterhalen hoeveel mensen zijn overleden als gevolg van de bijwerkingen. Op deze manier lijkt een vaccin minder gevaarlijk dan het in werkelijkheid is.

Vakje niet aangevinkt

Bovendien worden veel meldingen verkeerd geclassificeerd. In veel gevallen van bijwerkingen die zijn aangemerkt als mild, blijkt het te gaan om hartaanvallen, beroertes en longembolieën. Benavides trof ook tientallen meldingen van sterfgevallen aan waarbij de patiënt was overleden na de coronaprik, maar het vakje ‘dood’ niet was aangevinkt. Deze overlijdens werden niet meegeteld.

Tot slot duurt het vaak heel lang voordat meldingen worden geopenbaard. Brittany Galvin kreeg na haar prik last van ernstige bijwerkingen. Acht maanden nadat ze die gemeld had, kreeg ze te horen dat het nog wel zes tot 12 maanden kon duren voordat haar melding zou worden opgenomen in de database.

Dit is niet met opzet gebeurd, maar het gevolg van een technische fout, zou minister Kuipers zeggen.

Je vindt hier meer over het onderzoek van Benavides.

[The Epoch Times]

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Waarom ben ik alweer niet verbaasd?

Juan
Juan
1 jaar geleden

Geef de techniek maar weer de schuld, maar daar zit een persoon achter, dus die is schuldig. Het apparaat doet niets uit zichzelf.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Ook in Nederland. Het is toch alleen 1 plus 1 optellen !

In alle sectoren is een groot tekort aan werknemers …. waar zijn al deze mensen ?

De werkgelegenheid groeit helemaal niet hard, onmogelijk want alle industrie heeft leverings problemen omdat de bevoorrading er niet is.

HET KLOPT NIET !!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ze hebben hun hand overspeeld, Het was namelijk de bedoeling dat de overlijdens niet zo snel op de prik zouden volgen, maar op een later tijdstip, zodat er geen verband zou gelegd worden. Nu het anders uitdraait, is het van allergrootste belang om de cijfers te laten verdwijnen om het grote plan alsnog een kans op slagen te geven. In hun ogen zijn we per slot van rekening nog steeds met een aantal miljarden teveel op deze aarde…Het apenpokken virus is het tweede biowapen dat werd losgelaten, maar het is nog zeer de vraag of ze de bevolking ditmaal weer zo gek kunnen krijgen om rijendik aan te schuiven voor de “verlossende prik”.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x