Buitenland

Hongarije wil alle door George Soros gefinancierde groepen het land uitgooien

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alle Hongaarse groepen die door de schimmige miljardair George Soros worden gefinancierd, moeten het land uitgegooid worden. Dat heeft de vicevoorzitter van regeringspartij Fidesz gezegd.

De Hongaarse premier Viktor Orban zei eerder al dat maatschappelijke organisaties geld krijgen uit het buitenland om ‘vluchtelingenstromen op gang te brengen en migratie te bevorderen’.

Vicevoorzitter van Fidesz Szilard Nemeth zei tijdens een persconferentie dat Soros ‘het grootkapitaal en politieke correctheid opdringt aan Hongarije’ en dat de ngo’s die hij financiert ‘zich inmengen in de politiek’.

Verdreven

“Deze organisaties moeten met alle beschikbare middelen worden bestreden en ik ben van mening dat ze eruit moeten worden gegooid,” citeerde de website HirTV hem.

“Ik denk dat de omstandigheden daar nu rijp voor zijn,” voegde hij toe, verwijzende naar de verkiezing van Trump.

Orban vertelde de website 888.hu in december al dat Soros uit ieder Europees land zal worden verdreven en dat ngo’s onder een vergrootglas zullen worden gelegd.

Wereldwijde machtsstructuur

“Het komende jaar zal in het teken staan van de verdrijving van Soros en de machten waar hij voor staat,” zei Orban.

In 2014 zei hij dat maatschappelijke organisaties die vanuit het buitenland worden gefinancierd, een dekmantel zijn voor ‘betaalde politieke activisten’.

Trump heeft de 86-jarige miljardair ervan beschuldigd deel uit te maken van een ‘wereldwijde machtsstructuur die de werkende klasse heeft beroofd en dat geld heeft gegeven aan een handvol grote corporaties en politieke entiteiten’.

Reclamespotje

In een reclamespotje toonde de aankomende president afbeeldingen van Soros, Fed-baas Janet Yellen en Goldman Sachs-directeur Lloyd Blankfein, die alle drie joods zijn.

De Anti-Defamation League vond het spotje om die reden ongepast.

[Bloomberg, Reuters]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
5 jaren geleden

Ook de smerige geheimen achter de gigantische vluchtelingenstromen worden nu geleidelijk aan onthuld. Het einde van de huidige machtsstructuur komt hoe langer hoe meer in zicht.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Laat iedereen zich inlezen in de geschiedenis van Satanist Pur Sang Soros. Rijk geworden door het verkwanselen van geroofde kunst in de jaren 1940 / 1945. Geeft dat ook schaamteloos toe en zit er niet mee. Soros wil het zogenaamde blanke Europese ras verbasteren door vermenging met de vluchtelingenstromen die hij bevordert. Een bastaard ras zonder wortels is nu eenmaal gemakkelijker te onderdrukken. Onze ” Prinses ” Mabel Wisse Smit was ooit dikke maatjes met dit Zio Nazi Ashkenazi Varken… Was geen punt voor onze eigen opper Draco Queen en vond Mabel fantastisch. We weten allemaal wat er gebeurt is. Of niet natuurlijk ?!

densie
densie
5 jaren geleden

yes! do it do it do it!
weg met de oorlogzuchtigen….

namaste

mario
mario
5 jaren geleden

jullie zijn toch niet vergeten dat Obama gezegd heeft dat Europa te weinig moslims opneemt.
trump heeft nog echt niet mijn zegen kan als een blad aan een boom omdraaien.
presidenten hebben geen drol te vertellen de hogere machten maken de dienst uit.

ik las een kop boven een artikel het westen moet zich voorbereiden op een oorlog met rusland.
deze kop moet zijn ,,rusland moet zich voorbereiden op een oorlog met het westen de agressor aan de andere kant van de oceaan en die zullen ons de das omdoen.
zo en nu allemaal lekker doorslapen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x