Binnenland

Huisartsen raken AstraZeneca-vaccin aan straatstenen niet kwijt: ‘We halen maar 30 procent’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beau van Erven Dorens zei gisteravond in zijn praatprogramma dat uit een belrondje langs huisartsen is gebleken dat veel mensen niet komen opdagen voor de AstraZeneca-prik. Hij vroeg aan huisarts Matthijs van der Poel of hij dat ook heeft. “Ja, het is echt schrikbarend,” antwoordde de arts. “In mijn praktijk komt van de kwetsbare groep maar 30 procent een vaccin halen.” Hij zei dat hij ‘als een marktkoopman’ moest rondbellen.

De huisarts, die werkzaam is in Rotterdam, hoorde van collega’s uit de wijk Charlois dat zij ook maar 30 procent halen. “Ik werd net geappt door een collega uit Kralingen […] en zij heeft er maar 50 gesleten.”


“Wanneer je de hele dag mensen moet bellen, maar 20-30 procent komt opdagen en ze zelfs met koelboxen moeten rondrijden om het ‘vaccin’ te slijten, is de vaccinatiebereidheid veel lager dan Hugo en de media ons willen doen geloven,” reageert Simone Juffermans.

Commotie

Onlangs ontstond er commotie rondom een zo goed als lege vaccinatielocatie in Alphen. Arts Adam Cohen plaatste een foto waarop een vrijwel lege hal te zien is. Zelfs demissionair minister Hugo de Jonge reageerde op de kwestie. Hij zei ‘dat we bewust overal overcapaciteit hebben’. Een woordvoerder van GGD Hollands Midden verklaarde ‘dat er nu minder animo is’ voor het AstraZeneca-vaccin.

Ja, dat zien we dan wel

Er zijn huisartsen die gewoon doorprikken bij 60-minners, terwijl de Gezondheidsraad adviseert om de prik van AstraZeneca niet meer aan te bieden aan mensen onder de 60. Eén van hen is Bernard Nikkels uit Breda. En wat als het dan toch misgaat? Nikkels: “Ja, dat zien we dan wel.”

Ondertussen riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan hun patiënten boetes tot 150.000 euro.

5 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

De coronavaccins hebben dan ook niets te maken met vaccineren, maar zijn onderdeel van genetische experimenten.Weten dat dit nooit over een virus of gezondheid ging, maar over het uitdunnen van de wereldbevolking en controle . The Great Reset ………..

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

” Hij zei dat hij ‘als een marktkoopman’ moest rondbellen.

WAT BEZIELT ZO EEN “ARTS” EIGENLIJK?

Bramix
Bramix
1 jaar geleden

Groot gelijk. Ik heb dat vergif óók geweigerd. Ik ben ooit afgekeurd als proefkonijn in ieder geval tot en met 2023!

Jelke
Jelke
1 jaar geleden

Laat de man zelf een prikje nemen hij valt precies in de doelgroep

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x