Homepagina » UFO » Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven
Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Na jaren van rechtszaken heeft het Duitse Hooggerechtshof de Bundestag opdracht gegeven informatie over UFO’s, de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en een speciale VN-resolutie over onderzoek naar UFO’s vrij te geven. Deze informatie is verzameld door de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement.

Tot op heden hield de Bundestag deze informatie niet alleen geheim, ook probeerde zij via de rechtbank te voorkomen dat het volk toegang kon krijgen. Het vonnis is een grote stap voor het Duitse UFO-onderzoek.

In 2010 kwam Robert Fleischer van Exopolitik.org erachter dat de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement een vakgroep had die zich bezighield met de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en het onderzoek naar UFO’s.

Officieel onderzoek

Hoewel verschillende journalisten kopieën van een paper van deze vakgroep wisten te bemachtigen, mochten ze die niet in het geheel publiceren. Frank Reitemeyer sleepte de Bundestag voor de rechter en werd in het gelijk gesteld. De Bundestag huurde een peperduur advocatenkantoor in, ging in beroep en won. Uiteindelijk kwam de zaak bij het Hooggerechtshof terecht.

De informatie die moet worden vrijgegeven omvat onder meer een internationale samenvatting met feiten over UFO’s en informatie over SETI (de zoektocht naar buitenaards leven) en VN-resolutie A/33/426. De auteurs van de paper concluderen opvallend genoeg dat ‘buurlanden en bondgenoten van Duitsland (waaronder Frankrijk, de VS, Groot-Brittannië en Canada) net als zoveel andere landen officieel onderzoek deden en doen naar UFO’s’.

Duitse geheime dienst

Die conclusie staat haaks op de uitspraak van minister Wolfgang Schäuble, die in 2008 zei dat de Duitse overheid geen interesse heeft in het onderwerp een geen onderzoek doet naar UFO-waarnemingen.

Al eerder onthulden vele onderzoekers en journalisten dat de Duitse overheid in het geheim onderzoek doet naar ongeïdentificeerde vliegende objecten. Zo werd onder meer ontdekt dat de Duitse geheime dienst BND een archief over UFO’s heeft.

[GreWi]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Zou zo maar kunnen dat alles wat wij zien vliegen van af de aarde komt. De NAZI waren al heel ver en er zouden ook buitenaardse ondergrondse koloniën voor de kust van Californië zijn en nog op ontelbare andere plekken waaronder de Noord en Zuidpool.

  5 likes
  • Er zijn zeker Ufo’s van de (vroegere) Nazi’s in de lucht, maar leg jij me dan maar eens uit waarom er al 3 jaar lang, elke nacht, meerdere boven mijn appartement hangen.
   Zo belangrijk ben ik nou ook weer niet. En de plaats waar ik woon ook niet.
   Ten tweede staan ze hoog aan de hemel, en ik denk niet, dat de door mensen gemaakte Ufo’s, daartoe in staat zijn.
   Wat me ook onwaarschijnlijk lijkt, is dat ze in staat zijn, om uit het niets te verschijnen en weer te verdwijnen.
   Kortom: ik ben het niet met je eens.
   Er zijn er gewoon ook veel te veel, om allemaal ‘man made’ te kunnen zijn.

   7 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Waarom het er zo veel zijn zou kunnen komen omdat er nu meer Nazi zijn dan vroeger. Amerika wordt gerund door Illuminatie / Bilderbergers / Zionisten / Vaticaan = NAZI… Hoog aan de hemel en boven jou appartement klinkt onwaarschijnlijk. Misschien heb je de zelfde gezien die ik gisteren avond waarnam. Een groot stilstaand licht en een klein. Verschijnen en verdwijnen uit het niets is mogelijk gezichtsbedrog te wijten aan onze beperkte vermogens om waar te nemen. Daarnaast lopen die dingen niet op fossiele antieke brandstof maar op een materie die voor ons mogelijk onbekend is. En ga zo maar door…

    6 likes
   • ik denk dat jij maar eens serieuze hulp moet gaan zoeken. of je huurt een goede fotograaf in die dit spul boven je huis op de gevoelige plaat weet vast te leggen, of je moet eens gaan praten met een hulpverlener.

    7 likes
   • het lijkt me handig dat je eens serieus op zoek gaat naar hulp. of je huurt een fotograaf in met goede spullen om al die ufo’s van je een keer goed op de foto te krijgen, of je gaat eens praten met wat hulp verleners. wat een onzin……

    0 likes
 2. Politici liegen zodra hun lipjes bewegen.
  Als ze een wetenschappelijk bureau hebben, dan liegt dat ook.
  Dus veel vewacht ik er niet van.
  Er zal gelogen worden op wetenschappelijk niveau, ongetwijfeld.

  Bovendien kunnen zowel de dames en heren politici als de ET’s zelf wat mij betreft doodvallen.
  Waar kotst iedereen nou het meeste van? Ik denk van het zwamverhaaltje dat we er als mensheid nog niet klaar voor zijn. Voor disclosure.
  Zo van, je bent nog niet klaar voor de waarheid, dus je moet nog ff langer voorgelogen worden. Da’s beter voor je.

  Nou goed. Als ik daarboven tegenwoordig kom laat ik heel duidelijk merken dat het voor mij niet meer hoeft, al die wonderlijke dingen die ze me laten zien.
  Daar zijn ze heel boos over.
  Maar ik denk bij mezelf alleen maar dat het een stelletje hypocrieten zijn die hun karma proberen te redden, of zo.
  Voor zover ik het begrijp, en dat denk ik omdat ze me dat hebben wijs willen maken, is het einde van deze wereld nabij. Of dit hoofdstuk in de ontwikkeling van de mensheid, hoe ze dat ook noemen, of zien.
  Er is mij echter nooit voorgespiegeld dat we als mensen onder het juk van onderdrukking uitkomen.
  Ook de Bijbel verteld vrolijk dat Jezus met de scepter gaat zwaaien.
  Per saldo zijn we volgens mij dan nog steeds slaaf.
  En dat slaaf zijn ben ik helemaal zat.

  Zijn er onder de ninefornews lezers ook mensen die er zo over denken, of sta ik alleen in het hebben van deze mening?
  Ik weet het niet.
  Wat ik wel weet is dat ik binnen bepaalde rassen van ET’s veel soorten individuele karakters heb waargenomen.
  In al die jaren was er slechts een persoon, een hoveling op Nibiru, een lid van de hofhouding van koning Anu, die het met me eens was dat de behandeling van mensen moet verbeteren.
  En gelukkig ook heer Enki, moet ik eerlijk zeggen.

  Zolang er lollig over ET’s gedaan wordt, maken we geen schijn van kans om onszelf ervan te bevrijden.
  Wat hun betreft is het allemaal namelijk wel menis, dat “ik ben de baas en jullie zijn slaaf” verhaal.

  3 likes
  • Je gevoelens zijn herkenbaar, al heb ik ze in iets mindere mate. Ook diverse keren heel duidelijk UFO’s gezien. Anyway, voor 2012 was het in alternatieve kringen een beetje de opvatting “na 2012 zitten wij om tafel met onze buitenaardse broeders”. Ook toen leek het mij mooi, maar hield ik wel enige reserve…het was te mooi om waar te zijn.

   Inmiddels, na 100-en valse profeten, ben ik steeds meer van mening dat niemand ons zal komen helpen. Hoe treurig dit ook is, NIEMAND zal ons komen helpen. Ik probeer mensen al enige tijd voorzichtig duidelijk te maken dat die verandering niet van buitenaf gaat komen, helaas geen hulp.
   Conclusie, we zullen het zelf moeten doen! Wees voorzichtig met het geloven in andermans voorspellingen en nog voorzichtiger met (on)waarheden vanuit overheden.

   HOE brengen wij dan die verandering teweeg? Dat is een vraag die mij vele jaren heeft bezig gehouden en ik ben na 2012 tot de conclusie gekomen dat het minste dat wij kunnen doen, is anderen bewust maken. Ik weet dat het vermoeiend en misschien zelfs knullig klinkt, maar ik zie geen andere weg.

   Vertel mensen zo nu en dan eens wat over je opvattingen aangaande UFO’s, farmaceutische industrie, de financiele sector, de verneukte democratie, etc… Zorg dat je geen roeptoeter bent, maar probeer in te schatten op welk niveau jouw toehoorders zich bevinden en beslis dan of je er iets over zou willen vertellen. Hebben ze enig gevoel voor wat er werkelijk plaatsvindt op onze planeet, in ons land, in europa?
   En laat je niet ontmoedigen door iemand die denkt dat je gek bent, dat dacht men vroeger ook over Galileo Galilei toen hij vertelde dat de aarde niet het centrum van ons stelsel was maar de zon. Laat iemand die niet kan of wil geloven in zijn/haar waarde, probeer je energie te steken in mensen die je WEL kunt bereiken.

   Vriendelijks,
   Martijn

   5 likes
  • Wat heb je allemaal meegemaakt?

   1 likes
   • Oh mijn twee duidelijkste gevallen zijn:

    Zomer 2008. Ik zat te eten bij een collega op een zomerse dag als vandaag. Plotseling zag ik iets dat op een ster leek, maar het was veel te helder om al een ster te kunnen zien. Toen speurde ik de lucht verder af en zag een metaalachtige bol vliegen, verderop nog één en nog één. Al met al zagen we een stuk of 8 a 10 bollen vliegen in verschillende richtingen, ze vloegen een stukje en draaiden weer om. Ondertussen was wat op een ster leek van wit naar blauw veranderd en ernaast verscheen nog een rode (bij gebrek aan een beter woord) ster. Het wekte de indruk bij mij dat er hoger in de atmosfeer/stratosfeer een groter voorwerp vloog dat bij die metaalachtige bollen hoorde. (dat is mijn aanname)

    Het spectakel duurde bij elkaar gevoelsmatig een minuut of 30 en uiteindelijk kwamen de bollen bij elkaar, begonnen licht te geven en draaiden heel apart en snel in een patroon geluidloos langs elkaar door de lucht. Daarna verdwenen de bollen en de ‘sterren’ in allen een andere richting. Het waren beslist geen drones.

    Tegen beter weten in belde ik nog de gemeente en de politie, maar niemand wist ergens van. Hoe dan ook een leuke ervaring.

    Een ander geval maakte ik volgens mij ergens in 2010 mee. Ik woonde toen nog in een appartement te Krommenie en was net klaar met een intensieve meditatie. Daarna besloot ik om, zoals vaker, nog even naar de sterren te kijken omdat het zo’n mooi gezicht is.

    Toen kwam er plotseling een schijf overvliegen die gevoelsmatig zo groot leek als een stadium. Het was dus rond, er hingen een soort aura-achtige wolken omheen met allemaal mooie en intense kleuren groen, paars/lila. Aan de onderkant was te zien dat het voorwerp allemaal gelaagde ringen had, de’buitenste draaide linksom, de volgende naar binnen rechtsom, de ring daarna weer lingsom en zo iets van 7-11 ringen. Heel gaaf en verbluffend vond ik deze ervaring, de schijf vloog overigens geluidloos verder en de ervaring duurde al met al zo’n 20 seconden.

    Voor de gein heb ik nog geprobeerd om na te gaan in welke richting de schijf moet zijn gevlogen om na te gaan of er iets in de regio van buitenaardse interesse zou kunnen zijn. Het enige dat ik kon bedenken was de nucleaire reactor in Petten, nabij Schoorl. Een andere gedachte die ik achteraf had is nog iets extremer, namelijk dat buitenaardsen onze trilling kunnen waarnemen en dat ik misschien voor ze opviel door mijn meditatie. Iets dat Dr. Steven Greer inmiddels ook ongeveer beweert in zijn boeken.

    4 likes
 3. VRIL !!!!

  4 likes
 4. Slordig, exopolitic.org bestaat niet. ExopolitiK.org moet dat zijn.
  Aluhoedje op spellingscorrectie uit aub….

  2 likes
 5. Alsof dat niet eerst langs een censor gaat. Net zoals de Wob regeling in nederland. Boter kaas en eieren met een magic marker + een paar letters.. Als je daadwerkelijk informatie wil van een overheid zal je het moeten stelen. De amerikanen hebben directe controle over de duitse krijgsmacht en diensten. Een paar vage foto’s en dubieuze getuigenverklaringen, meer zal het niet zijn.

  1 likes
 6. Hitler bleek te zijn ontsnappen met ufo’s naar de maan en woont er nog steeds. Sterker nog ze bereiden aanvallen voor om terug te komen op aarde. Ben benieuwd naar de documenten 😉

  0 likes
  • die film heb ik ook gezien………….. en, heeft tie nog een beetje knap koppie die adolf? zal er niet best meer uit zien . wat zal hij nu zijn…. zo’n beetje 247 jaar oud? mijn god….pfff

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...