UFO

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na jaren van rechtszaken heeft het Duitse Hooggerechtshof de Bundestag opdracht gegeven informatie over UFO’s, de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en een speciale VN-resolutie over onderzoek naar UFO’s vrij te geven. Deze informatie is verzameld door de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement.

Tot op heden hield de Bundestag deze informatie niet alleen geheim, ook probeerde zij via de rechtbank te voorkomen dat het volk toegang kon krijgen. Het vonnis is een grote stap voor het Duitse UFO-onderzoek.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2010 kwam Robert Fleischer van Exopolitik.org erachter dat de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement een vakgroep had die zich bezighield met de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en het onderzoek naar UFO’s.

Officieel onderzoek

Hoewel verschillende journalisten kopieën van een paper van deze vakgroep wisten te bemachtigen, mochten ze die niet in het geheel publiceren. Frank Reitemeyer sleepte de Bundestag voor de rechter en werd in het gelijk gesteld. De Bundestag huurde een peperduur advocatenkantoor in, ging in beroep en won. Uiteindelijk kwam de zaak bij het Hooggerechtshof terecht.

De informatie die moet worden vrijgegeven omvat onder meer een internationale samenvatting met feiten over UFO’s en informatie over SETI (de zoektocht naar buitenaards leven) en VN-resolutie A/33/426. De auteurs van de paper concluderen opvallend genoeg dat ‘buurlanden en bondgenoten van Duitsland (waaronder Frankrijk, de VS, Groot-Brittannië en Canada) net als zoveel andere landen officieel onderzoek deden en doen naar UFO’s’.

Duitse geheime dienst

Die conclusie staat haaks op de uitspraak van minister Wolfgang Schäuble, die in 2008 zei dat de Duitse overheid geen interesse heeft in het onderwerp een geen onderzoek doet naar UFO-waarnemingen.

Al eerder onthulden vele onderzoekers en journalisten dat de Duitse overheid in het geheim onderzoek doet naar ongeïdentificeerde vliegende objecten. Zo werd onder meer ontdekt dat de Duitse geheime dienst BND een archief over UFO’s heeft.

[GreWi]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Eijk
Van Eijk
8 jaren geleden

VRIL !!!!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Zou zo maar kunnen dat alles wat wij zien vliegen van af de aarde komt. De NAZI waren al heel ver en er zouden ook buitenaardse ondergrondse koloniën voor de kust van Californië zijn en nog op ontelbare andere plekken waaronder de Noord en Zuidpool.

Haab
Haab
8 jaren geleden

Slordig, exopolitic.org bestaat niet. ExopolitiK.org moet dat zijn.
Aluhoedje op spellingscorrectie uit aub….

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x