Buitenaards

Explosievenexpert stond in ondergrondse basis ‘oog in oog met Grey’

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Explosievenexpert Phil Schneider hielp in 1979 in Dulce, New Mexico bij de bouw van een geheime ondergrondse basis voor de Amerikaanse overheid. In 1995 vertelde hij openlijk dat hij tijdens werkzaamheden oog in oog was komen te staan met buitenaardse wezens. Dat schrijft de krant The Epoch Times.

Schneider was naar eigen zeggen één van de drie overlevenden van een gevecht tussen mensen en buitenaardsen in augustus 1979. Hij sprak zich buitengewoon kritisch uit over inspanningen van de overheid om burgers in het duister te houden. Tot zijn dood in 1997 gaf hij vele lezingen over zijn ervaringen in Dulce. Schneider beweerde dat in de tussenliggende periode herhaaldelijk een aanslag op zijn leven was gepleegd. Zijn aanhangers geloven dan ook niet dat hij om het leven is gekomen door zelfmoord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Schneider vond het verdacht dat er zoveel Special Forces of Groene Baretten aanwezig waren rond het kamp waar de ondergrondse basis moest worden gebouwd. Er werden vier grote gaten in de grond geboord. Uit de gaten kwam een zwarte roetwolk omhoog, aldus Schneider tijdens een lezing in 1995. Hij moest tijdens de bouw poolshoogte gaan nemen en kwam oog in oog te staan met een ‘grote Grey’ – een 2 meter lang buitenaards wezen.

“Het wezen stonk nog erger dan een vuilnisbak,” zei hij. “Het zag er verschrikkelijk uit.” Schneider greep naar zijn pistool en doodde twee wezens, maar niet voordat één van hen een vreemde energie op hem kon afvuren. Het wezen maakte een soort gebaar met zijn hand, waarna Schneider werd getroffen door een blauwe straal die dwars door hem heen brandde. Hij liet het publiek zien dat hij enkele vingers miste en ook had hij een litteken op zijn borst.

Een Groene Baret redde Schneiders leven en bracht hem naar een lift. Die dag kwamen meer dan 60 mensen om, aldus Schneider. De twee andere overlevenden wonen in een verzorgingstehuis in Canada. Ze worden beschermd door de Canadese overheid en geen enkele Amerikaan mag bij ze in de buurt komen omdat ze bang zijn te worden ontvoerd.

Volgens Schneider zijn er 1477 ondergrondse bases verspreid over de wereld, waarvan 129 in de Verenigde Staten. Elke basis zou 17 miljard dollar (12,2 miljard euro) of meer kosten. Hij zei dat het Black Budget, dat verborgen wordt gehouden voor de overheidsagentschappen en het publiek, een kwart van het Amerikaanse bbp opslokt. Strijdkrachten uit verschillende landen zijn betrokken bij schermutselingen met buitenaardsen, aldus Schneider.

“De autoriteiten moeten de waarheid vertellen,” zei hij. “Als de waarheid niet volledig naar buiten kan komen, waarom hebben we dan zoiets als vrijheid?” Binnenkort meer over het verhaal van Phil Schneider.

[Epoch Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
10 jaren geleden

ja ja er zijn genoeg mensen met fantasie verhalen ,en wat het mooiste ze geloven er zelf ook nog in,
een stoornis in zijn brein zal deze fantasie wel hebben gecreëerd en dan zie je het nog werkelijk ook..
schiet 2 wezens dood ,maar voordat dit gebeurt word er een straal op hem afgevuurd mist daardoor twee vingers en word volop in zijn boerst geraakt waarin hij deze overleeft ,terwijl kogels deze daarna dood, wat eigenlijk maar een primitief wapen is van mensen voor deze wezens ,alsof ze zo stom zijn dat ze dat niet weten ?

Beam-me-up
Beam-me-up
10 jaren geleden

Als je op internet op Phil Schneider zoek, krijg je vele hits die oa gaan over dat hij is ontmaskerd als een oplichter….Geloof wat je wil geloven, maar is een hoop onzin in alternatief medialand.

simpel
simpel
10 jaren geleden

Humanity is just one of countless races that have emerged through the process of evolution in a vast and seemingly impersonal universe.

Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4
free ebook about life in the Universe: http://www.newmessage.org

The Extraterrestrial Presence in our World Today: What You Aren’t Being Told
http://www.collective-evolution.com/2013/04/29/the-extraterrestrial-presence-in-our-world-today-what-you-arent-being-told/

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Doordat de alternatieve media veel onzin plaatst neemt het geloof in deze media ook langzaam af en worden deze mensen opzij gezet als idioten. En nog terecht ook als je nagaat dat er werkelijk mensen zijn die geloven in holle aarde en dergelijke. Maar ook andere dingen worden op den duur dan minder snel geloofd zoals bv complottheorien waaronder 911, Joris Demmink etc..

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x