Homepagina » Buitenaards » Explosievenexpert stond in ondergrondse basis ‘oog in oog met Grey’
Explosievenexpert stond in ondergrondse basis 'oog in oog met Grey'

Explosievenexpert stond in ondergrondse basis ‘oog in oog met Grey’

Explosievenexpert Phil Schneider hielp in 1979 in Dulce, New Mexico bij de bouw van een geheime ondergrondse basis voor de Amerikaanse overheid. In 1995 vertelde hij openlijk dat hij tijdens werkzaamheden oog in oog was komen te staan met buitenaardse wezens. Dat schrijft de krant The Epoch Times.

Schneider was naar eigen zeggen één van de drie overlevenden van een gevecht tussen mensen en buitenaardsen in augustus 1979. Hij sprak zich buitengewoon kritisch uit over inspanningen van de overheid om burgers in het duister te houden. Tot zijn dood in 1997 gaf hij vele lezingen over zijn ervaringen in Dulce. Schneider beweerde dat in de tussenliggende periode herhaaldelijk een aanslag op zijn leven was gepleegd. Zijn aanhangers geloven dan ook niet dat hij om het leven is gekomen door zelfmoord.

Schneider vond het verdacht dat er zoveel Special Forces of Groene Baretten aanwezig waren rond het kamp waar de ondergrondse basis moest worden gebouwd. Er werden vier grote gaten in de grond geboord. Uit de gaten kwam een zwarte roetwolk omhoog, aldus Schneider tijdens een lezing in 1995. Hij moest tijdens de bouw poolshoogte gaan nemen en kwam oog in oog te staan met een ‘grote Grey’ – een 2 meter lang buitenaards wezen.

“Het wezen stonk nog erger dan een vuilnisbak,” zei hij. “Het zag er verschrikkelijk uit.” Schneider greep naar zijn pistool en doodde twee wezens, maar niet voordat één van hen een vreemde energie op hem kon afvuren. Het wezen maakte een soort gebaar met zijn hand, waarna Schneider werd getroffen door een blauwe straal die dwars door hem heen brandde. Hij liet het publiek zien dat hij enkele vingers miste en ook had hij een litteken op zijn borst.

Een Groene Baret redde Schneiders leven en bracht hem naar een lift. Die dag kwamen meer dan 60 mensen om, aldus Schneider. De twee andere overlevenden wonen in een verzorgingstehuis in Canada. Ze worden beschermd door de Canadese overheid en geen enkele Amerikaan mag bij ze in de buurt komen omdat ze bang zijn te worden ontvoerd.

Volgens Schneider zijn er 1477 ondergrondse bases verspreid over de wereld, waarvan 129 in de Verenigde Staten. Elke basis zou 17 miljard dollar (12,2 miljard euro) of meer kosten. Hij zei dat het Black Budget, dat verborgen wordt gehouden voor de overheidsagentschappen en het publiek, een kwart van het Amerikaanse bbp opslokt. Strijdkrachten uit verschillende landen zijn betrokken bij schermutselingen met buitenaardsen, aldus Schneider.

“De autoriteiten moeten de waarheid vertellen,” zei hij. “Als de waarheid niet volledig naar buiten kan komen, waarom hebben we dan zoiets als vrijheid?” Binnenkort meer over het verhaal van Phil Schneider.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Vonzie schreef:

  Doordat de alternatieve media veel onzin plaatst neemt het geloof in deze media ook langzaam af en worden deze mensen opzij gezet als idioten. En nog terecht ook als je nagaat dat er werkelijk mensen zijn die geloven in holle aarde en dergelijke. Maar ook andere dingen worden op den duur dan minder snel geloofd zoals bv complottheorien waaronder 911, Joris Demmink etc..

  2 likes
  • kengai schreef:

   Sinds wanneer is 911 en demmink nog steeds een complottheorie.
   Je kunt natuurlij ook gewoon onnozel willen blijven.

   20 likes
   • Vonzie schreef:

    Omdat het nog steeds niet is aangetoond en rechtzaken daarover zijn geweest en FEITELIJK BEWEZEN! Daarom dus nog steeds in theorie! Dat Demmink nu wordt onderzocht maakt het nog steeds geen waarheid.

    2 likes
    • Martijn1205 schreef:

     Tja als de uitkomst van een rechtszaak als de ultieme waarheid ziet, dan heb je een punt. Dat maakt meteen ook zichtbaar dat je teveel vertrouwen hebt in het bestaande systeem, dat in de kranten de waarheid staat, dat het 8 uur journaal aan waarheidsgetrouwe berichtgeving doet, dat politici de belangen van burgers voorop stellen.

     Het geeft niet dat je zo denkt, ik vind het alleen wat naïef.

     Als je eigenlijk zou willen aangeven, pas op dat je niet blindelings ieder bericht in de alternatieve media gelooft, dan vind ik dit een mooie kritische houding die je dan hopelijk ook naar de mainstream media gaat toepassen.

     In de loop van de jaren ben ik gaan geloven dat er teveel aan wat wij voorgeschoteld krijgen niet in orde is. Daarbij is te denken aan het binnenvallen van andere landen onder valse voorwendselen, het massale liegen en bedriegen aangaande onze voedselvoorziening, het financiële systeem, de farmaceutische industrie, ect ect.
     Verder heb ik in 2008 voor de eerste keer heel duidelijk meerdere UFO’s zien vliegen (geen drank of alcohol), in 2010 heel duidelijk een schijf gezien, meerdere keren lichtbollen die de meest waanzinnige bochten maakten.
     Alles opgeteld….ik geloof de voorgeschotelde informatie van de mainstream media sowieso niet meer maar ik volg het wel, puur omdat het informatie geeft over de richting die men met ons voorheeft. De alternatieve media zal ook niet altijd de waarheid laten zien, maar de dingen waarover verslaglegging doen komen meer overeen met de dingen die ik in onze maatschappij zie gebeuren.

     Ik werk als manager bij een behoorlijke organisatie en probeer er het beste van te maken voor mezelf en anderen in de regen van leugens. Mijn medewerkers probeer ik een alternatief geluid te laten horen door te laten zien wie ik ben en waar ik voor sta, inclusief mijn wantrouwen in de huidige machtsstructuren. Zo kan ik trouw aan mijzelf blijven en een bijdrage leveren.

     3 likes
   • Martijn1205 schreef:

    Hulde, recht voor zn raap!

    3 likes
 • rob schreef:

  ja ja er zijn genoeg mensen met fantasie verhalen ,en wat het mooiste ze geloven er zelf ook nog in,
  een stoornis in zijn brein zal deze fantasie wel hebben gecreëerd en dan zie je het nog werkelijk ook..
  schiet 2 wezens dood ,maar voordat dit gebeurt word er een straal op hem afgevuurd mist daardoor twee vingers en word volop in zijn boerst geraakt waarin hij deze overleeft ,terwijl kogels deze daarna dood, wat eigenlijk maar een primitief wapen is van mensen voor deze wezens ,alsof ze zo stom zijn dat ze dat niet weten ?

  6 likes
  • peter schreef:

   Zijn dood had ie zeker ook gefantaseerd?

   9 likes
   • H3CK schreef:

    Het is niet omdat hij dood is, dat zijn verhaal klopt. Wat een Crap. Ze komen van lichtjaren ver, voeren hier dan een oorlog maar vragen eerst wat geheime locaties te bouwen om verder te oorlogen? Schei toch uit. Als ze dan toch van zover komen, kunnen ze ons ook gemakkelijk uitschrakelen. Klaar. Kijk, we mensen zijn kolonisators. We planten een vlag op de maan. De maan is van ons. We gaan naar Mars, Mars is van ons. En we pikken daar alles mee wat we hier kunnen consumeren. Al ooit bij stel gestaan dat wij misschien de enige wezens zijn die op dergelijke manier denken?

    3 likes
    • Martijn1205 schreef:

     Je denkt te eenvoudig over macht. De kleine machtspelletjes die je binnen een bedrijf kunt zien, vinden ook plaats op landelijk en wereldwijd niveau. Misschien is het wel slimmer om alles te laten zoals het is, zolang deze wezens maar aan de touwtjes trekken? Zo kun je de schijn voor de gewone burger behouden, burgers zoals jij die geloven in het 8 uur journaal.

     5 likes
   • Kees schreef:

    Nee maar zijn aanhangers fantaseerde waarschijnlijk wel dat het geen zelfmoord was. Iemand die psychisch niet in orde is kan een hoop inbeelden en fantaseren en laat het nou zo zijn dat precies deze mensen vaak zo erg met hunzelf en hun indentiteit worstelen dat ze geen andere uitweg hebben dan zelfmoord.

    4 likes
    • Martijn1205 schreef:

     Of zo iemand is het gevoel van machteloosheid zat en kan niet omgaan met de onrechtvaardigheid…. Ik weet het niet, maar het is net zo’n aanname als jij zelf maakt.

     0 likes
 • Beam-me-up schreef:

  Als je op internet op Phil Schneider zoek, krijg je vele hits die oa gaan over dat hij is ontmaskerd als een oplichter….Geloof wat je wil geloven, maar is een hoop onzin in alternatief medialand.

  13 likes
 • Huisheks schreef:

  De meeste kwaadwillende Aliens zitten bij de diverse “Overheden” en Vorstenhuizen.
  De meeste complot theorieën en roddelverhalen komen bij de overheden vandaan en bij de elite.
  Die hebben nl. niks anders te doen dan brave burgers voor de gek houden met hun gekonkel en
  duistere plannen. Bij voorkeur zo ingekleed dat wij erin stinken en wij ze daarvoor nog vorstelijk belonen ook. Rijk zijn ze al, maar wij maken ze rijker, met onze hopeloze naïviteit.
  Hoe dom blijven wij eigenlijk ??????? En hoe lang nog ??????

  11 likes
 • Kees Chinees schreef:

  Een mooie fantast die Phil Schneider als het allemaal echt zo was dan was het moeilijker om het hele gebeuren in de doofpot te stoppen dan het te bewijzen. Ik zal hem in mijn archieven categoriseren onder het kopje bullshit.

  2 likes
 • pietsnot schreef:

  dit is weer zo,n verhaal,, oog in oog met een grey ,als er al ET,s op aarde zijn waarom zoeken we ( SETI) dan nog verder de ruimte in naar buitenaardsen en karretje,s naar mars sturen???? het is volgens mij gel*l in de ruimte.

  5 likes
 • Kalki schreef:

  ‘Die dag kwamen meer dan 60 mensen om’; schandalig dat de VS-overheid dit alles in de doofpot houdt en de zelfmoord van Schneider is daardoor ook al niet geloofwaardig.

  5 likes
 • Zamunda schreef:

  Waarom loopt een explosievenexpert met een pistool op zak?

  3 likes
 • Ferimassi schreef:

  god… aliens.. fictieve elementen die ons gaan redden? Wel makkelijk exscuus om zelf geen poot uit te steken natuurlijk. We worden onderdrukt door mensen…

  3 likes
 • simpel schreef:

  Humanity is just one of countless races that have emerged through the process of evolution in a vast and seemingly impersonal universe.

  Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4
  free ebook about life in the Universe: http://www.newmessage.org

  The Extraterrestrial Presence in our World Today: What You Aren’t Being Told
  http://www.collective-evolution.com/2013/04/29/the-extraterrestrial-presence-in-our-world-today-what-you-arent-being-told/

  1 likes
 • Plien schreef:

  In 1 van die youtube filmpjes laat Phil Schneider een foto zien waar een Alien op zou staan maar waar is die foto te zien? nergens dus! Vaag, vager kan het niet!

  0 likes
 • Wouter schreef:

  Een explosieven expert die een vuurwapen bij zich draagt, wanneer hij aan het werk is?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Amerikaanse speciale troepen vochten met aliens in ondergronds grottencomplex, aldus deze getuige

  Amerikaanse speciale troepen vochten met aliens in ondergronds grottencomplex, aldus deze getuige

  Amerikaanse speciale troepen zijn betrokken geraakt bij ...

  Je hebt vast al eens gehoord van Area 51. Maar wat weet je van Area 52?

  Je hebt vast al eens gehoord van Area 51. Maar wat weet je van Area 52?

  Vrijwel iedereen is intussen wel bekend met ...

  >