Archeologie

VIDEO: 2000 jaar oude mummie gevonden in Amerika

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geodeten die bezig waren in een gebied in Indiana waar een steengroeve moet komen, zijn op een gemummificeerd lichaam gestuit dat tot wel 2000 jaar oud kan zijn.

“Ze konden een hoofd en een romp onderscheiden,” zei een lokale sheriff. “Het zou kunnen gaan om een begraafplaats van indianen.” Omdat de mummie dateert van voor 1940 zal er geen rechercheonderzoek worden ingesteld. Archeologen zijn van plan opgravingen te verrichten.

Om de benodigde vergunningen te kunnen krijgen moeten de archeologen in het gebied eerst op zoek gaan naar artefacten. Ondertussen zijn de werkzaamheden bij de vindplaats stilgelegd.

Er gelden veel verschillende wetten in indianengebied. Als wordt vastgesteld dat het om heilige grond gaat zullen er nog veel verschillende stappen moeten worden ondernomen. In het gebied is een groot project gepland, waar lokale bewoners en boeren al geruime tijd tegen protesteren.

[WGNTV, Times of Northwest Indiana]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
flardinga
flardinga
6 jaren geleden

Een begraafplaats is toch voor vele volkeren een bijzondere plaats en ik denk voor Indianen nog meer, praat met de bewoners en vooral met respect want het gaat om hun voorouders!

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Okay, eventjes een grapje:

Is dit de mummy van de clone van Obama die de tijd in is terug gestuurd om elementen in de geschiedenis te veranderen in het voordeel van de NWO?

Sorry, dat moest ik eventjes kwijt XD

Ruud
Ruud
6 jaren geleden

Spannend, In de ct scan ermee die mummy

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x