Buitenaards

Ik hoorde Amerikaanse piloten praten over ‘lichten’ en ‘kleine mensen’. Getuige rond Britse Roswell stapt naar voren

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak na de UFO-waarnemingen in Rendlesham Forest in december 1980 sprak Amerikaans luchtmachtpersoneel van ‘lichten’ en ‘kleine mensen’. Dat zegt een 62-jarige getuige rond het incident, die anoniem wil blijven.

In dit geval wordt ook wel gesproken van het Britse Roswell, als verwijzing naar de UFO-crash in New Mexico in juli 1947.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Drie Amerikaanse officieren die waren gestationeerd op vliegbasis Bentwaters zagen in december 1980 een ‘driehoekig vaartuig’ landen in het bos rond de basis.

Serieus gesprek

De getuige zei dat hij in 1980 tussen kerst en oud en nieuw in het Marlborough Hotel verbleef, waar destijds ook het luchtmachtpersoneel was ondergebracht.

“Ik kende een paar van hen bij naam,” zei hij. “In de bar zag ik een klein groepje in de hoek staan. Ik kon zien dat ze een serieus gesprek voerden.”

“Eén van de piloten leek erg onrustig te zijn,” voegde hij toe. “Ik ging dichterbij staan en ving enkele woorden op.”

Problemen

De piloot had het over lichten en kleine mensen, aldus de getuige.

“Eén van zijn collega’s probeerde hem te kalmeren en zei dat hij zich koest moest houden omdat hij anders in de problemen zou komen,” klonk het.

Enkele dagen later bleek dat de piloot terug naar de Verenigde Staten was gestuurd en dat niemand wist waarom.

Kleine wezens

Pas jaren later hoorde hij wat er indertijd was gebeurd in Rendlesham Forest. “In 1980 was dit nog niet bekend, dus ik wist niet waar het over ging.”

Eerder claimde een andere Amerikaanse soldaat, Larry Warren, dat hij aliens had gezien bij de basis.

Hij zei dat hij onderdeel uitmaakte van de groep militairen die het driehoekige vaartuig moest onderzoeken en onder het object kleine wezens heeft gezien.

Foto: Taras Wikimedia Commons

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

Kleine mensen , O dat is ons eigen soort dus het was gewoon een gesprekje over kleine mensen .een ander woord voor aliens is mens en ook wezentjes. word een beetje door elkaar heen gehutseld en ja daar komt weer gespreksstof uit voort en die wijkt dan weer af van de werkelijkheid en werkelijkheid word zo weer mysterieus en door dit gaan gefantaseerde wezentje leven in een verhaal.. wel een leuk sprookje voor kinderen heel interessant.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Louise
Louise
6 jaren geleden

Ik vrees dat het geen fantasie is Rob, ze zijn daar al jaren en jaren aan t experimenteren , komt heus nog wel eens uit allemaal , op de juiste tijd…….waarschijnlijk valt t allemaal nog tegen ook..

rob
rob
6 jaren geleden

Is de mensenwereld niet uit dromen opgebouwd en door materialisatie de fantastische fantasie en dromen tot werkelijkheid brengen, uit sprookjes komen iets voort en hebben hele pretparken gerealiseerd
de dromen van de mens om nu de ruimte in te gaan en dingen te kunnen doen die we aan aliens en verschijningen toe beschrijven zijn onze eigen projecties in een energieveld die de mens zelf met een geloof in iets zelf creëert in het aardse veld die vol omgeven word door energie deze energie zet zich af als beelden van vliegende schotels env. het is een soort film die echt lijkt maar toch niet werkelijk, het zijn de menselijke fantasieën zelf die in dat veld om de aarde een energie creëren net als een soort science fiction film die echt lijkt maar toch niet de werkelijkheid is , maar wel de mens naar scheppende vormen brengen die dan kunnen worden gematerialiseerd door de dromen en fantasie van de mens om eens te kunnen verplaatsen met snelheden van het licht en zo de ruimte te verkennen in objecten die we zien als vliegende schotels ,zo krijgen we een beeld over wezentjes vanuit de mens zijn eigen projecties die worden dan zo benoemd als aliens en word het interessant om zo in de toekomst te reizen met behulp van onze eigen gefantaseerde fantasieën en dromen …

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x