Homepagina » Buitenaards » Ik hoorde Amerikaanse piloten praten over ‘lichten’ en ‘kleine mensen’. Getuige rond Britse Roswell stapt naar voren
Ik hoorde Amerikaanse piloten praten over 'lichten' en 'kleine mensen'. Getuige rond Britse Roswell stapt naar voren

Ik hoorde Amerikaanse piloten praten over ‘lichten’ en ‘kleine mensen’. Getuige rond Britse Roswell stapt naar voren

Vlak na de UFO-waarnemingen in Rendlesham Forest in december 1980 sprak Amerikaans luchtmachtpersoneel van ‘lichten’ en ‘kleine mensen’. Dat zegt een 62-jarige getuige rond het incident, die anoniem wil blijven.

In dit geval wordt ook wel gesproken van het Britse Roswell, als verwijzing naar de UFO-crash in New Mexico in juli 1947.

Drie Amerikaanse officieren die waren gestationeerd op vliegbasis Bentwaters zagen in december 1980 een ‘driehoekig vaartuig’ landen in het bos rond de basis.

Serieus gesprek

De getuige zei dat hij in 1980 tussen kerst en oud en nieuw in het Marlborough Hotel verbleef, waar destijds ook het luchtmachtpersoneel was ondergebracht.

“Ik kende een paar van hen bij naam,” zei hij. “In de bar zag ik een klein groepje in de hoek staan. Ik kon zien dat ze een serieus gesprek voerden.”

“Eén van de piloten leek erg onrustig te zijn,” voegde hij toe. “Ik ging dichterbij staan en ving enkele woorden op.”

Problemen

De piloot had het over lichten en kleine mensen, aldus de getuige.

“Eén van zijn collega’s probeerde hem te kalmeren en zei dat hij zich koest moest houden omdat hij anders in de problemen zou komen,” klonk het.

Enkele dagen later bleek dat de piloot terug naar de Verenigde Staten was gestuurd en dat niemand wist waarom.

Kleine wezens

Pas jaren later hoorde hij wat er indertijd was gebeurd in Rendlesham Forest. “In 1980 was dit nog niet bekend, dus ik wist niet waar het over ging.”

Eerder claimde een andere Amerikaanse soldaat, Larry Warren, dat hij aliens had gezien bij de basis.

Hij zei dat hij onderdeel uitmaakte van de groep militairen die het driehoekige vaartuig moest onderzoeken en onder het object kleine wezens heeft gezien.

Foto: Taras Wikimedia Commons

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Ik vrees dat het geen fantasie is Rob, ze zijn daar al jaren en jaren aan t experimenteren , komt heus nog wel eens uit allemaal , op de juiste tijd…….waarschijnlijk valt t allemaal nog tegen ook..

  7 likes
  • Peter schreef:

   In de Nevada in d vs wordt al tientallen Jaren gebruik gemaakt van buitenaardsen en Hun techniek.
   In Rusland werken zelfs sommige leger onderdelen samen met buitenaardsen en Maken gebruik van hun kennis.
   Maar dit zal voorlopig nog niet voor het gewone volk kenbaar worden gemaakt.

   6 likes
   • marcelleke schreef:

    Toch wel toch wel, Peter, “bij ons” lopen ook eigenaardige figuren rond die een vreemdsoortig gelaat en gestalte hebben! Zij reinigen onze straten en ik ben er zeker van, gezien hun kleine gestalte, dat ze stilaan de lange gangen onder het straatdek, in beslag gaan nemen en er zich gaan installeren, in afwachting van …

    2 likes
 • rob schreef:

  Kleine mensen , O dat is ons eigen soort dus het was gewoon een gesprekje over kleine mensen .een ander woord voor aliens is mens en ook wezentjes. word een beetje door elkaar heen gehutseld en ja daar komt weer gespreksstof uit voort en die wijkt dan weer af van de werkelijkheid en werkelijkheid word zo weer mysterieus en door dit gaan gefantaseerde wezentje leven in een verhaal.. wel een leuk sprookje voor kinderen heel interessant.

  4 likes
  • flardinga schreef:

   @Rob,
   ik kan u aanraden om het boek Eyes only van Clifford Stone eens te lezen, een Amerikaanse klokkenluider, ik ben een vrije geest en wil nooit mijn mening opdringen, ik beschouw Stone als een zeer integer oud Militair die zijn nek heeft uitgestoken en dat is en was erg moedig, maar het staat U natuurlijk vrij om het niet te willen lezen reeds, er is veel nonsens te vinden als het gaat om dit onderwerp maar er zijn uitzonderingen, in mijn beleving is dit er eentje!

   8 likes
 • salvar schreef:

  het begint weer hou hier eens mee op.
  heb je bewijzen echte dan wil het horen maar deze berichtgeving hebben we al jaren gehoord.

  2 likes
  • Mike schreef:

   Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je reactie een bewijs kan zijn van doctrine?

   En dan is de vraag wie daar het meeste belang bij hebben. jij, ik, je leiders, buitenaardsen, planten, dieren, de aarde?

   Als je er echt voor open staat om deze vragen te beantwoorden zul je zelf je huiswerk moeten doen. Tot die tijd zul je je blijven ergeren over een “gebrek aan bewijs”. Er zijn meer dan genoeg bewijzen, je doet alleen je best niet omdat je daarvoor uit je comfortzone moet komen. Dat is een keuze…

   4 likes
   • salvar schreef:

    als iemand uit zijn nek l.lt zonder bewijs dan is er niets,iedereen kan wel iets zeggen.
    het valt niet te staven dus…….

    0 likes
    • The Truth Is Out There schreef:

     Dan raad ik je aan om de nieuwe docu Unacknowledged gaan kijken. 80% procent nieuw materiaal. Hoeveel bewijs wil je hebben. Genoeg officele documenten, vele getuigen uit de luchtvaart, legerofficieren, astronauten enz enz. Ik heb in tijden niet zon goede docu gezien. Ufos, Kennedy, nieuwe info over Marylin Monroe, de maatschappij, waarom buitenaardsen kernrakketten uitschakelelen, the militair industrial complex, ufo fenomeen in diskrediet brengen en nog veel meer.

     3 likes
     • salvar schreef:

      jij bent bijzonder bevoorrecht als jij gezien heeft dat buitenaardse kernkoppen uitschakelen.
      ik heb namelijk die docu ook gezien vond er niets aan.

      0 likes
 • rob schreef:

  Hoe het ook mag zijn een ieder mag geloven in wat dan ook daar is een ieder vrij in, alhoewel geloof in iets altijd word omgeven met mysteries, waarin beelden vanuit een gedachten iets worden dat iets word verpakt in woorden en woorden komen dan niet tot een werkelijke slotsom van die beelden zelf, de werkelijkheid word daardoor weer onwerkelijk door beschrijving in woorden die men er aangeeft , men kan boeken lezen van alles en nog wat maar het blijft de werkelijkheid van de schrijver zelf..daarom geloof ik niets wat een ander zegt en geen boek ter wereld kan een waarheid zijn want waarheden bestaan niet , het zijn maar denkbeelden die een ander ook zo kan gaan denken.

  1 likes
  • flardinga schreef:

   @Rob,
   Kan weinig kaas maken van uw reactie,waarvoor overigens dank, maar het is erg vaag allemaal voor mij en ondanks dat ik soms hierop de site lees en schrijf, ben ik verre van zwevend en dat kan ik van sommige reageerders niet zeggen, ben veels te nuchter daarvoor.

   3 likes
 • Bert schreef:

  Het Rendlesham Forest incident, zoals het in Engeland wordt genoemd, gaat nog veel verder dan hier beschreven. Het is veel spectaculairder.

  Een van de betrokken militairen had telepathisch kontakt met de ruimtewezens.

  Hij kreeg een boodschap door in binaire getallen. Binaire rekenkunde is de taal van computers. 1= aan en 0= uit.

  Later werd de digitale binaire reeks gereconstrueerd. De onthutsende boodschap was dat de buitenaardse bezoekers aarde bezochten om de planetaire gang te controleren.

  Google er maar eens op. De documentaire kan je gewoon downloaden.

  Zonder bijsturing van buitenaf is leven op de planeet aarde onmogelijk. De aarde is een project van buitenaardsen, niets anders.

  Kijk maar eens naar de rekenkundig perfecte positie van de maan ten opzichte van de aarde en zon. “Geleerden” die denken dat de maan bij toeval op zijn welberekende plek is gekomen lijden aan dagdromerij.

  4 likes
 • Louise schreef:

  @Rob, mooi getal trouwens 11.11…………. Je hebt natuurlijk een punt bij je laatste reaktie …..de menselijke geest heeft iets nodig om het aardse leven dragelijk te maken, daarom worden ,Goden, wezens en profeten gecreëerd ….. de vraag is , is dat erg…..soms wel als mensen op een negatieve manier er gebruik van maken…….maar als het mensen op een positieve gelukkig maakt,maakt t niets uit……. De mens heeft een lichaam en daar zit een geest en een ziel in…een drie eenheid dus. Voor mij zijn mensen spirituele wezens die blijven reïncarneren tot ze op een universeel hoog ontwikkeld niveau zijn aangekomen ook wel genoemd het Goddelijke…….. Dit is een beknopte omschrijving…….Persoonlijk geloof ik in leven op andere planeten een vergevorderd leven zelfs vergeleken bij deze aardlingen….. Maar in WW 2 is er erg veel geexpirimenteerd op mensen, wat? daar gaan verschillende verhalen over maar niemand weet het precies, alles wat op internet of you tube staat is ook niet allemaal even betrouwbaar omdat het heel simpel door mensen is ingevoerd ……..Maar dat hele Roswell project bestaat al ver voor internet z’n intrede deed..Het hele probleem met deze mensheid is dat het niet hoog genoeg ontwikkeld is, anders heb je al deze experimenten niet nodig, en omdat het meestal eigen belang bv oorlog, wapens e d…….blijft t in een kleine groep in handen…Kijk iedereen wil graag voor God spelen, maar niemand wil de hele weg er naar toe bewandelen …….

  2 likes
 • rob schreef:

  Is de mensenwereld niet uit dromen opgebouwd en door materialisatie de fantastische fantasie en dromen tot werkelijkheid brengen, uit sprookjes komen iets voort en hebben hele pretparken gerealiseerd
  de dromen van de mens om nu de ruimte in te gaan en dingen te kunnen doen die we aan aliens en verschijningen toe beschrijven zijn onze eigen projecties in een energieveld die de mens zelf met een geloof in iets zelf creëert in het aardse veld die vol omgeven word door energie deze energie zet zich af als beelden van vliegende schotels env. het is een soort film die echt lijkt maar toch niet werkelijk, het zijn de menselijke fantasieën zelf die in dat veld om de aarde een energie creëren net als een soort science fiction film die echt lijkt maar toch niet de werkelijkheid is , maar wel de mens naar scheppende vormen brengen die dan kunnen worden gematerialiseerd door de dromen en fantasie van de mens om eens te kunnen verplaatsen met snelheden van het licht en zo de ruimte te verkennen in objecten die we zien als vliegende schotels ,zo krijgen we een beeld over wezentjes vanuit de mens zijn eigen projecties die worden dan zo benoemd als aliens en word het interessant om zo in de toekomst te reizen met behulp van onze eigen gefantaseerde fantasieën en dromen …

  1 likes
 • Ronald schreef:

  Unacknowledged, documantaire van Dr Steven Greer.
  Te vinden op Netflix

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >