CoronaBinnenland

‘Schokkende cijfers uit de VS, dit zou ook hier in Nederland nader onderzocht moeten worden’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

De hartgerelateerde sterfte bij mannen van 18 tot 39 jaar neemt binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie toe met 84 procent, blijkt uit een analyse van het ministerie van Volksgezondheid van Florida.

Florida zal de waarheid niet verzwijgen, schreef de minister van Volksgezondheid en Surgeon General van Florida Joseph Ladapo op Twitter. Zijn bericht werd verwijderd en korte tijd later weer teruggeplaatst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Schokkende cijfers uit de Verenigde Staten. Dit zou ook hier in Nederland nader onderzocht moeten worden,” vindt Europarlementslid Rob Roos (JA21). “Zeker nu er al enige tijd duidelijk sprake is van oversterfte.”

Zorgwekkend gegeven

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra wijst erop dat drie weken geleden de herhaalprikcampagne is begonnen en dat nu met name de oversterfte onder 65-plussers weer lijkt te stijgen. “Te vroeg voor een conclusie, maar we blijven alert!” zegt hij.

Ook immunoloog Theo Schetters wijst erop dat meteen na de start van de herfstcampagne de wekelijkse sterfte weer hoger is dan verwacht. “Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” aldus professor Schetters.

Onderzoek naar één prik bij kinderen

Ondertussen probeert het UMC Utrecht ouders over te halen om hun kinderen te laten deelnemen aan een vaccinonderzoek.

“Tijdens het CoVacc-onderzoek testen we het Pfizer-BioNTech-coronavaccin in gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die corona hebben gehad. In dit onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie van het vaccin even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk minder bijwerkingen geeft,” schrijft het UMC Utrecht op haar website.


4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcus
Marcus
1 jaar geleden

Iemand prikken die al corona heeft gehad is in strijd met alle elementaire vaccinatieregels. of het kinderen of volwassenen betreft, doet niets ter zake. Het is gewoon NOT DONE!

Rose
Rose
1 jaar geleden

Onderzoek om,je als kind te beschermen terwijl zevgzond zijn en tegen een niet bestaand virus??? Neen, we gaan ze nog wat meer injecteren met bijwerkingen na die genspuiten en zelfs de dood…..

ron
ron
1 jaar geleden

UMC Utrecht behoren nu ook bij het crimineel zooitje.


Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ze zullen de mensen blijven bedriegen totdat hun doel bereikt is, nl opruimen van miljarden “useless eaters”! (zie Bill Gates op Youtube)

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x