Homepagina » Binnenland » De puinhopen van de Nederlandse politiek
De puinhopen van de Nederlandse politiek

De puinhopen van de Nederlandse politiek

Onze overheid trekt zich steeds verder terug. Mensen kunnen vaak geen kant meer op en worden dan depressief. Uiteindelijk kan dit leiden tot zelfdodingen, inmiddels honderden per jaar. Dat stelt Arjan Gelder, oprichter van de nieuwe politieke beweging Wil Nu.

Zijn beweging vindt dat politici veel te veel opereren vanuit een ivoren toren, waardoor de kloof tussen de burgers en de volksvertegenwoordigers te groot is. Wil Nu vindt het opvallend dat het stemgedrag van de bevolking steeds in de laatste drie weken voor de verkiezingen wordt gevormd door middel van debatten, waarbij burgers ook nog worden gemanipuleerd.

Gelder zegt er niet tegen te kunnen dat mensen besodemieterd worden. Hij maakte mee hoe zijn ouders door het systeem gedupeerd werden. Hij vindt dat de menselijke staat moet terugkomen. Dat politici als heel onbetrouwbaar en zakkenvullers gezien worden, komt volgens hem doordat er te weinig transparantie is.

Tijd voor nieuwe leiders
De puinhopen van de Nederlandse politiek

Arjan Gelder

“Het Brexit van Groot-Brittannië heeft laten zien dat het tijd is in ons eigen land voor nieuwe leiders,” aldus Gelder. “Met onbezonnen reacties wordt er gereageerd zonder onderbouwing, zowel door onze premier Mark Rutte als Geert Wilders.”

Rutte zegt dat we moeten zoeken naar de beste oplossing voor een Brexit, terwijl Wilders een Nexit wil. De SP wil een referendum houden om te werken aan wijzigingen binnen het verdrag.

“Maar geen enkele partij heeft onderzoek gedaan en geanalyseerd hoe wij in de huidige situatie terecht zijn gekomen,” legt Gelder uit. “Niemand durft de vinger op de zere plek te leggen, hoe wij uiteindelijk in dit onzalige avontuur zijn gestort.”

Hierbij kunnen we volgens hem ook stellen dat de Britten slimmer zijn geweest door niet in de euro te stappen. Hij voegt toe dat Gerrit Zalm daarbij een meer dan kwalijke rol heeft gespeeld door ons eenvoudigweg voor te liegen over de euro.

Hobbyclubs

Enerzijds wordt er volgens Gelder te weinig geanalyseerd en naar de consequenties gekeken. Men gaat in zijn ogen te snel af op conclusies van de ‘hobbyclubs’ van onze eigen regering zoals het Cultureel Plan Bureau (CPB).

De puinhopen van de Nederlandse politiekAnderzijds geeft het versnipperde politieke landschap weinig hoop, stelt hij. “Aan de ene kant heb je de PVV die puur uit politieke motieven voor een Nexit kiest en onverantwoord groepen tegen elkaar opzet en aan de andere kant heb je een partij als Denk die dit vanuit het tegenovergestelde perspectief doet en het daarbij drukker heeft met Zwarte Piet dan met de echte problemen in onze samenleving.”

De recente aanslagen in Brussel maken duidelijk dat onze veiligheid niet gegarandeerd kan worden en dat het met de huidige politiek alleen maar erger kan worden, aldus Gelder. “Na de aanslagen in Parijs dachten wij het nodige geleerd te hebben en dat er echte plannen gesmeed zouden worden. Helaas moeten wij bekennen dat de veiligheid verder weg is dan ooit.”

Anders

In zijn boek ‘De puinhopen van de Nederlandse politiek’ wil hij laten zien dat het ook anders kan. Hij schetst in het boek een beeld hoe ons mooie land langzaam maar zeker naar de knoppen wordt geholpen.

“Het doel is de huidige politici en beleidsmakers in de spiegel te laten kijken,” licht Gelder toe. Hij signaleert het vele onrecht binnen onze maatschappij, waardoor alleen al circa 500 mensen per jaar een eind aan hun leven maken.

Er moet een andere wijze van democratisch denken ontstaan door middel van digitale toetsing, vindt hij. “Politici zullen zich doorlopend moeten verantwoorden. Het moet over zijn met al die achterkamertjes. Als het niet staatsgevaarlijk is, moeten wij alles mogen weten. Transparantie bovenal!”Vind je deze info waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. En dan de opmerking, de laag opgeleiden hebben op de exit getemd. Dan hoop ik maar dat er geen stemming komt in Nederland want die kudde aan laag opgeleiden uit de diverse crisis gebieden zal dan niet veel goeds doen. Maar om even nog een opmerking te maken over laag opgeleiden, dat geeft een heel duidelijk beeld hoe sommige mensen over anderen denken. Gelukkig heb ik voldoende onderwijs genoten en hoor niet tot “laag opgeleiden” (sorry voor het woord) maar ook ik stem zonder meer op een exit.

  13 likes
  • De nauwelijks geïndoctrineerden is een betere term, ik verbaas me niet over dit feit. Veel lesmateriaal moet voldoen aan eu en vn richtlijnen. Laag opgeleid is niet synoniem voor dom al wil men wel die illusie wekken. Ik denk dat de meesten dat wel zien. Dit is hetzelfde slag volk dat de onderlaag van Nederland als tokkie aanduid. Deze elitaire mindset is walgelijk.

   16 likes
   • Net zoals ze de wereld wilden overtuigen dat gelovigen dom waren. Je moest je min of meer schamen als je geloofde. Je kon er door laagschedeligen zelfs voor uitgelachen worden. Ja er was onderzoek naar gedaan en ze wisten het zeker.
    Maar ik wantrouw alles wat met onderzoeken, peilingen, 5 tips voor dit, 10 tips voor dat, en statistieken-wijzen-uit-verhalen in de msm.
    En nu zijn dus de laag opgeleiden aan de beurt hebben ze besloten.
    Als het maar denigrerend is. Vat je ‘m? Dat getuigt op zich al van een lage intelligentie.

    4 likes
    • Vergeet niet de blanke mens is ook slecht tegenwoordig. Dat zijn de rassisten weet je.
     Dat de meeste slachtoffers door de mederlander gemaakt zijn ook blank zijn, ook dat vergeten we maar. Zie bv dat alleen tot nu toe blanken mensen hun auto’s in vlammen op zien gaan dat zegt al genoeg en niet tevergeten blanken meisjes die overal voor hoer uitgemaakt worden.
     Maar klagen we dat we gediscrimineerd worden? Nee.
     Omdat we als kind werden volgepropt met onzin dat wij blanken slecht waren ivm ons slaven verleden.
     Maar word er op school overgesproken over de slaven verleden door Noord Afrikanen de Turken en de Perzen en niet tevergeten de Syriers? Nee dus. Wij moeten ons kloten voelen en want wij blanken zijn de slechten en moeten extra lief zijn voor deze mensen die toen onze voorouders als slaaf hebben gebruikt en hebben verkracht en horen nu hun nu welkom toe te zingen en niet over hebben over de verleden van onze voorouders de geschiedenis boeken zijn gewoon lachwekkend te noemen. De kruistochten waren er omdat de Moslims ons onder de voet liepen en slaven kwamen halen tot in Denenmarken toe. Men denkt zelfs dat er meer als een miljoen blanken slaven gehaald werden langs de kust streken.
     Wat voor minderwaardigheids complex heb je dan als land. Door je eigen volk als slecht weg te zetten en hen die het zelfde hebben begaan neer te zetten boven je eigen volk.
     Door ze voorang te geven op baantjes en huizen ect en hen laten begaan als ze bussen bekogelen en auto’s in brandsteken enz.
     Door dit alles voelt de NL zich steeds meer in zijn hemd gezet en keert zich tegen de politiek.

     4 likes
  • Laag opgeleiden, de suggestie wordt gewekt dat het domme mensen zijn, vreemd en bovendien discriminatie. Wie zegt dat een lager opgeleide minder kennis van zake heeft dan een hoger opgeleide.
   In mijn optiek is iemand die hoger opgeleid is vaak gespecialiseerd in een bepaald aantal onderwerpen waarvoor hij/zij geleerd heeft.
   Dit zegt echter niets over de algemene kennis waarover diegene bezit.

   12 likes
   • Hier zie je de strategie in werking gaan, ze verzinnen wat, alle laag opgeleiden zijn dom deze keer, en dat gaan ze dan brengen alsof dat ook zo is, a la Peter R. de Vries, die is daar ook zo’n kei in. Dat hun waarheid DE waarheid is.
    Zo wordt het gebracht, het zijn nazi streken.
    Maar ze zijn zelf zo dom dat ze niet eens beseffen hoe dom ze overkomen.
    Met je het idee geven dat ze het hoe dan ook, wat er ook gebeurt, dat wat zij zeggen, dat is zo. Oliedom.

    5 likes
   • @Robert
    Het is bewezen dat hoogopgeleiden over het algemeen niet simpel kunnen denken, dus ook niet met simpele oplossingen te kunnen komen.
    Omdat laagopgeleiden simpelder denken daardoor moeilijke problemen heel makkelijk kunnen oplossen, doordat ze simpel denken.
    Daarom zouden deze twee groepen heel goed samen kunnen werken als ze elkaar als gelijken zouden zien.

    2 likes
  • Het is bekend dat veel hoogopgeleiden lui zijn en weinig onderzoek verrichten, en vaak de lager opgeleiden bekritiseren. Ik heb een boerenverstand maar financieel zou ik voor geen goud met je willen ruilen mensen die zich boven anderen verheven voelen heb ik broertje dood aan. Soms belt de bank mij om te participeren in een bepaald project ik ga dan rustig in korte broek alleen al om die blikken gade te slaan.

   0 likes
 2. en het komische is: met de verkiezingen in zicht komen straks de mooie praatjes en dan gaan ze er tóch weer op stemmen … ik kan me voorstellen dat ze zich af en toe rot lachen in den haag

  24 likes
 3. Inderdaad en alleen al omdat Wilders het wil zouden we dat niet moeten willen doen.

  2 likes
  • Het zit je echt hoog of niet? Net als nexit moet je dit niet omdat wilders het zou willen. Ben je echt zo simpel? Of ben je aan het trollen? Wilders wil ook regelmatig poepen, ook maar niet meer doen dan.

   13 likes
   • Trollen? Het is meer om het feit dat het voer is voor de ultranationalisten in onze maatschappij, ik weet dat de media ook een beeld creëert over de PVV stemmers, aangezien een groot deel nog altijd op het eurofiele D66 stemt.

    1 likes
    • Welke ultranationalisten? De enige geweldsdreiging die je tegenkomt in onze maatschappij zijn extreem linkse knokploegjes die vreedzame demonstraties kort en klein slaan. En dat allemaal in het kader van zogenaamd “antifascisme”. Extreem rechts is nauwelijks een ding in ons land. Het is de andere flank die mensen monddood maakt en zelfs leiders doodschiet als het erop aankomt.
     Niemand neemt clubjes als de NVU serieus en ze hebben nauwelijks aanhang.
     Extreem rechts is een dood paard dat te pas en onpas van stal gehaald word om de agenda van het globalisme erdoorheen te drukken en de europeese populatie de mond te snoeren.

     17 likes
 4. Bij deze vriendelijke opsomming is 1 ding duidelijk, wat al duidelijk was; de opzet is; zet mensen tegen elkaar op!!
  Dat is de grondgedachte van de volksmenners.
  Daarvoor maak je gebruik van; aanslagen, vluchtelingen, oorlogen, belastingen, leugens etc. en ja, geen visie hebben!
  Als je geen visie (mag) hebben dan zegt dat duidelijk genoeg over een puppet zijn.
  Als de regering bestaat uit puppets dan moet onze bestaansvorm er een zijn van slavernij.
  Want als onze ‘regering’ visie zou hebben, zouden ze onmiddellijk bewogen zijn door de mens die in slavernij is van het systeem.
  Ja. want wat is bewogen worden? Wanneer raakt iemand bewogen? Tot wat dan ook!
  Niet bewogen worden is het thuisfront van de starheid van het behoud, van conservatisme. Het is de dood.
  Bewogen worden is vanuit het levende op weg gaan.

  22 likes
 5. Nederlanders komen niet in het paradijs op Aarde, ze zijn corrupt en hebben het project van de Christus vernietigd.

  7 likes
 6. Zolang alles om geld draaait zal er weinig ten goede veranderen, alleen ten kwade.

  8 likes
  • ik denk dat je bedoelt zolang de mensen deze corupte zooi zijn gang laat gaan, zal er niks ten goede veranderen.

   4 likes
  • Wanneer geld naar het oorspronkelijke doel, nl. RUILMIDDEL, waarbij de waarde van de munt in de munt zit en de geldCREATIE weer bij de overheid komt te liggen die het RENTELOOS kan maken voor PUBLIEKE DOELEINDEN, dán komt een land er weer bovenop.

   Voorbeelden te over in de geschiedenis.

   – Groot Brittannië 1100 – 1854 (FIAT GELD)
   The tally stick system worked really well for 726 years. It was the most successful form of currency in recent history and the British Empire was actually built under the Tally Stick system, but how is it that most of us are not aware of its existence?

   Perhaps the fact that in 1694 the Bank of England at its formation attacked the Tally Stick System gives us a clue as to why most of us have never heard of them. They realised it was money outside the power of the money changers, (the very thing King Henry had intended).

   – V.S. (toen “New England) 1750 – (Colonial Scrip – FIAT GELD!)

   A remarkably honest English historian, John Twells, speaking of the money of the Colonies, their Colonial Scrip, wrote: “It was the monetary system under which America’s Colonies flourished to such an extent that Edmund Burke was able to write about them: ‘Nothing in the history of the world resembles their progress. It was a sound and
   beneficial system, and its effects led to the happiness of the people.'”

   John Twells added: “In a bad hour, the British Parliament (Rothschild – Ja TOEN OOK AL!!) took away from America its own scrip money, forbade any further issue of such bills of credit, these bills ceasing to be legal tender, and ordered that all taxes should be paid in British coins. Consider now the consequences: this restriction of the medium of exchange paralyzed all the industrial energies of the people. Ruin took place in these once flourishing Colonies; most rigorous distress visited every family and every business, discontent became desperation, and reached a point, to use the words of Dr. Johnson, when human nature rises up and asserts its rights.”

   – Canada 1938 – 1974 (Goudstandaard)

   The Bank of Canada was established as a private bank in 1935 under private ownership but in 1938, recognizing that money should be created in the public interest, the government amended the Bank Act and turned the Bank into a public institution. The Bank was almost immediately harnessed to finance not only Canada’s war effort (we ranked fourth in production of allied war materiel) but a long list of infrastructure projects including the Trans-Canada highway, the St. Lawrence Seaway, and over the decades, hospitals and universities across the country.

   It was mandated to lend not only to the federal government, but to provinces and municipalities as well with a limit of one-third of federal budget and one-quarter of a province’s.

   It also created a subsidiary, the Industrial Development Bank, helping create the industrial base that recent Liberal and Conservative governments have all but destroyed through trade and investment agreements. The list goes on and on — and includes social programs like the Old Age Security Act and programs to assist Second World War veterans with vocational training and subsidized farmland. The interest on its loans, of course, simply went back into government coffers.

   But after nearly 40 years of this incredibly productive use of publicly created credit, unprecedented economic growth and increasing income equality, international finance got its chance to launch the free market counter-revolution against democratic governance

   – Tsaristisch Rusland ( – 1917) (Goudstandaard)

   An independent study by British lawyers concluded that the Russian Code of Laws and judiciary were “the most advanced and impartial in the world.” Elementary education was obligatory and free right up to university level.

   In labor relations the Russians were pioneers. Child labor was abolished over 100 years before it was abolished in Great Britain in 1867. Strikes, which were forbidden in the Soviet Union, were minimal in Czarist times. Labor laws were so advanced and humane that President William Taft was moved to say that “the Emperor of Russia has passed workers’ legislation which was nearer to perfection than that of any democratic country.” The Czar and his state bank had created a workers’ paradise that was unrivalled in the history of mankind.

   – Duitsland 1933 – 1945 (Duitse arbeidskracht!)

   Germany’s money wasn’t backed by gold (which was owned by the international bankers). It was essentially a receipt for labor and materials delivered to the government. Hitler said, “For every mark issued, we required the equivalent of a mark’s worth of work done, or goods produced.” The government paid workers in Certificates. Workers spent those Certificates on other goods and services, thus creating more jobs for more people. In this way the German people climbed out of the crushing debt imposed on them by the international bankers.

   Within two years, the unemployment problem had been solved, and Germany was back on its feet. It had a solid, stable currency, with no debt, and no inflation, at a time when millions of people in the United States and other Western countries (controlled by international bankers) were still out of work. Within five years, Germany went from the poorest nation in Europe to the richest. Germany even managed to restore foreign trade, despite the international bankers’ denial of foreign credit to Germany, and despite the global boycott by Jewish-owned industries. Germany succeeded in this by exchanging equipment and commodities directly with other countries, using a barter system that cut the bankers out of the picture. Germany flourished, since barter eliminates national debt and trade deficits.

   – Syrië (Goudstandaard)
   – Iran (Goudstandaard)
   – Libië 1952 – 2011 (Goudstandaard)
   – IJsland 2008 – heden
   – Rusland 2005 – heden (Goudstandaard)
   – Hongarije – 2013 – heden

   Zij hebben en hadden 0 schuld bij de Rothschild banken als FED, ECB, Wereldbank, BIS, IMF, etc. DAAROM moeten/ moesten deze landen wijken/ volledig worden vernietigd of worden gedemoniseerd.

   What causes hyper-inflation is uncontrolled speculation. When speculation is coupled with debt (owed to private banking cartels) the result is disaster. On the other hand, when a government issues currency in carefully measured ways, it causes supply and demand to increase together, leaving prices unaffected. Hence there is no inflation, no debt, no unemployment, and no need for income taxes.

   Naturally this terrifies the bankers, since it eliminates their powers. It also terrifies the internationalists, since their control of banking allows them to buy the media, the government, and everything else.

   http://humansarefree.com/2016/02/victory-hungary-kicks-out-rothschilds.html
   http://thetyee.ca/Opinion/2015/04/17/Liberate-Bank-of-Canada/
   http://www.no-debts.com/anti-federalist/files/ownmoney.txt
   http://www.michaeljournal.org/plenty49.htm
   http://northerntruthseeker.blogspot.nl/2011/02/more-real-history-revealed-real-reason.html
   https://jonkirby2012.wordpress.com/2012/11/04/why-rothschilds-really-wanted-the-murder-of-tzar-nicholas-ii-and-his-christian-family/
   http://rense.com/general95/truthaboutimpruss.html
   https://politicalvelcraft.org/2013/10/09/iceland-continues-to-rise-above-rothschild-nwo-banking-scheme-shutdown-on-rothschild-continues/

   En daarom was ook een deel van de Panama Papers “vrijgegeven”.
   Om mensen/ landen die onder het bankenjuk uit willen te demoniseren.

   Eind 19e eeuw waren er eveneens “Panama Papers”. Dit behelst één van de grootste geldzwendels aller tijden, gecreëerd door? Inderdaad. Rothschild.

   http://www.tomatobubble.com/id987.html
   http://pascasher.the-savoisien.com/2011/10/la-montee-du-pouvoir-financier-juif-rothschild.html

   2 likes
 7. 500 zelfdodingen per jaar? Het zijn er inmiddels al 5 per dag, dus zo’n 1800 per jaar.
  Dit terzijde, het Nederlandse politieke klimaat is zwaar vervuild, hoe lang slikken we dit nog met zijn allen.

  13 likes
 8. Ik zou niet op Wilders stemmen voor een nexit puur omdat het gewoon een idioot is. Maar ik ben wel voor. Met de UK konden we nog een beetje op de financiële markt meekabbelen. Nu word het een lobby voornamelijk voor DE en FR en daar hebben wij geen drol in te brengen.
  Terug naar de eeg en benelux vind ik nog niet eens zo’n gek idee.
  De havens van Antw. en R’dam Brussel en Antwerpen voor de handel en Luxemburg weer al het financiële hart. Dit allemaal met b.v. een Benelux euro/koers.
  dan zijn we op bruto bbp Sterker dan DE en FR samen….
  Dat komt ook ten goede van mijn eigen portemonnee. Momenteel dragen we meer weg aan Euro’s naar de EU en we worden er geen haar beter van. We krijgen bijvoorbeeld TTIP in onze onze strot gedrukt.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bbp_per_hoofd_van_de_bevolking
  De Eu heeft mij enkel maar geld gekost….

  11 likes
 9. Als je maar weet wat voor landen bij de EU zitten, armlastige landen, corrupt als wat. Nee dus. Volgend jaar ga ik op Wilders stemmen om uit de EU te stappen.

  9 likes
 10. Partij politiek is het probleem, permanente structuren die vroeg of laat corrumperen. Dat kan je vooral goed zien in de eerste kamer. Iedere Nederlander zou wetsvoorstellen in moeten kunnen dienen. vervolgens moet iedere Nederlander er op kunnen stemmen. Prima mogelijk in de 21ste eeuw. gevolg is dat mensen zich meer verdiepen in beleid. Iedere dag/week digitale referenda, op die manier is de priesterklasse in Den haag niet meer nodig. Het idee dat we niet in staat zijn complexe vraagstukken te analyseren is ronduit beledigend. Dit initiatief zal niet uit Den haag komen, die zullen zichzelf nooit overbodig willen maken. Dit is de manier, willen we de incestueuze relatie tussen het grote geld en politiek doorbreken.

  8 likes
 11. Vroegah had men groot ontzag voor de dokter.
  Hier lees ik vaak groot ontzag voor politici. Alsof het wonderdokters zijn die met een toverstafje kunnen zwaaien. Maar dat willen ze niet.
  Ons politiek bestuur is erg versplinterd vanwege ons democratisch systeem.
  Dat betekent dat geen enkele partij grote stappen kan zetten of wilde plannen doordrukken.
  Zo simpel.
  Verder is Nl maar een klein prutlandje dat nu eenmaal niet zoveel te vertellen heeft op wereldschaal.
  Formaat stad zeg maar.
  Hoe goed je je stad ook bestuurt je blijft maar een stad. Ergo…. Wij hebben de EU heel hard nodig.

  1 likes
  • @padja

   Dit schrijf je;

   Hier lees ik vaak groot ontzag voor politici.
   ———————————————————–
   Sorry men kijk eerder op ze neer het zijn ratten in pakken en vele zien ze liever vertrekken ook de lezers hier kijken echt niet op tegen dit soort mensen die hun zakken vullen en een schijt hebben aan het volk die hun salarissen betalen.
   Hun horen diensbaar te zijn aan ons en niet andersom. Hun horen ontzag te hebben voor ons, wij zijn hun werkgevers.

   4 likes
 12. De EU kost u gewoon heel veel geld, herinnerd iedereen die minister nog die ronduit vertelde dat we het met rente terug kregen…..tja die hoor je nu natuurlijk niet meer. Als je in het bedrijfsleven een enorme blunder maak die het bedrijf een enorme hoop geld kost kun je gewoon vertrekken. In de politiek maak je juist een sprong vooruit (?) Ahhhhh… nu snap ik waarom zulke lichten in de politiek zitten….Tja…heb meelij met ze, er komt een dag dat ze moeten vertellen aan hun groot kinderen, ja kinderen daar heb ik aan mee gewerkt……

  2 likes
  • Net of het die kinderen van hen ene reet kan schelen.
   Want pa heeft al een grote pak geld voor ze klaar staan en niet te vergeten een baantje voor hen al geregelt toen ze al in de wieg lagen.
   Ik denk dat ze eerder kunne vrezen voor de bijltjes dag die denk ik niet meer lang duurt.
   De NL zie je nog niet op straat (heel vreemd dat men zelfs hun eigenste moeder in zeik mag zitten, dan heb je een behoorlijke minderwaardheids of ene gruwelijke hekel aan je ouders) en ik denk dat het binnen vetters zijn en als de NL plopt dat ie dan goed ploft en dat de “leiders” het dan wel op het lopen kunen gaan zetten en al hun poppetjes ook. Ik zou nu niet graag bij de gemeente en belastingdiensten of de pliesie enz willen werken vandaag de dag.

   1 likes
 13. Vraag voor Sebas hoe weet je dat het ons veel geld gaat kosten als we vertrekken uit de EU (sociale media ???? jajajajaj) Ik denk dat na de dood van pimmetje en theo we een andere koers moeten gaan nemen ! Zou zeggen PVV (die echt niet gek is ) of SP (die ook echt niet gek is ) stemmen op pvda en vvd (die zijn gek) brengen ons mooie land naar de afgrond ! Met al die spoor en geldzoekers zogenaamd af en toe een zielig kindje !! Het zijn allemaal mannen tussen de 30 en 40 !! Ik ben woedend ! De meeste mensen zijn zo dom als je de normale media volgt ben je een rund !! Allemaal gedicteerd door onze regering !! Volg eens het alternatieve nieuws en trek dan je conclusie !! Fijne avond domoor !

  1 likes
 14. Als ik alleen maar die rat rutte hoor zeggen in slecht engels overigens, we staan nooit,nooit , nooit een refurendum toe ! Is dat democratie denk na !!

  1 likes
 15. Ik vraag me af horen wij te werken voor de overheid of de overheid voor ons?
  Naar mij idee betalen wij de salarissen van de politiekers en zijn ze in dienst bij ons alle en horen ze klaar te staan voor ons en alles wat ze doen horen ze te laten weten en met een duidelijke uitleg waarom ze voor die beslissen hebben gekozen.

  De Franse president Sarkozy was iedere week op de tv te zien en legde alles haarfijn in begrijpelijk taal uit aan zijn volk waarom men zo handelde en waarom men dacht dat dat de beste keuze was en trok gewoon een half uurtje evt meer uit hiervoor.
  En niet tussen door la la la en alles dan weer weg lachen. Ook werden er scherpen vragen gesteld waarop hij zonder stress op kon antwoorden en niks werd er weg gewuift ongeacht hoe klein ie was, was het een grote leider. Deze man was duidelijk in dienst van zijn volk en pakte alles goed aan. Het enigste misstap die ik vind die hij gemaakt is, is de pensioenleeftijd optrekken naar boven toe.
  Maar begrijpelijk als je weet dat je staatschulden een bepaalde hoogte mag hebben zonder problemen en die afhankelijk zijn van de waarde van de persoon in dienst land.
  Bv zeg mag wat kwa bedrag. De waarde van de gemiddelde persoon is in bv NL 50 miljoen door zijn arbeid en daardoor kan dan NLse staat 50 miljoen keer zijn aantal inwoners bij de bank in schuld staan zonder problemen. Door de de mensen gemiddelt twee jaar langer te laten werken is de waarde van de NLder bij de bank hoger geworden bv. 55 miljoen euro. Daardoor kan de staat weer meer lenen bij de banken als ze de pensioen-leeftijd opkrikken.
  Zulke dingen verzwijgen ze liever,,,

  0 likes
 16. De conclusies deel ik de weg naar structurele verbeteringen mis ik. Het hele staatsbestel moet revolutionair hervormd http://rientshofstra.nl/romke-d13/programma Daarnaast zijn er legio verbeteringen te bedenken, o.a. om het algehele welzijn te verhogen, waardoor vele problemen vervliegen In de zorg, het onderwijs, veiligheid, milieu, energie en vele andere (deel)onderwerpen. Al die plannen en oplossingen staan beschreven in mijn trilogie Pluchen Revolutie. ( Romke D’13, Revolutie: Wat als…? & Roerig Evenwicht)

  Alleen dan kan alles anders, eerlijker, deskundiger & democratischer. http://rientshofstra.nl/ Zeer veel eenvoudige verbeteringen die haalbaar en goed werkbaar zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...