Gezondheid

Britse ziekenhuizen stoken kachels met geaborteerde foetussen

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Britse ziekenhuizen worden de lichamen van geaborteerde baby’s en doodgeboren kinderen gebruikt om de kachel te stoken. In de afgelopen twee jaar zijn zeker 15.500 foetussen met het medische afval naar de vuilverbranding gestuurd, vaak zonder toestemming van de ouders. In 27 verschillende ziekenhuizen zou dit gebruikelijk zijn.

Televisiezender Channel 4 heeft een documentaire uitgezonden over de praktijken, die door de Britse minister van Volksgezondheid ‘volslagen onaanvaardbaar’ worden genoemd. Een academisch ziekenhuis in Cambridge heeft de lichamen van 797 foetussen gebruikt om eigen ‘groene stroom’ op te wekken. De moeders kregen te horen dat de foetus werd gecremeerd. In een andere verbrandingsoven, in een privé-ziekenhuis in Ipswich, werden tussen 2011 en 2013 in totaal 1101 foetussen verbrand. De lichamen waren overgebracht vanuit een ander ziekenhuis.

Tijdens het programma was ook te zien hoe ouders die in een vroeg stadium van de zwangerschap hun kind verliezen, vaak zonder mededogen worden behandeld. De ouders werd niet gevraagd wat ze wilden dat er zou gebeuren met het stoffelijk overschot. De Britse gezondheidsdienst NHS heeft de ziekenhuizen eraan herinnerd dat het niet is toegestaan om geaborteerde foetussen te verbranden als klinisch afval.

De documentaire ‘Ending Hospital Heartache’ is gemaakt door Amanda Holden, een actrice die in 2010 een miskraam kreeg en een jaar later beviel van een doodgeboren baby. Ze had zelf niets te klagen over het ziekenhuis waar ze verbleef, maar ging op onderzoek uit nadat ze hele andere verhalen had gehoord van lotgenoten. Een 35-jarige moeder vertelde haar dat ze kort na haar miskraam te horen had gekregen ‘dat de foetus met de rest van het afval van die dag zou worden verbrand’.

De duistere praktijken van de reguliere geneeskunde worden steeds vaker aan het licht gebracht. Eén van de prominenten die op dit moment in de belangstelling staat is Peter Gøtzsche. Hij staat aan het hoofd van de Scandinavische tak van de onafhankelijke onderzoeksorganisatie Cochrane Collaboration. In zijn nieuwste boek onthult hij hoe de farmaceutische industrie zo’n beetje elke maffiatechniek gebruikt om haar producten te verkopen: van afpersing, oplichterij, omkoperij en het verduisteren van geld, tot het belemmeren van de rechtsgang. Eerder zei Gøtzsche al dat het onverantwoord is om vrouwen een mammografie te laten ondergaan.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
8 jaren geleden

Dat gebeurt hier ook. Het gaat om medisch (operatie) afval dat uit oogpunt van hygiene moet worden verbrand. Meestal gebeurt dat in de ziekenhuizen zelf.

We moeten allemaal aan de groene stroom en dit zijn de uitwassen. Groene stroom gaat veel verder dan alleen windmolens. Veel grote instellingen wekken zelf energie op. En als je dan toch moet verbranden waarom zou je het dan de energie die daar bij vrijkomt in thin air laten verdwijnen.

Dit verhaal is het zoveelste voorbeeld van journalistieke opklopperij en dan nog wel door een Belgische krant. Laten ze daar alsjeblieft de hand in eigen boezem steken.

En tenslotte: Als je dit materiaal naar een officieel vuilverwerkingsbedrijf -volgens richtlijnen van de IGZ- stuurt dan wordt het ook verbrand en eveneens energie mee opgewekt.

densie
densie
8 jaren geleden

wat kun je nog zeggen….diep stil verdrietig gevoel, voor zoveel respectloos gedrag…of…
hoever is de mensheid heen… dit kan er ook nog wel bij…of…. eerlijk gezegd…alle zeilen
bij zetten om niet “gek” te worden!

kenn
kenn
8 jaren geleden

In China worden foetussen opgegeten. Ik vraag me af wat erger is, opeten of in de kachels gooien??

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Och och dat mensen hier nog serieus op in kunnen gaan vind ik meer bijzonder dan het verhaal zelf.

De wereld kan heel gek zijn maar wie gelooft dit verzonnen verhaal nou.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x