Homepagina » Gezondheid » Britse ziekenhuizen stoken kachels met geaborteerde foetussen
Britse ziekenhuizen stoken kachels met geaborteerde baby's

Britse ziekenhuizen stoken kachels met geaborteerde foetussen

In Britse ziekenhuizen worden de lichamen van geaborteerde baby’s en doodgeboren kinderen gebruikt om de kachel te stoken. In de afgelopen twee jaar zijn zeker 15.500 foetussen met het medische afval naar de vuilverbranding gestuurd, vaak zonder toestemming van de ouders. In 27 verschillende ziekenhuizen zou dit gebruikelijk zijn.

Televisiezender Channel 4 heeft een documentaire uitgezonden over de praktijken, die door de Britse minister van Volksgezondheid ‘volslagen onaanvaardbaar’ worden genoemd. Een academisch ziekenhuis in Cambridge heeft de lichamen van 797 foetussen gebruikt om eigen ‘groene stroom’ op te wekken. De moeders kregen te horen dat de foetus werd gecremeerd. In een andere verbrandingsoven, in een privé-ziekenhuis in Ipswich, werden tussen 2011 en 2013 in totaal 1101 foetussen verbrand. De lichamen waren overgebracht vanuit een ander ziekenhuis.

Tijdens het programma was ook te zien hoe ouders die in een vroeg stadium van de zwangerschap hun kind verliezen, vaak zonder mededogen worden behandeld. De ouders werd niet gevraagd wat ze wilden dat er zou gebeuren met het stoffelijk overschot. De Britse gezondheidsdienst NHS heeft de ziekenhuizen eraan herinnerd dat het niet is toegestaan om geaborteerde foetussen te verbranden als klinisch afval.

De documentaire ‘Ending Hospital Heartache’ is gemaakt door Amanda Holden, een actrice die in 2010 een miskraam kreeg en een jaar later beviel van een doodgeboren baby. Ze had zelf niets te klagen over het ziekenhuis waar ze verbleef, maar ging op onderzoek uit nadat ze hele andere verhalen had gehoord van lotgenoten. Een 35-jarige moeder vertelde haar dat ze kort na haar miskraam te horen had gekregen ‘dat de foetus met de rest van het afval van die dag zou worden verbrand’.

De duistere praktijken van de reguliere geneeskunde worden steeds vaker aan het licht gebracht. Eén van de prominenten die op dit moment in de belangstelling staat is Peter Gøtzsche. Hij staat aan het hoofd van de Scandinavische tak van de onafhankelijke onderzoeksorganisatie Cochrane Collaboration. In zijn nieuwste boek onthult hij hoe de farmaceutische industrie zo’n beetje elke maffiatechniek gebruikt om haar producten te verkopen: van afpersing, oplichterij, omkoperij en het verduisteren van geld, tot het belemmeren van de rechtsgang. Eerder zei Gøtzsche al dat het onverantwoord is om vrouwen een mammografie te laten ondergaan.

[HLN]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Dat gebeurt hier ook. Het gaat om medisch (operatie) afval dat uit oogpunt van hygiene moet worden verbrand. Meestal gebeurt dat in de ziekenhuizen zelf.

  We moeten allemaal aan de groene stroom en dit zijn de uitwassen. Groene stroom gaat veel verder dan alleen windmolens. Veel grote instellingen wekken zelf energie op. En als je dan toch moet verbranden waarom zou je het dan de energie die daar bij vrijkomt in thin air laten verdwijnen.

  Dit verhaal is het zoveelste voorbeeld van journalistieke opklopperij en dan nog wel door een Belgische krant. Laten ze daar alsjeblieft de hand in eigen boezem steken.

  En tenslotte: Als je dit materiaal naar een officieel vuilverwerkingsbedrijf -volgens richtlijnen van de IGZ- stuurt dan wordt het ook verbrand en eveneens energie mee opgewekt.

  6 likes
 2. wat kun je nog zeggen….diep stil verdrietig gevoel, voor zoveel respectloos gedrag…of…
  hoever is de mensheid heen… dit kan er ook nog wel bij…of…. eerlijk gezegd…alle zeilen
  bij zetten om niet “gek” te worden!

  4 likes
 3. geerard vijfhuizen

  het is een soort van ziekegeest die die dingen bedenkt maar de politie weet wel raad met zulke freaks volgende lading dooie lijken is afkomstig van het ziekenhuis personeel
  burn baby burn and all the nurses to !!!

  2 likes
 4. In de toekomst zullen menselijke overschotten naar een destructiebedrijf worden gebracht om met name het fosfaat uit de botten te halen en de rest wordt ook gerecylcled. Alles voor de nieuwe duurzaamheidsreligie van moeder aarde. Let maar op.

  1 likes
 5. Zieke mensen zitten nu eenmaal in een lagere trilling waardoor je nog eerder deze dode entiteiten opvangt. Complete chaos probeert men te creeeren om ons tegen te houden naar een Hoger bewustzijn te groeien. Als je eenmaal dit spel doorhebt dan doozie je alles. Van vaccinaties, pillen, E-nrs, tot en met Wifi en GSM straling. Allemaal om ons in een lage trilling vast te houden. Deze actie is zeker weten onderdeel van deze duistere agenda. Tenslotte doen ze ook satanische rituelen in ondergrondse ruimtes. Dus dit verbaast me niets. Ohja, en resten van foetussen zijn ook in vaccins en chemtrails gevonden! Zowel mensenlijke resten als dierlijke.

  2 likes
 6. Wil ik dat weten???

  2 likes
 7. In China worden foetussen opgegeten. Ik vraag me af wat erger is, opeten of in de kachels gooien??

  1 likes
 8. Lol.. Wat doen ze anders met dat spul?

  Mag ik mijn geaborteerde baby mee naar huis nemen? Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?

  1 likes
 9. Eerst kijkt the illuminatie of ze deze kunnen gebruiken voor hun rituelen,ja ze zijn er verzot op.Je moest eens weten wat er allemaal gebeurd in de wereld.Daar weet Arizona Wilder over mee te praten,bij de queen van Engeland heeft ze genoeg meegemaakt.

  1 likes
 10. “Het is niet de plek waar zieken heengaan. Het is de plek waar gezonde mensen vandaan komen”

  jaja maak dat je grootje wijs,
  zolang men liever alle mogelijke chemische farma rommel gebruikt ipv open te staan voor natuurlijke alternatieven is die naam perfect
  en de reuk in die ‘homes’ is ook al helemaal walgelijk.

  1 likes
 11. Laatst een interview geluisterd op The Peoples Voice met een dame die al vele jaren onderzoek doet naar hoe de bevallingen verlopen in een Brits ziekenhuis. Zij is ervan overtuigd dat men bij de bevalling expres stress etc. veroorzaken bij moeder en kind om een begin (in het geval van de baby) te maken met mindcontrole. De dame vertelde dat het bloed uit de navelstreng, wanneer deze wordt doorgeknipt (vaak te vroeg) het bloed dat in de navelstreng zit opvangt. Dit bloed zou worden verkocht aan satanisten om hun rituelen etc. mee te doen. Ook gaf de dame aan dat de diverse lichaamsdelen die worden verwijderd bij kinderen zoals b.v. de voorhuid van een jongetje niet wordt vernietigd, maar voor heel veel geld verkocht. Er schijnt een levendige en zeer winstgevende handel in menselijk weefsel (van pasgeborenen, foetussen, placenta e.d.) al jaren aan de gang te zijn. Zie TPV op het net voor het interview

  1 likes
 12. Och och dat mensen hier nog serieus op in kunnen gaan vind ik meer bijzonder dan het verhaal zelf.

  De wereld kan heel gek zijn maar wie gelooft dit verzonnen verhaal nou.

  0 likes
 13. Het woord ‘ziekenhuis’ alleen al is misleidend. Je onbewuste genie zal deze stelling erkennen, mits je ermee in contact staat.

  Waarom heet het eigenlijk geen ‘word-beter-huis’?

  Het is niet de plek waar zieken heengaan. Het is de plek waar gezonde mensen vandaan komen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klokkenluider

Klokkenluider is wanhoop nabij: ‘Mensen die klappen voor de zorg hebben geen idee wat er gebeurt’

Een klokkenluider van het Southmead-ziekenhuis in het ...

verpleegkundige

Verpleegkundige schetst onthutsend beeld: ‘Ons ziekenhuis is leeg!’

Dinsdag werd een verpleegkundige uit de Amerikaanse ...