Buitenland

Schokkend item over prikschade en doden: dit zijn de belangrijkste cijfers

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal gevallen van bijwerkingen na de coronaprik dat is gemeld bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, is absoluut schokkend. Dat zei schrijver Patrick Wood in Bannons War Room.

Zo waren er in de EU tot zes weken geleden ongeveer 19.000 sterfgevallen na vaccinatie geregistreerd. Daarnaast waren er 1,8 miljoen gevallen van letsel gemeld. “Dit zijn ernstige letsels,” zei Wood. “Dit is iets anders dan pijn in je arm of een rode plek op je arm.”

Veel hoger

“Het gaat hier om zaken als hartproblemen, bloedproblemen, oorproblemen, immuunproblemen, noem maar op,” lichtte hij toe. “De vier vaccins die in Europa worden toegediend, veroorzaken allemaal dezelfde soort problemen: beschadiging van het hart- en vaatstelsel, bloedstolsels.”

Wood ontdekte tot zijn schok dat er in de EU 357.000 gevallen van problemen met het zenuwstelsel zijn gemeld. Hij zei dat veel mensen bijwerkingen niet melden en dat het werkelijke aantal veel hoger ligt.

Tussen de 72.000 en 180.000 prikdoden

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, zocht de jongste cijfers op. Inmiddels zijn bij EudraVigilance 20.525 overlijdens en 1.960.000 letselgevallen gemeld.

Dr. Malone zei verder dat uit een onafhankelijke analyse is gebleken dat er in de Verenigde Staten tussen de 72.000 en 180.000 mensen zijn gestorven door de prik.

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wappie
wappie
9 maanden geleden

ik wil niet de boel opruien, maar er gaan verhalen rond dat er bewijzen zijn voor 200.000 doden van Pfzr binnen een week alleen al in de USA. EN TOCH…keurt de FDA Pfzr goed voor gebruik voor mensen v.a. 16 jaar. Lotje getikt daar???

Annette
Annette
9 maanden geleden

En dit is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Heel veel doden worden toegeschreven aan onderliggend lijden. Dat is dus precies nu de omgekeerde bewijslast. Iedereen kan zich nog vorig jaar herinneren, waar zelfs een verkeersongeval nog het predicaat “corona” kreeg. Zó was het mogelijk om veel meer coronagevallen in de statistieken te krijgen.
In verband met zorgverzekeringen, die NIET uitbetalen als duidelijk is dat de patiënt ziek is geworden door de experimentele prik, wordt er zo min mogelijk een link gelegd tussen prik en ziek worden.
Anders zouden veel mensen, die te goeder trouw braaf geluisterd hebben naar overheid en RIVM, OOK nog eens een vette rekening moeten betalen. Dat zou trouwens voor de meesten van ons überhaupt niet te betalen zijn. Een dagje ziekenhuis is, vermoed ik, waarschijnlijk al zo’n 1000 euro. En dan komen daar de kosten van specialisten, apparatuur enzovoorts ook nog eens bij.
Verder zouden mensen dan natuurlijk de overheid aansprakelijk willen stellen voor al deze schade. Dat zou heel veel trammelant opleveren. Vandaar dat ze dit allemaal onder de pet houden.
Dus WIE betalen er mee aan alle schade, veroorzaakt door deze experimentele gentechinjecties? Juist! WIJ, de verstandige mensen die hier niet aan meedoen.
En nu komt het: ik las net op frontnieuws dat er een kliniek voor pijnbestrijding in Duitsland is, die vanaf 1 januari 2022 geen ongevaccineerde mensen meer wilt behandelen. Wat een schande! Als het nu gaat om schoonheidsbehandelingen of wat dan ook. Dan zeg je: boeiend! Maar HIER gaat het om pijnbestrijding. Voor veel mensen onontbeerlijk.
Deze mensen die hier werken, verdienen de naam arts, therapeut, verpleegkundige niet.
IK mag hopen, dat zij ALLE bijwerkingen van de vaccins op hun bordje krijgen. Dat zou tenminste gerechtigheid zijn.

theo
theo
9 maanden geleden

vanavond in het journaal op npo 1
en de hele dag te horen op het nieuws .
een crimineel die door aanhouding met tegenwerking overlijd door toedoen van een politiman is overal wereld nieuws , het betrof ook een mens met een kleurtje dus deze schokkende feiten zullen spijtig genoeg het nieuws niet halen , maar de zwaarden worden geslepen.

Ed Kas
Ed Kas
9 maanden geleden

Prikken was de “gouden standaard” volgens Hugo Mengele…..

Wanneer wordt deze misdadiger nu eindelijk eens aangepakt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x