Mens en Dier

Advocaat waarschuwt De Jonge: als je niet stopt met verspreiden van nepinfo, vraag ik verbod aan de rechter

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De tweet die minister Hugo de Jonge donderdag plaatste, waarin hij stelde dat het coronatoegangsbewijs juist niet tot tweedeling leidt, blijft de gemoederen bezighouden. “Is het ook ‘discriminatie’ dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico’s voor de volksgezondheid is gewoon ons werk,” schreef De Jonge.

Eerder zei hij al in een interview dat hij geen ongelijke behandeling ziet. “We maken het nu juist mogelijk dat iedereen kan samenkomen. Dat is geen tweedeling, integendeel. En het interessante is: de beperkingen die we nog hebben, zijn vooral nodig omdat er een groep is die zich niet heeft laten vaccineren.”

Grens bereikt

“We zitten met maatregelen omdat te veel mensen geen prik nemen,” beweerde De Jonge. “Dat is de harde waarheid.”

Advocaat Bart Maes, die een kort geding heeft aangespannen tegen de coronapas, is helemaal klaar met de uitspraken van de minister. Voor hem is de spreekwoordelijke grens bereikt.

Dwangsom

“That’s it, Hugo de Jonge. Als je niet stopt met het verspreiden van nepinfo, dan vraag ik echt een verbod aan de rechter met dwangsom. En by the way: de vraag of het wel/geen discriminatie is, is onder de rechter,” reageert Maes.

“Het zou kies zijn om als ‘minister’ die uitspraak af te wachten,” stelt de advocaat.

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Zal hugo de J een worst wezen want de rechtelijke macht is zo corrupt als de pest,
Is op 31 augustus gebleken.
Is gisteren wel weer gebleken.
En zal a.s. woensdag ook nog eens blijken, en zal niet voor de laatste keer zijn.

Riedel
Riedel
1 jaar geleden

Als ik geen rijbewijs heb, kan ik nogsteeds als bijrijder de weg op. Het is echt een achterlijke vergelijking. Niet vaccineren betekend niet dat ik ziek en besmettelijk ben, die stempel plaats De Jonge wel. Daar zou men eens over moeten beginnen, het is gewoon smaad.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Rijbewijs is vrije keus om te halen. En paspoort. Als je niet haalt mag je niet meedoen met de maatschappij. Maar het maakt niet uit we zijn in strijd met de rijkste mensen ter wereld deze mensen beheren alles. Dus word een harde strijd vanuit het volk. Besef dat iedereen echt uit ze ego moet en dat de wereld waar je in leefde een nep was. Allemaal verzonnen regels door deze mensen dat kan je nu wel zien. Tijd om heft weer in eigen hand te nemen

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Rechter?????Laat me niet lachen, die zitten allemaal in de zak van de regering.
We hebben geen echte rechters meer !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x