BinnenlandCorona

Universitair docent hekelt coronabeleid: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Universitair docent Erwin Kompanje van het Erasmus MC in Rotterdam schreef een artikel op zijn website waarin hij de coronasterfte relativeert. Hij gaat daarnaast in op de humanitaire ramp die zich voor onze ogen voltrekt als gevolg van het coronabeleid.

“De natuurlijke, te verwachten ‘dood aan ouderdom’ heet in de laatste weken ineens anders,” schrijft hij. “Nu heet deze ‘dood door corona’ en zijn overleden bejaarden ineens ‘coronaslachtoffers’. Een overleden bejaarde is ineens een cijfer in de dagelijkse ronkende update van het RIVM. Deze cijfers maken in de samenleving indruk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kompanje zegt ‘toenemend jeuk’ te krijgen van deze updates. Hij merkt op dat er geen verschil is tussen dood door corona en andere onvermijdelijke laatste zetjes zoals influenza of longontsteking.

9000-10.000

Hij voegt toe dat in de winter van 2017-2018 tussen 9000 en 10.000 mensen in Nederland zijn overleden door de griep. Toen hield geen enkele krant een lijstje bij van hoeveel ouderen er dagelijks waren overleden.

Het coronabeleid zal veel ouderen fataal worden doordat zij ontredderd verkommeren in isolement, stelt dr. Kompanje.

“Er voltrekt zich momenteel een humanitaire ramp.”

Programmamaker Flavio Pasquino besloot contact te zoeken met de universitair docent en haalde hem op in zijn woonplaats. Dat leverde de volgende beelden op:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
4 jaren geleden

Tijdens het griepseizoen van 2014/2015 overleden er zelfs 65.000 mensen. Daar hoor je nu niks over, en toen ging het land ook niet op slot.

Wat er nu gebeurt is complete waanzin. Dit moet stoppen.

En het covid-19 virus sterft wel in de zomer uit door het sterke en directe UV licht. Dat zie je nu aan de afname van het aantal doden en nieuwe patiënten, het het nieuwe aantal besmettingen.

Willem
Willem
4 jaren geleden

En we stonden er bij en keken er naar.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
4 jaren geleden

Heel goed, alweer laten we zeggen niet de eerste de beste die zijn mond open doet. Maar ja, zeer binnenkort is er voor wie wil alweer het stompzinnige geleuter van onze sinister president. Hoe worden we zo snel mogelijk van dergelijk geouwehoer verlost? Als we met zijn alleen serieus verder willen zullen we van de “angst” verlost moeten worden. Zolang het eerder genoemde geouwehoer doorgaat en daarbij opgeteld het knoeien met cijfers, wordt dat helemaal niks.

Elise
Elise
4 jaren geleden

We zijn voor de gek gehouden, dus huidige kabinet/adviseurs moeten oprotten.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x