Homepagina » Binnenland » Universitair docent hekelt coronabeleid: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland’
universitair docent
Foto: Vysotsky CC0 1.0

Universitair docent hekelt coronabeleid: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland’

Universitair docent Erwin Kompanje van het Erasmus MC in Rotterdam schreef een artikel op zijn website waarin hij de coronasterfte relativeert. Hij gaat daarnaast in op de humanitaire ramp die zich voor onze ogen voltrekt als gevolg van het coronabeleid.

“De natuurlijke, te verwachten ‘dood aan ouderdom’ heet in de laatste weken ineens anders,” schrijft hij. “Nu heet deze ‘dood door corona’ en zijn overleden bejaarden ineens ‘coronaslachtoffers’. Een overleden bejaarde is ineens een cijfer in de dagelijkse ronkende update van het RIVM. Deze cijfers maken in de samenleving indruk.”

Kompanje zegt ‘toenemend jeuk’ te krijgen van deze updates. Hij merkt op dat er geen verschil is tussen dood door corona en andere onvermijdelijke laatste zetjes zoals influenza of longontsteking.

9000-10.000

Hij voegt toe dat in de winter van 2017-2018 tussen 9000 en 10.000 mensen in Nederland zijn overleden door de griep. Toen hield geen enkele krant een lijstje bij van hoeveel ouderen er dagelijks waren overleden.

Het coronabeleid zal veel ouderen fataal worden doordat zij ontredderd verkommeren in isolement, stelt dr. Kompanje.

“Er voltrekt zich momenteel een humanitaire ramp.”

Programmamaker Flavio Pasquino besloot contact te zoeken met de universitair docent en haalde hem op in zijn woonplaats. Dat leverde de volgende beelden op:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Tijdens het griepseizoen van 2014/2015 overleden er zelfs 65.000 mensen. Daar hoor je nu niks over, en toen ging het land ook niet op slot.

Wat er nu gebeurt is complete waanzin. Dit moet stoppen.

En het covid-19 virus sterft wel in de zomer uit door het sterke en directe UV licht. Dat zie je nu aan de afname van het aantal doden en nieuwe patiënten, het het nieuwe aantal besmettingen.

supermen
supermen
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Heb het net even opgezocht op de RIVM site want ik kon dit aantal niet geloven. Maar het klopt.

https://www.rivm.nl/publicaties/surveillance-of-influenza-and-other-respiratory-infections-in-netherlands-winter

medelevend mens
medelevend mens
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Zielloze, Hersenloze, Hartenloze, zogenaamde leiders van het volk der Nederlanden verwoesten het leven van de mensen die ons lief zijn!

Willem
Willem
5 maanden geleden

En we stonden er bij en keken er naar.

Mark
Mark
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Je kunt mensen echt alles wijsmaken is wat we nu zien als bewijs.
Zelf nadenken is er niet meer bij.
Gewoon wachten op de volgende zet van de Elite, bewijs is geleverd dat de mens echt kuddedieren zijn.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
5 maanden geleden

Heel goed, alweer laten we zeggen niet de eerste de beste die zijn mond open doet. Maar ja, zeer binnenkort is er voor wie wil alweer het stompzinnige geleuter van onze sinister president. Hoe worden we zo snel mogelijk van dergelijk geouwehoer verlost? Als we met zijn alleen serieus verder willen zullen we van de “angst” verlost moeten worden. Zolang het eerder genoemde geouwehoer doorgaat en daarbij opgeteld het knoeien met cijfers, wordt dat helemaal niks.

jtprf
jtprf
Reactie op  Jan Doornbos
5 maanden geleden

“sinister- president” vind ik wel een goeie haha.

Elise
Elise
5 maanden geleden

We zijn voor de gek gehouden, dus huidige kabinet/adviseurs moeten oprotten.

HaKoTa
HaKoTa
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Oprotten nou nee niet de manier denk ik, beter dat ze allemaal in het openbaar gevierendeeld worden zo dat ook daar goed de schrik er in zit… En dan ook iedereen wie er achter dat Corona plan staat…

Jos
Jos
5 maanden geleden

En wat gaan we in de toekomst nog meer meemaken, nu ze deze deur eenmaal op een kier hebben en de voet ertussen? Als we straks allemaal het spuitje tegen covid19 hebben overleefd, dan krijgen we straks in 2023 opeens een virus “Bartje1983” en zegt het RIVM: “voor u eigen veiligheid 3m afstand houden”. Vervolgens krijgen we wederom een “het nieuwe normaal” met nu een 3m-samenleving. Dit verhaal gaat geen einde meer krijgen…

rop
rop
5 maanden geleden

Waarschijnlijk en daar lijkt het op, hebben ze bewust deze griepachtige verschijnsels vele met Angst opgezadeld, ook hebben ze gewoon met cijfers en met een nieuwe naam ermee bedacht,, [Corona] en met het bijhouden ervan Angst opgeroepen bij de meeste mensen die dit geloven, daarmee kregen deze gelovige ook gelijk twee ziekte,s mee ,de angst en de virus [Corona],als ze mensen willen opruimen is dat ook
een aardige cocktail ervoor, zonder met een vinger naar iemand te wijzen naar een schuldige, zo kunnen ze dan hun handen in onschuld wassen.
Als men nu ook de gewone griepachtige met cijfers zullen bijhouden krijgt men het zelfde effect, maar dat hebben ze ook bewust gedaan anders zal de economie erdoor kunnen stagneren ,en dat geeft ook dan weer angst voor instorting wat we nu zien wereldwijd, Wat nu de werkelijke bedoeling ervan is, is dat het men alleen maar kan raden waardoor we nu zijn beland in een wereld crises, wie of wat er werkelijk achter zit blijft een raadsel die niet zomaar is op te lossen, als ze het bewust hebben gedaan dan is het Aardig uit de Hand gelopen met voorlopig een blijvende schade zowel voor de angst als voor deze virus,
toch als men het wil zien,zit er een energie achter waarvan de meeste mensen dit niet ZIEN. Deze energie waar de mens niet echt vat op heeft, is zowel de beschermende als de vernietiger.

Karel V
Karel V
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Georkestreerd door global management consultants, lijkt me. De valse lage bastoon van de smetvrezers Het ongewenst stoer doorjengelen van de doodsbangen. De kille hartslag van degenen die nu beramen te profiteren. De ernstige stattaco van de media, die 1,5 meter voordoet. Een deprimerend muziekstuk.

jtprf
jtprf
5 maanden geleden

Blij dat er weer iemand met echte deskundigheid ( zo denk ik toch ) de ballen heeft en zich
uitspreekt met feiten. Lijkt mij geen gemaakt spel hier in de video. Egaal hoe, hij steekt zijn
nek uit, dat is wel duidelijk in dit wordende politiestaat.
Ik zou haast zeggen; Knuppels klaarzetten, en er op los rammen, op de autoriteiten als het erger word.

Karel V
Karel V
5 maanden geleden

Prachtig die Dr Erwin! De hoop is het verbod dat ons verbied te denken dat we verloren zijn, en dat moet je houden in de samenleving.Als we nu weer naar een lockdown gaan, dan neem je de hoop weg van mensen, en dat is wel het laatste wat je moet doen.

Dicke Avid
Dicke Avid
5 maanden geleden

“Als ik Hugo de Jonge dit hoor zeggen [over ingreep vaccin], dan hoor ik dat er blijkbaar geen duidelijk eindpunt is. Nog meer ben ik versteld dat een minister [Hugo de Jonge], die praat met virologen, het RIVM zoiets kan zeggen [wachten op vaccin]. Daarmee bedoelende dat de anderhalve meter samenleving de enige, rechtmatige manier van leven is, totdat er dan eindelijk een vaccin is – waarvan het heel goed mogelijk is dat dit niet of niet goed genoeg werkt? Waarom?!”

Beide heren weten het niet; geen antwoord. Om de heren en de lezer verder op weg te helpen: er gaat een sinistere agenda achter schuil. Overheden zijn er helemaal niet voor de mens en het waarborgen of verbeteren van de levensstandaard en het holistisch welzijn. Er speelt iets diep en duister binnen onze menselijke samenleving – wereldwijd – en dat is wat waar we wakker voor moeten worden.

Misschien zitten er in dat vaccin wel nanodeeltjes die kunnen communiceren met 5G? Word jij ook langzaamaan een wandelende robot?

JoeRi
JoeRi
5 maanden geleden

Het andere geluid : klinkt me als muziek in de oren, bravo !

x

Check Also

coronavirus

Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus’

Er sterven geen mensen meer aan het ...

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x