Homepagina » Mens en Dier » Huisarts heeft grote twijfels over coronavaccin: ‘Blijf van mijn kinderen af’
huisarts

Huisarts heeft grote twijfels over coronavaccin: ‘Blijf van mijn kinderen af’

Huisarts Bettine van Steenis uit Enschede waarschuwt dat er onbegrijpelijke risico’s worden genomen met het coronavaccin. Ze schreef alle mogelijke instanties aan over het vaccin, waaronder ook het RIVM, maar kreeg geen antwoord op haar vragen.

Van Steenis maakt zich vooral zorgen over de haast die farmaceut AstraZeneca maakt om het vaccin op de markt te brengen. Eerder sloot minister Hugo de Jonge een deal met dit bedrijf voor honderden miljoenen coronavaccins. De huisarts had zondag tijdens een protest tegen de coronamaatregelen in Enschede een boodschap voor de minister, maar ook voor de farmaceutische industrie: “Blijf van mijn kinderen af.”

Ze wil niet meewerken aan een vaccinatieprogramma als de veiligheid voor haar niet vaststaat, zei ze in gesprek met Tubantia. Ze heeft grote twijfels over de veiligheid: “Ik heb me verdiept in de wetenschap en hoe het vaccin wordt ontwikkeld dat Nederland heeft besteld. Dat klopt niet.”

De wereld is een proeftuin

Van Steenis, die van mening is dat corona geen killervirus is, merkt op dat het vaccin van AstraZeneca een ‘type is dat nog nooit op mensen is toegestaan’. Een experimenteel vaccin dus. “De wereld is een proeftuin,” zegt ze.

Dat bleek deze week nog maar eens, toen een grote vaccinstudie van AstraZeneca met de Oxford-universiteit werd stilgelegd omdat bij een deelnemer een onverklaarbare ziekte was vastgesteld. Buitenlandse media meldden dat de proefpersoon een acute ontsteking van een deel van het ruggenmerg had opgelopen. De farmaceut zei dat dit nog niet duidelijk is.

[Tubantia]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

PLAN VAN EEN MODERN OORLOG 2020!! DE COVID-19
Maak de mensen bang met een virus. Zet ze in quarantaine. Tel het aantal doden elke seconde van elke dag in elke nieuwskop. Sluit alle bedrijven. 40.000.000 werklozen. Piek werkloosheid. Vermaak verwijderen: park, sportscholen, bars, restaurants, sport. Geen daten. Niet aanraken. Masker mensen. Onmenselijk ze. Sluit tempels en kerken. Creëer een vacuüm. Laat depressie, angst en wanhoop maar komen. Ontsteek dan haat en burgeroorlog. Maatschappelijke onrust. Maak de gevangenissen leeg vanwege het virus en vul de straten met criminelen. Stuur Antifa/BLM om eigendommen te vernielen alsof ze vrijheidsstrijders zijn. Ondermijn de wet. Buit. Val de wetshandhaving aan, maar bel de regering om terugtrekking te bevelen. We worden allemaal ingehaald door vijandige regeringen die Amerika en de rest van de wereld willen vernietigen. Laat uiterst links de rassenoorlogen misbruiken om de branden te doen branden. En, in een verkiezingsjaar, geven de Democraten de president (Trump ) de schuld.

PLAN VAN EEN MODERN OORLOG 2020!!

Tony
Tony
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar (hopelijk) wel.

Marie
Marie
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Ik ben het 100% eens
Dit is angst zaaien de hele dag .de media de overheid ….wat doet het volk? De meeste geloven alles ik wordt neergezet als een complot denker.

Biker
Biker
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

U bent een van de weinige Nederlanders die in staat is om na te denken. Helaas geldt dit niet voor het overgrote deel van de (wereld)bevolking. Daarom zullen U en ik straks de paria’s van de samenleving zijn. Maar we hebben in ieder geval wel meer kans om als niet gevaccineerden te overleven dan de makke schapen die zich laten inspuiten met een DNA veranderend “vaccin”.

André
André
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Doet dit je niet heel erg denken aan wat er vooraf ging aan WW2? Wat jij beschrijft gebeurde exact en mede mogelijk gemaakt door de wegkijkers toendertijd.

Janosch
Janosch
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Zoals jij het beschrijft is het de grote verdrukking…..

jan doornbos
jan doornbos
2 maanden geleden

Wat Mengele deed mocht dus eigenlijk gewoon wel? Wij dienen onze gezondheid te voeden, niet de angst. De corona hype is georganiseerde zware misdaad. Een belangrijk kenmerk van zware misdaad is dat er doden vallen. Daarom moeten we dat bestrijden. Maar ja, braaf alle bevelen opvolgen is daarbij niet echt helpend. Satan en zijn helpers kunnen wat mij betreft riant de pot op. Leeghoofden zijn het.

Teun
Teun
2 maanden geleden

Wellicht is dit ons laatste redmiddel: rechtstreeks wenden tot het Europese Hof van de Rechten van de Mens (klachtenprocedure) tegen de vaccinatieplicht die wellicht binnenkort opgelegd zal gaan worden. De grondslag daarvoor: artikel 2 EVRM (recht op leven), artikel 3 EVRM (verbod van foltering. Weliswaar bepaalt artikel 15 EVRM dat in geval van oorlog of van enig andere algemene noodtoestand die het bestaan van het land bedriegt, dat iedere Hoge Verdragsluitende partij maatregelen kan nemen die afwijken van verplichtingen ingevolge het EVRM voor zover de ernst van deze situatie deze maatregelen strikt vereist en op voorwaarde dat deze niet in strijd zijn met andere verplichtingen die voortvloeien uit het Internationale Recht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Code van Nueremberg. Alvorens aldaar een klacht ingediend kan worden, moet je in beginsel eerst de nationale weg (dus Rechtbank, Hof en Hoge Raad) in Nederland bewandelen. Dit is natuurlijk zinloos…. Normaliter duurt een dergelijke procedure lang

Tineke
Tineke
Reactie op  Teun
2 maanden geleden

Het EVRM is ook politiek gestuurd en doet wat de deep state wil. Ook in Nederland zijn vele rechters activisten en niet onafhankelijk. Het gelijkheidsbeginsel word met voeten getreden en het is inmiddels net als in de U.S.A. net zo corrupt. Dat is ook de reden waarom Trump nieuwe rechters benoemd die wel de wetten van de U.S.A. beschermen. Onder Obama was het mogelijk dat Epstein een flut straf kreeg en vele rechtszaken tegengewerkt werden. Getuigen werden tegen gewerkt, bedreigd of erger nog vermoord. Afro Amerikanen kregen extreem lange straffen en ook dat heeft Trump inmiddels aangepakt.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
2 maanden geleden
exegese
exegese
2 maanden geleden

Iedereen die nu nog weigert te zien en te erkennen wat er gebeurt is een gevaar voor de mensheid en werkt mee aan de ondergang van het gros van de mensen op deze aardkloot. Als je er dan bewust voor kiest om satan op die manier te helpen en je tegen de medemens te keren kom er dan op z’n minst ook openlijk voor uit en laat een ieder dat weten. Het leven bestaat uit keuzes…. maak ze open en eerlijk !

Exegese
Exegese
2 maanden geleden

We zullen hen moeten dwingen met harde bewijzen op tafel te komen, zowel voor het echt bestaan van het virus als voor de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin. Bewijs wat geen wetenschapper ter wereld onderuit kan halen. Eerder geen vaccin en geen onzinnige (straf) maatregelen . Dat zou toch ons goed recht moeten zijn.

James.t. Kirk
James.t. Kirk
2 maanden geleden

De Aarde is overbevolkt en soms zou ik wel eens op een andere meer relaxte planeet willen wonen.

x

Check Also

coronavaccin

Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat ...

r-getal

R-getal coronavirus: hoe het RIVM en de NOS ons misleiden

Gistermiddag meldde het RIVM dat het R-getal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x