Buitenland

In 2013 werden onder Obama 72.410 kinderen van hun migrantenouders gescheiden. Waarom bleef de ophef toen uit?

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2013 werden onder president Barack Obama 72.410 kinderen van hun migrantenouders gescheiden. Dit werd indertijd gemeld door de media.

Nu reageren de mainstream media opeens hysterisch op het feit dat onder president Trump 2000 migrantenkinderen zijn gescheiden van hun ouders. Waarom bleef de ophef in 2013 uit?

Onder Obama werden daarnaast elk jaar honderdduizenden illegale immigranten het land uitgezet.

Normale gang van zaken

In sommige gevallen gingen de kinderen mee terug, maar in andere gevallen bleven ze achter in de VS.

In de media werd de afgelopen weken ook vol verontwaardiging gereageerd op foto’s van migrantenkinderen die waren opgesloten in kooien. Trump kreeg bakken kritiek over zich heen.

Wat er niet bij werd verteld was dat de foto’s in 2014 zijn gepubliceerd, toen Obama president was. Onder Bush en Obama was dit de normale gang van zaken, maar daar hoorde je niets over in de media.

Niets van waar

Time plaatste een huilend Hondurees meisje op de voorpagina dat was aangehouden nadat haar moeder had geprobeerd de grens over te steken.

De foto van het huilende meisje verspreidde zich als een lopend vuurtje op social media. Time suggereerde dat het meisje bij de grens van haar moeder was gescheiden.

Al snel bleek dat daar niets van waar was en dat moeder en dochter nooit van elkaar zijn gescheiden.

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Captain B.I.F.F.
Captain B.I.F.F.
4 jaren geleden

USA is al heel lang een schurkenstaat. Dat is niet zomaar ineens onder Trump begonnen.

Toch?

Louise
Louise
4 jaren geleden

Obama werdt gezien als een verlosser, een democraat en een zwarte man als President wouuuuuuuuw. Nou helaas, een aardige man die trouw opdreunde wat z’n adviseurs hem voor kauwde , maar Amerika is verder afgegleden en de oorlogen moesten gewoon doorgaan , eigenlijk het voortgezette beleid van Bush. Nou een verlosser bestaat niet , het leven en de mens hoort met het tij van het leven mee te gaan, veranderingen en vooruitgang is de bedoeling . .De mens schrikt zich pas rot als er iets heel naars gebeurd in z’n leven dan heeft hij/zij pas het besef dat het leven eindig is en met een beetje geluk komt men tot inzicht dat we nietig zijn in het geheel ,,en dat het leven uit kleine stapjes bestaat en men moet genieten van kleine dingen, tevredenheid , compassie ,respect en liefde. dat zou een geweldige basis zijn..Amerika heeft veel te lang z’n eigen ego gestreeld, ze waren de beste in alles waar zij voor stonden, dachten ze….. Ook landen komen niet snel tot inzicht …en ja hoor als een duveltje uit een doosje komt ineens Supermannnn Trump uit’t niets, behalve Amerika het hele Westen in de stress….. Als een mens angstig is heeft hij de neiging om zich heen te slaan, hoezo veranderingen dat willen we niet….en in deze tijd wordt alles uitgevochten in media openlijk men buitelt letterlijk over elkaar heen. Leven is vooruitgang en veranderingen die gaan gewoon door ongeacht wat wij ervan vinden. Het klimaat is daar een mooi voorbeeld van,we vinden er allemaal wat van, maar het gaat gewoon z’n eigen gang zoals het leven gewoon z’n eigen gang gaat….Ook de kunstmatig gecreerde EU is geen lang leven beschoren ,maar een kwestie van tijd……

William
William
4 jaren geleden

Obama de Nobelprijs voor de vrede houder heeft de meeste bommen laten afwerpen van alle presidenten die ooit in Amerika waren benoemd…. net als de Witte Helmen die een Oscar hebben gekregen voor hun filmmateriaal.. hoe krankzinnig moet het nog worden voordat de mensen wakker worden..

Nehemia
Nehemia
4 jaren geleden

Het is inderdaad schaamteloos. Trump heeft wel per ‘executive order’ de scheiding van ouders en kinderen onlangs ongedaan gemaakt. Tot dusver heeft Trump wetgeving van zijn voorgangers moeten naleven. Het was al onder Bush geïmplementeerd. Obama heeft gedurende zijn vernietigende acht jaar beleid deze politiek vrolijk voortgezet. Veel van die kinderen zijn in mensensmokkelnetwerken verder verhandeld of uitgeleverd aan obscure lieden die niet de beste intenties met kinderen hebben. Dat is nu dus voorbij. Zoals bekend is de hele mainstreammedia grofmazig een linkse exercitie. Wie de media beheerst – beheerst de wereld. De mainstreammedia zijn hofleverancier in propaganda en selectief winkelen. Dit hele immigratieverhaal is pure afleiding. Zelfs Maxine Waters (Democrats) roept nu regelrecht op in toespraken om elke Trumpsupporters aan te vallen, leden van zijn team op te jagen waar ze zich ook bevinden. pure terreur, maar daarin grossieren de Democrats. Wat op de achtergrond speelt zijn alle afluisterschandalen van de FBI, Department of Justice. Alle schandalen waarin Hillary en Obama vuistdiep betrokken zijn(Uranium One/Spygate/Fast and Furious/Tarmac meeting/Benghazi/ IS funding/MS13/Election Fraud/Iran funding/child trafficking en ga zo maar door. Er komt steeds meer shit naar buiten en het kost de grootste moeite om het papierwerk op tafel te krijgen omdat de onder andere door en door corrupte Rosenstein (FBI) niet over de brug te komen. Andrew Mc Cabe en James Comey (FBI) zijn al ontslagen, ook kunnen FBI lovebirds Peter Strzok en Lisa Page (FBI) hun judaswerk tegen Trump niet meer voortzetten. We praten hier over hoogverraad aan alle kanten en de mainstreammedia zijn niks meer dan instrumentaria van de Deep State. Achter de schermen woedt een verhitte oorlog. De Deep State komst steeds verder in het nauw. Inmiddels zijn er plus dertigduzend verzegelde arrestatiebevelen. Nog dit jaar zullen massale arrestatiebevelen volgen. De kans is aanzienlijk dat dit jaar zowel Hillary Clinton en Obama gearresteerd gaan worden.
.
Zoals eerder opgemerkt – ook de Europese pers zijn in grote getale niks meer dan een transatlantische echokamer van de Deep State. Zowel Trump als Poetin zijn tegen de globalistische Nieuwe Wereld Orde en daarom worden alle krachten georchestreerd om ze van het podium te werken. Het spel wordt steeds vuiler gespeeld. Ook is er op de Bilderberg conferentie besloten om Viktor Orban van Hogarije te verwijderen. Of ze dat gaat lukken is de vraag. Viktor Orban wil de soevereiniteit van zijn land beschermen tegen al die economische migranten die door westerse NGO schepen (waaronder Nederlandse) van de Libische kust worden opgepikt. Dit is een miljarden business. Uiteraard is George Soros de spin in het web. Deze miljardair wil overal chaos creëren door hele landen te overspoelen met migranten. Daardoor zullen de verzorgingsstaten imploderen. Op de Middellandse Zee is het bijna een waterfile van veerboten die af en aan varen. Ook het hele pedoHollywood en al die celebs daar zijn pionnen in het grote spel en staan onder directe controle van de Deep State.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x