Mens en Dier

Arts: ‘We zijn gegijzeld door een virus waarvan het bestaan niet eens kan worden aangetoond’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Matthijs Schoemacher heeft al veel dingen meegemaakt in zijn leven. Hij was getuige van de Duitse bezetting en overleefde het bombardement op Rotterdam. Ook maakte hij de Hongerwinter mee, toen minstens 20.000 mensen om het leven kwamen. Erger dan dit kan het niet worden, zou je zeggen.

Toch ziet Schoemacher dat het helemaal de verkeerde kant opgaat. Tijdens de vragensessie die Rutte en minister De Jonge woensdag deden, zei de premier op een gegeven moment tegen onze coronaminister: “Jij hebt nu in feite alle macht.” Eén minister die alle macht heeft, is dat wenselijk?

“Ik ben nu in een wereld terechtgekomen waaruit alle levensvreugde is verdwenen. Waarin alle hoop op een betere toekomst is vervlogen. Waarin alle democratische vrijheden de burger worden ontnomen en de leefbaarheid is verdwenen,” schrijft Schoemacher.

De arts vervolgt: “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] waarin van bovenaf wordt bepaald wat te doen en te laten, wat mag en wat niet mag, wat fout is en wat goed. Waarin willekeur en dwang de boventoon voeren en de staatsmedia ons bedriegen.”

Waar gaat dat heen? Red ons!

Schoemacher ergert zich ook aan de manier waarop er nu ‘besmettingen’ worden geteld, terwijl het in werkelijkheid gaat om positieve testen. “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] waarin we worden gegijzeld door angst voor een virus waarvan niet eens het bestaan kan worden aangetoond en angst voor een tweede uitbraak vanwege een stijgend aantal zogenaamde besmettingen, maar wel zonder bijbehorende gevolgen.”

De doorgewinterde arts trekt tot slot een parallel met de klimaathysterie. “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] geleid door een overheid die iedere geloofwaardigheid heeft verloren vanwege allerlei absurde maatregelen en waanideeën over natuurlijke klimaatveranderingen, en een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen. Waar gaat dat heen? Red ons!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Juist dr.Schoemacher , U ergert zich ook aan de manier waarop er nu ‘besmettingen’ worden geteld, terwijl het in werkelijkheid gaat om positieve testen.Eén minister die alle macht heeft, is dat wenselijk?NEEN,NEEN.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Alweer een bericht in de MSM verschenen over demonstranten tegen de coronaregels. Zij zijn aan het radicaliseren?????

salvar
salvar
2 jaren geleden

volkomen gelijk en inderdaad wie red ons?
ten eerste moeten wij opkomen voor het recht als mens een fatsoenlijk leven te lijden.
ten tweede welke joker mag ons vertellen hoe of wat te doen , niemand dus als je je normaal gedraagt.
ten derde wie beslist over mijn leven ik zelf dus en niet een of andere dictator of los geslagen krankzinnige.

ik beslis waar ik loop.
ik beslis wat ik eet of drink
ik beslis wie ik een knuffel of hand geef.

ik en iedere burger zijn op deze wereld geboren en niets en niemand zeg hoe ik loop of hoe ik ga liggen.

de jokers bij dit kabinet krijgen een dikke middelvinger.

vaccinatie bij mij kan je op je buik schrijven bloedhond de jonge.

wat deze arts zegt is nog maar het topje van de ijsberg wat ons te wachten staat.
wil je in deze wereld leven ga je gang en vraag op je knieen AUB de jonge geef me de spuit.
AUB de jonge sluit me op.
krijg ik AUB een antwoord hoe goed ik bezig ben.
de jonge ik geef mijn ziel en zaligheid aan jullie.

Harrie
Harrie
2 jaren geleden

De media zou dit aan de kaak moeten stellen maar het zijn in feite ratten die niet alleen riooljournalistiek bedrijven. Ze gaan dit niet aan de kaak stellen maar smullen ervan. Alles wat de VN wil uitrollen is ook wat de media wíl. Ze zijn gefrustreerd dat ze door steeds meer kiezers niet meer geloofd worden, vooral de verkiezing van Trump zit ze dwars. Die noemde journalisten ‘vijanden van het volk’. Ze gaan door met angstzaaien en wrijven zich verkneuterend in hun handen en lachen ons uit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x