Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘We zijn gegijzeld door een virus waarvan het bestaan niet eens kan worden aangetoond’
arts
Foto: Metro in Athene (Pixabay)

Arts: ‘We zijn gegijzeld door een virus waarvan het bestaan niet eens kan worden aangetoond’

Arts Matthijs Schoemacher heeft al veel dingen meegemaakt in zijn leven. Hij was getuige van de Duitse bezetting en overleefde het bombardement op Rotterdam. Ook maakte hij de Hongerwinter mee, toen minstens 20.000 mensen om het leven kwamen. Erger dan dit kan het niet worden, zou je zeggen.

Toch ziet Schoemacher dat het helemaal de verkeerde kant opgaat. Tijdens de vragensessie die Rutte en minister De Jonge woensdag deden, zei de premier op een gegeven moment tegen onze coronaminister: “Jij hebt nu in feite alle macht.” Eén minister die alle macht heeft, is dat wenselijk?

“Ik ben nu in een wereld terechtgekomen waaruit alle levensvreugde is verdwenen. Waarin alle hoop op een betere toekomst is vervlogen. Waarin alle democratische vrijheden de burger worden ontnomen en de leefbaarheid is verdwenen,” schrijft Schoemacher.

De arts vervolgt: “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] waarin van bovenaf wordt bepaald wat te doen en te laten, wat mag en wat niet mag, wat fout is en wat goed. Waarin willekeur en dwang de boventoon voeren en de staatsmedia ons bedriegen.”

Waar gaat dat heen? Red ons!

Schoemacher ergert zich ook aan de manier waarop er nu ‘besmettingen’ worden geteld, terwijl het in werkelijkheid gaat om positieve testen. “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] waarin we worden gegijzeld door angst voor een virus waarvan niet eens het bestaan kan worden aangetoond en angst voor een tweede uitbraak vanwege een stijgend aantal zogenaamde besmettingen, maar wel zonder bijbehorende gevolgen.”

De doorgewinterde arts trekt tot slot een parallel met de klimaathysterie. “[Ik ben terechtgekomen in een wereld] geleid door een overheid die iedere geloofwaardigheid heeft verloren vanwege allerlei absurde maatregelen en waanideeën over natuurlijke klimaatveranderingen, en een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen. Waar gaat dat heen? Red ons!”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Juist dr.Schoemacher , U ergert zich ook aan de manier waarop er nu ‘besmettingen’ worden geteld, terwijl het in werkelijkheid gaat om positieve testen.Eén minister die alle macht heeft, is dat wenselijk?NEEN,NEEN.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Alweer een bericht in de MSM verschenen over demonstranten tegen de coronaregels. Zij zijn aan het radicaliseren?????

  0 likes
 • salvar schreef:

  volkomen gelijk en inderdaad wie red ons?
  ten eerste moeten wij opkomen voor het recht als mens een fatsoenlijk leven te lijden.
  ten tweede welke joker mag ons vertellen hoe of wat te doen , niemand dus als je je normaal gedraagt.
  ten derde wie beslist over mijn leven ik zelf dus en niet een of andere dictator of los geslagen krankzinnige.

  ik beslis waar ik loop.
  ik beslis wat ik eet of drink
  ik beslis wie ik een knuffel of hand geef.

  ik en iedere burger zijn op deze wereld geboren en niets en niemand zeg hoe ik loop of hoe ik ga liggen.

  de jokers bij dit kabinet krijgen een dikke middelvinger.

  vaccinatie bij mij kan je op je buik schrijven bloedhond de jonge.

  wat deze arts zegt is nog maar het topje van de ijsberg wat ons te wachten staat.
  wil je in deze wereld leven ga je gang en vraag op je knieen AUB de jonge geef me de spuit.
  AUB de jonge sluit me op.
  krijg ik AUB een antwoord hoe goed ik bezig ben.
  de jonge ik geef mijn ziel en zaligheid aan jullie.

  0 likes
 • Harrie schreef:

  De media zou dit aan de kaak moeten stellen maar het zijn in feite ratten die niet alleen riooljournalistiek bedrijven. Ze gaan dit niet aan de kaak stellen maar smullen ervan. Alles wat de VN wil uitrollen is ook wat de media wíl. Ze zijn gefrustreerd dat ze door steeds meer kiezers niet meer geloofd worden, vooral de verkiezing van Trump zit ze dwars. Die noemde journalisten ‘vijanden van het volk’. Ze gaan door met angstzaaien en wrijven zich verkneuterend in hun handen en lachen ons uit.

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Gevaarlijkste VIRUS is te vinden in regering Den-Haag
  Tijd om deze HaagseVirus te reinigen, ontsmetten, en desinfecteren..

  0 likes
  • Ron Jaspers schreef:

   Joyce Ramsgatie.Regeringen en politici zijn marionetpoppen,de werkelijke macht ligt achter de regeringen en politici (schaduwregring) In nederland en europa heeft de (nazi) bilderberg groep de macht.

   0 likes
 • Teun schreef:

  Tegenwoordig bepalen de MSM wat wetenschap is. Wat gaat er straks wereldwijd gebeuren met mensen die positief getest zijn? Wat gaat er gebeuren met mensen die zich weigeren te laten vaccineren? Worden zij in een ghetto gestopt, opgesloten en gevangenissen of FEMA-kampen?

  0 likes
 • Tigron schreef:

  Wij zijn niet gegijzeld door ‘n virus.
  Wij zijn gegijzeld door overheden en instanties die zakken met geld krijgen of promotie in het verschiet door mensen met miljarden te besteden voor eigen doelstellingen.
  De meerderheid van de mensen gaan akkoord met de orders/aanbevelingen omdat het anders hun baan kan kosten en daardoor hun huis kunnen kwijt raken.
  Er zijn veel mensen die zich daar van bewust zijn maar verder zwijgen en doen wat ze opgedragen krijgen.

  Ik begrijp best wel dat het voor menigeen ontzettend moeilijk is om de persoonlijke moraal en ethisch beseft te handhaven.
  Wij hebben onszelf laten vangen in het geldsysteem van individuen achter de schermen waardoor er fatsoenlijkerwijs geen uitweg meer is.

  De mensheid is in ‘n tijdperk aangekomen waarin wij worden gedwongen om keuzes te maken met alle gevolgen van dien.

  Denk na over over de keuzes die te maken zijn en over de gevolgen die deze keuzes met zich meebrengen.
  Als men gaat kiezen voor ‘zekerheden’ en het chanterende geldsysteem en meegaat in wat er nu van mensen verlangd/geëist wordt, zal men straks geen stap kunnen verzetten zonder toestemming van anderen.( zie hiervoor de ontwikkelingen in China)

  Sinds de uitvinding van het geldsysteem hebben wij ons afhankelijk laten maken van hen die het geld beheersen waardoor er geen uitweg meer LIJKT te zijn waardoor de persoonlijke moraal en het ethisch besef nu onder grote druk komt te staan.

  Keuzes voor ‘n andere weg zal voor menigeen grote offers vragen.
  Vrijheid is niet iets dat vanzelfsprekend is. Er zal voor geknokt moeten worden.

  Onderstaand de visie van Pieter Stuurman die in zijn bewoordingen perfect de zaken kan omschrijven.
  Hij heeft diverse stukken geschreven die zeer duidelijk zijn en de moeite waard om ze te lezen.

  https://pieterstuurman.blogspot.com/2020/07/de-vijand.html

  0 likes
  • exegese schreef:

   Inderdaad @Tigron. Pieter Stuurman kan zeer doeltreffend en in begrijpelijke bewoordingen de zaken duidelijk uiteenzetten. Nu moeten mensen het nog onder ogen durven zien en ernaar gaan handelen.

   Vrijheid is niet iets wat je iemand kunt geven. Vrijheid is iets wat je neemt.
   Mensen zijn zo vrij als zij zelf willen zijn.

   Zo is de stelling van George Orwell.
   Een waarheid als een koe als je het mij vraagt.

   0 likes
 • Ab normaal schreef:

  Koopmans,die hrks moet haar ethiek eens doornemen,dat ze ten dienst van de gemeenschap staat en niet geld?
  Denkt hele volkstammen te kunnen manipuleren
  ?

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Weet niet wie of wat ons gaat redden lol Putin,God,Trump ? maar lijkt me duidelijk dat stemmen op FvD iets zou kunnen helpen. Mensen in hoge posities wakker schudden misschien? brieven schrijven helpt dat ? Massaal naar kekmanie immigeren. Tinfoils in openbaar vervoer ?
  Ik weet het niet ….

  0 likes
  • Teun schreef:

   Beste Ray of light, ik denk dat we in eerste instantie aangewezen zijn op onszelf. We moeten collectief aangeven dat we de agenda niet zullen accepteren. De door jou benoemde personen op aarde zullen ons (waarschijnlijk) niet gaan helpen.

   0 likes
   • RayOfLight schreef:

    Tuurlijk Teun , ben daar helemaal mee eens. Denk zelfs dat geluk en vrijheid alleen intern te vinden zijn. Deze wereld gaat namelijk lang voordat het collectief de macht heeft om verandering te beweegstellen naar de knoppen. Of dit snel of langzaam gebeurt is mij nog niet duidelijk.De weg terug is een weg terug naar spiritualiteit en de ziel en het hart maar dan zonder enige religie maar met wetenschap en mededogen.

    0 likes
  • GeVanK schreef:

   God komt ons redden, vertrouw maar niet op politici vanaf dit punt…
   https://www.youtube.com/watch?v=Om5XkjZ_vKI

   0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Diepe respect voor deze man, zijn reactie is helder en is hij duidelijk iemand met een scherp en gezond verstand.

  En nogmaals: het (zwendel) killer virus is zo vreselijk gevaarlijk dat het alleen met een (nep) test kan worden aangetoond.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Ach het oud zijn op zich nu 84 is geen verdienste, en onze wereld ja echt vrij ben je alleen, als je geen bezittingen hebt, nergens voor interesseerd, corruptie en manipulatie is zo oud als de wereld, mensen die de waarheid spreken krijgen de Gifbeker te drinken, en dat is al heel oud, leef je leven zo goed mogelijk profiteer van de kleine dingen binnen je bereik, leef met respect en liefde, lees mooie proza absolute geen Ipad, wel een fiets met of zonder wielen, om gezond te blijven, groet ons huis in Rotterdam bleef staan dat van mijn zusje werd weggevaagt, ja ik ben er nog steeds ben ik blij om ! je aime la vie, c’est ci bon !

  0 likes
 • GeVanK schreef:

  C 3
  O 15
  R 18
  O 15
  N 14
  A 1
  ——-
  6 66

  0 likes
 • Coolen schreef:

  Ik ben al 5 maanden aan het vertellen dat er geen reet van waar is en nu naar zes maanden weten wij ook allemaal waarom, gewoon vrijheidsberoving.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  spoedwet

  Henk Krol: ‘De Jonge denkt Kamer met verkooptruc te verleiden tot stem voor zijn spoedwet’

  Het is de bedoeling dat de omstreden ...

  >