Mens en Dier

Huisarts: Nieuwe lijsttrekker CDA is een paling in een emmer snot

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hugo de Jonge is de nieuwe leider van het CDA. Hij kreeg met iets meer dan de helft van de stemmen net de benodigde meerderheid van de CDA-leden achter zich. De Jonge versloeg Pieter Omtzigt, die 49,3 procent van de stemmen kreeg. De leden hadden twee rondes nodig om te bepalen wie de nieuwe lijsttrekker wordt.

Huisarts Glenn Mitrasing, beter bekend als de Vogelvrije Huisarts, heeft geen goed woord over voor De Jonge. “Een paling in een emmer snot is de nieuwe lijsttrekker van het CDA,” reageert hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gisteren bleek uit onderzoek van Nieuwsuur dat de coronarichtlijnen van het RIVM, dat valt onder het ministerie van De Jonge, leidden tot onveiligheid in de ouderenzorg. “Het succesverhaal van Hugo de Jonge? Welk succes? De aanpak van de coronacrisis?” vraagt de huisarts. “Ik heb me groen en geel geërgerd aan de adviezen van het RIVM en al helemaal aan huisartsen die zo braaf (en dwingend naar collega-huisartsen toe) de richtlijnen volgden tegen beter weten in.”

CDA hoort thuis in het Museum van Oudheden

Hij voegt toe: “De Heer De Jonge en het CDA vinden het heel normaal om weer een poging te doen de vrije artsenkeuze af te schaffen.”

Minister De Jonge zei in Op1 dat het CDA ‘toe is aan een ander verhaal’. De Vogelvrije Huisarts: “Het CDA heeft allang geen verhaal meer en hoort thuis in het Museum van Oudheden. Klassieke demagogie van een politicus: ‘U en ik zijn aan een ander verhaal toe, maar het moet wel een verhaal van Hugo de Jonge zijn geprojecteerd op u en ik’.”

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Hij heeft de ‘verkiezing’ ongetwijfeld op dezelfde manier ‘gewonnen’ als Rutte destijds…

Tony
Tony
3 jaren geleden

Een paling in een emmer met snot, dat moet hetzelfde zijn zijn als een gladjanus. Zijn kop is om te kotsen. Niet te vertrouwen dus!

salvar
salvar
3 jaren geleden

als er nog mensen zijn die gezond verstand in hun hoofd hebben en vooral de cda stemmers moeten niet meer stemmen op het cda , wegvagen die partij.
als het eerlijk gaat natuurlijk en dat er nog verkiezingen komen , waar ik mijn grote twijfels bij heb.
cda begint zo ongeveer op de partij des doods te lijken.

de jonge vlucht vlucht nu het nog kan in frankrijk breek zo meteen de hel los en nederland zal niet achter blijven dus………….

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Een paling in een emmer snot!
Huisarts Glen Mitrasing, wow, dat is in de roos!
Gelukkig zijn er nog huisartsen in Nederland die een heldere kijk hebben over wat er hier plaatsvind.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x