Homepagina » Straling » Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’
huisarts

Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een manifest te ondertekenen om aan te geven dat ze zich zorgen maken over 5G. Volgens haar moet de uitrol van 5G worden uitgesteld. Ze verwijst naar een advies van de Gezondheidsraad waarin staat dat niet helemaal kan worden uitgesloten dat 5G nadelige effecten op de gezondheid heeft. De Gezondheidsraad adviseert meer onderzoek te doen.

Adriaansens wil ook dat er meer onderzoek wordt gedaan. “Er zijn wat mij betreft genoeg aanwijzingen dat elektromagnetische velden (EMV) impact hebben. Niet alleen op mensen, maar ook op de natuur. Ik denk dat 5G en andere EMV een enorme invloed kunnen hebben op de biodiversiteit. Ook vind ik dat nog niet voldoende bekend is of EMV invloed hebben op bijvoorbeeld het ontstaan van kanker of veranderingen in virussen,” zegt de huisarts in Medisch Contact.

Ze wil dat 5G pas uitgerold wordt als er onafhankelijk onderzoek naar is gedaan.

Waarom zo’n haast?

De uitspraken van Adriaansens zetten artsen aan het denken. Zo zegt internist Sabine Pinedo in een bijdrage op LinkedIn: “Interessant. Ik heb mij hier nog niet in verdiept. Maar zo’n artikel creëert wel bewustwording.”

Tijdens een speurtocht op internet kwam Pinedo tot de ontdekking dat er ook andere (inter)nationale professionals en wetenschappers zijn die 5G als probleem zien. “Waarom wordt er dan niet geluisterd naar hen door de EU? Waarom zo’n haast?”

Ze krijgt bijval van medisch oncoloog Fabienne Warmerdam. “Mee eens, Sabine. Wij ons druk maken over het rietje bij je drankje en ondertussen wordt iets groots uitgerold waarvan de effecten nog onzeker en potentieel onomkeerbaar zijn. Misschien blijkt het een goed idee. Maar wat ik kan vinden aan verslaglegging over onderzoek naar 5G (en andere G’s overigens), inclusief het RIVM-rapport, overtuigt niet van zekere veiligheid,” schrijft ze in een reactie.

Het manifest ondertekenen kan hier.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
7 maanden geleden

Ook het RIVM is in deze kwestie gemanipuleerd. De waarheid is een andere dan men daar doet voorkomen. Dat klinkt mij bekend in de oren. Waar kennen wij dat van?

ApexPredator
ApexPredator
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Geen idee waarvan ik het zou moeten kennen

salvar
salvar
7 maanden geleden

ik ben omringt door masten nu nog 4G.
ziekenhuis
brandweer
flats die volstaan

sinds ik daar woon heb ik last van oorsuizen , spierpijnen, hoofdpijn.
volgens mij is 5g al inwerking want de laatste maanden verergeren de klachten.
arts nou nee?

ben
ben
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

@salvar,
5g is al bijna heel nederland, check dit; https://www.vodafone.nl/support/internet-en-dekking/dekkingskaart.shtmle of er al 5g bij jou is.

dan weet j

mikkie
mikkie
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

kijk op Life Max..voor anti stralingsprodukten

P.M.
P.M.
7 maanden geleden

Volgens mij heeft 5G te maken met die chip die ze willen injecteren onder onze huid zoals in China dat met een punten systeem blijkbaar werkt.!

berry
berry
Reactie op  P.M.
7 maanden geleden

Als ik het goed heb begrepen remt 5G de opname van zuurstof in het bloed, waardoor de kwaliteit van het lichaam en de psyche achteruit gaat. Het is niet voor niets ontwikkeld als militair wapen.

Maria
Maria
Reactie op  P.M.
6 maanden geleden

Volgens mij ook.

ben
ben
7 maanden geleden

die 5g uitrol is al bijna klaar mensen, zie hier de dekking van nederland; https://www.vodafone.nl/support/internet-en-dekking/dekkingskaart.shtml

Rob
Rob
Reactie op  ben
7 maanden geleden

De pagina bestaat niet meer. Mogen we niet weten hoever ze zijn?

Ze camoufleren de antennes met de kleur van de achtergrond en proberen ze te verstoppen op plekken waar ze niet zo opvallen. Zoals bv op kerken.
https://tinyurl.com/y4tooq4p
https://tinyurl.com/y49ehoaq

Ham
Ham
Reactie op  Rob
6 maanden geleden
Ham
Ham
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Copy en paste URL zonder
https://

Thomas
Thomas
7 maanden geleden

De roverheid heeft 5G nodig om ons allemaal te kunnen volgen zei zijn de enige die de bandbreedte en snelheid van 5G nodig hebben om al die big data te kunnen verwerken .
Niemand die ik ken heeft beklaagt dat 4G te traag is op een enkele snelheids maniak na maar die zijn toch niet te helpen .
Net zoals p.m. zegt daarom wordt er toegewerkt naar verplichte vaccinaties in maar 96 landen , als men nu nog niet de intentie van de WHO en z,n NewWorld Order ziet hoe de belangen van de globalisten en de lakeien in onze regering hier aan mee werken.
Als we puur naar de cijfers kijken van de Corona ” pandemie” zijn de beperkingen die men nog handhaaft belachelijk en gelukkig zien steeds meer mensen de waanzin van onze corrupte overheid , en zie de ontwikkelingen rond om Alessi ten opzichte van Geert Wilders .Akwasi krijgt een prijs voor het oproepen tot moord en discriminatie en het mobiliseren van simpel zielen die straks echt zwarte pieten gaan belagen dit soort handelingen zouden dan ook voor het conto van Akwasi moeten vallen en z,n corrupte vrienden de rede voeringen van Geert Wilders zijn accuraat en to the point en de hele kamer zit met z,n mond vol tanden .
Blijf positief en strijdbaar
Luister op Spotify naar Uprising van Muse een ultiem strijdlied.

Mitch
Mitch
Reactie op  Thomas
7 maanden geleden

Bruh volgen? Je hersenen werken ook op frequenties…bedenk de rest zelf maar ik wil niet teveel zeggen…maar een afstandsbediening bediend een tv als je snapt wat ik bedoel

Gvanpeet
Gvanpeet
Reactie op  Mitch
7 maanden geleden

Je wifi is eigenlijk 5g, maar tv afstandsbediening is infrarood licht!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Thomas
7 maanden geleden

5G is nodig voor het te komen Internet of Things (IoT). En elk nieuw klein device zal een ID hebben, of ter wel: I.D.I.o.T.

jenne
jenne
7 maanden geleden

Het is een killer machine, we worden overstroomd door ondenken, Vaccinaties tegen een mythe, Zonnepalen, windmolens auto’s op baterij, onwijsheid, geld verdienen maakt niet uit hoe, het rationele denken is niet meer, willen ze ons misschien uitroeien !

Loes in de Pels
Loes in de Pels
7 maanden geleden

5G werd er ondanks alle tegenwerpingen gewoon doorheen gejast. Aan het begin van de Lockdown, toen wij allemaal meer binnen dan buiten waren, viel op dat er in no time overal 5G masten werden geplaatst.

Het was al bizar dat er ondanks alle gegronde bezorgdheid onder het volk geen enkele poging werd genomen om deze bezorgdheid weg te nemen en verder onderzoek te doen naar 5G.
Nu weten we waarom.

Het verkooppraatje dat een chirurg op grote afstand een operatie kan uitvoeren en het nog sneller kunnen downloaden van films raakte kant noch wal.

De werkelijke reden voor de 1.5 meter afstand is zodat de tientallen camera’ s op straat en in gebouwen ons moeiteloos kunnen volgen en identificeren.
De giga grote hoeveelheden data die over ons verzameld, kunnen dankzij 5g in no time gedeeld worden door de personen die deze informatie willen inzien.

Dit alles doet zo denken aan een kinderfabel geschreven door Ted Hughes. Why the owl behaves as it does.
De geslepen uil maakt voor eigen gewin schandalig misbruik van de goedgelovigheid van de vogels, die daar heel lang in meegaan.
Een werkelijk prachtig verhaal en niet alleen voor kinderen

tante Maart
tante Maart
Reactie op  Loes in de Pels
7 maanden geleden

De vogels reageren ook op 5G. Normaal zou je ze brood kunnen voeren buiten op straat of op het plein. Maar nu opeens schrikken vogels ervoor terug. Dit heeft met de straling te maken die van zendmasten afkomstig is. De dieren ondervinden hier ernstige hinder van.

Athanasia
Athanasia
7 maanden geleden

Als je wil weten hoe beïnvloedbaar je bent, en des te meer wordt straks, check dan Cyrus Parsa zijn website, hij heeft daarop interviews en een hele goede film door hemzelf gemaakt.
Hij belicht een kant van de zaak die je elders moeilijk vindt. Hij is AI en veiligheidsexpert en weet ook heel veel over de rol van China hierin… echt een eyeopener .
Voor mensen die last hebben van allerlei zaken ik heb dat zelf ook en ik heb orgonite aangeschaft sommige doen niet veel.. vaak wel mooi om te zien.
Ik kan wel die van DOOOZ aanbevelen, ik bestelde het en zette het op mijn borst en lag er een poosje mee en heb het, alleen als ik douche, nog afgedaan.
Wat je kunt doen, volg een wichelroede cursus dan kun je precies opsporen, waar de stralen lopen en nog belangrijker wat je ertegen kunt doen b.v. bepaalde stenen plaatsen . Goede tip, las ik van de week, in je kamer waar je het meest vertoefd, de vensterbank vol zetten met cactussen, eigenlijk moet ik zeggen cacteeën maar dat woord kennen een heleboel mensen niet .
Er zijn meerdere planten die werken tegen negatieve gevolgen van straling maar daarvan zijn de cactussen de enige die ook straling van zendmasten aanpakken en groot voordeel weinig verzorging nodig.
Er is ook verf waarmee je je huis kunt behandelen en dat is handig als je in een flat woont.
Als je het heel erg hebt, helpt dat allemaal soms niet genoeg , overigens gebeurt dat meestal als je jezelf nooit beschermd hebt en uiteindelijk je systeem crashed.
Er is heel veel op de markt maar je wordt ook ontzettend belazerd, ik heb een lieve som uitgegeven om er vaak achter te komen dat dingen niet werken of in ieder geval voor mij niet .

mikkie
mikkie
Reactie op  Athanasia
7 maanden geleden

Er bestaat Life Max met antistralingsprodukten. Zelf nog geen ervaring mee. Maar onze makelaar vertelde van een klant die zijn huis met speciale (koolstof)verf had geschilderd en vervolgens bijna geen ontvangst meer had.
Ben zelf zeer stralingsgevoelig. Hart slaat op hol. Wifi nu uit, de elektriciteit wordt ontstoord door een MEMON apparaat en nu gaat het prima.
Ik heb zelf een apparaat aangeschaft (electrosmog detector ESI 24, kost ongeveer 230 euro) daarmee kan ik magnetische, elektrische en hf wave straling meten. En superapparaat. Dan weet ik tenminste wat ik verwachten kan als ik ergens ben. Zelf woon ik in de rimboe. Geen straling. Maar onze zoon bijv.woont in het dorp waar ook een (kleine)zendmast staat. Alle meters slaan binnen en buiten uit met 3 rode lampjes. Hij kan in zijn huis 5 WIFI ontvangen. En daar zijn niet eens flats. Vreselijk….

Piet
Piet
7 maanden geleden

Wat ik niet snap is dat ondanjs het ontbreken van hard bewijs dat 5g schadelijk is, en het draait al in grote delen van de wereld, jullie zeggen, doe toch maar niet, en dat dat ondanks hard bewijs van de schadelijkheid van corona jullje zeggen, dat is onzin. Kunnen jullie mij dat uitleggen?

P.M.
P.M.
Reactie op  Piet
6 maanden geleden

Beste Piet, blijkbaar geloof je alles wat gezegd wordt op tv of meanstream media. Het vaccin voor corona binnenkort is geen gewoon vaccin zoals alle andere vaccins , dit vaccin gaat ons DNA veranderen , dit is het allergrootste publieke experiment aller tijden , ook zal die chip hier aan te pas komen. Waarom die P.C.R. testen met stokje tot bijna aan uw hersenen denk je : voor uw DNA staal, vandaar achteraf uw chip en eens pensioen gerechtigd ben je alleen nog maar een kost voor de staat. 5G is een militair wapen , nu zie je heel veel betogingen tegen rechtstaten , met 5G is dit gedaan en met 5G wordt elke stap die je doet gecontroleerd. Hoe weet ik dit allemaal , doe verdorie opzoekingen zoals ik.!!! En nog iets , de grootste focus gaan ze leggen op onze kinderen. Met het andere vaccin , wat ik eerder al vermelde is er geexperimenteerd geweest op fretten en er werden keurig mooie antistoffen gemaakt , maar toen ze de fretten in contact brachten met het corona virus stierven alle fretten. Zodus onze ouderen , ticket to heaven.!
Als uw lichtje nu nog niet gaat branden.!

abnormaal
abnormaal
7 maanden geleden

Heb van 3 en 4G tinitis overgehouden;!

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x