Mens en Dier

Huisarts spreekt zich uit bij PowNed: ‘Vaccin erger dan kwaal’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens zorgminister Hugo de Jonge is vaccineren de enige uitweg uit de coronacrisis. “Daar blijkt niet zoveel van terechtgekomen te zijn,” zei huisarts Felix van der Wissel van het Artsen Collectief in gesprek met PowNed.

“Na zes maanden heeft iedereen die gevaccineerd is ongeveer dezelfde kans om weer besmet te raken,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als de kwaal erger is dan het medicijn, dan moet je mensen het medicijn geven. In dit geval kan dat een vaccin zijn. Maar in heel veel gevallen is het zo dat het medicijn erger is dan de kwaal.”

Zeer slechte zaak

Van der Wissel vindt het ‘een zeer slechte zaak’ dat we kinderen gaan vaccineren. “Als je weet dat kinderen niet kwetsbaar zijn, niet overlijden aan corona en ze wel gaat blootstellen aan een experimenteel medicijn, dan is het onterecht dat je deze kinderen oproept om te laten vaccineren,” zei hij.

“99,95 procent gaat niet dood aan corona,” benadrukte de huisarts. “Dat betekent dat de kans om door corona te overlijden zo klein is, dat je je moet afvragen of het gerechtvaardigd is om de hele maatschappij plat te leggen – door QR-codes, door andere mensen restricties op te leggen – voor een ziekte die vergelijkbaar is met influenza.”

Meer doden

De maatregelen hebben tot nu toe gezorgd voor meer doden in plaats van dat ze slachtoffers hebben voorkomen, voegde huisarts Van der Wissel toe.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi is ook gewoon een Bio-Wapen…dus waarom zouden ze überhaupt nog steeds die Klassieke COVID-1984-Booster-VaxxiNazis injecteren bij al die Hersenloze Gevaccineerde Schapen…Misschien dat die Klassieke COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Nood-Vaxxi-Nazi nog enigszins iets van een werkzaam bestanddeel tegen die Klassieke COVID-1984 in zich had om al die Hersenloze Schapen naar de slachtbank te lokken (buiten al die veroorzakers van Bloedklonters, Ontstekingen, Hartaanvallen, Herseninfarcten, Cytokinestormen & ernstige Oversterfte)…Maar bij de Delta-Variant was die “Werkzaamheid” inmiddels al teruggelopen tot zo’n 50%…diezelfde “effectiviteit” is bij deze Moronic-Variant inmiddels afgenomen tot rond de 0% (Nul Procent)….Waarom gebruiken we dan nu nog steeds die levensgevaarlijke, bloedklonters-veroorzakende, volkomen verouderde & nutteloze Experimentele Gentherapie-Vuilnisbak-Vaxxi-Nazi die toch al géén enkele bescherming meer biedt (zoals uit alle Ziekenhuis-& IC-Opnames ruimschoots is gebleken)…Sterker nog: in de Landen waar het meest is gevaccineerd schieten de Besmettingscijfers & Ziekenhuisopnames dwars door het dak…

Ik persoonlijk kan maar één logisch antwoord bedenken:

Zou het misschien alleen maar zijn om al die Useless Eaters zo snel mogelijk uit de weg te ruimen? Zodat hun pensioenen niet langer uitbetaald hoeven te worden…Want die Pensioenpotten zijn toch al helemaal leeggeplunderd door Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaad-Syndicaat…Dus die Experimentele Booster-Vaxxi-Nazis passen prima in het “nieuwe” Regeerakkoord & Euthanasie-Beleid van Rüttler’s Viertes Reich….Nu alleen nog ff een Grondwetswijzigingetje erdoorheen drukken en verplichte Levensbeëindiging vanaf 55+ wordt een volkomen Legale handeling & eenvoudige Formaliteit…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Goed dat deze arts dat doet, echter het zijn er veel en veel te weinig.

De enige conclusie die artsen kunnen en moeten trekken als zij hun huiswerk zouden doen, is dat het wonderprikje niet mag worden toegediend en al helemaal niet zonder een informed consent.

Dat artsen hun huiswerk niet doen, maakt dat zij roekeloos handelen.
En het is nog maar de vraag of roekeloosheid door hun aansprakelijkheidsverzekering wordt gedekt. Waarschijnlijk is roekeloosheid uitgesloten en dat betekent dat zij hun hele leven lang kunnen gaan betalen vanuit de Scheveningse gevangenis.

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Ik vermoed dat er wel een paar bobo’s voor de rechter moeten verschijnen

Bent zat
Bent zat
2 jaren geleden

Ach ja hugo de hofnar doet alles voor ome claus .
Het zijn gewoon moordenaars in spee…

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x