Het Complot

Aanslag sikh-tempel en de Siriusfilm van Steven Greer

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij een schietpartij in een sikh-tempel in de Amerikaanse stad Oak Creek heeft een man zes mensen doodgeschoten waaronder de vader van filmmaker Amardeep Kaleka.

Amardeep werkt aan de film Sirius, waarin wordt onthuld dat de aarde is bezocht door volken van andere werelden die ons goed gezind zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De film laat zien dat de aarde is bezocht door hoog ontwikkelde interstellaire beschavingen die sneller dan het licht door andere dimensies kunnen reizen. De huidige machthebbers hebben deze informatie onderdrukt om controle te houden over het volk. Hebben diezelfde machthebbers het nu gemunt op de maker van de Siriusfilm?

Het minimale budget voor de film was inmiddels binnen zodat Kaleka kon beginnen met de productie.

Afgezet

Dr. Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project, werkt samen met Kaleka aan de film en bevestigt op Twitter dat de vader van de filmmaker, Satwant Kaleka, één van de slachtoffers is. Het was een ‘goed gecoördineerde aanval’ met meerdere schutters, citeerde de Huffington Post één van de getuigen op Twitter.

De wijk waar de schutter woonde is inmiddels afgezet. Drie huizenblokken in Cudahy, een voorstad van Milwaukee, werden uit voorzorg geëvacueerd. Het huis van de schutter is verzegeld voor nader onderzoek.

In onderstaande video van de Associated Press spreekt een getuige van een team van in totaal vier schutters:

Sikhs

De schutter, die dodelijk werd geraakt door een agent ter plaatse, zou een blanke man zijn van in de dertig. Aanvankelijk werd gedacht dat medeplichtigen zich in de tempel hadden verschanst met gegijzelden, maar de politie gaat voorlopig uit van één schutter. Op basis van tatoeages denkt de politie dat het om een blanke supremacist ging. Het zou volgens CNN gaan om een veteraan uit het Amerikaanse leger met op zijn arm een tatoeage over de terreuraanslagen van 11 september 2001.

Sikhs zijn de volgelingen van een Indiase goeroe uit de vijftiende eeuw. Die wilde de islam verenigen met hindoeïsme. Ze geloven in één god, maar ook in reïncarnatie.

Mannelijke sikhs zijn herkenbaar aan hun tulband. Ze knippen nooit hun haar en dragen een ceremoniële dolk. Wereldwijd zijn er zo’n 27 miljoen sikhs. In de VS wonen ongeveer 500.000 aanhangers van het geloof.

In onderstaande video van zondag vraagt ABC Amardeep naar de toestand van zijn vader. Satwant Kaleka overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Hij was eigenaar van de gurdwara in Oak Creek, het gebedshuis van de sikhs.

Bron: Abcnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tomaat
tomaat
11 jaren geleden

zo dan zal het toch allemaal waar zijn van de buitenaardse .het mag precies niet bekend gemaakt worden he …ga ze zo iets doen nu worden zij zelf aan gevallen dan als ik dit moet begrijpen zie je dat ze gaan dwars liggen om maar de baas te blijven .

cc
cc
11 jaren geleden

De filmmaker zal van nu af wel heel goed over zijn schouder moeten kijken ,want het is wel duidelijk wat de opzet van deze moordpartij was .n.l ZIJN dood.De(nog voorlopige)machthebbers willen koste wat kost de waarheid verborgen houden.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Het lijkt me bijzonder sterk dat dit ook maar iets met de film te maken heeft.

als je die film zou willen voorkomen waarom pak je dan de vader van de filmmaker en niet de maker zelf? Waarom zo’n high profile aanval terwijl hij ook ontvoerd had kunnen worden door mannen met zonnebrillen en geblindeerde ramen? Waarom loopt Greer nog gewoon rond?

Het lijkt erop dat dit schietpartij is zoals er (helaas) velen zijn in de VS.

annunaki
annunaki
11 jaren geleden

Zo zie ja maar weer dat de machten op de achtergrond dit soort nieuws wat we moeten weten ze toch niet naar buiten willen brengen. Maar hun laatste uur is aangebroken degen die denken dat ze macht hebben en de regering in de usa zullen toch verliezen wij de mens van de planeet aarde zal het stokje over gaan nemen.En het zal binnekort gaan gebeuren dus macht kruip maar in je ondergrondse schuil plaatsen want die zijn er veel 161 in de usa volgens PHILL SCHNEIDER die er helaas niet meer is vermoord door de macht hebbers.
annunaki

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x