CoronaBuitenland

IJsland: doodgeboortes en zuigelingensterfte sinds uitrol coronavaccin verdubbeld – ‘Ontstellende cijfers’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

In 2021 zijn er in IJsland 17 doodgeboortes gemeld. Daarnaast overleden er 35 baby’s nog voor ze een jaar oud waren. Het aantal doodgeboortes is in vergelijking met het gemiddelde van 2011 tot 2020 bijna verdubbeld, van twee per 1000 naar 3,5. De zuigelingensterfte is meer dan verdubbeld, van gemiddeld 3,5 per 1000 naar 7,2.

Bij elkaar opgeteld is dat 10,7 per 1000, een stijging van 82 procent ten opzichte van het tienjaargemiddelde. De ontstellende cijfers zijn gemeld door website Frettin, schrijft econoom Thorsteinn Siglausson voor The Daily Sceptic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Weinig onderzoek beschikbaar

In coronajaar 2020 nam het aantal doodgeboortes of sterfgevallen onder pasgeborenen niet toe. Begin 2021 kregen de IJslanders hun coronavaccin toegediend. Op 15 juli was 70 procent van de bevolking volledig gevaccineerd. Bij het IJslandse medicijnagentschap zijn 11 gevallen van foetale schade na vaccinatie gemeld.

Hoewel er nog maar heel weinig onderzoek beschikbaar is over de veiligheid van het coronavaccin voor zwangere vrouwen, krijgen ze in tal van artikelen het advies om zich te laten vaccineren en zo hun ongeboren kind tegen corona te beschermen.

Anekdotisch bewijs

Er is anekdotisch bewijs dat vaccinatie het risico op een miskraam of doodgeboorte vergroot, merkt Siglausson op. Hij benadrukt dat dergelijke informatie wordt onderdrukt door de zogenaamde ‘factcheckers’ en de mainstream media.

Gegevens uit Israël en Groot-Brittannië laten zien dat gevaccineerde vrouwen meer kans hebben om een doodgeboren baby te krijgen. Uit Pfizer-documenten blijkt dat het vaccin bij proefdieren na injectie terechtkomt in de eierstokken.

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nelleke
Nelleke
1 jaar geleden

En dat tuig gaat gewoon door met prikken 🤮🤮

Elise
Elise
1 jaar geleden

Stuur maar door naar kuipers enz. Ik ben wel klaar met deze informatie.

Anoniem 71
Anoniem 71
1 jaar geleden

Gewoon verschrikkelijk deze berichten stelletje moordenaars ze zouden de gehele farmaceutische industrie voor het gerecht moeten duwen gewetenloze schoften.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Afschuwelijk!!!

Overigens is een factchecker gewoon iemand met een andere mening.

Ik heb zelf als factchecker al vele Linkse en MSM mededelingen gecheckt en ze vervolgens NIET in orde bevonden.

Bovendien zijn die zogenaamde factcheckers vaak jonge meiden in een levensfase tussen luier en maandverband in en bij een totaal gebrek aan levenservaring niet echt geloofwaardig.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x