UFO

Man fotografeert honderden UFO’s boven Perth

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf zijn veranda in Darlington in West-Australië heeft een biochemicus naar eigen zeggen al vele honderden UFO’s gefotografeerd.

Rob Hartland heeft de afgelopen zes maanden meer dan 20.000 foto’s van de lucht gemaakt en vervolgens met behulp van zijn computer geanalyseerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het begon allemaal toen hij foto’s van wolken maakte om een nieuwe camera te testen. Op één van de foto’s zag hij een ‘vlek’ die een bepaalde ‘structuur leek te hebben, wat erop wees dat het een soort toestel in de lucht zou kunnen zijn’.

Advies

Sindsdien heeft hij een tiental verschillende soorten UFO’s vastgelegd, waaronder cirkelvormige, vierkante en schotelvormige toestellen. Hij plaatst zijn foto’s op zijn website wispyclouds.net zodat iedereen ze kan bewonderen.

Eerder meldde de krant The Sunday Times dat meer dan 400 West-Australiërs om advies vroegen nadat ze UFO’s hadden gezien of buitenaards contact hadden gekregen.

“Ik maak ongeveer 30 foto’s per keer. In 10 tot 15 minuten tijd heb ik zo’n 300 tot 400 afbeeldingen,” legde Hartland uit. “Vervolgens zoom ik op de computer in en vergroot ik alles wat ik maar tegenkom.” Hij voegde toe dat de toestellen op 2 tot 20 procent van de foto’s verschijnen.

Doorzichtige koepels

“Sommige [toestellen] lijken doorzichtige koepels te hebben en soms lijkt het wel alsof er een bemanning in zou kunnen zitten,” ging hij verder. “Het is niet met zekerheid te zeggen, maar UFO staat voor unidentified flying object (ongeïdentificeerd vliegend object) en voor zover ik kan zien zijn ze ongeïdentificeerd. Sommige zijn mogelijk door mensen gemaakt, maar niet allemaal.”

“Het kunnen geen vogels, insecten of vliegtuigen zijn,” zei hij. “Deze objecten zien er totaal anders uit en bewegen veel sneller.” Hartland, afgestudeerd in de biochemie, erkende dat velen zijn beweringen moeilijk kunnen geloven.

Bron: Perthnow.com.au Foto: Rob Hartland

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Vreemd mijn zoon is vliegtuigspotter en heeft een super duur canon toestel en als er dan wat te fotograveren valt, maakt hij van één vliegtuig door zijn camera zo in te stellen, zomaar 50 foto,s(verschillend belicht) maar NEVER stond er iets anders bij.Mijnheer is dan in mijn ogen een grote fantast.Je zult heus wel eens een UFO zien, maar honderden??Lijkt mij een zeer sterk verhaaltje.En het fotobewerkingprogramma is fhotoshop PRO.Dan dit zinnetje:Hij voegde toe dat de toestellen op 2 tot 20 procent van de foto’s verschijnen.Antwoord:ZWAMNEUS!!!!De hele lucht zit dichtgeplakt met ufo,s toch ventje????

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
11 jaren geleden

Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
Space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Betreffende de futuratieve kijk voor de Aarde als ruimtevaartcivilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials lopen de meningen zowel politiek, monetair, economisch en industrieel …ver uit elkaar. Bekijk de huidige actualiteitsprogramma’s. Politiek gezien de grote verantwoordelijkheid, de invoering van Extraterrestrial spitstechnologie kan en mag geen aanleiding vormen ,als een gevaar voor de volksgezondheid of afgeleide producten vervaardigen voor defensieagressies. Enkel via de nodige voorstudies, zeker de geschiedenis, van de Aardse bezoekende Etynauten zullen de juiste initiatieven kunnen worden ontplooid, in verband met de VN resolutie 33-426 dd 16 dec 2005. Welke Extraterrestrial rassen zijn en waren samen met Aardelingen verantwoordelijk voor de kredietcrisis en schuldencrisis sinds de VSA- vastgoedbubbels van 2007, weg met ufo-coverups…. Enkel een open of transparante planetaire economie-industrie maken een planetaire samenleving mogelijk, waar de productie per product gelden wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot en niet zoals meningen denken de totale instorting van de Aardse economie en industrie gaan veroorzaken…. Overschakeling via de juiste begeleidende voorzorgsmaatregelen, wat niet uitgelegd kan worden in enkele lijnen voor buitenstaanders.

Geen
Geen
11 jaren geleden

weer een hoop slechte fotos iedereen heeft tegenwoordig een goede camera maar ik heb nog nooit 1 goede foto gezien.
door dit soort artikels wordt het onderwerp niet serieus genomen.. plus er wordt al jaren hier gezegd dat we nu de waarheid krijgen te horen….

Sander
Sander
11 jaren geleden

Als je naar de afbeeldingen kijkt zie je toch wel gelijkenissen tussen de “UFO’s”. Het lijkt mij dat het aan z’n camera ligt, misschien een vorm van dode pixels?

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x