Archeologie

Authentiek: Bosnische piramides gebouwd met beton

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijf onafhankelijke onderzoeksinstituten hebben aangetoond dat de Bosnische piramides zijn gebouwd met kwalitatief hoogwaardig beton.

Een team van meer dan 200 wetenschappers houdt zich op dit moment bezig met onderzoek naar de piramides.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Ze proberen de ouderdom van de bouwmaterialen vast te stellen en willen achterhalen hoe de energie van de piramides door de bouwers werd gebruikt voor het transport van aardwarmte, klimatologie en ontwikkelingen op het gebied van menselijke fysiologie en gezondheid.

Romeinen

Op basis van laboratoriumonderzoek concludeerde de Polytechnische Universiteit van Turijn dat monsters uit de Zonnepiramide bestaan uit inert materiaal met een bindmiddel.

Eenzelfde soort middel wordt gevonden in beton dat door de Romeinen werd gebruikt. De resultaten zijn bevestigd door de Universiteit van Zenica in Bosnië en Herzegovina.

Nanotechnologie

De Franse hoogleraar Joseph Davidovits analyseerde de monsters en stelde vast dat het oude beton is gemaakt met behulp van een geopolymeer op basis van calcium en kalium. Hoewel hij de monsters niet kon dateren, wist hij wel te vertellen dat de betonsoort 3500 jaar geleden ook werd gebruikt door de Egyptenaren.

Professor Michel Barsoum van de Drexel-universiteit in Philadelphia en Gilles Hug van het Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek in Frankrijk ontdekten eerder al dat delen van de Piramides van Gizeh zijn gebouwd met beton. In plaats van kalkstenen blokken maakten de bouwers gebruik van cement en nanotechnologie. Het tweetal liet zien hoe egyptologen en geologen generaties lang zijn misleid.

Meer informatie over de piramides is hier te vinden.

Bron: Tnetimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

De piramides zouden weleens terug kunnen wijzen naar een vergeten tijd in de geschiedenis van de mensheid. In Alaska gaat al jaren een heel vreemd verhaal de ronde over een ondergrondse piramide.
http://www.youtube.com/watch?v=E2tf-PQsWVM

M
M
10 jaren geleden

Ik droom van de dag dat ik te horen krijg hoe onze geschiedenis echt in elkaar zit.

Er moet gewoon een link zijn met piramides en de aanbidding van de goden en het zal me niet verbazen dat het “gewoon” te lezen staat in de piramides in maya tepels en ga zo maar door.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Het is geen wonder dat er in de tijd van de burgeroorlog in de jaren 90 daar een Brits bataljon in de buurt lag van deze Bosnische piramiden.

gnostic
gnostic
10 jaren geleden

[quote name=”M”]Ik droom van de dag dat ik te horen krijg hoe onze geschiedenis echt in elkaar zit.[quote]

ik ook, maar ik denk niet dat we dat meemaken. ja… als je dood bent en alles wordt onthuld.
dan zullen we er waarschijnlijk om moeten lachen en jezelf voor het hoofd slaan dat je altijd een verkeerd beeld hebt gehad en hoe domme gedachtegang we eigenlijk hebben gehad tijdens ons menselijk leven.

en dat de waarheid zo anders is dan dat je ooit voor mogelijk hebt gehouden….

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x