Archeologie

Authentiek: Bosnische piramides gebouwd met beton

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijf onafhankelijke onderzoeksinstituten hebben aangetoond dat de Bosnische piramides zijn gebouwd met kwalitatief hoogwaardig beton.

Een team van meer dan 200 wetenschappers houdt zich op dit moment bezig met onderzoek naar de piramides.

Ze proberen de ouderdom van de bouwmaterialen vast te stellen en willen achterhalen hoe de energie van de piramides door de bouwers werd gebruikt voor het transport van aardwarmte, klimatologie en ontwikkelingen op het gebied van menselijke fysiologie en gezondheid.

Romeinen

Op basis van laboratoriumonderzoek concludeerde de Polytechnische Universiteit van Turijn dat monsters uit de Zonnepiramide bestaan uit inert materiaal met een bindmiddel.

Eenzelfde soort middel wordt gevonden in beton dat door de Romeinen werd gebruikt. De resultaten zijn bevestigd door de Universiteit van Zenica in Bosnië en Herzegovina.

Nanotechnologie

De Franse hoogleraar Joseph Davidovits analyseerde de monsters en stelde vast dat het oude beton is gemaakt met behulp van een geopolymeer op basis van calcium en kalium. Hoewel hij de monsters niet kon dateren, wist hij wel te vertellen dat de betonsoort 3500 jaar geleden ook werd gebruikt door de Egyptenaren.

Professor Michel Barsoum van de Drexel-universiteit in Philadelphia en Gilles Hug van het Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek in Frankrijk ontdekten eerder al dat delen van de Piramides van Gizeh zijn gebouwd met beton. In plaats van kalkstenen blokken maakten de bouwers gebruik van cement en nanotechnologie. Het tweetal liet zien hoe egyptologen en geologen generaties lang zijn misleid.

Meer informatie over de piramides is hier te vinden.

Bron: Tnetimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
9 jaren geleden

De piramides zouden weleens terug kunnen wijzen naar een vergeten tijd in de geschiedenis van de mensheid. In Alaska gaat al jaren een heel vreemd verhaal de ronde over een ondergrondse piramide.
http://www.youtube.com/watch?v=E2tf-PQsWVM

M
M
9 jaren geleden

Ik droom van de dag dat ik te horen krijg hoe onze geschiedenis echt in elkaar zit.

Er moet gewoon een link zijn met piramides en de aanbidding van de goden en het zal me niet verbazen dat het “gewoon” te lezen staat in de piramides in maya tepels en ga zo maar door.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Het is geen wonder dat er in de tijd van de burgeroorlog in de jaren 90 daar een Brits bataljon in de buurt lag van deze Bosnische piramiden.

gnostic
gnostic
9 jaren geleden

[quote name=”M”]Ik droom van de dag dat ik te horen krijg hoe onze geschiedenis echt in elkaar zit.[quote]

ik ook, maar ik denk niet dat we dat meemaken. ja… als je dood bent en alles wordt onthuld.
dan zullen we er waarschijnlijk om moeten lachen en jezelf voor het hoofd slaan dat je altijd een verkeerd beeld hebt gehad en hoe domme gedachtegang we eigenlijk hebben gehad tijdens ons menselijk leven.

en dat de waarheid zo anders is dan dat je ooit voor mogelijk hebt gehouden….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x