Homepagina » Buitenland » Mainstream media spoelen laatste stukje geloofwaardigheid door de wc. Kijk wat voor onzin ze bedacht hebben
Mainstream media spoelen laatste stukje geloofwaardigheid door de wc. Kijk wat voor onzin ze bedacht hebben

Mainstream media spoelen laatste stukje geloofwaardigheid door de wc. Kijk wat voor onzin ze bedacht hebben

Dat de mainstream media goed zijn in het verzinnen van verhalen weten we onderhand wel. Maar de afgelopen dagen hebben ze het wel heel bont gemaakt. Het heeft allemaal te maken met het ontslag van voormalig FBI-directeur James Comey.

De New York Times meldde woensdag dat Comey enkele dagen voor zijn ontslag als FBI-directeur nog om extra geld en medewerkers had gevraagd voor het onderzoek naar mogelijke Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Het verzoek was gericht tot onderminister van Justitie Rod Rosenstein, zo lieten ‘drie anonieme bronnen’ aan de krant weten.

Clinton

Alle grote media schreven het bericht klakkeloos over.

Maar het was juist Rosenstein die liet weten dat het ontslag van Comey verband hield met de manier waarop Comey is omgesprongen met het onderzoek naar de e-mails van oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

Rosenstein zette in een memorandum uiteen dat Comey volgens hem niet op eigen houtje had mogen bekendmaken dat Clinton wat hem betreft niet moest worden vervolgd.

Niet Rusland, maar Clinton. Groot verschil.

Niet bevestigen

Maar het moet allemaal over Rusland gaan, dus de New York Times nam niet de moeite om Rosenstein om een reactie te vragen.

Susan Collins van de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat vroeg interim-directeur van de FBI Andrew McGabe of de veiligheidsdienst om meer geld had gevraagd voor het Rusland-onderzoek.

“Ik kan dat niet bevestigen,” antwoordde McGabe. “Ik ben daar niet van op de hoogte en het strookt niet met de manier waarop wij om extra geld vragen.”

Compleet onjuist

“We vragen in het geval van individuele zaken normaal gesproken niet om extra geld,” voegde hij toe. “Ik ben ervan overtuigd dat we genoeg middelen tot onze beschikking hebben voor het onderzoek naar Rusland.”

Woordvoerster van het ministerie van Justitie Sarah Isgur Flores voegde toe dat de berichten over het verzoek ‘compleet onjuist’ zijn.

Al sinds het ontslag van Comey insinueren de media dat hij het veld moest ruimen vanwege het Rusland-onderzoek.

Schepje bovenop

Hierover zei McGabe: “Het werk van de mannen en vrouwen van de FBI gaat gewoon door ondanks de verandering van omstandigheden. Er zijn tot op heden geen pogingen gedaan om ons onderzoek te belemmeren.”

De Washington Post deed er nog een schepje bovenop en schreef op basis van een – je raad het al – anonieme persoon dat Rod Rosenstein ‘gedreigd had om op te stappen’.

Alle grote media schreven het bericht weer klakkeloos over.

Twee bolletjes ijs

De Sinclair Broadcast Group vroeg Rosenstein om een reactie. Hij zei dat hij zijn functie niet zal neerleggen en nooit heeft gedreigd om dat te doen.

We moeten toegeven dat de mainstream media toch iets hebben geschreven wat waar is gebleken.

President Trump kreeg tijdens het diner in het Witte Huis namelijk twee bolletjes vanille-ijs, terwijl journalisten het met eentje moesten stellen.

Zo erg is het vandaag de dag gesteld met de journalistiek.

[H/t Natural News]


Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Knetter gekke mensheid , we zijn gedevalueerd tot niveau privé of story, of hoe die bladen heten……bijna waarheid ,geen waarheid , de boel lekker op ruien,chaos is zeker de bedoeling?Maar het positieve er aan is….dat de mens er nu tot gedreven wordt om zn eigen waarheid te (zoeken) vinden……en dat is niet makkelijk, maar wel brood nodig……inzicht misschien , dat is weer een stapje verder..

  6 likes
  • Ik vrees dat het al te laat is. In Amerika, land van onbegrensde mogelijkheden is de grens nog niet bereikt terwijl het land doodziek is. Ook op het gebied van de journalistiek die de mainstream media om zeep heeft geholpen. Hoe lang zal het nog duren alvorens de MSM onder zijn eigen leugens in elkaar stort?

   14 likes
 2. De Rusland fetish is ook het virus dat de grijze massa van de Nederlander zwaar besmet 😉

  16 likes
 3. Nu we toch lekker bezig zijn: Pres. Trump spreekt de bemanning toe in de ISS, gaan een ruimtewandeling maken. Bij 17:43 zegt hij “Dr. Whitson, I just…congratulations…it’s amazing, what an amazing cheat..uuuuuhh…thing that you’ve done…”

  full link: http://www.youtube.com/watch?v=5HMwKwWnV4k

  1 likes
 4. Momenteel wordt er niemand ter wereld zo gedemoniseerd als Trump, hij is nl. van plan om alle louche geheime sektes wereldwijd bloot te leggen, van Scull en Bones tot aan de vrijmetselaars, en daar maak je bij die geestelijk gestoorden nu eenmaal geen vrienden mee. Maar het is all in the game.
  Draining the swamp gaat nu in een sneltreinvaart, ook in ons land, in Zwolle is er al een belangrijker tak opgerold.

  6 likes
  • Is het niet zo dat de FBI naast dat ze de e-mails van Clinton onderzoeken, nu ook Trump onderzoeken naar zijn Russische connecties?

   2 likes
 5. Heerlijk die botte boer van een Trump. Hij is de enige die “De Kampers van de Wereld” aankan. Vul zelf maar in. Vandaar dat ze zo op hem afgeven op hun eigen TV stations, hun eigen Kranten, hun eigen Filmwereldje EN alles wat hen ten dienste staat, van ministers tot leiders op het allerhoogste (geheime) niveau. De gevaarlijkste bevolkingsgroep op Aarde.

  5 likes
 6. Iedereen kent de beelden waarin Trump de Russen oproept om “crooked” Hillary Clinton te hacken en haar email te openbaren.
  En nu zou diezelfde Trump Comey ontslaan omdat hij haar “geliefde” Hillary onheus bejegend heeft?
  Hoe dom denkt Natural News dat we zijn?

  3 likes
 7. Een tak die zich de 9e Cirkel noemt maar het komt allemaal op hetzelfde neer.

  http://www.ellaster.nl/2017/05/13/video-interview-kevin-annett-vondsten-zwolle/

  3 likes
 8. Comey schijnt vuistdiep in pizza gate te zitten.
  Het gaat binnenkort mainstream nieuws worden.
  Zelfs rechter Scalia gaat opgegraven worden volgens mijn bronnen, ik geloof het wel want dat was een raar verhaal.
  Dat er zoveel in een sneltreinvaart is gekomen en steeds meer achtergehouden stinkende zaakjes boven tafel komen, uiteraard met het daarmee onvermijdelijk gepaard gaande verregaande demoniseren van Trump kon wel eens betekenen dat de touwtjes van de CIA, FBI, NSA, NAVO en al die andere letters in groepjes in handen is gekomen van de nieuwe regering, dat het duister uitgespeeld is dus.
  Want ook FBI John Brennan werd ineens ontslagen en nu CIA James Comey, dan is de cabal dus de leiding kwijt, hun spreekbuizen kwijt in mijn idee.
  Het van alle bad guys ontdane MIC heeft het nu voor het zeggen is mijn conclusie.
  Misschien dat die wereldwijde hacks er ook mee te maken hebben?
  Dat ze met chirurgische precisie exact weten wie ze pakken moeten?
  De komende week gaat The Don naar Israel, Vaticaan, Brussel, de komende 10 dagen zijn cruciaal op het wereld toneel.
  Eat popcorn and watch the show.

  3 likes
 9. Lekkerbelangrijk

  De volgende dag bleek dat Trump ook 2 bolletje gepoept heeft en alle gasten maar 1.

  Weetje aan het eind van de dag, zijn die berichten ook maar door een persoon geschreven, waar hebben we het over?

  2 likes
 10. Het is eigenlijk heel simpel.
  In de VS is er al sinds begin vorige eeuw geen sprake meer van een democratie.
  Ook de politiek is geprivatiseerd. 2 kampen – voor de bühne. Dezelfde touwtjestrekkers.

  Alle (federale) overheidsorganen zijn gepolitiseerd, de lange tentakels van hetzelfde monster.
  CIA is een staat boven de staat – uiteraard alle ruimte tot geheime operaties, geheimhouding, en onschendbaarheid.
  FBI is er vooral om binnenlands het machtsmonopolie van de staat te verdedigen, en oppositie aan de inquisitie te onderwerpen.

  Clinton bleek overduidelijk schuld aan de moord op haar ambassadeur in Benghazi, concludeerde Comey. Tegelijk: ‘we vervolgen haar toch NIET’.
  Dus daarmee ‘de vriend van mijn vijand, is mijn vijand’.
  Moet Trump Comey natuurlijk wel uit de weg ruimen.
  Sinds de (meest afgevangen) raketten op anti-IS coalitie-genoot Syrië, is Trump opeens door de media tot held gebombardeerd. Dus, hoe botter, hoe beter.
  Daarvoor is Trump idd. de ideale reality-TV persoonlijkheid. Alles aan die vent is nep, behalve zijn spoor van faillissementen, aanklachten, veroordelingen, schikkingen (veel inzake kinderprostitutie, misbruik).

  Tuurlijk heeft Trump (schoothondje van Bibi) contacten met Putin (eveneens in de ban van Bibi); immers Tillerson gaat de olie uit Rusland ophalen.

  ‘Hekken’ is natuurlijk kul. De wereldleiders zijn allemaal bevriend met elkaar, clowns uit hetzelfde circus, en ontmoeten elkaar regelmatig.

  Al ónze ‘smart’ apparaten zijn gekoppeld aan het globale afluister systeem. Het gaat erom om de bruikbare idioten in het gelid te houden.
  De diarree van nep-nieuws is de eerste lijn van deze mensenhouderij.
  Dan is er nog een arsenaal hardere dresseer trucs, (dreigen met) ontslag, karaktermoord, etc..
  Als dat allemaal onvoldoende, of niet, werkt wordt het link.
  Een ‘Pim Fortuijn’, of het ‘JFK-en’ van wie de globalisten voor de voeten loopt.

  Dit duidt op (het toedekken van) revolte binnen de FBI,
  de integere mensen op de werkvloer waren laaiend dat Comey moordenares-in-chief Clinton toch liet lopen.
  En weer buigt Comey voor de touwtjestrekkers door niet met de bruikbare zondebok voor de ‘hacks’ te komen – en vermoedelijk ‘tonnen’ aan belastend bewijsmateriaal – tegen neo-cons in enorm machtige posities – wederom te moeten inslikken.
  Men verwacht in de Verpauperde States van Am. dat de FBI directeur ‘levert’, een schrikbewind voert onder zijn personeel. Waarheid vinden interesseert dan niet, waarheid fabriceren werkt beter.

  Alarmerend dat zelfs onze publieke omroepen de afbraak van de democratie in de VS niet verslaan.

  Leer meer over wat in de FBI gaande is:
  http://www.newsbud.com/2017/02/10/the-fbi-the-silent-terror-of-the-fourth-reich/
  Over Trump; als je dit blij kunt, ken je geen grenzen:
  http://original.antiwar.com/Chris_Ernesto/2017/04/17/trump-has-killed-beautiful-babies-in-four-countries/
  Voor wie het is ontgaan, toch nog maar even in herinnering gebracht:
  http://www.veteranstoday.com/2017/03/06/442822/

  (n.b.: Met Macron -getrouwd met een pedofiel, hetgeen de media blij toedekken, Justitie negeert het ook

  De Stasi en Gestapo ondernamen ook niks tegen de eigen dictatuur. De media speelden het spel mee. Toen, en nu.

  Tenslotte nog 2 hints, wat de diarree van nep-nieuws moet toedekken:
  https://sputniknews.com/europe/201610211046572196-baltics-arms-buildup/
  Van verdedigen van landsgrenzen, via VOC-mentalitiet (roofkapitalisme) resp. globalisme, resp. propageren van (eindeloze) oorlogen onder de labels ‘democratiseren’, ‘interventies’, ‘vredesmissies’ naar de eindeloze oorlogen vanaf nu – de onbemande wapens van massavernietiging en de robot-peletons, tot aan nano-schaal:
  http://www.dw.com/en/war-and-games/av-38798460

  Komen we weer bij Macron.
  Zijn natte droom van het Europese Leger, de opvolger van Juncker de Opperbevelhebber.
  Weer geen krant die schrijft over deze contra-revolutie in Frankrijk, en heel de EU.
  Net als in de VS, hebben wij helemaal geen vijanden – van buiten – nodig.
  De terroristen zitten al aan de top, de rot komt van binnenuit.

  Ook bij ons wordt de onderste steen maar niet gevonden. Wel gaat men ‘vol op het orgel’ als een betrokken onderzoeker iets van de waarheid dreigt te openbaren.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...