Het Complot

“Aanslag op Charlie Hebdo bedoeld om Israëlische premier Netanyahu aan de macht te houden”

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse Senaatskandidaat heeft gezegd dat de aanslag in Parijs begin deze maand niet is uitgevoerd door terroristen, maar door de Verenigde Staten en de Mossad in een poging de huidige Israëlische minister-president aan de macht te houden. Dat meldt de Britse krant The Independent.

Jack Lindblad beweert dat de gebroeders Kouachi en Amedy Coulibaby niet op eigen houtje handelden, maar orders uitvoerden van de VS en de Mossad. Hij voegde toe dat de bloedige aanslag is georkestreerd om Europa ‘onder de duim van Benjamin Netanyahu te houden’ en zeker te stellen dat de Israëlische leider aan de macht blijft.

Lindblad zei ook dat de vluchtauto van de gebroeders Kouachi, die buiten het kantoor van Charlie Hebdo stond, doelbewust is achtergelaten door een Mossad-agent. Ook het paspoort van één van de terroristen is ‘met opzet achtergelaten, net als op 9/11 het geval was’. Hij noemde dit aanwijzingen voor een ‘false vlag-operatie’.

De Franse president Hollande vroeg de Israëlische premier Netanyahu nadrukkelijk niet naar Parijs te komen voor de Mars van de Republiek. Dat zei het Israëlische tv-station Channel 2 op basis van een bron die nauw betrokken was bij het diplomatieke verkeer tussen het kantoor van Netanyahu en dat van de Franse president. Andere Israëlische media namen het bericht over.

Eén van de leiders van Al Qaida in Jemen heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag op Charlie Hebdo opgeëist. Hij deed dat in een videoboodschap. De groep dreigde Frankrijk al eerder met nieuwe aanslagen. Volgens ‘Al Qaida op het Arabisch schiereiland’ zijn de daders van de aanslag ‘soldaten van de islam’.

Het is niet de eerste keer dat Lindblad de Amerikaanse overheid heeft beschuldigd van het steunen van terroristen. Afgelopen jaar zei hij dat de Amerikaanse autoriteiten tijdens een conflict ‘beide partijen financieren’ voor eigen gewin en dat cameratoezicht door de FBI is bedoeld om het Amerikaanse volk te controleren en elke vorm van revolutie tegen te gaan.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnout
Arnout
7 jaren geleden

Echt waar, kunnen we nou eens ophouden met deze onzinberichten?
Elke dag verschijnt er wel een bericht over deze false flag onzin en altijd zit er weer iemand anders achter.

Dan was het weer die dan was het weer iemand anders.

Nog even en er gaat iemand roepen dat de aanslagen zijn gepland door ninefornews zodat ze meer van dit soort onzinberichten konden plaatsen wat zal resulteren in meer views en meer advertentie inkomsten!

En uiteindelijk is het de schuld van de aluminiumhoedjesfabriek!

Henk
Henk
7 jaren geleden

Jack Who?

Tygaseras
Tygaseras
7 jaren geleden

Dit krijgt ineens zo achterlijk veel aandacht dat ik nu overal mijn twijfels bij heb met deze hele kwestie.

ea1
ea1
7 jaren geleden

het is valse vlag operatie! Over duidelijk en dank aan ninefornews, dat dit soort berichten geplaats worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x