Homepagina » Het Complot » “Aanslag op Charlie Hebdo bedoeld om Israëlische premier Netanyahu aan de macht te houden”
"Aanslag op Charlie Hebdo bedoeld om Israëlische premier Netanyahu aan de macht te houden"

“Aanslag op Charlie Hebdo bedoeld om Israëlische premier Netanyahu aan de macht te houden”

Een Amerikaanse Senaatskandidaat heeft gezegd dat de aanslag in Parijs begin deze maand niet is uitgevoerd door terroristen, maar door de Verenigde Staten en de Mossad in een poging de huidige Israëlische minister-president aan de macht te houden. Dat meldt de Britse krant The Independent.

Jack Lindblad beweert dat de gebroeders Kouachi en Amedy Coulibaby niet op eigen houtje handelden, maar orders uitvoerden van de VS en de Mossad. Hij voegde toe dat de bloedige aanslag is georkestreerd om Europa ‘onder de duim van Benjamin Netanyahu te houden’ en zeker te stellen dat de Israëlische leider aan de macht blijft.

Lindblad zei ook dat de vluchtauto van de gebroeders Kouachi, die buiten het kantoor van Charlie Hebdo stond, doelbewust is achtergelaten door een Mossad-agent. Ook het paspoort van één van de terroristen is ‘met opzet achtergelaten, net als op 9/11 het geval was’. Hij noemde dit aanwijzingen voor een ‘false vlag-operatie’.

De Franse president Hollande vroeg de Israëlische premier Netanyahu nadrukkelijk niet naar Parijs te komen voor de Mars van de Republiek. Dat zei het Israëlische tv-station Channel 2 op basis van een bron die nauw betrokken was bij het diplomatieke verkeer tussen het kantoor van Netanyahu en dat van de Franse president. Andere Israëlische media namen het bericht over.

Eén van de leiders van Al Qaida in Jemen heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag op Charlie Hebdo opgeëist. Hij deed dat in een videoboodschap. De groep dreigde Frankrijk al eerder met nieuwe aanslagen. Volgens ‘Al Qaida op het Arabisch schiereiland’ zijn de daders van de aanslag ‘soldaten van de islam’.

Het is niet de eerste keer dat Lindblad de Amerikaanse overheid heeft beschuldigd van het steunen van terroristen. Afgelopen jaar zei hij dat de Amerikaanse autoriteiten tijdens een conflict ‘beide partijen financieren’ voor eigen gewin en dat cameratoezicht door de FBI is bedoeld om het Amerikaanse volk te controleren en elke vorm van revolutie tegen te gaan.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arnout schreef:

  Echt waar, kunnen we nou eens ophouden met deze onzinberichten?
  Elke dag verschijnt er wel een bericht over deze false flag onzin en altijd zit er weer iemand anders achter.

  Dan was het weer die dan was het weer iemand anders.

  Nog even en er gaat iemand roepen dat de aanslagen zijn gepland door ninefornews zodat ze meer van dit soort onzinberichten konden plaatsen wat zal resulteren in meer views en meer advertentie inkomsten!

  En uiteindelijk is het de schuld van de aluminiumhoedjesfabriek!

  • GS88 schreef:

   Maar even los van wat hij over Charlie Hebdo zegt… [quote]Het is niet de eerste keer dat Lindblad de Amerikaanse overheid heeft beschuldigd van het steunen van terroristen. Afgelopen jaar zei hij dat de Amerikaanse autoriteiten tijdens een conflict ‘beide partijen financieren’ voor eigen gewin[/quote]
   Dit klopt in ieder geval wel, de rest is nog bediscussieerbaar 🙂

  • m.b schreef:

   Iets onzin vinden betekent niet dat het onzin is. Probeer de NPO en de Volkskrant 🙂

  • Off Course schreef:

   @Arnout

   En tussen de vele onzinberichten zien mensen door de bomen het bos niet meer en willen af van al het nieuws, en dat is wellicht ook precies de bedoeling van de gevestigde orde. Veel onzin tussen de zin dat schept verwarring en vooral ergernis, zie alleen maar eens hoe jij reageert, alsof totaal flipt. Hetzelfde zie je bij de overkill aan nieuws bij de msm over de islam, moslims, terroristen, crisis et cetra we worden gaar gekookt in het nieuws en de berichten, zoveel dat we alles maar voor lief nemen of juist niets meer zeker weten.

   • Edwin schreef:

    Wie zegt niet dat deze site OOK onderdeel uitmaakt van de gevestigde orde?
    Waarom WEl alles wat de reguliere media ons voorschotelt zien als “leugens/mindcontrol” en alles wat deze site aanbied voor “waar” aannemen?

  • frans schreef:

   ARNOUT.

   NWO.

   Als wij niets doen en al dat onzin-nieuws absorberen, en dat maar zo laten, dan zijn wij nu bezig met het leggen van een basis voor de NWO!
   Dat willen we dan zelf.

  • Edwin schreef:

   Zelfs de moord op JFK is nog steeds niet opgelost, en zo zijn er nog meer zaken waar nog steeds geen sluitend antwoord op is gevonden, zoals Big Bang of Schepping, heeft Atlantis nu wel of niet bestaan, en ga zo maar door.
   Moeilijk he, om te accepteren dat niet ALLES wat er om ons heen gebeurt, rationeel is te verklaren?

   Mensen die vaak met complotheorieen bezig zijn, zijn volgens mij in het dagelijkse leven zeurders, doordrammers en betweters, en willen waarschijnlijk altijd het laatste woord hebben 🙂
   Ook hebben ze weinig gevoel voor humor, en voelen zich snel aangevallen als iemand het niet eens is met hun stellingen…

   • emka schreef:

    Beste Edwin! Bedankt voor je reactie! Sta er eigenlijk versteld van dat ie niet weggejorist is!!

    Ik kan er nog steeds niet over uit, dat de gemiddelde lezer hier niet kan/wil inzien, dat deze Islam Terror een groot gevaar is!
    Ik merkte vroeger al, op school, tijdens uitgaan, dat met deze mensen geen discussie te voeren is over geloof oid.
    Herinnerd zich niemand de filmpjes van een pakweg 15 jaar geleden over geradicaliseerde jongeren die op zeer jeugdige leeftijd al aan het trainen waren voor de jihad? Nou, ik wel! Omdat de wereld destijds al hun kop in het zand stak, plukken we daar nu de vruchten van!
    Accepteer nou eens eindelijk dat onze manier van leven onder druk staat, omdat er een club GEKKEN is die het woord van een pedofiele profeet belangrijker acht dan het waardige leven van iedere andersdenkende.

  • flardinga schreef:

   Ik ben kritisch en ook op Israel, vooral op hun apartheidswetten die er heersen en vooral betrekking hebben op het Palestijnse volk en samen met de Amerikanen en het Westen maar blijven tegengaan dat er recht komt voor dit volk d.m.v. een 2e staat naast Israel, maar dan nog lijkt het soms op deze site wel op antisemitisme, ik geloof dat het zo is maar heb daar wel moeite mee, overal worden de Joden maar bij gehaald, soms terecht maar meestal niet, een bescheiden mening maar bezorgd vooral!

 • Tygaseras schreef:

  Dit krijgt ineens zo achterlijk veel aandacht dat ik nu overal mijn twijfels bij heb met deze hele kwestie.

  • EllenB schreef:

   Waarom denk je dat dit nieuws zoveel aandacht krijgt ?
   Precies, om ons zo bang te maken, dat we bereid zijn om onze vrijheid op te geven, voor een soort van schijn-veiligheid.
   En een heleboel mensen zullen er nog intrappen ook. Dat vind ik nog het ergste.
   Zelf op deze site, wordt vooral gezocht naar de schuldigen van de aanslag, en niet over de gevolgen, die dit gaat hebben, voor ons, hier in het ‘vrije’ Westen.
   Heel jammer !

 • ea1 schreef:

  het is valse vlag operatie! Over duidelijk en dank aan ninefornews, dat dit soort berichten geplaats worden.

 • Maaike schreef:

  ja, je kunt het ook voeden met al die negativiteit

  • fta schreef:

   Hoi maaike simpele vraag hoe weet jij dat de gangbare nieuws over parijs het juiste is? Kom aub met feiten of geloof je alles wat de media aan nieuws vrijgeeft?

   • Edwin schreef:

    Evenmin kan jij bewijzen dat de info die op deze site wordt gegeven JUIST is.
    Het enige wat ik zie is een hoop beschuldigingen die van dag tot dag veranderen…de ene keer is het de Cia, de andere keer de Mossad, en ga zo maar door: Nee, da’s lekker duidelijk zeg, laat me niet lachen

    • fta schreef:

     Hoi Edwin, bedankt voor je reactie. Ik geef alleen mijn mening over de situatie of valt dat niet onder de vrije meningsuiting? Mag ik dat niet zeggen Dan? Het gaat erom dat mensen zelf oud en wijs genoeg zijn om zelf Te bepalen wat juist of onjuist is.

 • Wim Blok schreef:

  Wat hebben jullie toch tegen Israel? Als er ergens wat gebeurd zo als met 9/11 dan zit de Mossad er achter. De IS zou ook georkestreerd worden door Israel. Ronduit belachelijk. Maar nieuws dat Turkije wapens leverd aan IS. En israel wapens leverd aan de Peschmergas of de Koerden wordt niet vermeld. Het is tegenwoordid een hetze om Israel in diskrediet te brengen. Terwijl het de enigste democratie in de hele regio daar is. En kom niet aan met Palestijnen want dat is een verzonnen volk wat nooit bestaan heeft. Google maar eens. Mensen moeten beter historisch besef krijgen en niet zomaar wat roeptoeteren.

  • Rob ter Horst schreef:

   Inderdaad, historisch besef die blijkbaar bij u ook totaal ontbreekt, want palestijnen waren zowel de joden als de moslims die in het toendertijd door Engeland bezette gebied leefden. Verder zouden sommige van de huidige palestijnen ook wel eens afstammelingen kunnen zijn van tot de islam bekeerde joden, volgens een documentaire, naast andere oorspronkelijke en binnengedrongen volkeren…

 • pieter schreef:

  Dit roept slecht 1 vraag op: ‘Waar waren charlie;s angels ???’

 • LucC schreef:

  Zo dit was dan de 5de voorstelling van een mogelijk complottheorie.
  U kan nu uw keuze maken door te bellen naar het nummer…….
  en volg dan de instructies om uw stem uit te brengen.

 • Ikke schreef:

  Er zijn hier veel trollen, schapen en kortzichtige mensen die nog het volledige vertrouwen in de staat en politiek hebben.
  Pfff wanneer openen ze hun ogen.
  Een groot deel van de schapen wil het gewoon niet zien, die hebben een zandbak in de tuin!

 • Elise49 schreef:

  Voorbeeldje. Meneer van Rey(vvd/limburg) wordt nu beschuldigd van allerlei onjuiste/oneerlijke zaken. Zulke dingen gebeuren ook ergens anders op de wereld en dus ook bij grotere zaken. Eerlijke handel/macht bestaat niet, want iemand moet er beter van worden. Wij krijgen eenzijdige berichten voorgeschoteld. De deal zelf of bij hier: de aanslag. Maar om tot deze deal te komen is vaak heel wat vooraf gegaan. Er zijn vaak meerdere kapers op de kust. Daar begint het al mee. Zo zijn er mensen die precies weten hoe ze het spel moeten spelen en daarmee ook mensen kunnen uitspelen. Dit gebeurt gewoon al in de sport. Een 1 tweetje bv. en daarachter loopt iemand vrij en schiet hem erin. Bij dit voorbeeld zie je duidelijk hoe het gebeurt. Maar in de wereld van handel/macht niet. Dat lijkt meer op zoals bij Wie is de mol?. Dat is een en al complot. Dat zien we en dat geloven we wel. Dus waarom niet geloven in complotten? De vraag die bij mij nog steeds boven komt. Wie was er bij die vergadering aanwezig bij Charlie en wat doet die econoom daar bv.. Wie wist van die vergadering af? Dus de achtergronden moet men weten van iedereen die daar werkt. Een goede politieman focust zich niet alleen op de aanslag zelf. Ook die daders kunnen weer misbruikt zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat mensen dingen kunnen doen om hun doel te behalen. Vals beschuldigen bv. Nou, dan is je naam al besmet. En de waarheid komt vaak heel laat aan licht en dan zijn de dingen allang weer verandert. Daar heb je dus niks aan, als jij je naam wilt zuiveren. Dus ja, voor mij bestaan er wel degelijk complotten. Hoe werken beurzen of die malafide gokbeurzen? Dat is allemaal gebaseerd op voorkennis. De pc is een uniek middel om alles uit te rekenen/filteren/schatting. Dat is ook een vorm van voorkennis. Voorkennis is bij de wet verboden. Voorkennis is moeilijk te achterhalen. Voorkennis die goed uitvalt wordt vaak genegeerd of niet gecorrigeerd. Het leven is 1 en al een complot. Niet voor niks neemt vertrouwen onder mensen steeds verder af. Vandaar dat ik zeg: De doos van Pandora(alle kennis/voor) is in zijn geheel geopend. Kennis is macht. Macht vreet nu macht op.(wereldformaat). Gewone bevolking wordt steeds verder onderdrukt om macht te behouden of wordt er in meegenomen/misbruikt. Ben erg benieuwd wie nu onze wereldleider gaat worden. Wie is de valse profeet? Wat heeft de tempelberg ermee te maken. Daar staat een tempel die nog niet af is. Als je alles wat er gebeurt is(geschiedenis) gaat analyseren dan weet je dat politiek, geloof en wetenschap met elkaar verweven zijn. Dat er veel complotten zijn geweest en nog steeds zijn. Ik vind gebeurtenissen bekijken van andere zijdes wel interessant. Zo doe je kennis op, want overal zit wel een kern van waarheid in. Het enige wat je moet doen is jezelf blijven en niet laten leiden door anderen. Dan stoor je ook niet aan deze berichten. Vind je de alternatieve sites ook niet interessant, dan moet je ze ook niet lezen. Ga zelf een beetje op onderzoek uit. Lees boeken. Lees Wiki, Google zelf. Zolang wij blijven communiceren(kritiek/discussie/roddelen enz.) op allerlei manieren, dan leven we als mens nog.

 • Paul schreef:

  Lijkt mij toch echt in elkaar gezet dit verhaal .

  Wil niet veel zeggen maar 1.69 M wat de lengte is van een van de vermoedelijke daders wat gewoon niet groot is voor een man , als ik dat vergelijk met de opnames dan zijn beide mannen beduidend groter dan 1.69 M .

 • Henry P schreef:

  Och we zijn het wel gewend om Israel overal de schuld van te geven. Omdat iemand dit roept. Ik geloof er helemaal niks van want Netanjahoe blijft sowieso wel aan de amcht daar in Israel omdat hij zijn land niet kapot laat maken door terroristen van Hamas.

 • fta schreef:

  De wereld heeft het over vrije meningsuiting ed. Afgelopen woensdag plaatste nu.nl ook dit nieuws, echter binnen 10 minuten werd deze van de site permanent verwijderd. Waarom? Censuur? Of slecht Nieuws voor Israel? Nieuw is nieuws en Moet ook alles kunnen melden en zeggen dus ook daar vrije meningsuiting. Maar helaas lees ik de laatste tijd alleen maar 1 zijdige media en nieuws over alleen de Islam. Jammer dat de grootste terrorist daaro in Paris heeft rondgelopen onder de zogenoemde vrije meningsuiting: Hij heeft destijds 17 palestijnse journalisten laten ombrengen, 2000 slachtoffers laten maken en ook nog iedere keer landje pik. Ja Dan kan ook in parijs roepen

 • Bob schreef:

  Edwin

  23 januari 2015 09:05 at 09:05

  .
  Moeilijk he, om te accepteren dat bijna niets wat er de laatste tijd om ons heen gebeurt, rationeel is te verklaren!

  Saboteurs van de realiteit die vaak met complotheorieen bezig zijn, zijn in het dagelijkse leven zeurders, doordrammers en betweters, en willen waarschijnlijk altijd het laatste woord hebben.
  Ook hebben ze weinig gevoel voor humor,of doen alsof door smileys te plaatsen en voelen zich snel aangevallen als iemand het niet eens is met hun misleidende stellingen.

 • Turkeystick schreef:

  Blijven jullie maar in sprookjes van de MSM geloven, deze mensen die denken dat ‘t om islam etc gaat.
  Voor je het weet, zit je in de Matrix / 1984 en heb je helemaal geen privacyrechten meer. Welcome to the NWO

 • Bla.n.ck schreef:

  Goed dat je kritisch bent, maar pas op het vormen van een tunnelvisie.
  Al die zogenaamde ‘theorietjes’? Geen touw aan vast te kopen..
  Joden, Moslims, CIA, overheid, aluminium hoedjes, etc etc..

  Mensen denken maar van alles te weten, ‘de waarheid’. De ‘argumenten’ en de ‘feiten’ zijn net zo luchtig als een wolkentaart. Alles is een leugen, als er meer dan een waarheid is.
  Roeptoeteren, elkaar belachelijk maken, elkaar voor schapen uitmaken, verdeel en heers.

  https://www.ninefornews.nl/de-architectuur-van-de-macht-volgens-oprichter-van-de-illuminati-adam-weishaupt/

  Je leven is zwaar k*t en als dat niet zo is, dan gefeliciteerd en hou op met zeuren en geniet van wat je heb.
  Geloof in wat je wil, blijf kritisch en oprecht. Doe dat met respect naar je zelf en naar andere.

  Alles is een leugen, wetenschap, je god, democratie, deze site, je zintuigen en mijn ‘waarheid’.
  Geloof in wat je wil.

 • Remco schreef:

  Wel heeeel toevallig dat er steeds paspoorten gevonden worden na aanslagen (waar dan ook) van mogelijkmogelijke daders. ..mij net iets te toevallig. ..

 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  londen

  Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

  Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

  >